Pišite šta hoćete, ne odgovaram, nit se nerviram.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
To tebe istina zabolila pa se odmah lozis-ohladi ti malo-bayern u produzetku nije presao na polovinu bvb-a i onda tonija pogodi lopta za 2-1 a to sto sam rekao najsugavija nije plod samo ove utakmiceNeLsoN je napisao/la:najsugavija..![]()
![]()
daj ba momak ohladi malo...sto je to najsugavija,,,krivo ti bolan,daj prihvati to da smo bolji jednom,nemoj sad reci da je ono bio penal i da su nam golovi neregularni.haj suti majke ti.
![]()
![]()
![]()
ribery je napisao/la:Samo ću ovo reči: LUCCCAAAAAAA TOOOOOOOONIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pišite šta hoćete, ne odgovaram, nit se nerviram.![]()
![]()
![]()
![]()
ma nemoj.dali su gol u zadnjoj minuti.. i to grskom igraca,,svih u obrani. nezna lik ni kako je lopta usla u gol.. a tako i za tonija isto.nekazem ja nista.ali ste trbali davno ispast.a ne na produzetke..adnan24 je napisao/la:To tebe istina zabolila pa se odmah lozis-ohladi ti malo-bayern u produzetku nije presao na polovinu bvb-a i onda tonija pogodi lopta za 2-1 a to sto sam rekao najsugavija nije plod samo ove utakmiceNeLsoN je napisao/la:najsugavija..![]()
![]()
daj ba momak ohladi malo...sto je to najsugavija,,,krivo ti bolan,daj prihvati to da smo bolji jednom,nemoj sad reci da je ono bio penal i da su nam golovi neregularni.haj suti majke ti.
![]()
![]()
![]()
Sinoć je predobar bio, jest da je Toni dao dva gola, al' je Ribery fantastično odigrao.Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:ne znam samo sat bi ste vi bez naseg RIBERYA hehehehe
Nije bitno kako je pao gol vec sta je bilo prije toga,od 70. minute borussia je imala inicijativu i samo je bilo pitanje vremena kada ce postici gol(to je potvrdio i hitcfeld sinoc u intervju-u) a bayern u produzetku nije presao pola terena do trenutka kada su postigli gol.P.S Bayern je trebao ispati u prvom kolu od Burghausena kada su imali odlucujuci penalNeLsoN je napisao/la:ma nemoj.dali su gol u zadnjoj minuti.. i to grskom igraca,,svih u obrani. nezna lik ni kako je lopta usla u gol.. a tako i za tonija isto.nekazem ja nista.ali ste trbali davno ispast.a ne na produzetke..adnan24 je napisao/la:To tebe istina zabolila pa se odmah lozis-ohladi ti malo-bayern u produzetku nije presao na polovinu bvb-a i onda tonija pogodi lopta za 2-1 a to sto sam rekao najsugavija nije plod samo ove utakmiceNeLsoN je napisao/la:najsugavija..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E bas si kao malo dijete ali kad smo vec kod tih tvojih slika jesi li mozda primijetio kada je bayern podigao pehar da su im pustili one zute papire umjesto crvene koja je bayernova boja-to ti je kad ih niko ne voli pa ih isfuravaju kako god mogu
moze abramovic da sanja.. phihiih,, ribery neide iz bayern jos.. reko je da mu se svidja u minhenu i da nece ici..bayern_munchen je napisao/la:Chelsea za Riberyja nudi 20 milijuna funti
Prema pisanju Daily Maila, londonski Chelsea je za francuskog veznjaka Bayern Münchena Francka Riberyja spreman ponuditi 20 milijuna funti...
Sportski direktor Chelseaja Frank Arnsen i skaut Rainer Bonhof pratili su Riberyja u subotnjem finalu njemačkog kupa protiv Borussije iz Dortmunda i navodno su bili jako zadovoljni viđenim. Iako Ribery nije postigao gol u pobjedi Bayerna 2-1 odigrao je jako dobru utakmicu.
Francuski 25-godišnji reprezentativac jedan je od glavnih želja vlasnika Chelseaja Romana Abramoviča, koji je uoči nove sezone na pojačanja spreman potrošiti više od 100 milijuna eura.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.