Star je Villa, ne vjerujem u to ali me sve to podsjeti na period dok je Villa igrao u Valenciji, imao je zelju da dodje u Arsenal mi smo se interesovali, svi mediji su prozivali staklenog VAn Persija kako nema hljeba u njemu, dosta navijaca bi ga i prodalo ali eto Wenger odustade od Ville cekajuci holandsko gov.no. Nisam siguran koliko je to bila pametna odluka, Villa je mogao odigrati bar 3 vrhunske sezone u Arsenalu.Marsal je napisao/la:Malo je reć' da se mrze.BigBigBang je napisao/la:Sta se to desava na italijansko-njemackom podforumu, tacnije na relaciji Juve-Bayern jer vidim ovde malu armiju fanova Juventusa koji otvoreno podrzavaju Wengerove trupe?![]()
Alisher Usmanov - Arsene Wenger Lacks Board Support From Arsenal
" onclick="window.open(this.href);return false;
Postoje fine šanse da se dovede Villa u januaru. Pajo, šta ti misliš o njemu?
Lično meni je on klasa, je da ima 31. godinu ali nekada smo bili tim koji je dovodio igrače starije i od 31 i koji su se pokazivali veoma bitnima. Definitivno sam za njegov dolazak ako je cijena prava.
Gomez ima prednost sto duze igra vrhunski nego Girou on je sa Stutgartom osvojio titulu, i u BAyernu trpa svake sezone, a ko je bolji ne znam, ali Gomez je dosad vise pokazao. Giroud je nesto slicno uradio te uzeo titulu sa Monpeljeom al sad treba da pokaze da moze da trpa i u velikom klubu kao sto je Gomez u Bayernu.
Mada Gomez zna biti teska krampa, kad se samo sjetim utakmice sa Chelsijem prosle godine