FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hzkg
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hzkg » 22 dec 2012, 14:56

Sada kada ce Husejnovic napustit ekipu ovakav igrac nam je bio neophodan.Sa jos barem 2 dobra pojacanja do pocetka drugog djela sezone imali bi strasnu ekipu.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 22 dec 2012, 15:14

Huseinović i Osmanagić su propali talenti, kako se to nekada govorilo. Obojica su bila u prilici da pokažu šta znaju, jer im je talent neosporan. Igrači sa 23-24 godine (Huseinović-Osmanagić), koji su mnogo obećavali, a u suštini nisu ništa napravili. Ime će ih vući još neko vrijeme i onda će narod skontati.

Yebote Huseinovića ste digli kao da je Messi, a momak u polusezoni dao tri gola (brojem i slovom), a od njega se, u najmanju ruku očekivalo, da bude prevaga za uzimanje duplog trofeja. Niđe veze.

Daj Bože, da i ovaj Osmanagić bude išta bolji, al' teško da se cura složi zbog onog' ali.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Maslacak
Kontakt:

Post Postao/la Maslacak » 22 dec 2012, 15:15

hzkg je napisao/la:Sada kada ce Husejnovic napustit ekipu ovakav igrac nam je bio neophodan.Sa jos barem 2 dobra pojacanja do pocetka drugog djela sezone imali bi strasnu ekipu.

....i sta s tim sto bi imali strasnu ekipu.Da li stvarno mislis da je ovo menadzer pa da mozes tako dovoditi i odvoditi igrace.Potreban je kontinuitet za ekipu,a ne svakih sest mjeseci dovoditi po 5 novih igraca.
Nema tu nekih rezultat...

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 22 dec 2012, 15:26

Od svih forumasa samo se Maslacak nasao uvrijedjen. A zasto? Pronasao se u mojim rijecima. A kako? Pa on je navijac Zeljeznicara a na ovoj temi ima vise komentara nego na Zeljinoj. Ali ne bi to bila neka tragedija da to nisu provokacije, ljubomora, podjebavanje i tako to.

Da kojim slucajem pitare vrijedjam i da vrijedjam Sarajevo ne bi on trazio ovo sto sad trazi. Aldinne dobro te. Ima vrijeme kad se sali, prepucava to su derbiji, kraj sezone i tako neke utakmice ali konstantno srati pa to ni foka ne moze.

Evo komentarise igraca kojega nije ocima vidio a ne valja mu jer nije dosao u Zelju. A imao je sansu da dodje u Zelju i sad je vatra sto ode u Sarajevo.

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 22 dec 2012, 15:27

Maslacak je napisao/la:
hzkg je napisao/la:Sada kada ce Husejnovic napustit ekipu ovakav igrac nam je bio neophodan.Sa jos barem 2 dobra pojacanja do pocetka drugog djela sezone imali bi strasnu ekipu.

....i sta s tim sto bi imali strasnu ekipu.Da li stvarno mislis da je ovo menadzer pa da mozes tako dovoditi i odvoditi igrace.Potreban je kontinuitet za ekipu,a ne svakih sest mjeseci dovoditi po 5 novih igraca.
Nema tu nekih rezultat...
Slazem se da da je potreban kontinuitet za ekipu ali ce ovog prelaznog roka otici najmanje 6-7 igraca a tu su Husejnovic i Sesar. Njihova zamjena je bila neophodna da bi nastavili sezonu u borbi za titulu.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 dec 2012, 15:29

avlami97 je napisao/la:Huseinović i Osmanagić su propali talenti, kako se to nekada govorilo. Obojica su bila u prilici da pokažu šta znaju, jer im je talent neosporan. Igrači sa 23-24 godine (Huseinović-Osmanagić), koji su mnogo obećavali, a u suštini nisu ništa napravili. Ime će ih vući još neko vrijeme i onda će narod skontati.

Yebote Huseinovića ste digli kao da je Messi, a momak u polusezoni dao tri gola (brojem i slovom), a od njega se, u najmanju ruku očekivalo, da bude prevaga za uzimanje duplog trofeja. Niđe veze.

Daj Bože, da i ovaj Osmanagić bude išta bolji, al' teško da se cura složi zbog onog' ali.

Pojma nemam jel Osmanagic propali talenat :idea: ,ali ono sto znam da ga Amaw godinama vec ganja,a ovaj ga po obicaju levati. :lol:
I jos jedna stvar, cim za Vas nije potpisao ,mora da bude propali talenat. :lol: :lol:

DOBRO NAM DOSAO AMERE :!:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 dec 2012, 15:42

Maslacak je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Iskren je napisao/la:Osmanagic ? Cist Odpadak nista drugo,razlog jednostavan: Jedan moj Prijatelj koji zivi u Norveskoj mi kaze da nije odigrao 3 utakmice kako treba, vecinu presjedio na tribinama ili doma... Naravno gdje ce drugo nego u Fk Sarajevo
Jel' ti prijatelj rekao da mu je ruka bila slomljena ?
Je li ti prijatelj rekao da je postigao gol na debiju ?
Je li ti prijatelj rekao da je u drugoj utakmici asistirao ?
Je li ti prijatelj rekao da je posledica loma ruke bila njegovo neigranje ?
Pa nije slomio nogu,pa da se ne vrati igranju?Ne kontam,slomio ruku i nastavljas da igras kad bude vrijeme,to nisu nikakvi razlozi ne igranja.
Kazu da momak zna igrati lopte,sad zasto nije igrao i da li je kvalitet za Norvesku ligu to je druga prica...
Ocigledno ti sportska medicina nije bliza strana.Na zalost nije ni meni toliko poznato sve oko toga,ali osnovne stvari znam.A medju osnovnim stvarima je da ako se dogodi lom ruke,fudbaler ne sme punim intezitetom da trenira skoro dva meseca,odnosno 50 dana. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 dec 2012, 15:44

Zavisi o kakvom je lomu riječ. Moj oporavak je trajao više od 3 mjeseca.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Maslacak
Kontakt:

Post Postao/la Maslacak » 22 dec 2012, 15:47

Ma znam ja to da lom ruke moze biti nezgodan,nisam nista ni napisao.Nego sam mislio da ne moze toliko stagnirati u karijeri s lomom rukom.Da je u pitanju ligamenti,lom noge onda se moze shvatiti otezan oprovak i vracanje u formu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 dec 2012, 15:52

VanBasten je napisao/la:Zavisi o kakvom je lomu riječ. Moj oporavak je trajao više od 3 mjeseca.
Jbg ti si se oporavljao u BIH,znaci duplo duze. :mrgreen:

Ovo mi je pricao lik iz Anlave klinike koja je glavna sto se tice medicinske pomoci sportista u Beogradu pa i celoj Srbiji.50 dana je minimum minimuma,posle toga igrac sme da trenira punim intezitetom ali postoji rizik od dalje povrede,sto vise odmaras nakon tih 50 dana to ti je manja verovatnoca novog loma na tom mestu. ;)

@maslacak fudbaleri mogu da ispadnu iz forme nakon sto jedno 15-ak dana ne rade sa loptom a kamoli dva meseca. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 22 dec 2012, 15:53

Svi nogometasi BH Telecom lige ne vrijede 100.000 eura :-)
Jedino mozda da rade na utovaru i istovaru uglja mozda bi im se isplatila nadnica al za nogomet ipak ne ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 dec 2012, 15:57

Devil je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Zavisi o kakvom je lomu riječ. Moj oporavak je trajao više od 3 mjeseca.
Jbg ti si se oporavljao u BIH,znaci duplo duze. :mrgreen:

Ovo mi je pricao lik iz Anlave klinike koja je glavna sto se tice medicinske pomoci sportista u Beogradu pa i celoj Srbiji.50 dana je minimum minimuma,posle toga igrac sme da trenira punim intezitetom ali postoji rizik od dalje povrede,sto vise odmaras nakon tih 50 dana to ti je manja verovatnoca novog loma na tom mestu. ;)
Ma druže, meni se lakat bukvalno raspao. Morali ga ponovo sastavljat :mrgreen: 3 žice/šarafa su ga držale na okupu poslije operacije. Izgubio sam bio i osjet u lateralnooj strani ruke od lakta na dole. Možeš ti trenirati smanjenim intezotetom nakon određenog vremena, ali tekme, odnosno kontakt trening/igra - vrlo vrlo rizično. :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 dec 2012, 16:03

hzkg je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Iskren je napisao/la:Osmanagic ? Cist Odpadak nista drugo,razlog jednostavan: Jedan moj Prijatelj koji zivi u Norveskoj mi kaze da nije odigrao 3 utakmice kako treba, vecinu presjedio na tribinama ili doma... Naravno gdje ce drugo nego u Fk Sarajevo
Jel' ti prijatelj rekao da mu je ruka bila slomljena ?
Je li ti prijatelj rekao da je postigao gol na debiju ?
Je li ti prijatelj rekao da je u drugoj utakmici asistirao ?
Je li ti prijatelj rekao da je posledica loma ruke bila njegovo neigranje ?
Momak je ba strasan igrac !!! A ovaj bi i Messiju nasao neku manu.

Ma pusti, ba vidiš da se pojedose od zavisti :cry: .Amaw ga ganja godinama :D .Cim nije potpisao za zelju,odmah je levat.Njemu jaran rekao :lol: :lol:
Previse su ofirni. :lol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 dec 2012, 16:58

amypitar je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Huseinović i Osmanagić su propali talenti, kako se to nekada govorilo. Obojica su bila u prilici da pokažu šta znaju, jer im je talent neosporan. Igrači sa 23-24 godine (Huseinović-Osmanagić), koji su mnogo obećavali, a u suštini nisu ništa napravili. Ime će ih vući još neko vrijeme i onda će narod skontati.

Pojma nemam jel Osmanagic propali talenat :idea: ,ali ono sto znam da ga Amaw godinama vec ganja,a ovaj ga po obicaju levati. :lol:
I jos jedna stvar, cim za Vas nije potpisao ,mora da bude propali talenat. :lol: :lol:

DOBRO NAM DOSAO AMERE :!:
A da te pitam jel bila u zelje plata igracima ????.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 22 dec 2012, 17:03

Fakat mi nije jasna većina ljudi na ovom forumu....skoro niko da sageda realno situaciju. :? .....po jednima dolazi Messi, a po drugima neko ko ne zna ni loptu šutnuti. Istina je kao i uvjek negdje na trećoj strani.

Činjenice su da je momak BIO jedan od najboljih igrača u našoj mladoj repki, da je BIO veliki ptencijal, da je otišao u Norvešku gdje se zbog povrede nije naigrao i sad se vraća u BiH. Pitanje je u kakvoj je formi i kako će se uklopiti. Moguće ja da momak eksplodira i da bude sve za 10, a moguće je i da propadne. To niko ne zna, samo većina naprđuje i pokušava da provocira.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 22 dec 2012, 17:05

amypitar je napisao/la: Ma pusti, ba vidiš da se pojedose od zavisti :cry: .Amaw ga ganja godinama :D .Cim nije potpisao za zelju,odmah je levat.Njemu jaran rekao :lol: :lol:
:lol: Ma da Mesia i Ronalda dovedete u paketu opet cete nam gledatu u ledja kao i sto ste navikli.. A za to ce kao i uvjek biti najzasluzniji onaj Amar koji ti neda spavati i ciju govornu manu papanski ismijavas ;) ..

I da te i ja priupitam kad je bila zadnja plata Zeljinim igracima :lol: :lol:
BUDI ŽELJO !!!

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 22 dec 2012, 17:33

champions1921 je napisao/la:
amypitar je napisao/la: Ma pusti, ba vidiš da se pojedose od zavisti :cry: .Amaw ga ganja godinama :D .Cim nije potpisao za zelju,odmah je levat.Njemu jaran rekao :lol: :lol:
:lol: Ma da Mesia i Ronalda dovedete u paketu opet cete nam gledatu u ledja kao i sto ste navikli.. A za to ce kao i uvjek biti najzasluzniji onaj Amar koji ti neda spavati i ciju govornu manu papanski ismijavas ;) ..

:lol:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 dec 2012, 17:40

champions1921 je napisao/la:

To moras pitati Zebu i Bekrica,a da si imalo upucen,znao bi o cemu pricam. :D

Glodar
Kontakt:

Post Postao/la Glodar » 22 dec 2012, 17:50

amypitar je napisao/la:
Ma pusti, ba vidiš da se pojedose od zavisti :cry: .Amaw ga ganja godinama :D .Cim nije potpisao za zelju,odmah je levat.Njemu jaran rekao :lol: :lol:
Ko kaže da je Osmanagić levat ( što se naše lige tiče ), veze nema sa fudbalom, to je činjenica. Samo postoji razlog zašto je došao u Sarajevo. Odgovor je više-manje jednostavan. Može otići kad želi za kikiriki. Već viđeno u Želji kad su nam mešetari radili šta hoće i kako hoće, već viđeno u Sarajevu i ponavlja se. Finta je ne mijenjati ekipu i puštati najbolje igrače da odu nakon pola godine-godinu igranja, bez profita, pa opet slagati tim iz početka. Dođe igrač, taman uđe u formu i hop, kupi kofere i ode džaba ili haman džaba. Jel to recept za uspjeh, noup.

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 22 dec 2012, 17:56

Glodar je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
Ko kaže da je Osmanagić levat ( što se naše lige tiče ), veze nema sa fudbalom, to je činjenica. Samo postoji razlog zašto je došao u Sarajevo. Odgovor je više-manje jednostavan. Može otići kad želi za kikiriki. Već viđeno u Želji kad su nam mešetari radili šta hoće i kako hoće, već viđeno u Sarajevu i ponavlja se. Finta je ne mijenjati ekipu i puštati najbolje igrače da odu nakon pola godine-godinu igranja, bez profita, pa opet slagati tim iz početka. Dođe igrač, taman uđe u formu i hop, kupi kofere i ode džaba ili haman džaba. Jel to recept za uspjeh, noup.
Ja ti se divim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ i 18 gostiju.