FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 22 dec 2012, 13:05

Amer Osmanagić prva akvizicija Sarajeva.
Istina je, sve sam dogovorio sa Sarajevom i u ponedjeljak dolazim da potpisemo ugovor. Drago mi je da dolazim u veliki klub i siguran sam da ću pomoći mom novom klubu da ispuni sve zacrtane ciljeve, istaakao je novi veznjak Sarajeva.

Zamjena za Husejinovica. ;)
Bice jos pojacanja, i to vrlo brzo. :D

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 22 dec 2012, 13:07

amypitar je napisao/la:

Dobar igrac rekao bi za nase lige i vise nego dobar al' ni priblizne kvalitete kao sto je Said....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 dec 2012, 13:12

Hypnose je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

Dobar igrac rekao bi za nase lige i vise nego dobar al' ni priblizne kvalitete kao sto je Said....
Ma sve su prilike da ce u tandemu igrati,ali vidjecemo. ;)

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 22 dec 2012, 13:13

Odlicnog igraca ste dobili. Znam to posto sam ga gledao u Velezu :P .
Sretno vam :) .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 dec 2012, 13:40

Ivica Grlić pred teškom odlukom: Mora uručiti otkaz Džemi Berberoviću.
Jos kad nam Berberovic potpise. ;)

Maslacak
Kontakt:

Post Postao/la Maslacak » 22 dec 2012, 14:07

Hoce li iko ovog pacenika PL-BIH ukloniti vise s ovog foruma.Kao prvo vrijeda ovdje ljude,naziva ih svakakvim imenima,pravi se pametan,ponasa se kao da je njegov forum,odreduje ko ce sta pisati.Mislim stvarno nema smisla...
Ovaj Osmanagic je odlican igrac,nema dalje...

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 22 dec 2012, 14:08

Osmanagic ? Cist Odpadak nista drugo,razlog jednostavan: Jedan moj Prijatelj koji zivi u Norveskoj mi kaze da nije odigrao 3 utakmice kako treba, vecinu presjedio na tribinama ili doma... Naravno gdje ce drugo nego u Fk Sarajevo

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 dec 2012, 14:11

Iskren je napisao/la:Osmanagic ? Cist Odpadak nista drugo,razlog jednostavan: Jedan moj Prijatelj koji zivi u Norveskoj mi kaze da nije odigrao 3 utakmice kako treba, vecinu presjedio na tribinama ili doma... Naravno gdje ce drugo nego u Fk Sarajevo
Jel' ti prijatelj rekao da mu je ruka bila slomljena ?
Je li ti prijatelj rekao da je postigao gol na debiju ?
Je li ti prijatelj rekao da je u drugoj utakmici asistirao ?
Je li ti prijatelj rekao da je posledica loma ruke bila njegovo neigranje ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Maslacak
Kontakt:

Post Postao/la Maslacak » 22 dec 2012, 14:14

Devil je napisao/la:
Iskren je napisao/la:Osmanagic ? Cist Odpadak nista drugo,razlog jednostavan: Jedan moj Prijatelj koji zivi u Norveskoj mi kaze da nije odigrao 3 utakmice kako treba, vecinu presjedio na tribinama ili doma... Naravno gdje ce drugo nego u Fk Sarajevo
Pa nije slomio nogu,pa da se ne vrati igranju?Ne kontam,slomio ruku i nastavljas da igras kad bude vrijeme,to nisu nikakvi razlozi ne igranja.
Kazu da momak zna igrati lopte,sad zasto nije igrao i da li je kvalitet za Norvesku ligu to je druga prica...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 dec 2012, 14:16

Maslacak je napisao/la:Hoce li iko ovog pacenika PL-BIH ukloniti vise s ovog foruma.Kao prvo vrijeda ovdje ljude,naziva ih svakakvim imenima,pravi se pametan,ponasa se kao da je njegov forum,odreduje ko ce sta pisati.Mislim stvarno nema smisla...
Ovaj Osmanagic je odlican igrac,nema dalje...
Gospodin PLBiH je jedan od rijetkih forumaša na ovom pdf-u, koji zaista doprinosi kvalitetu foruma. I u pravu je za klonove i sitne duše - vjerujem da si se pronašao u njegovom obraćanju zato i reaguješ.
Devil je napisao/la:
Ma pusti ba ovog divusa. On još nije prežalio što je antitalnet i garant mu neki rod Haris Handžćć dobio nogu u guzicu s Koševa.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Maslacak
Kontakt:

Post Postao/la Maslacak » 22 dec 2012, 14:18

Reagujem zato sto ljude vrijeda i naziva ih ruznim rijecima na sta vi ne reagujete,nego kazete da pridonosi forumu s svojim vrijedanjem.Ako je vrijedanje ljudi zarad tvog misljenja drugacijeg nesto pozitivno,onda nema dalje.Sigurno ste u rodbinskim odnosima...

Maslacak
Kontakt:

Post Postao/la Maslacak » 22 dec 2012, 14:26

Sto se tice vas forumasa da sam u snazi sve bi vas gazio ko zohare. Neki dan citam na Zeljinoj temi za kolko vam Zeba ode, sad na sabahu citam na ovoj temi za koliko vam Said ode. Pa stoko neotesana da vas drugacije ne nazovem, pa zar bi vam moglo biti krivo da se Said proda za milion ili da se Zeba prodao za milion?

Ovo je za moderaciju nesto sto pridonosi boljem forumu.STOKO NEOTESANA,ZOHARI itd. zato sto neko ima drugacije misljenje.Ovo se moze nazvati samo kompleks nize vrijednosti,nikako necemu dobrom na ovom forumu.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 dec 2012, 14:28

Maslacak je napisao/la:Reagujem zato sto ljude vrijeda i naziva ih ruznim rijecima na sta vi ne reagujete,nego kazete da pridonosi forumu s svojim vrijedanjem.Ako je vrijedanje ljudi zarad tvog misljenja drugacijeg nesto pozitivno,onda nema dalje.Sigurno ste u rodbinskim odnosima...
Jesmo. Prošle zime smo oba zapali kad je onaj snijeg "ljuljno". Razumijem njegove frustracije. Nego šta st enego forumski žohari; dosadni, upropaštavate svaki pokušaj normalne diskusije...i da ne nabrajam.

Rekoh ti ba, ja sam loš moderator.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 dec 2012, 14:35

aleksandar_veliki je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Maslacak je napisao/la:Reagujem zato sto ljude vrijeda i naziva ih ruznim rijecima na sta vi ne reagujete,nego kazete da pridonosi forumu s svojim vrijedanjem.Ako je vrijedanje ljudi zarad tvog misljenja drugacijeg nesto pozitivno,onda nema dalje.Sigurno ste u rodbinskim odnosima...
Jesmo. Prošle zime smo oba zapali kad je onaj snijeg "ljuljno". Razumijem njegove frustracije. Nego šta st enego forumski žohari; dosadni, upropaštavate svaki pokušaj normalne diskusije...i da ne nabrajam.

Rekoh ti ba, ja sam loš moderator.
Ali, zato sam ja najbolji.
touché :mrgreen:

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 22 dec 2012, 14:40

Devil je napisao/la:
Momak je ba strasan igrac !!! A ovaj bi i Messiju nasao neku manu.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 dec 2012, 14:43

Ja mislim da je bolji Hare Handzic zvani snickers.Zato je i u Rudaru Prijedor.Mora da je tamo jeftinij snickers. :mrgreen:
1946

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 22 dec 2012, 14:46

Ja sam ovog momka gledao davno ,dok je jos u Partizanu bio,kad je igrao za nase mladje selekcije,i meni se jako svidio kao igrac.Nekad sam se nadao da bi mogao zavrsiti kod nas.E sad u kakvoj je formi nemam pojma,ali da zna stvarno zna.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 22 dec 2012, 14:47

Head je napisao/la:
Ja mislim da je bolji Hare Handzic zvani snickers.Zato je i u Rudaru Prijedor.Mora da je tamo jeftinij snickers. :mrgreen:
Ja sto si pametan svaka ti cast, ZAVIDIM TI

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 22 dec 2012, 14:48

Osmanagicu dobro nam dosao! 8-)
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 22 dec 2012, 14:49

barbarez je napisao/la:Ja sam ovog momka gledao davno ,dok je jos u Partizanu bio,kad je igrao za nase mladje selekcije,i meni se jako svidio kao igrac.Nekad sam se nadao da bi mogao zavrsiti kod nas.E sad u kakvoj je formi nemam pojma,ali da zna stvarno zna.
Za nase uslove strasan igrac i sigurno ce biti veliko pojacanje za Sarajevo. Problem moze biti taj sto od kraja septembra nije igrao zbog loma ruke, ali mlad je i nekako sam misljenja da se to nece osjetiti. Pun pogodak Uprave Sarajeva, ne samo zbog igrackih kvaliteta nego i onih ljudski. Uglavnom, drago mi je pa u nasu ligu dolazi jedan solidan igrac, koji nije isluzen, star i to je veliki plus za bh. fudbal.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ i 18 gostiju.