Semir FCB je napisao/la:Od svih Madriđana najvise volim Atletiko...
 good for you
 good for you 
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Semir FCB je napisao/la:Od svih Madriđana najvise volim Atletiko...
 good for you
 good for you 

gubi sevilladon Ciro je napisao/la:Nije najjaci sastav al je dobar:
J.Varas,S.Sanchez,Lolo,Escude,Jose Carlos,Dragutinovic,Romaric,Duscher,D.Capel,Kone,L.Fabiano.
Dobiva sigurno.

tako i treba breSemir FCB je napisao/la:Od svih Madriđana najvise volim Atletiko...

pa bila i protiv marbelle 0-2  !!
  pa bila i protiv marbelle 0-2  !!Večeras je i novi šef debitovao...iako po izvještajima,nisu odigrali sjajno,prvi gol je bio autogol,a drugi je postignut 7 minuta prije kraja...mučenje,ali pobjedaomerbavarac je napisao/la:Napokon da i oni dodju do jedne pobjede. Takve igrace imaju, a tako lose igraju.
sta zelis sa tim reciUltra Schalke je napisao/la:Popularnija tema o Livornu

Wolverine je napisao/la:Oni bar Marbellu mogu dobit, za razliku od gradskih komsija koji od treceligasa gube 3:0.
 auuuuuuuuuuuu jesi upravu jeli ti drago.
 auuuuuuuuuuuu jesi upravu jeli ti drago. !!
 !! kao da je te neki Spanac pravio, a nije Fadil Jahic
  kao da je te neki Spanac pravio, a nije Fadil Jahic   

svi mi simpatisemo ili volimo pojedine lige...ali ti si brate upao u oko koliko volis tu spansku ligu i fudbal na pirinejima opcenito
  svi mi simpatisemo ili volimo pojedine lige...ali ti si brate upao u oko koliko volis tu spansku ligu i fudbal na pirinejima opcenito   

nemas pojma koliko mi je dragofabio je napisao/la:Wolverine je napisao/la:Oni bar Marbellu mogu dobit, za razliku od gradskih komsija koji od treceligasa gube 3:0.auuuuuuuuuuuu jesi upravu jeli ti drago.
drago je i meniWolverine je napisao/la:nemas pojma koliko mi je dragofabio je napisao/la:Wolverine je napisao/la:Oni bar Marbellu mogu dobit, za razliku od gradskih komsija koji od treceligasa gube 3:0.auuuuuuuuuuuu jesi upravu jeli ti drago.

barcu prije svega , pa atletico nikog vise, volim primeru ligu mislim da se igra najljepsi fudbal ti nista vise .gdje sam velicao sve sto je spansko ? tu ligu najvise pratim jer mi tu igra tim za koje kuca moje srcegeronimo je napisao/la:Vidi ovog' Spancakao da je te neki Spanac pravio, a nije Fadil Jahic

Decko, stvarno si pretjerao sa tim velicanjem za sve sto je spansko
Hajde reci braci koji je razlog tomesvi mi simpatisemo ili volimo pojedine lige...ali ti si brate upao u oko koliko volis tu spansku ligu i fudbal na pirinejima opcenito

P.S. nemoj odgovarati u stilu maloljetnika, a njihov stil je samo psovka i vrijedjanje
 pogledaj onog engleza i njegovo velicanje engleske  ono je velicanje
  pogledaj onog engleza i njegovo velicanje engleske  ono je velicanje    
    ono je precerivanje
  ono je precerivanje  
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.