Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ma ako se za koga ne bojim onda je to Jack. Trajace taj do 2021. i dalje od toga. A ako bi propao, a ja ne vidim nikakve sanse, onda se Engleska repka moze poselamiti sa bilo kakvim snovima.
Za mene Jackyu je jos preostalo da prebaci Titija i Wengera pa da postane svetac kluba. A koliko znam tip je otpustio i menadzera obrazlozivsi kako mu ne treba. Neka me ispravi neko ako grijesim...
PS. Kako citam na fb mirror je izasao sa vijestima da TW produzuje ugovor. Jedva cekam da se situacija rijesi pa na ciju god stetu ili korist...
Za mene Jackyu je jos preostalo da prebaci Titija i Wengera pa da postane svetac kluba. A koliko znam tip je otpustio i menadzera obrazlozivsi kako mu ne treba. Neka me ispravi neko ako grijesim...
PS. Kako citam na fb mirror je izasao sa vijestima da TW produzuje ugovor. Jedva cekam da se situacija rijesi pa na ciju god stetu ili korist...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- vedofeelgood
- Kontakt:
Jeste rekao je Jack da mu ne treba agent jer nece nikada otici iz Arsenala
Da kucnem o drvo, da ga ne ureknem
Ah, kapetan u pregovorima. Jamaal Lascelles dostojna zamjena, a jos Englez. Inace mi se svidjaju engleski stoperi. Terry, Cahill, Shawcross,... Tako da je red da i Arsenal ima jednog pravog svog, poslije Adamsa legende.
Ah, kapetan u pregovorima. Jamaal Lascelles dostojna zamjena, a jos Englez. Inace mi se svidjaju engleski stoperi. Terry, Cahill, Shawcross,... Tako da je red da i Arsenal ima jednog pravog svog, poslije Adamsa legende.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsenal ima jako dobru odbranu,pa mozda medju prve 2 po imenima..U napadu sa Podolskim i Girudom su takodjer dobro opremljeni,mozda jos jedan spic da dodje..Desno krilo pripada Walcotu,e ostalo je problem,ili u igracima ili pozicijama koje igraju..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- HighburyHigh
- Kontakt:
Koliko god osporavali i govorili da je Demba Ba limitiran, on je dao 11 golova do sada 1 gol ispod persija i michua. Dokazan je u premiere ligi, nece se trositi bespotrebno vrijeme za taj period prilagodjavanja. Ko god je pratio Newcastle zna da je taj momak jako sposoban za gol u bilo koje vrijeme i takav igrac bi jako dobro dosao u Arsenalu, gdje je potreban box napadac koji ce sanse pretvarati u golove.
Uz moguce partnerstvo sa Giroudom mislim da bi se jako dobro snasli, ne bi bio ogromni pritisak da bi jedan od njih bio nositelj igre, i uz razlicite karakteristike dobro bi se uklopilo. Dok sa druge strane u sadasnjem njegovom klubu partnerstvo sa Cisseom je nemoguce, sto se vidi i na rezultatima, doduse Cisse i jeste u veoma losoj formi pa su mozda i manje sanse da ce Newcastle pustiti skoro pa jedinog nosioca igre u timu.
Uz moguce partnerstvo sa Giroudom mislim da bi se jako dobro snasli, ne bi bio ogromni pritisak da bi jedan od njih bio nositelj igre, i uz razlicite karakteristike dobro bi se uklopilo. Dok sa druge strane u sadasnjem njegovom klubu partnerstvo sa Cisseom je nemoguce, sto se vidi i na rezultatima, doduse Cisse i jeste u veoma losoj formi pa su mozda i manje sanse da ce Newcastle pustiti skoro pa jedinog nosioca igre u timu.
Victoria Concordia Crescit.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Svakako sam za Dembu, naravno ako je neka razumna cijena. Npr bolje on nego Huntelaar uvijek.
Sto se tice vecerasnje utakmice, nadam se da Jack i Cazorla NECE igrati zajedno. Ili ne bar na pozicijama na kojim su do sad igrali, izadju li oni zajedno mozemo halaliti utakmicu unaprijed. Valjda onaj idiot nece opet biti tvrdoglav.
Sto se tice vecerasnje utakmice, nadam se da Jack i Cazorla NECE igrati zajedno. Ili ne bar na pozicijama na kojim su do sad igrali, izadju li oni zajedno mozemo halaliti utakmicu unaprijed. Valjda onaj idiot nece opet biti tvrdoglav.
Celik!3,2,2.
oću danas rosickog na mjestu cazorle,podolski out a tamo cazorla
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Čini se da je Wenger nezadovoljan Cazorlom i Wilsherom odlučio sve karte baciti na dovođenje supertalentovanog playmakera koji bi trebao konačno riješiti nagomilane probleme u igri,radujte se navijači Arsenala,dolazi nova era!

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
a ko gore reče da je Jacky talenat koji će možda propast. Jack je odavno prerasto taj status. ono je igračina koja će poginut na terenu ako treba
Vođa zna.
Bujrum pa onda iskesirajte za EL Tigre.BigBigBang je napisao/la:Demba Balimitiran igrac koji moze iznadprosjecno igrati za prosjecnu premierligasku ekipu. Za nesto vise on je nedovoljno dobar.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ne treba nam napadac pored superiornog Oliviera Girouda. Ono sto nam treba je zdrav Diaby ili pojacanje u vezi kako bi se spanska prevara Arteta umjesto prvog tima ubacio u siru rotaciju.DevilS je napisao/la:Bujrum pa onda iskesirajte za EL Tigre.BigBigBang je napisao/la:Demba Balimitiran igrac koji moze iznadprosjecno igrati za prosjecnu premierligasku ekipu. Za nesto vise on je nedovoljno dobar.
, ili Cavani..
@Highbury
Nije isto zabijati za Newcastle i Arsenal jednostavno golovi nemaju istu tezinu tako da ta prica ne pije vode. Arteta je u Evertonu vazio za jednog od boljih veznih igraca ali u Arsenalu on je prosjek, a on je isti tip igraca kao Demba Ba, glavni ali u timu sa manjim ambicijama dok za nesto vise ipak treba biti svjetska klasa.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Reci da je arteta prosjek? Wilshere "neki talenat koji ce mozda propast"? Reci da je Giroud superioran? Da Demba ba ne valja?
To mozete vidjet samo na ovoj temi.
To mozete vidjet samo na ovoj temi.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pricaj ti sta hoces cinjenica je da igrac koji sa 29. godina debituje u LP ne moze biti vise od prosjeka, isto tako vrijedi cinjenica kako nije skupio ni jedan jedini nastup za svoju drzavu, jes da se istima potrefila dobra generacija pogotovo veznjaka ali jedan jedini nastup u prijateljskoj a poziv za iste pa cak i velika takmicenja su znali dobiti igraci poput Capdeville, Senne, Riere itd itd...
Wilshare je vec sad najbolji mladi vezni igrac, Giroud je superioran igrac koji zabija, asistira, i odlicno ucestvuje u igri, treba li reci koliko je koristan u defanzivnim zadatcima, top pojacanje!
Demba Ba je dobar igrac ali nedovoljno za Arsenala.
Wilshare je vec sad najbolji mladi vezni igrac, Giroud je superioran igrac koji zabija, asistira, i odlicno ucestvuje u igri, treba li reci koliko je koristan u defanzivnim zadatcima, top pojacanje!
Demba Ba je dobar igrac ali nedovoljno za Arsenala.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
+1BigBigBang je napisao/la:Demba Ba je dobar igrac ali nedovoljno za Arsenala.
Jednostavno, mnogo je takvih igrača koji bi se izgubili kada bi prešli u jači tim. Ne možeš staviti znake jednakosti između Newcastlea i Arsenala. Prvi se polako pokušavaju vratiti u gornji dom engleskog fudbala, dok Arsenal i dan danas ima etiketu jednog od najjačih klubova u Engleskoj.
Uglavnom, smatram da bi Arsenal sve više i više počeo ličiti na nekog prosječnog premijerligaša ukoliko bi se okrenuli glavnim igračima manjih timova.
Bolje dovesti jedno odlično pojačanje nego 2 prosječna. Kvalitet > kvantitet.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Citati i razmisljati povrsno kao ti. Ja sam se osvrnuo na to da se igracu ne daje ugovor veci od 5-6 godina ma kakav god to bio igrac i kakav talenat postojao jer ne znas sta se moze desiti (povrede, zelja za boljim ugovorom i slicno).Edin.- je napisao/la:Wilshere "neki talenat koji ce mozda propast"? R
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Kolk oje to giroud zabio do sad ?

7 golova u 23 tekme, tacnije u PL 16 utakmica mu je trebalo da postigne 4 gola.. Veoma los ucinak, bez obzira na te "asistencije" i to sto on radi. Dzaba mu borbenost kad ne radi ono zbog cega je doveden u klub. Da igra veznog isplatila bi mu se borbenost, kao sto je Gatusso bio nekada..
7 golova u 23 tekme, tacnije u PL 16 utakmica mu je trebalo da postigne 4 gola.. Veoma los ucinak, bez obzira na te "asistencije" i to sto on radi. Dzaba mu borbenost kad ne radi ono zbog cega je doveden u klub. Da igra veznog isplatila bi mu se borbenost, kao sto je Gatusso bio nekada..
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 17 dec 2012, 17:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Slazem se s Monologom,Arsenal vec ima kvantitet i besmisleno je dovoditi igrace slicne kvalitete ovima sto vec imamo..
Ja bi najsretniji bio kad bi za ovih 70 do 80 mil.funti koliko se spominje da imamo doveli El Tigrea i Goetzea i obavezno jednog DM/a,.Naravno problem je sto Arsenal vise nije tako atraktivna destinacija,odnosno tesko cemo da privucemo igrace top klase u odnosu na neke druge timove..
Falcao i Goetze bi bili kao Henry i Bergkamp u stara dobra vremena,jos pronaci novog Vieru i to je to ..
Ja bi najsretniji bio kad bi za ovih 70 do 80 mil.funti koliko se spominje da imamo doveli El Tigrea i Goetzea i obavezno jednog DM/a,.Naravno problem je sto Arsenal vise nije tako atraktivna destinacija,odnosno tesko cemo da privucemo igrace top klase u odnosu na neke druge timove..
Falcao i Goetze bi bili kao Henry i Bergkamp u stara dobra vremena,jos pronaci novog Vieru i to je to ..
Bgm drug to ce biti dobra jedna suma novca kad bi to uspjeli ostvariti vi bi bili drugi sigurno iza nas..
, sala bili bi stvarno prejaki. 
.....In David we trust.....
Covjek je zasluzio ovaj ugovor. Nakon nesto vise od godinu dana pauziranja, ovako hrabro igrati. Aferim momku...neo je napisao/la:Citati i razmisljati povrsno kao ti. Ja sam se osvrnuo na to da se igracu ne daje ugovor veci od 5-6 godina ma kakav god to bio igrac i kakav talenat postojao jer ne znas sta se moze desiti (povrede, zelja za boljim ugovorom i slicno).Edin.- je napisao/la:Wilshere "neki talenat koji ce mozda propast"? R
Ne znam ko je povrsan, ja, ili ti koji mislis da je Wilshere samo talenat.
Ne znam gdje bi bio Gerrard, Totti, i ostala klapa da im se nisu nudili ovakvi ugovori. Svakom igracu godi kad ga klub voli, kad klub zeli da ostane duze, a Wilshere je / (bit ce) takav igrac..
Ne znam gdje bi bio Gerrard, Totti, i ostala klapa da im se nisu nudili ovakvi ugovori. Svakom igracu godi kad ga klub voli, kad klub zeli da ostane duze, a Wilshere je / (bit ce) takav igrac..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.