Iako u odbrani ne briljiramo, ipak imamo +4 na pol
Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
14p-10s-8a-1u i 2bloka u prvom pol za Ronda
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Paraglajder
- Kontakt:
Strašna utakmica unatoč našem porazu... Pravi derbi.
Podbacili smo u clutch situacijama, zadnji napadi očajni. Promašili smo puno bacanja, Terry je bio očajan, falili su njegovi poeni. Za utjehu, raduje triple-double Ronda i sjajna partija Greena.
Rondo je iskrenuo zglob prilikom doskoka u zadnjem napadu.
Podbacili smo u clutch situacijama, zadnji napadi očajni. Promašili smo puno bacanja, Terry je bio očajan, falili su njegovi poeni. Za utjehu, raduje triple-double Ronda i sjajna partija Greena.
Rondo je iskrenuo zglob prilikom doskoka u zadnjem napadu.
YNWA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šteta za poraz, nezaslužen, jer smo bili puno bolji u zadnje 2 min i OT, nevjerovatni promašaji KG-a i Trutha na laganim polaganjima i ovo forsiranje Ronda na zadnjim napadima gdje je bilo boljih rješenja, iako se sad poskliznuo pa nije uspio ni uzeti šut kako treba
Opet sa Philom sutra navečer u TD Gardenu, gdje će biti dosta teško jer su večeras igrali OT i puno više minuta su odigrali PP i KG, osjetio se umor na njima već u OT
JET 1-14 šut večeras, što je bio i jedan od glavnih razloga poraza
Mislim da su čak trebali na Greena ići u zadnjem napadu jer je odigrao odličnu tekmu i ako uspije održati ovu formu iz noći u noć, to će biti ono što se od njega očekuje
Opet sa Philom sutra navečer u TD Gardenu, gdje će biti dosta teško jer su večeras igrali OT i puno više minuta su odigrali PP i KG, osjetio se umor na njima već u OT
JET 1-14 šut večeras, što je bio i jedan od glavnih razloga poraza
Mislim da su čak trebali na Greena ići u zadnjem napadu jer je odigrao odličnu tekmu i ako uspije održati ovu formu iz noći u noć, to će biti ono što se od njega očekuje
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
u dosadasnjem dijelu sezone potpisivanje jeta se nije isplatilo, ni najmanje, sve sto je uradio jest snimanje nekih videa za youtube, daleko je to od jeta iz dallasa, miljama daleko
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odlično pol, dozvolili smo Phili samo 28p za čitavo pol 
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Na kraju rutinska pobjeda nakon odličnog prvog pol
Vratili smo Phili za onaj sinoćnji poraz i iskontrolisali tekmu od početka do kraja
KG sa odličnom tekmom i 9 od 11 iz igre nosio ekipudo pobjede, Green ponovo odlična tekma sa klupe 16p kao i Sully i Wilcox
Slijede Mavsi u srijedu, tako da imamo dosta vremena za odmora od ovog B2B meča sa Philom
Vratili smo Phili za onaj sinoćnji poraz i iskontrolisali tekmu od početka do kraja
KG sa odličnom tekmom i 9 od 11 iz igre nosio ekipudo pobjede, Green ponovo odlična tekma sa klupe 16p kao i Sully i Wilcox
Slijede Mavsi u srijedu, tako da imamo dosta vremena za odmora od ovog B2B meča sa Philom
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Da se malo priključim komentiranju cijele situacije.
Stvari polako sjedaju na svoje mjesto. Budi se Jeff Green a to je možda i najbitnije od svega. To mi je drago za vidjeti.
JET ne igra loše ali svejedno mislim da ne želi igrati kao starter. Tako da povratkom Bradleya očekujem da JET ulazi s klupe i trpa uz Greena, Sullingera, Barbosu.
Pojavljuje se problem sa Leeom u Barbosom. Po meni, Lee treba još vremena da se privikne i on može biti veoma dobar igrač jer ono što sam vidio u obrani je dosta dobro od njega, jedino je u napadu slab. Vjerujem da će i to doći.
E sad, meni je jako žao što nema minuta za Barbosu jer mislim da lik jednostavno svojim šuterskim sposobnostima može pridonijeti jako puno. No kako pronaći mjesta za sve?
Sullinger me oduševio. Momak igra odlično. Kako će sezona ići kraju on će biti sve bolji i bolji. Da se mene pita, ja bih ga ubacio uz bok Garnettu kao starter.
Bass, igrač koji zna zakucati i ima dobar šut sa poludistance. Obrana nula bodova. Dobar igrač za klupu ali nikako da starta.
Rondo, Garnett, Pierce - nema tu previše smisla komentirati. Klasa, klasa, klasa.
Wilcox mi nekako još nije u top formi. Dajem mu vremena da se potpuno vrati u top formu nakon operacije srca. Zasada samo solidno a ostaje za vidjeti da li može više od ovoga.
Dakle, činjenica jest da se igrači još uigravaju i da to još mora doći na svoje. No napredak se vidi iz utakmice u utakmicu.
Veliko je pitanje da li nam je potreban trade za još jednog visokog igrača?
Neko malo iskustvo me uči da nam je nasušno potreban još jedan visoki, ali znači visoki igrač pod koševima koji će moći parirati u reketu jer ne može sve biti na KG-u. Netko još mora doći i pomoći zatvoriti reket uz KG-a. Netko tko će nam popraviti skok u obrani i napadu i koji će u obrani biti solidan. Po meni nam se tek onda šanse za naslov dosta povećavaju.
Tko je taj stvarno je teško reći no opcija ima. Meni osobno najrealnija jest Gortat a želja Josh Smith.
I još bih potpisao i Kenyon Martina iako je lik lud ali mislim da nam u obrani još uvijek može pomoći.
Žao mi je jedino što ćemo u bilo kojem tradeu morati dati minimalno jednog ove trojice, Green, Bradley, Sullinger.
Stvari polako sjedaju na svoje mjesto. Budi se Jeff Green a to je možda i najbitnije od svega. To mi je drago za vidjeti.
JET ne igra loše ali svejedno mislim da ne želi igrati kao starter. Tako da povratkom Bradleya očekujem da JET ulazi s klupe i trpa uz Greena, Sullingera, Barbosu.
Pojavljuje se problem sa Leeom u Barbosom. Po meni, Lee treba još vremena da se privikne i on može biti veoma dobar igrač jer ono što sam vidio u obrani je dosta dobro od njega, jedino je u napadu slab. Vjerujem da će i to doći.
E sad, meni je jako žao što nema minuta za Barbosu jer mislim da lik jednostavno svojim šuterskim sposobnostima može pridonijeti jako puno. No kako pronaći mjesta za sve?
Sullinger me oduševio. Momak igra odlično. Kako će sezona ići kraju on će biti sve bolji i bolji. Da se mene pita, ja bih ga ubacio uz bok Garnettu kao starter.
Bass, igrač koji zna zakucati i ima dobar šut sa poludistance. Obrana nula bodova. Dobar igrač za klupu ali nikako da starta.
Rondo, Garnett, Pierce - nema tu previše smisla komentirati. Klasa, klasa, klasa.
Wilcox mi nekako još nije u top formi. Dajem mu vremena da se potpuno vrati u top formu nakon operacije srca. Zasada samo solidno a ostaje za vidjeti da li može više od ovoga.
Dakle, činjenica jest da se igrači još uigravaju i da to još mora doći na svoje. No napredak se vidi iz utakmice u utakmicu.
Veliko je pitanje da li nam je potreban trade za još jednog visokog igrača?
Neko malo iskustvo me uči da nam je nasušno potreban još jedan visoki, ali znači visoki igrač pod koševima koji će moći parirati u reketu jer ne može sve biti na KG-u. Netko još mora doći i pomoći zatvoriti reket uz KG-a. Netko tko će nam popraviti skok u obrani i napadu i koji će u obrani biti solidan. Po meni nam se tek onda šanse za naslov dosta povećavaju.
Tko je taj stvarno je teško reći no opcija ima. Meni osobno najrealnija jest Gortat a želja Josh Smith.
I još bih potpisao i Kenyon Martina iako je lik lud ali mislim da nam u obrani još uvijek može pomoći.
Žao mi je jedino što ćemo u bilo kojem tradeu morati dati minimalno jednog ove trojice, Green, Bradley, Sullinger.
- Paraglajder
- Kontakt:
- Paraglajder
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Paraglajder je napisao/la:Bradley maloprije odradio prvi trening ove sezone!
Najavljuju ga možda već protiv Netsa za Christmas Day ili čak protiv Bucksa u petak
Pojavila se priča da želimo Mozgova (Melo, Joseph i first round pick) iako bi nam najbolje legli Millsap, Big Al (koji je izjavio da bi se volio vratiti u Boston
Ove sedmice igramo sa Bullsima u Unitedu, te Cavsima i Bucksima u TD Gardenu

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jedan od mogućih dealova koji se sve više spominje po forumu
Green
Lee
Bass (going somewhere, don't know where, but deal doesn't work without him*)
Sullinger
Two 1st RD Picks (assuming because of time left on contracts and the going rate of stars is generally two 1st RD picks)
$3M
for
Love
Williams
Ridnour
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Koja bi ovo krađa bila.Lakers style 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Wolvesi su naši stari partneriLBJ MVP je napisao/la:Koja bi ovo krađa bila.Lakers style
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I to što kažešrio_Ferdy88 je napisao/la:Wolvesi su naši stari partneriLBJ MVP je napisao/la:Koja bi ovo krađa bila.Lakers style
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislim da postoji razlika izmedju 'mogucih trejdova', i zelja.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je i želja i mogući trade jer se dosta govori o tome, od strane ljudi koji su upućeni u zbivanja u Celticsima i koji su tu (na forumu) duži niz godinaDonnie Darko je napisao/la:Mislim da postoji razlika izmedju 'mogucih trejdova', i zelja.
Npr isti su insideri dali info i o tradeu za KG i Ray-Raya puno prije negoli se to trebalo desiti, kao i o ovom kojeg sam naveo kao mogućnost
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Paraglajder
- Kontakt:
Ništa ne možemo odbraniti večeras... Klupa blago rečeno užasna, ništa ni s' čim.
YNWA
- Paraglajder
- Kontakt:
- Paraglajder
- Kontakt:
Ove sezone najlošija utakmica definitivno. Doc je promjenio(usrao) rotaciju u zadnjih par tekmi i naravno popušimo 3 blowouta. Očajno i gore i dole. Odbrana ku*čeva, veze s' mozgom nema, u više navrata ono udvaja Hajnriha kad izgubi dribling ali ostavljaju puno prostora za pas za Boozera ili Nou. Nate Robinson nas zatrpava, frajer od 120cm nam skače nakon što je promašio slobodno...
Napad u drugom poluvremenu na nivou Mega Vizure, u trećoj četvrtini haman sve šuteve Rondo uzeo.
Skoro sve akcije za njega idu, frajer uzeo šuteva k'o KG, Pirs i Terry zajedno. Ovaj treći je posebna priča...
YNWA
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, TripleThreat i 6 gostiju.