FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 26 okt 2009, 12:57

bistrikboy je napisao/la:Pogresno si me shvatio,mislim hebali smo ih na dva fronta,i oni su sad besposleni u srijedu pa et nek' znaju da mi nismo :mrgreen:
E to je nesto drugo! Tako nesto je i Amar danas rekao .. 8-)

Kaze, igrali smo 5 poluvremena 11 na 11 i bili bolji. U tri utakmice dva puta pobjedili i jednom igrali nerjeseno. i tu se sva prica zavrsava ... :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 okt 2009, 13:53

bistrikboy je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Al je Radovanovic utanjio ko lakmus papir...u srijedu na njegovoj strani propuh (najjace je kad mu je mesanovic boga podero jer nije krenuo na dupli pas :mrgreen: :mrgreen: )...sad u subotu sav zbunjen, ni centarsuta njegovog nije bilo...ako ne dodje sebi malo, mogla bi se nastaviti agonija na lijevoj strani...
Kako bi bilo divno kad bi Lazar dao gol, samo eto da vidimo da se i to moze desiti :mrgreen: da su ipak cuda moguca :mrgreen:
Dace ga Lazar zivota mi :mrgreen: samo ne znamo kada

Mirko je umoran al' pravo,nadam se da ce naci nacina da se odmori trebace nam jos,dok ne dovedemo nekog boljeg,samo nas xabi koci :P
E ako Amar ne napravi kakvu rokadu sa Pedjom (ne znam koga bi drugog mogao staviti tamo), onda ce krepat do pitica...sad je tempo šinca-šinca :mrgreen:
Ma nervira me Xavi, ascare se vidi kvalitet kad hoce (kad je zadnjim pasom lobovao njihovu zadnju liniju), ali sta da se radi kad nece da se trudi...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 26 okt 2009, 14:04

Ma kad sve sagledas,nije Zeljo toliko los ove sezone...Stoji to da bi bili drugi da nije ispustio bodove kuci...Ali prosle godine i isto ovoliko utakmica imao si 8 bodova...Sada je to duplo...

Bio sam sve utakmice,osim u Gradačcu i Modrichi,napredak je ocigledan...Moze pricati ko sta hoce,ali nije se toliko šiljilo koliko se ovdje pricha...Cak sta vishe druga utakmica na Grbavici je bila sa manje sudijskih gresaka nego obje prethodne sa Velezom...Nemoze niko reci da udaranje Velagica i psovanje onog drugog nije za crveni ili ti ga drugi zuti...

Manijaci su samo dokazali svoj vrh koji su dobili od ovog portala...Bio sam na jugu,skandiranje Herceg-Bosna se nije culo nikako...O nekom bratstvu-jedinstvu sto pricaju navijaci Veleza mogu macku o rep...Bubanj :lol: :lol: :lol:

Sto se tice prijedora,ja bi vala poceo jednu utakmicu sa dva napadaca,izbacio onog truhlu Bekrica...Nije losh,ali zakomplikuje dosta dobrih prilika(hoce valjda da se proda,a ovako ce ostati jos sezonu)...Neka ubaci Popa od prve i Meshka mora upaliti jednom,procepilo je sa SLobodom,procepit ce ili protiv Rudara ili njanja...

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 26 okt 2009, 14:20

WeLLy je napisao/la:Ma kad sve sagledas,nije Zeljo toliko los ove sezone...Stoji to da bi bili drugi da nije ispustio bodove kuci...Ali prosle godine i isto ovoliko utakmica imao si 8 bodova...Sada je to duplo...

Bio sam sve utakmice,osim u Gradačcu i Modrichi,napredak je ocigledan...Moze pricati ko sta hoce,ali nije se toliko šiljilo koliko se ovdje pricha...Cak sta vishe druga utakmica na Grbavici je bila sa manje sudijskih gresaka nego obje prethodne sa Velezom...Nemoze niko reci da udaranje Velagica i psovanje onog drugog nije za crveni ili ti ga drugi zuti...

Manijaci su samo dokazali svoj vrh koji su dobili od ovog portala...Bio sam na jugu,skandiranje Herceg-Bosna se nije culo nikako...O nekom bratstvu-jedinstvu sto pricaju navijaci Veleza mogu macku o rep...Bubanj :lol: :lol: :lol:

Sto se tice prijedora,ja bi vala poceo jednu utakmicu sa dva napadaca,izbacio onog truhlu Bekrica...Nije losh,ali zakomplikuje dosta dobrih prilika(hoce valjda da se proda,a ovako ce ostati jos sezonu)...Neka ubaci Popa od prve i Meshka mora upaliti jednom,procepilo je sa SLobodom,procepit ce ili protiv Rudara ili njanja...
potpisujem i nisi trebao biti tako njezan prema bekricu pa covjek se nije sastavio sa loptom kloc jedan :))
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 okt 2009, 14:41

Jedini kiks je bio 1-1 protiv Rudara ostalo sve manje-vise ocekivano...
@camac
haman isti post sam napisao na pocetku sezone,nema vise labavo :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 26 okt 2009, 14:52

WeLLy je napisao/la:Ma kad sve sagledas,nije Zeljo toliko los ove sezone...Stoji to da bi bili drugi da nije ispustio bodove kuci...Ali prosle godine i isto ovoliko utakmica imao si 8 bodova...
Sve je ostalo OK ali ne stoji da bi bili drugi .. :mrgreen: Imali bi isto bodova kao treceplasirani Velez ali bi zbog losije gol razlike bili cetvrti .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 okt 2009, 15:16

Je li se saznalo zasto je zabranjeno unosenje megafona??

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 26 okt 2009, 15:42

Dosta je spama,ako nastavite biti se sankcija,nastavite sa normalnom raspravom ako niste u stanju normalno raspravljati nemojte se ni javljati
AMAR OSIM!!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 26 okt 2009, 16:41

Vrtimo se u krug,ponavljamo vec par puta prezvakane stvari,dajte da krenemo dalje !Zamolio bih vas jos jednom lijepo!
AMAR OSIM!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 okt 2009, 16:43

Seyo_TM je napisao/la:Je li se saznalo zasto je zabranjeno unosenje megafona??
PS jel izasao onaj decko iz kome?? Jedna info je da je stanje stabilno, druga da je kriticno...

ultras TM
Kontakt:

Post Postao/la ultras TM » 26 okt 2009, 17:18

ma jes dobar ovaj tim al Bgm ako se ne pojacama u prelaznom roku tesko da cemo bit i medju 10. al ovo dosad je dosta zadovoljavajuce sto jes jes mogli smo dobit rudara al stas bitno je da uzmemo 6 bodova u ove dvije domace sa olimpikom i sarajevom :D
VRATITE SE STARIM STAZAMA SLAVE, IGRAJTE SRCEM ZA SVETE BOJE PLAVE=TM87=

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 okt 2009, 19:34

Nama treba playmaker i jedan dobarr napadac, eventualno ako bi se stvorile neke pare razmisljat malo u o odbrani jer Bajic nije nesto vrsan i mislimm da u Mesica treba neko jos bolji :!: ;)
@Gerard - Nemoj se vise javljat na temu bgti ..ako vec hoces da napucavas te postove imas temu FK Modrica pa tamo rokaj ;) ;) ( bez uvrede navijacima Modrice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ako ih ima :mrgreen: :mrgreen:

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 26 okt 2009, 20:19

momci sad u srijedu kup.....dolazimo po bodove...heh
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 okt 2009, 20:21

rudarprijedor je napisao/la:momci sad u srijedu kup.....dolazimo po bodove...heh
Niko ti ne brani da mastas , ali nasa ekipa uci od gresaka ;)
Dolazite po bodove :D :D :D
hahahahhahah
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 26 okt 2009, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 26 okt 2009, 20:52

rudarprijedor je napisao/la:momci sad u srijedu kup.....dolazimo po bodove...heh
Od kada u kupu BiH imaju bodovi???

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 26 okt 2009, 20:53

WeLLy je napisao/la:
aj dobro malo sam se zeznuo....hahaha..........uf al bar kad bismo prosli sa 2-0 onda bi u revansu mogli nesto napraviti.... :lol:
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 26 okt 2009, 20:54

WeLLy je napisao/la:

hahahahahhahha
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 26 okt 2009, 21:02

rudarprijedor je napisao/la:
WeLLy je napisao/la:
aj dobro malo sam se zeznuo....hahaha..........uf al bar kad bismo prosli sa 2-0 onda bi u revansu mogli nesto napraviti.... :lol:
nada zadnja umire...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 26 okt 2009, 21:18

Kada smo apsolvirali ugrožene :lol: i nadasve poštene mostarce koji su uvijek sve svoje goste dočekivali sa tufahijama i raznim slasticama te u fer i korektnoj igri u Vrapčićima ušli u Ginisovu knjigu rekorda po broju neizgubljenih domaćih utakmica u PL, možemo da se okrenemo Kupu i maloj analizi ekipe.

Šeha - što se mene tiče, ko ga trenira-odličan. Malo ga prenese ponekad al štash, ako je mogao Gušo da brani, može i on ;)
Čolić nije klasični bočni igrač i to se vidi. Ponekad se izgubi. Da nam je pravi desni bek pa da ga Osim gurne u vezu. Maštam, da.
Mešić standardno dobar
Bajić malo sam se bojao promjene štopera, al nije loš. Ima "kvalitet" za prvih jedanaest.
Radovanović je opasno počeo da ispada u odbrani. Protiv Veleže je nekoliko puta istu stvar ponovio, napad po sredini terena, on izlazi na igrača koji gura loptu na krilo koje je samo kao ptičica. Jedan gol smo tako primili a mogli smo još nekoliko. Sreća pa ugroženi znaju.
Selimovič odličan. Trči, dosadan je, nije ga lako preći, zna lopte.
Ćulum je malo počeo da se gubi al eto, ne kenja golove što je dobro.
Stanić je trenutno naš najbolji igrač pored Alena, to odgovorno tvrdim.
Bešlija, jah. Uf i tako
Bekrić, mislim da ako napišem šta zaista mislim o Bekriću da će mi murija zakucati na vrata. Toliko o mongoloidu iz Gradine.
Mešanović je stari lisac i ponajbolji igrač Želje.

Bučan po sistemu toplo-hladno. Nekad dobar, nekad retardiran.
Serdarević očito da nije prošao pripreme i da se još uvijek pokušava pronaći. Vidi se da zna al to nije pokazao.
Popović je panj. Izvinjavam se panjevima, vrijeđam ih.
Šimić nako nije loš, ne znam što onako malo igra. Ima mnogo gorih od njega.
Svraka da malo zna lopte bio bi odličan. Opet, nadam se da će dobiti priliku u budućnosti jer ima i gorih od njega.
Muharemović je željino dijete i, ne bih dalje da komentarišem.
Mehić se izgubio i sve manje dobija prilku. Bolji od Lazara garant. Bar je izborio penal protiv Zrinjskog
Višća i Rovčanin nisu ni zaigrali pa ne bih da komentarišem.

Protiv Rudara ne bi smjeli primiti gol. Vjerujem da ih možemo proći ako ih dobijemo 1:0 na Grbavici. Ovi će se valjati i kad/ako budu gubili 2:0. Samo nas je Borac dobio 2:0. Sumnjam da su oni to u stanju, mada, ko će ga znati.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 26 okt 2009, 21:23

nikad_izvini je napisao/la:Kada smo apsolvirali ugrožene :lol: i nadasve poštene mostarce koji su uvijek sve svoje goste dočekivali sa tufahijama i raznim slasticama te u fer i korektnoj igri u Vrapčićima ušli u Ginisovu knjigu rekorda po broju neizgubljenih domaćih utakmica u PL, možemo da se okrenemo Kupu i maloj analizi ekipe.

Šeha - što se mene tiče, ko ga trenira-odličan. Malo ga prenese ponekad al štash, ako je mogao Gušo da brani, može i on ;)
Čolić nije klasični bočni igrač i to se vidi. Ponekad se izgubi. Da nam je pravi desni bek pa da ga Osim gurne u vezu. Maštam, da.
Mešić standardno dobar
Bajić malo sam se bojao promjene štopera, al nije loš. Ima "kvalitet" za prvih jedanaest.
Radovanović je opasno počeo da ispada u odbrani. Protiv Veleže je nekoliko puta istu stvar ponovio, napad po sredini terena, on izlazi na igrača koji gura loptu na krilo koje je samo kao ptičica. Jedan gol smo tako primili a mogli smo još nekoliko. Sreća pa ugroženi znaju.
Selimovič odličan. Trči, dosadan je, nije ga lako preći, zna lopte.
Ćulum je malo počeo da se gubi al eto, ne kenja golove što je dobro.
Stanić je trenutno naš najbolji igrač pored Alena, to odgovorno tvrdim.
Bešlija, jah. Uf i tako
Bekrić, mislim da ako napišem šta zaista mislim o Bekriću da će mi murija zakucati na vrata. Toliko o mongoloidu iz Gradine.
Mešanović je stari lisac i ponajbolji igrač Želje.

Bučan po sistemu toplo-hladno. Nekad dobar, nekad retardiran.
Serdarević očito da nije prošao pripreme i da se još uvijek pokušava pronaći. Vidi se da zna al to nije pokazao.
Popović je panj. Izvinjavam se panjevima, vrijeđam ih.
Šimić nako nije loš, ne znam što onako malo igra. Ima mnogo gorih od njega.
Svraka da malo zna lopte bio bi odličan. Opet, nadam se da će dobiti priliku u budućnosti jer ima i gorih od njega.
Muharemović je željino dijete i, ne bih dalje da komentarišem.
Mehić se izgubio i sve manje dobija prilku. Bolji od Lazara garant. Bar je izborio penal protiv Zrinjskog
Višća i Rovčanin nisu ni zaigrali pa ne bih da komentarišem.

Protiv Rudara ne bi smjeli primiti gol. Vjerujem da ih možemo proći ako ih dobijemo 1:0 na Grbavici. Ovi će se valjati i kad/ako budu gubili 2:0. Samo nas je Borac dobio 2:0. Sumnjam da su oni to u stanju, mada, ko će ga znati.
Amer Osmanagić

Dečko koji se poigravao s igračima Želje. Definitivno uz Bilbiju u ovom trenutku najbolji igrač lige. Krasi ga izuzetna tehnika i pas igra. Cijela igra Veleža vrti se oko njega.

Evo malo procitaj pa vidi jesi li ti vidio tog igraca negdje na terenu....ali budi malo posten.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.