FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 22 dec 2012, 17:59

Glodar je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
Ma pusti, ba vidiš da se pojedose od zavisti :cry: .Amaw ga ganja godinama :D .Cim nije potpisao za zelju,odmah je levat.Njemu jaran rekao :lol: :lol:
Previse su ofirni. :lol:
Ko kaže da je Osmanagić levat ( što se naše lige tiče ), veze nema sa fudbalom, to je činjenica. Samo postoji razlog zašto je došao u Sarajevo. Odgovor je više-manje jednostavan. Može otići kad želi za kikiriki. Već viđeno u Želji kad su nam mešetari radili šta hoće i kako hoće, već viđeno u Sarajevu i ponavlja se. Finta je ne mijenjati ekipu i puštati najbolje igrače da odu nakon pola godine-godinu igranja, bez profita, pa opet slagati tim iz početka. Dođe igrač, taman uđe u formu i hop, kupi kofere i ode džaba ili haman džaba. Jel to recept za uspjeh, noup.

Ma daj ne budi smijesan,eto sad vi klub. :lol: :lol: Pa do jucer Vam je Zeba bio najbolji igrac,mastali ste o 500 milja eura uzeti za njega. :idea: Gdje je Zeba otišao :?: , i koliko ste para uzeli :?: : Niko ne pita pravi razlog odlaska Zebe iz kuba,sto Split :idea: itd,itd.

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 22 dec 2012, 18:04

Hasagic,muratovic,jahic,stilic,dzeko,visca,sehic,baljic,cocalic,zukanovic,dijaliba,guso,beslija,bescevic.....itd.

Pametnom dosta koja je uprava godinama sposobnija!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 dec 2012, 18:06

Stefane rekoh ti ja tandem: Said-Amer 8-) 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 22 dec 2012, 18:50

amypitar je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
amypitar je napisao/la: Ma pusti, ba vidiš da se pojedose od zavisti :cry: .Amaw ga ganja godinama :D .Cim nije potpisao za zelju,odmah je levat.Njemu jaran rekao :lol: :lol:
Previse su ofirni. :lol:
:lol: Ma da Mesia i Ronalda dovedete u paketu opet cete nam gledatu u ledja kao i sto ste navikli.. A za to ce kao i uvjek biti najzasluzniji onaj Amar koji ti neda spavati i ciju govornu manu papanski ismijavas ;) ..

I da te i ja priupitam kad je bila zadnja plata Zeljinim igracima :lol: :lol:

To moras pitati Zebu i Bekrica,a da si imalo upucen,znao bi o cemu pricam. :D
E pa hajde upuceni reci ti kad znas :lol: Lupas gluposti danima i zamaras se platama u Zelji.. Ja sam ti odgovorio na to pitanje.. A sto se tice Zebe, Amar se odrekao njegovih usluga i to je razlog zbog koga ide.. Gdje je zapelo to znaju njih dvojica a mozda i ti :lol: .. Reci nam ako znas.. A to da si isfrustriran zbog Amara i njegovog lika i djela dokazuje i tvoje vrijedjanje govorne mane tog velikog covjeka..

Izvinjavam se na off-u ali ovaj je opterecen Amarom, Zebom, platama u Zelji pa sam mu morao odgovoriti..

Sto se tice Osmanagica to je dobar igrac kog sam zelio vidjeti u Zelji al eto nije uspjelo kao sto ne uspjeva vecina transfera kada smo mi u pitanju.. Razlog je sto Amar ne dopusta ugovore na par mjeseci je zeli da zna na kakvu ekipu moze racunati.. Taj kontinuitet i minimalne promjene u ekipi i jesu jedan od bitnijih razloga zasto Zeljo dolazi do rezultata u ovoj ligi i kad igra lose.. Vi ako mislite da je bolje dovoditi igrace na par mjeseci i svako malo mijenjati pola ekipe onda ok.. Imate svoje vizije mi svoje.. Na kraju ce se vidjeti cija je strategija bolja..
BUDI ŽELJO !!!

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 22 dec 2012, 19:12

Sve čestitke na dovođenje našeg Osmanagića.Mogu vam samo reći da se radi o izuzetno dobrom igraču,a to za ruku on je već imao lom dok je igrao za naše selekcije, i vjerovatno se sad dobro oporavio.Jedino što ću vam reći je da Sloboda svake godine ima po jednog ili dva momka koji su mogli napraviti veliku karijeru,ali ono što je kod nas najveći problem što tu djecu još u omaldinskom pogonu uzmu menadžeri i onda od njih naprave igračine,i šta se desi najveći je primjer Saida.Ako krenem od Crnogorca pa ,Kasapovića,Husejnovića,Borogovca,Osmanagića,dva Bekića pa sad i Mešanovića,naši nisu znli sa tom djecom raditi,nikoga nije bilo briga za njihvu karijeru,nego samo daj što daš ,a Slobode nigdje.Ovi momci sem Kasapovića još izuzetno dobro igraju,i što će najžalosnije biti opet će neki drugi zaraditi na njima .

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 22 dec 2012, 19:33

Sta ce ti Osim u bordo majci?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 dec 2012, 19:53

ZeroStyle je napisao/la:Sta ce ti Osim u bordo majci?
hahahahah reci da se šališ
DRUG NEBI TI PUNCA

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 22 dec 2012, 19:57

Osmanagic odlican igrac. Steta sto nije kod nas dosao.
Sad mozete Saida i za klikere pustiti imate odlicnu zamjenu, mozda i bolju.
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 22 dec 2012, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 dec 2012, 19:57

champions1921
To moras pitati Zebu i Bekrica,a da si imalo upucen,znao bi o cemu pricam.

Ko zamara ne silazis sa teme F.K.Sarajevo :cry:
Ako si glup, nisi corav,vidi gore sta sam napisao. :lol:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 22 dec 2012, 20:57

amypitar je napisao/la:champions1921

Nisam upucen i zelim da mi ti kazes kad vec znas :lol: ..Ma ti pricas nebuloze samo takve.. A vrijedjati vjerovatno smijes samo po forumima gdje su ti muda do poda za razliku od stvarnog zivota.. Tipicno za miseve.. Uzivaj i sanjaj Amara..
BUDI ŽELJO !!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 dec 2012, 21:03

champions1921 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:champions1921

Nisam upucen i zelim da mi ti kazes kad vec znas :lol: ..Ma ti pricas nebuloze samo takve.. A vrijedjati vjerovatno smijes samo po forumima gdje su ti muda do poda za razliku od stvarnog zivota.. Tipicno za miseve.. Uzivaj i sanjaj Amara..

Daj popusti matereti :cry:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 22 dec 2012, 21:04

amypitar je napisao/la: Daj popusti matereti :cry:
Argument boli glava.. Bas kako i dolikuje neznalici i nekom ko izmislja razne gluposti;) Pozdrav...
BUDI ŽELJO !!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 dec 2012, 21:07

Argumenti :?: :lol:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 22 dec 2012, 21:13

amypitar je napisao/la:Argumenti :?: :lol:
Da argumenti koji mogu dokazati tvoje izmisljotine.. Ocito ih nemas.. haj vozdra..
BUDI ŽELJO !!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 dec 2012, 21:15

Pozdrav ! Eto mene neko nije slagao (zna on ko je rekao mi je obradovat češ se dolazi vam mlad veznjak boli glava) e sad mu dugujem piće kad se prepozna nek se javi stojim mu na raspolaganju.
Sarajevo ljubavi moja!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 22 dec 2012, 21:36

Samo da pozdravim.. 8-)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 22 dec 2012, 21:41

[youtube][/youtube]

Sudeci po klipu i vise nego dobar igrac.Odlicna zamjena za Husa.

santafe
Kontakt:

Post Postao/la santafe » 22 dec 2012, 21:45

evo jedno konkretno pitanje
uz duzno postovanje prema tom momku sta je on napravio u karijeri osim sto je vjeciti talenat

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 dec 2012, 21:53

santafe je napisao/la:evo jedno konkretno pitanje
uz duzno postovanje prema tom momku sta je on napravio u karijeri osim sto je vjeciti talenat
Nista. Eto jesi zadovoljan?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 22 dec 2012, 22:11

Svima onim koji sumnjaju u Osmanagića mogu samo reći svako dijete koje je prošlo Slobodinu školu se prepoznaje,u svim našim klubovima,a što se tiče karijere Amera,on je tu kako sam čuo najviše kriv jer se mali ranim odlaskom u Partizan previše umislio- sa činjenicom da je uvijek imao dobru zaleđinu,ali momak zna da igra to je definitivno najveća istina.Znam da nije "klošar" da voli raditi i siguran sam da će Sarajevu dosta dobrog dati(samo ako se dobro pripremi),i ako konačno shvati da ga samo njegov trud i rad može odvesti dalje,(što je nekad bilo),a ne novinari,menadžeri itd koji su od njega pravili zvijezdu,a nije baš tolika zvijezda bio(mislim na Velež)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, HordeSaSjevera, MaroonBjelave, plisek, Rajvosa4ever, Vutra i 16 gostiju.