Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma čovjek dijasporac, njemu je svakako dobro, misli da je ovdje sve bajno da Sloboda može i dalje funkcionirati, da se ekspresno može vratiti u PLBiH. Ne da mu "ponos" da prihvatimo pomoć i dignemo klub i pepela na kakav-takav način. I to bi opet imali klub u vrhu, borbi za Evropu. Al' nema veze, syebalo se sve - syebaće se i ovo vrlo brzo. U stvari, već je gotovo.TzBulevar87 je napisao/la:Daj mi iskreno odgovori, jesil ti dijasporas ili si ipak u BiH?marseille_unique je napisao/la:Hvala Bogu nema nista od tog spajanja nek propadnemo nema veze samo da nas ne veslaju sarajlije i nek propadnemo kao Fk Sloboda radovo sam se tom imenu u 1 radovat cu se i u 4 ligi
Ne znam odakle da pocnem.. On ima posao, porodicu(vjerovato), lagodan zivot, ima tamo neke sportske dogadjaje i klubove da prati(jer ako si covjek koji voli sport pratit ces ga gdje god da si), jednostavno DOBRO MU JE!! Eh sad sto je ovdje svaki sportski kolektiv propao, doslovce propao, omladina se drogira masovno, oni bez posla kao sto sam i ja ne znaju vise od muke sta ce radovali su se ovom jer je ovo bio pravi jack-pot za nas klub.. On vjerovatno kao i mnogi slicni njemu u ovu drzavu nije krocio godinama, znaci samo krocio ali ne ne bitan je ponos njegov kao sto ti kazes.. Ne znam vise sta da kazem za ove dijasporase sto se toliko brinu za nas i za nas klub, imam samo jedno pitanje za njih i neka ga sami sebi odgovore: koliko ste puta samo bili u ovoj nasoj drzavi u recimo zadnjih 10 god???? zapitajte se gospodo dobro jer samo jedan iz dijaspore s ovog foruma i inace mimo foruma ima moje postovanje i mnogih drugih ubijedjen sam a vi ostali.. ma gadno mi vas je i komentarisat vise........Claus je napisao/la:Ma čovjek dijasporac, njemu je svakako dobro, misli da je ovdje sve bajno da Sloboda može i dalje funkcionirati, da se ekspresno može vratiti u PLBiH. Ne da mu "ponos" da prihvatimo pomoć i dignemo klub i pepela na kakav-takav način. I to bi opet imali klub u vrhu, borbi za Evropu. Al' nema veze, syebalo se sve - syebaće se i ovo vrlo brzo. U stvari, već je gotovo.TzBulevar87 je napisao/la:Daj mi iskreno odgovori, jesil ti dijasporas ili si ipak u BiH?marseille_unique je napisao/la:Hvala Bogu nema nista od tog spajanja nek propadnemo nema veze samo da nas ne veslaju sarajlije i nek propadnemo kao Fk Sloboda radovo sam se tom imenu u 1 radovat cu se i u 4 ligi
Nismo mi narod uopšte za neke velike stvari, dozvolimo da nas grupica seljačina yebe u mozak i prodaje lafinu i priče. Ne zaslužujemo bolje niti mrvicu. Protesti? Dovoljno je reći da ih niko nije sposoban organizovati.
Tako je, također sam istog mišljenja. @Salt jedini po meni zaslužuje respekt, iako ne znam mnogo ostalih dijasporaca. Čovjeku je Sloboda u srcu i poštujem, čovjek želi sve najbolje klubu.TzBulevar87 je napisao/la:jer samo jedan iz dijaspore s ovog foruma i inace mimo foruma ima moje postovanje i mnogih drugih ubijedjen sam
Taj momak je uvijek tu uz Fukare i Slobodu, na ovaj ili onaj nacinClaus je napisao/la:Tako je, također sam istog mišljenja. @Salt jedini po meni zaslužuje respekt, iako ne znam mnogo ostalih dijasporaca. Čovjeku je Sloboda u srcu i poštujem, čovjek želi sve najbolje klubu.TzBulevar87 je napisao/la:jer samo jedan iz dijaspore s ovog foruma i inace mimo foruma ima moje postovanje i mnogih drugih ubijedjen sam
Moguće. Mislim nemam razloga da ti ne vjerujem. Tačno, ja u Tz naletim samo turistički - čaršija vam je beton baj d vej. Ostala mi je u lijepom sjećanju TZ posljednji put kad sam bio. Momak u bolnici me pustio da spavam u čekaonici jer mi je pobjegao zadni bus, a ja kokuz. No to je već offTzBulevar87 je napisao/la:@Van Basten nisi ti nama rekao nista sto mi ne znamo al ne moze se druze vjeruj mi. Pokusavo sam to objasnit mnogo svojih prijatelja iz drugih gradova al ne mozete vi to shvatit jer moras zivit u ovom gradu da bi skonto situaciju, ovdje je jedna struja i ljudi su poprilicno nezainteresovani za sve. Njima je dobro da im je grad sredjen i uspavan, da se zivotari i to je to.. Vjeruj i smeta im ova situacija al nije im u interesu da nesto mjenjaju et kao da im je mrsko na neki nacin, ne znam kako da ti drugacije objasnim
A to sigurno, grad je pravo usminkan sad.. Al eto ljudi su izmedju tog i sporta izabrali to sto ti sve govori o strukturi stanovnista ovog grada (Tuzlaka pravih je vrlo malo). Pitam se gdje bi bio kraj ovom sportu da su te pare u sport otisleVanBasten je napisao/la:Moguće. Mislim nemam razloga da ti ne vjerujem. Tačno, ja u Tz naletim samo turistički - čaršija vam je beton baj d vej. Ostala mi je u lijepom sjećanju TZ posljednji put kad sam bio. Momak u bolnici me pustio da spavam u čekaonici jer mi je pobjegao zadni bus, a ja kokuz. No to je već offTzBulevar87 je napisao/la:@Van Basten nisi ti nama rekao nista sto mi ne znamo al ne moze se druze vjeruj mi. Pokusavo sam to objasnit mnogo svojih prijatelja iz drugih gradova al ne mozete vi to shvatit jer moras zivit u ovom gradu da bi skonto situaciju, ovdje je jedna struja i ljudi su poprilicno nezainteresovani za sve. Njima je dobro da im je grad sredjen i uspavan, da se zivotari i to je to.. Vjeruj i smeta im ova situacija al nije im u interesu da nesto mjenjaju et kao da im je mrsko na neki nacin, ne znam kako da ti drugacije objasnim.
Mah, kao fudbalski fanatik, prije svega našeg fudbala i lige. Teško mi je palo da klub kao što je Sloboda doživljava što doživljava. I da nema drugog načina sem fuzije s Olimpicom. Na stranu rivalitet i sve ostalo. To ne bi smjelo igrati nikakvu ulogu kad je riječ o ovakvim stvarima.
Kakogod, sve najbolje... nadam se reprizi onog finala kupa iz boljih vremena
Idući put kada naletiš turistički u Tuzlu, povedeš fino sa sobom Rizvanovića. Neka ponese šta para, onih što ste dobili od UEFA, koje je on odmah vratio Vakufskoj banci. Potom se uhvatio noge.VanBasten je napisao/la:Moguće. Mislim nemam razloga da ti ne vjerujem. Tačno, ja u Tz naletim samo turistički - čaršija vam je beton baj d vej. Ostala mi je u lijepom sjećanju TZ posljednji put kad sam bio. Momak u bolnici me pustio da spavam u čekaonici jer mi je pobjegao zadni bus, a ja kokuz. No to je već offTzBulevar87 je napisao/la:@Van Basten nisi ti nama rekao nista sto mi ne znamo al ne moze se druze vjeruj mi. Pokusavo sam to objasnit mnogo svojih prijatelja iz drugih gradova al ne mozete vi to shvatit jer moras zivit u ovom gradu da bi skonto situaciju, ovdje je jedna struja i ljudi su poprilicno nezainteresovani za sve. Njima je dobro da im je grad sredjen i uspavan, da se zivotari i to je to.. Vjeruj i smeta im ova situacija al nije im u interesu da nesto mjenjaju et kao da im je mrsko na neki nacin, ne znam kako da ti drugacije objasnim.
Mah, kao fudbalski fanatik, prije svega našeg fudbala i lige. Teško mi je palo da klub kao što je Sloboda doživljava što doživljava. I da nema drugog načina sem fuzije s Olimpicom. Na stranu rivalitet i sve ostalo. To ne bi smjelo igrati nikakvu ulogu kad je riječ o ovakvim stvarima.
Šta mai Nijaze. Kako djeca?open je napisao/la:Idući put kada naletiš turistički u Tuzlu, povedeš fino sa sobom Rizvanovića. Neka ponese šta para, onih što ste dobili od UEFA, koje je on odmah vratio Vakufskoj banci. Potom se uhvatio noge.VanBasten je napisao/la:Moguće. Mislim nemam razloga da ti ne vjerujem. Tačno, ja u Tz naletim samo turistički - čaršija vam je beton baj d vej. Ostala mi je u lijepom sjećanju TZ posljednji put kad sam bio. Momak u bolnici me pustio da spavam u čekaonici jer mi je pobjegao zadni bus, a ja kokuz. No to je već offTzBulevar87 je napisao/la:@Van Basten nisi ti nama rekao nista sto mi ne znamo al ne moze se druze vjeruj mi. Pokusavo sam to objasnit mnogo svojih prijatelja iz drugih gradova al ne mozete vi to shvatit jer moras zivit u ovom gradu da bi skonto situaciju, ovdje je jedna struja i ljudi su poprilicno nezainteresovani za sve. Njima je dobro da im je grad sredjen i uspavan, da se zivotari i to je to.. Vjeruj i smeta im ova situacija al nije im u interesu da nesto mjenjaju et kao da im je mrsko na neki nacin, ne znam kako da ti drugacije objasnim.
Hajde bolan. Poznam te s fksinfo.foruma. Doduše, malo je a istog nika pisao Nijaz, malo neki njegovi "advokati"... uglavnom, isti klinac.open je napisao/la:Auffff. Baš si me provalio. Možeš ti bolje sigurno![]()
![]()
Samo nemoj meni, eto te tamo pa pametuj. Od mene dosta. Tuzlaci oprostite na upadu.
Samo ću reći kako si sladakVanBasten je napisao/la:Hajde bolan. Poznam te s fksinfo.foruma. Doduše, malo je a istog nika pisao Nijaz, malo neki njegovi "advokati"... uglavnom, isti klinac.open je napisao/la:Auffff. Baš si me provalio. Možeš ti bolje sigurno![]()
![]()
Samo nemoj meni, eto te tamo pa pametuj. Od mene dosta. Tuzlaci oprostite na upadu.
Mislim, da razjasnim jednog za svagda. Nemam ništa protiv njih, ned'o Bog, al' kad se već interesuju i daju prijedloge, nek onda malo "poguraju" da se to realizuju, i neka promisle, s obzirom na sadašnju situaciju (ne onu prije 100 godinaTzBulevar87 je napisao/la:Taj momak je uvijek tu uz Fukare i Slobodu, na ovaj ili onaj nacinClaus je napisao/la:Tako je, također sam istog mišljenja. @Salt jedini po meni zaslužuje respekt, iako ne znam mnogo ostalih dijasporaca. Čovjeku je Sloboda u srcu i poštujem, čovjek želi sve najbolje klubu.TzBulevar87 je napisao/la:jer samo jedan iz dijaspore s ovog foruma i inace mimo foruma ima moje postovanje i mnogih drugih ubijedjen sam.. informisan je o svim dogadjanjima u i oko kluba a bgm i navijacke skupine, raspolaze informacijama i upucen je, to ga zanima i lik voli ovaj klub. Ovi neki dijasporasi kad postave pitanje na forumu koje nema smisla vec godinu dana unazad, zeludac mi se okrece jarane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.