Jos 2 sedmice do kraja

Buran finis nas ocekuje, buran
U AFC je vecina toga poznata, dok u NFC 4 ekipe imaju omjer 8-6 i bore se za zadnju poziciju u PO-u (Seattle je vec unutra, nemoguce da izgube 2 tekme kuci, gdje do sad imaju 6-0).
Atlanta je vrlo blizu prvog seeda, a za drugi ce se boriti GB i SF.
Sto se tice PO-a, ukoliko SF bude seed 2, a Minnesota ne napravi PO, definitivno ce Manning uzeti svoju
petu

MVP titulu, a cak i da Rodgers uzme taj seed 2, bit ce izjednaceni i odlucit ce nijanse iz naredne dvije tekme. Brady je izgubio sanse (po meni) za MVP sinocnjom katastrofom protiv Ninersa. Sto se tice Petersona, on je posebna prica, iako vecinom QB dobijaju MVP, ja bih prvi njemu dao ako uvede Vikinge u doigravanje, al' male su sanse da dobiju tu nagradu.
Zanimljivo ove sedmice cak 3 ekipe zavrsile na 0 tekmu

Sto vise nego citave sezone (Jetsi od SF-a i Arizona od Hawksa koliko se sjecam).
Uh kad bi Cinnci dobio obje tekme do kraja (a da Ravensi izgube od Giantsa) i osvojio diviziju

Slag na tortu bi to bio za nas, al' prezadovoljan sam i sa Ravensima, uh kako ce jak PO biti u AFC...
Samo sam uvjeren kad bi Seattle bio seed 1 da bi se prosetali kroz konferenciju, nepobjedivi su kuci. Bit ce oni opasni u PO itekako...