Boston Celtics

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Boston Celtics

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 dec 2012, 02:08

14p-10s-8a-1u i 2bloka u prvom pol za Ronda 8-)

Iako u odbrani ne briljiramo, ipak imamo +4 na pol ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 08 dec 2012, 03:59

kakav airball Rondoa sa zvukom sirene :lol: :lol: :lol:
#Ausilio OUT

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 08 dec 2012, 04:00

Strašna utakmica unatoč našem porazu... Pravi derbi.

Podbacili smo u clutch situacijama, zadnji napadi očajni. Promašili smo puno bacanja, Terry je bio očajan, falili su njegovi poeni. Za utjehu, raduje triple-double Ronda i sjajna partija Greena. ;)

Rondo je iskrenuo zglob prilikom doskoka u zadnjem napadu.
YNWA

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 dec 2012, 04:08

Šteta za poraz, nezaslužen, jer smo bili puno bolji u zadnje 2 min i OT, nevjerovatni promašaji KG-a i Trutha na laganim polaganjima i ovo forsiranje Ronda na zadnjim napadima gdje je bilo boljih rješenja, iako se sad poskliznuo pa nije uspio ni uzeti šut kako treba :(

Opet sa Philom sutra navečer u TD Gardenu, gdje će biti dosta teško jer su večeras igrali OT i puno više minuta su odigrali PP i KG, osjetio se umor na njima već u OT ;)

JET 1-14 šut večeras, što je bio i jedan od glavnih razloga poraza :x

Mislim da su čak trebali na Greena ići u zadnjem napadu jer je odigrao odličnu tekmu i ako uspije održati ovu formu iz noći u noć, to će biti ono što se od njega očekuje ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 dec 2012, 15:14

u dosadasnjem dijelu sezone potpisivanje jeta se nije isplatilo, ni najmanje, sve sto je uradio jest snimanje nekih videa za youtube, daleko je to od jeta iz dallasa, miljama daleko
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 dec 2012, 02:42

Odlično pol, dozvolili smo Phili samo 28p za čitavo pol 8-)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 dec 2012, 03:51

Na kraju rutinska pobjeda nakon odličnog prvog pol :D

Vratili smo Phili za onaj sinoćnji poraz i iskontrolisali tekmu od početka do kraja ;)

KG sa odličnom tekmom i 9 od 11 iz igre nosio ekipudo pobjede, Green ponovo odlična tekma sa klupe 16p kao i Sully i Wilcox ;)

Slijede Mavsi u srijedu, tako da imamo dosta vremena za odmora od ovog B2B meča sa Philom :)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 11 dec 2012, 00:56

Da se malo priključim komentiranju cijele situacije.

Stvari polako sjedaju na svoje mjesto. Budi se Jeff Green a to je možda i najbitnije od svega. To mi je drago za vidjeti.

JET ne igra loše ali svejedno mislim da ne želi igrati kao starter. Tako da povratkom Bradleya očekujem da JET ulazi s klupe i trpa uz Greena, Sullingera, Barbosu.

Pojavljuje se problem sa Leeom u Barbosom. Po meni, Lee treba još vremena da se privikne i on može biti veoma dobar igrač jer ono što sam vidio u obrani je dosta dobro od njega, jedino je u napadu slab. Vjerujem da će i to doći.

E sad, meni je jako žao što nema minuta za Barbosu jer mislim da lik jednostavno svojim šuterskim sposobnostima može pridonijeti jako puno. No kako pronaći mjesta za sve?

Sullinger me oduševio. Momak igra odlično. Kako će sezona ići kraju on će biti sve bolji i bolji. Da se mene pita, ja bih ga ubacio uz bok Garnettu kao starter.

Bass, igrač koji zna zakucati i ima dobar šut sa poludistance. Obrana nula bodova. Dobar igrač za klupu ali nikako da starta.

Rondo, Garnett, Pierce - nema tu previše smisla komentirati. Klasa, klasa, klasa.

Wilcox mi nekako još nije u top formi. Dajem mu vremena da se potpuno vrati u top formu nakon operacije srca. Zasada samo solidno a ostaje za vidjeti da li može više od ovoga.

Dakle, činjenica jest da se igrači još uigravaju i da to još mora doći na svoje. No napredak se vidi iz utakmice u utakmicu.

Veliko je pitanje da li nam je potreban trade za još jednog visokog igrača?

Neko malo iskustvo me uči da nam je nasušno potreban još jedan visoki, ali znači visoki igrač pod koševima koji će moći parirati u reketu jer ne može sve biti na KG-u. Netko još mora doći i pomoći zatvoriti reket uz KG-a. Netko tko će nam popraviti skok u obrani i napadu i koji će u obrani biti solidan. Po meni nam se tek onda šanse za naslov dosta povećavaju.

Tko je taj stvarno je teško reći no opcija ima. Meni osobno najrealnija jest Gortat a želja Josh Smith.

I još bih potpisao i Kenyon Martina iako je lik lud ali mislim da nam u obrani još uvijek može pomoći.

Žao mi je jedino što ćemo u bilo kojem tradeu morati dati minimalno jednog ove trojice, Green, Bradley, Sullinger.

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 13 dec 2012, 04:40

Rondu zaista ne treba davati da uzima šuteve za pobjedu.
YNWA

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 17 dec 2012, 19:33

Bradley maloprije odradio prvi trening ove sezone! 8-)
YNWA

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 dec 2012, 19:59

Paraglajder je napisao/la:Bradley maloprije odradio prvi trening ove sezone! 8-)
slika :D

Najavljuju ga možda već protiv Netsa za Christmas Day ili čak protiv Bucksa u petak :o :?

Pojavila se priča da želimo Mozgova (Melo, Joseph i first round pick) iako bi nam najbolje legli Millsap, Big Al (koji je izjavio da bi se volio vratiti u Boston :D ), a o Andyu ne treba trošiti riječi i spomnjati koliko bi nam on tek pomogao ;)

Ove sedmice igramo sa Bullsima u Unitedu, te Cavsima i Bucksima u TD Gardenu :D

slika
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 dec 2012, 17:45

Jedan od mogućih dealova koji se sve više spominje po forumu ;)
Green
Lee
Bass (going somewhere, don't know where, but deal doesn't work without him*)
Sullinger
Two 1st RD Picks (assuming because of time left on contracts and the going rate of stars is generally two 1st RD picks)
$3M

for

Love
Williams
Ridnour
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 dec 2012, 20:24

Koja bi ovo krađa bila.Lakers style :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 dec 2012, 21:15

LBJ MVP je napisao/la:Koja bi ovo krađa bila.Lakers style :lol:
Wolvesi su naši stari partneri :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 dec 2012, 21:20

rio_Ferdy88 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Koja bi ovo krađa bila.Lakers style :lol:
Wolvesi su naši stari partneri :mrgreen:
I to što kažeš :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 dec 2012, 21:59

Mislim da postoji razlika izmedju 'mogucih trejdova', i zelja.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 dec 2012, 22:59

Donnie Darko je napisao/la:Mislim da postoji razlika izmedju 'mogucih trejdova', i zelja.
Ovo je i želja i mogući trade jer se dosta govori o tome, od strane ljudi koji su upućeni u zbivanja u Celticsima i koji su tu (na forumu) duži niz godina ;)

Npr isti su insideri dali info i o tradeu za KG i Ray-Raya puno prije negoli se to trebalo desiti, kao i o ovom kojeg sam naveo kao mogućnost ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 19 dec 2012, 03:45

Ništa ne možemo odbraniti večeras... Klupa blago rečeno užasna, ništa ni s' čim.
YNWA

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 19 dec 2012, 04:03

8 minuta u zadnjoj četvrtini bez pogođenog šuta. :lol:
YNWA

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 19 dec 2012, 04:20

Ove sezone najlošija utakmica definitivno. Doc je promjenio(usrao) rotaciju u zadnjih par tekmi i naravno popušimo 3 blowouta. Očajno i gore i dole. Odbrana ku*čeva, veze s' mozgom nema, u više navrata ono udvaja Hajnriha kad izgubi dribling ali ostavljaju puno prostora za pas za Boozera ili Nou. Nate Robinson nas zatrpava, frajer od 120cm nam skače nakon što je promašio slobodno... :lol: Napad u drugom poluvremenu na nivou Mega Vizure, u trećoj četvrtini haman sve šuteve Rondo uzeo. :roll: Skoro sve akcije za njega idu, frajer uzeo šuteva k'o KG, Pirs i Terry zajedno. Ovaj treći je posebna priča...
YNWA

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], jasmin10, TripleThreat i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []