Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arnelinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arnelinho » 17 dec 2012, 14:03

Ma ako se za koga ne bojim onda je to Jack. Trajace taj do 2021. i dalje od toga. A ako bi propao, a ja ne vidim nikakve sanse, onda se Engleska repka moze poselamiti sa bilo kakvim snovima.

Za mene Jackyu je jos preostalo da prebaci Titija i Wengera pa da postane svetac kluba. A koliko znam tip je otpustio i menadzera obrazlozivsi kako mu ne treba. Neka me ispravi neko ako grijesim...

PS. Kako citam na fb mirror je izasao sa vijestima da TW produzuje ugovor. Jedva cekam da se situacija rijesi pa na ciju god stetu ili korist...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 17 dec 2012, 14:18

Jeste rekao je Jack da mu ne treba agent jer nece nikada otici iz Arsenala :!: Da kucnem o drvo, da ga ne ureknem :)

Ah, kapetan u pregovorima. Jamaal Lascelles dostojna zamjena, a jos Englez. Inace mi se svidjaju engleski stoperi. Terry, Cahill, Shawcross,... Tako da je red da i Arsenal ima jednog pravog svog, poslije Adamsa legende.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 17 dec 2012, 14:22

Arsenal ima jako dobru odbranu,pa mozda medju prve 2 po imenima..U napadu sa Podolskim i Girudom su takodjer dobro opremljeni,mozda jos jedan spic da dodje..Desno krilo pripada Walcotu,e ostalo je problem,ili u igracima ili pozicijama koje igraju..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 17 dec 2012, 14:54

Koliko god osporavali i govorili da je Demba Ba limitiran, on je dao 11 golova do sada 1 gol ispod persija i michua. Dokazan je u premiere ligi, nece se trositi bespotrebno vrijeme za taj period prilagodjavanja. Ko god je pratio Newcastle zna da je taj momak jako sposoban za gol u bilo koje vrijeme i takav igrac bi jako dobro dosao u Arsenalu, gdje je potreban box napadac koji ce sanse pretvarati u golove.
Uz moguce partnerstvo sa Giroudom mislim da bi se jako dobro snasli, ne bi bio ogromni pritisak da bi jedan od njih bio nositelj igre, i uz razlicite karakteristike dobro bi se uklopilo. Dok sa druge strane u sadasnjem njegovom klubu partnerstvo sa Cisseom je nemoguce, sto se vidi i na rezultatima, doduse Cisse i jeste u veoma losoj formi pa su mozda i manje sanse da ce Newcastle pustiti skoro pa jedinog nosioca igre u timu.
Victoria Concordia Crescit.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 dec 2012, 15:19

Svakako sam za Dembu, naravno ako je neka razumna cijena. Npr bolje on nego Huntelaar uvijek.

Sto se tice vecerasnje utakmice, nadam se da Jack i Cazorla NECE igrati zajedno. Ili ne bar na pozicijama na kojim su do sad igrali, izadju li oni zajedno mozemo halaliti utakmicu unaprijed. Valjda onaj idiot nece opet biti tvrdoglav.
Celik!3,2,2.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 17 dec 2012, 15:25

oću danas rosickog na mjestu cazorle,podolski out a tamo cazorla

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 dec 2012, 15:30

Moja zelja:

Coq-Arteta
---Jack----
Ox---Cazorla
---Giroud---
Celik!3,2,2.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 dec 2012, 15:46

Čini se da je Wenger nezadovoljan Cazorlom i Wilsherom odlučio sve karte baciti na dovođenje supertalentovanog playmakera koji bi trebao konačno riješiti nagomilane probleme u igri,radujte se navijači Arsenala,dolazi nova era!

slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 17 dec 2012, 16:09

:lol: :lol: . a što je najgore gledajući imena wilshere cazorla i rosicky , pa vjerovatno imamo najjaču sredinu u EPL. a ona je naslabija karika tima. to je žalosno. Iskreno ja bi Jacka volio vidjet na klupi a Cazorlu i Rosickog zajedno na terenu. barem večeras.
a ko gore reče da je Jacky talenat koji će možda propast. Jack je odavno prerasto taj status. ono je igračina koja će poginut na terenu ako treba 8-)
Vođa zna.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 17 dec 2012, 16:43

BigBigBang je napisao/la:Demba Ba :lol: limitiran igrac koji moze iznadprosjecno igrati za prosjecnu premierligasku ekipu. Za nesto vise on je nedovoljno dobar.
Bujrum pa onda iskesirajte za EL Tigre. ;) , ili Cavani..
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 17 dec 2012, 17:02

DevilS je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Demba Ba :lol: limitiran igrac koji moze iznadprosjecno igrati za prosjecnu premierligasku ekipu. Za nesto vise on je nedovoljno dobar.
Bujrum pa onda iskesirajte za EL Tigre. ;) , ili Cavani..
Ne treba nam napadac pored superiornog Oliviera Girouda. Ono sto nam treba je zdrav Diaby ili pojacanje u vezi kako bi se spanska prevara Arteta umjesto prvog tima ubacio u siru rotaciju.

@Highbury
Nije isto zabijati za Newcastle i Arsenal jednostavno golovi nemaju istu tezinu tako da ta prica ne pije vode. Arteta je u Evertonu vazio za jednog od boljih veznih igraca ali u Arsenalu on je prosjek, a on je isti tip igraca kao Demba Ba, glavni ali u timu sa manjim ambicijama dok za nesto vise ipak treba biti svjetska klasa.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 17 dec 2012, 17:09

Reci da je arteta prosjek? Wilshere "neki talenat koji ce mozda propast"? Reci da je Giroud superioran? Da Demba ba ne valja?

To mozete vidjet samo na ovoj temi.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 17 dec 2012, 17:19

Pricaj ti sta hoces cinjenica je da igrac koji sa 29. godina debituje u LP ne moze biti vise od prosjeka, isto tako vrijedi cinjenica kako nije skupio ni jedan jedini nastup za svoju drzavu, jes da se istima potrefila dobra generacija pogotovo veznjaka ali jedan jedini nastup u prijateljskoj a poziv za iste pa cak i velika takmicenja su znali dobiti igraci poput Capdeville, Senne, Riere itd itd...

Wilshare je vec sad najbolji mladi vezni igrac, Giroud je superioran igrac koji zabija, asistira, i odlicno ucestvuje u igri, treba li reci koliko je koristan u defanzivnim zadatcima, top pojacanje!

Demba Ba je dobar igrac ali nedovoljno za Arsenala.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 dec 2012, 17:25

BigBigBang je napisao/la:Demba Ba je dobar igrac ali nedovoljno za Arsenala.
+1
Jednostavno, mnogo je takvih igrača koji bi se izgubili kada bi prešli u jači tim. Ne možeš staviti znake jednakosti između Newcastlea i Arsenala. Prvi se polako pokušavaju vratiti u gornji dom engleskog fudbala, dok Arsenal i dan danas ima etiketu jednog od najjačih klubova u Engleskoj.
Uglavnom, smatram da bi Arsenal sve više i više počeo ličiti na nekog prosječnog premijerligaša ukoliko bi se okrenuli glavnim igračima manjih timova. ;)
Bolje dovesti jedno odlično pojačanje nego 2 prosječna. Kvalitet > kvantitet. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 17 dec 2012, 17:37

Edin.- je napisao/la:Wilshere "neki talenat koji ce mozda propast"? R
Citati i razmisljati povrsno kao ti. Ja sam se osvrnuo na to da se igracu ne daje ugovor veci od 5-6 godina ma kakav god to bio igrac i kakav talenat postojao jer ne znas sta se moze desiti (povrede, zelja za boljim ugovorom i slicno).
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 17 dec 2012, 17:38

Kolk oje to giroud zabio do sad ? :lol: :lol:

7 golova u 23 tekme, tacnije u PL 16 utakmica mu je trebalo da postigne 4 gola.. Veoma los ucinak, bez obzira na te "asistencije" i to sto on radi. Dzaba mu borbenost kad ne radi ono zbog cega je doveden u klub. Da igra veznog isplatila bi mu se borbenost, kao sto je Gatusso bio nekada..
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 17 dec 2012, 17:41, ukupno mijenjano 2 puta.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 17 dec 2012, 17:39

Slazem se s Monologom,Arsenal vec ima kvantitet i besmisleno je dovoditi igrace slicne kvalitete ovima sto vec imamo..

Ja bi najsretniji bio kad bi za ovih 70 do 80 mil.funti koliko se spominje da imamo doveli El Tigrea i Goetzea i obavezno jednog DM/a,.Naravno problem je sto Arsenal vise nije tako atraktivna destinacija,odnosno tesko cemo da privucemo igrace top klase u odnosu na neke druge timove..

Falcao i Goetze bi bili kao Henry i Bergkamp u stara dobra vremena,jos pronaci novog Vieru i to je to ..

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 17 dec 2012, 17:43

Bgm drug to ce biti dobra jedna suma novca kad bi to uspjeli ostvariti vi bi bili drugi sigurno iza nas.. :D , sala bili bi stvarno prejaki. ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 17 dec 2012, 17:50

neo je napisao/la:
Edin.- je napisao/la:Wilshere "neki talenat koji ce mozda propast"? R
Citati i razmisljati povrsno kao ti. Ja sam se osvrnuo na to da se igracu ne daje ugovor veci od 5-6 godina ma kakav god to bio igrac i kakav talenat postojao jer ne znas sta se moze desiti (povrede, zelja za boljim ugovorom i slicno).
Covjek je zasluzio ovaj ugovor. Nakon nesto vise od godinu dana pauziranja, ovako hrabro igrati. Aferim momku...

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 17 dec 2012, 17:53

Ne znam ko je povrsan, ja, ili ti koji mislis da je Wilshere samo talenat.

Ne znam gdje bi bio Gerrard, Totti, i ostala klapa da im se nisu nudili ovakvi ugovori. Svakom igracu godi kad ga klub voli, kad klub zeli da ostane duze, a Wilshere je / (bit ce) takav igrac..

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.