amypitar je napisao/la:champions1921 je napisao/la:amypitar je napisao/la:
Ma pusti, ba vidiš da se pojedose od zavisti

.Amaw ga ganja godinama

.Cim nije potpisao za zelju,odmah je levat.Njemu jaran rekao
Previse su ofirni.

Ma da Mesia i Ronalda dovedete u paketu opet cete nam gledatu u ledja kao i sto ste navikli.. A za to ce kao i uvjek biti najzasluzniji onaj Amar koji ti neda spavati i ciju govornu manu papanski ismijavas

..
I da te i ja priupitam kad je bila zadnja plata Zeljinim igracima

To moras pitati Zebu i Bekrica,a da si imalo upucen,znao bi o cemu pricam.

E pa hajde upuceni reci ti kad znas

Lupas gluposti danima i zamaras se platama u Zelji.. Ja sam ti odgovorio na to pitanje.. A sto se tice Zebe, Amar se odrekao njegovih usluga i to je razlog zbog koga ide.. Gdje je zapelo to znaju njih dvojica a mozda i ti

.. Reci nam ako znas.. A to da si isfrustriran zbog Amara i njegovog lika i djela dokazuje i tvoje vrijedjanje govorne mane tog velikog covjeka..
Izvinjavam se na off-u ali ovaj je opterecen Amarom, Zebom, platama u Zelji pa sam mu morao odgovoriti..
Sto se tice Osmanagica to je dobar igrac kog sam zelio vidjeti u Zelji al eto nije uspjelo kao sto ne uspjeva vecina transfera kada smo mi u pitanju.. Razlog je sto Amar ne dopusta ugovore na par mjeseci je zeli da zna na kakvu ekipu moze racunati.. Taj kontinuitet i minimalne promjene u ekipi i jesu jedan od bitnijih razloga zasto Zeljo dolazi do rezultata u ovoj ligi i kad igra lose.. Vi ako mislite da je bolje dovoditi igrace na par mjeseci i svako malo mijenjati pola ekipe onda ok.. Imate svoje vizije mi svoje.. Na kraju ce se vidjeti cija je strategija bolja..