Bundesliga

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
24%
3) 15 ili više
41
44%

Ukupno glasova: 93

ribery
Moderator
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la ribery » 19 apr 2008, 22:54

Samo ću ovo reći: LUCCCAAAAAAA TOOOOOOOONIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pišite šta hoćete, ne odgovaram, nit se nerviram. 8-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 apr 2008, 23:33

Bayern Munchen veceras zvanicno postao pobjednik kupa njemacke za sezonu 07/08 a pored toga zvanicno postaje najsugavija ekipa na citavoj zemaljskoj kugli

NeLsoN
Kontakt:

Post Postao/la NeLsoN » 19 apr 2008, 23:41

najsugavija.. :roll: :roll: :roll: daj ba momak ohladi malo...sto je to najsugavija,,,krivo ti bolan,daj prihvati to da smo bolji jednom,nemoj sad reci da je ono bio penal i da su nam golovi neregularni.haj suti majke ti. :roll: :roll: :roll: :roll:
"I KRV SVOJU ZA MERIMICU MOJU"
"I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 apr 2008, 23:51

NeLsoN je napisao/la:najsugavija.. :roll: :roll: :roll: daj ba momak ohladi malo...sto je to najsugavija,,,krivo ti bolan,daj prihvati to da smo bolji jednom,nemoj sad reci da je ono bio penal i da su nam golovi neregularni.haj suti majke ti. :roll: :roll: :roll: :roll:
To tebe istina zabolila pa se odmah lozis-ohladi ti malo-bayern u produzetku nije presao na polovinu bvb-a i onda tonija pogodi lopta za 2-1 a to sto sam rekao najsugavija nije plod samo ove utakmice

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 19 apr 2008, 23:52

ribery je napisao/la:Samo ću ovo reči: LUCCCAAAAAAA TOOOOOOOONIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pišite šta hoćete, ne odgovaram, nit se nerviram. 8-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:

NeLsoN
Kontakt:

Post Postao/la NeLsoN » 20 apr 2008, 12:10

adnan24 je napisao/la:
NeLsoN je napisao/la:najsugavija.. :roll: :roll: :roll: daj ba momak ohladi malo...sto je to najsugavija,,,krivo ti bolan,daj prihvati to da smo bolji jednom,nemoj sad reci da je ono bio penal i da su nam golovi neregularni.haj suti majke ti. :roll: :roll: :roll: :roll:
To tebe istina zabolila pa se odmah lozis-ohladi ti malo-bayern u produzetku nije presao na polovinu bvb-a i onda tonija pogodi lopta za 2-1 a to sto sam rekao najsugavija nije plod samo ove utakmice
ma nemoj.dali su gol u zadnjoj minuti.. i to grskom igraca,,svih u obrani. nezna lik ni kako je lopta usla u gol.. a tako i za tonija isto.nekazem ja nista.ali ste trbali davno ispast.a ne na produzetke.. :D :D

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 20 apr 2008, 12:19

slika
slika
slika

Ljepota za oči, ovo ću cijeli dan da gledam :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: ribery, dana/u 20 apr 2008, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 20 apr 2008, 12:26

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:ne znam samo sat bi ste vi bez naseg RIBERYA hehehehe
Sinoć je predobar bio, jest da je Toni dao dva gola, al' je Ribery fantastično odigrao.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 20 apr 2008, 12:31

Ma naravno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 20 apr 2008, 18:52

NeLsoN je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:
ma nemoj.dali su gol u zadnjoj minuti.. i to grskom igraca,,svih u obrani. nezna lik ni kako je lopta usla u gol.. a tako i za tonija isto.nekazem ja nista.ali ste trbali davno ispast.a ne na produzetke.. :D :D
Nije bitno kako je pao gol vec sta je bilo prije toga,od 70. minute borussia je imala inicijativu i samo je bilo pitanje vremena kada ce postici gol(to je potvrdio i hitcfeld sinoc u intervju-u) a bayern u produzetku nije presao pola terena do trenutka kada su postigli gol.P.S Bayern je trebao ispati u prvom kolu od Burghausena kada su imali odlucujuci penal
ali i tada se bayern prvukao

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 20 apr 2008, 19:58

Ma upravu si adnane, al' vidi ovo:
slika
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 20 apr 2008, 20:07

ribery je napisao/la:Ma upravu si adnane, al' vidi ovo:
slika
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
E bas si kao malo dijete ali kad smo vec kod tih tvojih slika jesi li mozda primijetio kada je bayern podigao pehar da su im pustili one zute papire umjesto crvene koja je bayernova boja-to ti je kad ih niko ne voli pa ih isfuravaju kako god mogu

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 20 apr 2008, 20:16

Nisu žuti, nego zlatni, šampionski :mrgreen: :mrgreen: Na ovoj slici se jasno vidi:
slika

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 20 apr 2008, 20:23

Ma naravno,i slucajno se ti zlatni poklapaju sa zutom bojom borusije koja je slucajno protivnik bayerna u ovom mecu

bayern_munchen
Kontakt:

Post Postao/la bayern_munchen » 21 apr 2008, 15:01

Werder želi Baroša i Carewa

Sportski direktor Werdera iz Bremena Klaus Allofs izjavio je za Bild da su želje njemačkog kluba u sljedećem prijelaznom roku napadači Milan Baroš i John Carew...

- Razmišljamo o dovođenju Johna Carewa i Milana Baroša – rekao je Allofs i tako potvrdio da momčad najviše radi na dovođenju pojačanja u napadu momčadi.

Baroš je trenutno u Portsmouthu gdje je na posudbi iz Lyona do kraja sezone, dok je Carew igrač Aston Ville.

bayern_munchen
Kontakt:

Post Postao/la bayern_munchen » 21 apr 2008, 15:05

evo parova slijedeceg kola.............

Eintracht - Dortmund
Nürnberg - Arminia
Energie - Hansa
Hamburg - Schalke
Hannover - Hertha
Karlsruher - Werder
Bochum - Duisburg
Leverkusen-Wolfsburg
Bayern - Stuttgart

bayern_munchen
Kontakt:

Post Postao/la bayern_munchen » 22 apr 2008, 17:31

Chelsea za Riberyja nudi 20 milijuna funti

Prema pisanju Daily Maila, londonski Chelsea je za francuskog veznjaka Bayern Münchena Francka Riberyja spreman ponuditi 20 milijuna funti...

Sportski direktor Chelseaja Frank Arnsen i skaut Rainer Bonhof pratili su Riberyja u subotnjem finalu njemačkog kupa protiv Borussije iz Dortmunda i navodno su bili jako zadovoljni viđenim. Iako Ribery nije postigao gol u pobjedi Bayerna 2-1 odigrao je jako dobru utakmicu.

Francuski 25-godišnji reprezentativac jedan je od glavnih želja vlasnika Chelseaja Romana Abramoviča, koji je uoči nove sezone na pojačanja spreman potrošiti više od 100 milijuna eura.

bayern_munchen
Kontakt:

Post Postao/la bayern_munchen » 22 apr 2008, 17:32

Borussia otpisala Roberta Kovača

Dortmundsku avanturu Roberta Kovača možemo već sad proglasiti neuspješnom. Hrvatskom je reprezentativnom stoperu vodstvo kluba jasno dalo do znanja da iduće sezone na njega više ne računa.

Robert Kovač, za razliku od Mladena Petrića, pravu priliku u redovima Borussije nikad nije ni dobio. Mučile su ga ozlijede, kao i česte rotacije u momčad zbog čega se nije uspio nametnuti treneru Thomasu Dollu, a ono malo što je pokazao nije bilo dovoljno da zadobije povjerenje klupskih čelnika pa će početak iduće sezone dočekati kao slobodan igrač.

U razgovoru s hrvatskim medijima Kovač je ne tako davno kazao kako su navijači i klub izgubili povjerenje u njega već nakon dvije loše utakmice. Sad je jasno da je bio u pravu, strpljenja za "staru gardu" u Borussiji nema, Kovaču je vrijeme da polako počne tražiti novi klub ili razmišljati o igračkoj mirovini. Na njegovu će odluku sigurno uvelike utjecati i Europsko prvenstvo nakon kojeg mu, ako dobro odigra, ponuda zasigurno neće nedostajati. Možda se opet aktualizira i veza s Maksimirom, sad kad je Dinamova blagajna puna do vrha.

Zajedno s njim klub će zasigurno napustiti i trener Doll i Christian Worns, koje su više sile također otpisale, a Westfallenstadion će iza sebe vjerojatno ostaviti i drugi hrvatski reprezentativac u Dortmundu s obzirom da je Stara dama iz Torina opasno bacila oko na Mladena Petrića.

Kovača i Wornsa u Borussiji će vjerojatno zamijeniti dvojcem iz Le Championnata: Markom Basom iz Le Mansa i Jeremiem Brechetom iz Sochauxa.

NeLsoN
Kontakt:

Post Postao/la NeLsoN » 22 apr 2008, 19:07

bayern_munchen je napisao/la:Chelsea za Riberyja nudi 20 milijuna funti

Prema pisanju Daily Maila, londonski Chelsea je za francuskog veznjaka Bayern Münchena Francka Riberyja spreman ponuditi 20 milijuna funti...

Sportski direktor Chelseaja Frank Arnsen i skaut Rainer Bonhof pratili su Riberyja u subotnjem finalu njemačkog kupa protiv Borussije iz Dortmunda i navodno su bili jako zadovoljni viđenim. Iako Ribery nije postigao gol u pobjedi Bayerna 2-1 odigrao je jako dobru utakmicu.

Francuski 25-godišnji reprezentativac jedan je od glavnih želja vlasnika Chelseaja Romana Abramoviča, koji je uoči nove sezone na pojačanja spreman potrošiti više od 100 milijuna eura.
moze abramovic da sanja.. phihiih,, ribery neide iz bayern jos.. reko je da mu se svidja u minhenu i da nece ici.. :D :D :D

bayern_munchen
Kontakt:

Post Postao/la bayern_munchen » 23 apr 2008, 16:20

Rafael van der Vaart želi iz Hamburga

Rafael van der Vaart je izjavio da će na kraju sezone najvjerovatnije napustiti Hamburg

Hamburg je prošlog ljeta od Valencie odbio 22 mil Eura, iako je Rafael izrazio svoju želju za odlaskom.

Želim da razjasnim sve stvari što ranije, ali se nećemo moći dogovoriti da ću ja biti ovdje i naredne sezone, to bi bilo nerealno, rekao je Van Der Vaart za .

Šta će se desiti ako Chelsea ili neki drugi klub ponudi 30 ili više milijuna Eura? Želim bih da odem, pa makar to bilo i u zadnjoj minuti prelasnog roka.

Vaart je i ove sezone briljirao za Hamburg postignuvši 10 golova u 24 utakmice, i na njegovim krilima Hamburg je još uvijek u mogućnosti da se plasira u Ligu prvaka naredne sezone.

25-godišnjak ima klauzolu u ugovoru u kojoj stoji da na ljeto 2009. može otići za mizernih 1.5 milijuna Eura.

Hamburg će kako stvari stoje ovoga ljeta biti prinuđen na prodaju Rafaela, iako su voljni ponuditi novi ugovor, čini se da od toga nema ništa.

Dobio sam sjajnu ponudu od Hamburga za produženje ugovora prošle sezone i odbio sam je jer je moj cilj da pređem u veći klub gdje mogu napredovati i gdje mogu osvajati trofeje, moje mišljenje se neće promjeniti, dodao je na kraju Van Der Vaart.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.