Semir FCB je napisao/la:Od svih Madriđana najvise volim Atletiko...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Semir FCB je napisao/la:Od svih Madriđana najvise volim Atletiko...
gubi sevilladon Ciro je napisao/la:Nije najjaci sastav al je dobar:
J.Varas,S.Sanchez,Lolo,Escude,Jose Carlos,Dragutinovic,Romaric,Duscher,D.Capel,Kone,L.Fabiano.
Dobiva sigurno.
tako i treba breSemir FCB je napisao/la:Od svih Madriđana najvise volim Atletiko...
Večeras je i novi šef debitovao...iako po izvještajima,nisu odigrali sjajno,prvi gol je bio autogol,a drugi je postignut 7 minuta prije kraja...mučenje,ali pobjedaomerbavarac je napisao/la:Napokon da i oni dodju do jedne pobjede. Takve igrace imaju, a tako lose igraju.
sta zelis sa tim reciUltra Schalke je napisao/la:Popularnija tema o Livornu![]()
![]()
Wolverine je napisao/la:Oni bar Marbellu mogu dobit, za razliku od gradskih komsija koji od treceligasa gube 3:0.
nemas pojma koliko mi je dragofabio je napisao/la:Wolverine je napisao/la:Oni bar Marbellu mogu dobit, za razliku od gradskih komsija koji od treceligasa gube 3:0.auuuuuuuuuuuu jesi upravu jeli ti drago.
drago je i meniWolverine je napisao/la:nemas pojma koliko mi je dragofabio je napisao/la:Wolverine je napisao/la:Oni bar Marbellu mogu dobit, za razliku od gradskih komsija koji od treceligasa gube 3:0.auuuuuuuuuuuu jesi upravu jeli ti drago.
barcu prije svega , pa atletico nikog vise, volim primeru ligu mislim da se igra najljepsi fudbal ti nista vise .gdje sam velicao sve sto je spansko ? tu ligu najvise pratim jer mi tu igra tim za koje kuca moje srcegeronimo je napisao/la:Vidi ovog' Spancakao da je te neki Spanac pravio, a nije Fadil Jahic
![]()
Decko, stvarno si pretjerao sa tim velicanjem za sve sto je spansko![]()
Hajde reci braci koji je razlog tomesvi mi simpatisemo ili volimo pojedine lige...ali ti si brate upao u oko koliko volis tu spansku ligu i fudbal na pirinejima opcenito
![]()
P.S. nemoj odgovarati u stilu maloljetnika, a njihov stil je samo psovka i vrijedjanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.