RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AYAN
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la AYAN » 27 okt 2009, 23:12

REDŽO POŠTENJAČINA navija za Velež :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 27 okt 2009, 23:18

ciro_grb1 je napisao/la:Haloooooo rodzeni pa sta ste se nafurali??? sta je u kupu namjesteno bolje sudzenje nije moglo biti zeljo na srecu dao go u zadnjim minutama da nije bilo srece prosli bi i spustite se na zemlju....
Jesi ti za utakmicu saznao od prijatelja ili šta.

Jer ti uistinu nisi prisustvovao toj utakmici. Da jesi ne bi takvo što pisao.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 27 okt 2009, 23:20

AYAN je napisao/la:REDŽO POŠTENJAČINA navija za Velež :lol:
Kako te nije stid licemjerja.

Iljo i takvi kao on su vam osigurali dvije nezaslužene pobjede u nizu. A odmah ispod ih blatiš.

Dvoličnost je čudo. Hvalite se krađom a serete na savez.

Dragi moji Želju jedino savez može u evropu odvest. Igrački kadar definitivno ne.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 27 okt 2009, 23:28

Analic je napisao/la:

Iljo i takvi kao on su vam osigurali dvije nezaslužene pobjede u nizu. A odmah ispod ih blatiš.

Dragi moji Želju jedino savez može u evropu odvest. Igrački kadar definitivno ne.
Najbolje bi bilo kad bi veležu dali Šampionsku titulu... svakako je nijednom nije ni ostvario...

Tada bi za Rođene konačno pobijedilo Poštenje.

Jbg, ova naša liga nije poštena i ko je pošten u njoj ispada iz lige. ;)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

ciro_grb1
Kontakt:

Post Postao/la ciro_grb1 » 27 okt 2009, 23:30

Analic je napisao/la:
ciro_grb1 je napisao/la:Haloooooo rodzeni pa sta ste se nafurali??? sta je u kupu namjesteno bolje sudzenje nije moglo biti zeljo na srecu dao go u zadnjim minutama da nije bilo srece prosli bi i spustite se na zemlju....
Jesi ti za utakmicu saznao od prijatelja ili šta.

Jer ti uistinu nisi prisustvovao toj utakmici. Da jesi ne bi takvo što pisao.
jesam brate i sta oces da kazes da nismo na srecu dali go??? da je nes sudija siljio da nam je on mozda poklonio???? ispao je igrac sam dao go i sta placete danima palcete ???? vi sad sto to prolazite mi smo davno prosli i staces takva nam je liga....

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 28 okt 2009, 00:46

@Analic
Pusti ih bola, sta se prepires sa seljacima, koji napadaju RVI i djecu i kradu im mobitele i tene :!:
Njihovo je da dodju sada u Vrapcice ;) 8-)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 okt 2009, 01:44

ne sjecam se da ste se ovoliko bunili kad vas je musemic izbacio iz lige :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 28 okt 2009, 02:02

AYAN je napisao/la:
Analic je napisao/la:

Najbolje bi bilo kad bi veležu dali Šampionsku titulu... svakako je nijednom nije ni ostvario...

Tada bi za Rođene konačno pobijedilo Poštenje.

Jbg, ova naša liga nije poštena i ko je pošten u njoj ispada iz lige. ;)
ko god da je dolazio u mostar ove sezone nije imao ni najmanju primjedbu na sudjenje, sto znaci nesto ;)

a ti cupas neke primjere iz proslosti i drzis se njih stalno, nidje veze o utakmici zeljo velez, stalno nekud bjezis trazis nesto iz proslosti da dokazes da mi nismo savrseni..tipa jedinstvo, a sigurno ne znas sta je prethodilo svemu tome, i uostalom mi da smo igrali prljavo ne bi ispadali iz lige...ali kada svi pricaju da je liga krenula naprijed da gosti odnose bodove, dogodi se sta se dogodilo, jednostavno nije nam dopusteno da igramo ni malo, da vam je sudija bar malo pomogao pa haj, ali ovo je preslo svaku mjeru.... ne treba nama niko poklanjat titulu, jer pored vas takvih ne bi nas zapalo ne boj se... ja znam da se sudi domacinski, ali ovakva kradja je presla svaku mjeru i zato ne mogu da sutim na sve ovo...

a tom zadnjom recenicom si sve rekao, velez jeste posten klub, bar u odnosu na ostale !!!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 28 okt 2009, 12:27

nisam pisao ima 2-3 dana na forumu ali vidim da je jos uvijek veliko ogorcenje medju rajom zbog kradje na Grbavici u zadnje 2 tekme ...ne znam sto bih rekao ali je licemjerno od navijaca Zeljeznicara koji su bili na utakmici da ne priznaju tu sudijsku nepravdu , sve dok je tako opet cemo bivati pokradeni i jedni , i drugi ... ;)
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

ciro_grb1
Kontakt:

Post Postao/la ciro_grb1 » 28 okt 2009, 12:55

Pa mi i da priznamo kave fajde liga je fuj citav, naj bolje rijesenje je ukidanje :mrgreen: ........

Devetka
Kontakt:

Post Postao/la Devetka » 28 okt 2009, 14:25

Evo malo postenog pomocnog sudije Bandica!
http://www.rodjeni-mostar.com/novo/vije ... &fn_id=161

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 28 okt 2009, 14:31

Bola nemoj te se raspravljat sa klosarima koji se sve nesto solidarisu sa hordama a napali djecu i ukrali im mobitele ,tene kackete cak i bubanj ljudi pokradeni smo al nema smisla se raspravljat sa dzeparosima okrenimo se mi sljedecoj tekmi protiv Rudara.
Samo jedan klub Velež Mostar

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 okt 2009, 14:57

Nevjerovatno da komisija NFS BiH u svemu poslije utakmice Zeljo-Velez dosudjuje igracima Veleza kazne.

Pa to je i za plakat i za smijat se. Fuj. Stvarno fuj.

Stvarno fuj.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 28 okt 2009, 14:59

MostaracVelezovac je napisao/la:Nevjerovatno da komisija NFS BiH u svemu poslije utakmice Zeljo-Velez dosudjuje igracima Veleza kazne.

Pa to je i za plakat i za smijat se. Fuj. Stvarno fuj.

Stvarno fuj.

pa kada bi bilo suprotno priznali bi neregularnost na utakmici, nista cudno...

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 okt 2009, 14:59

Da Bog da ti sudija u sudnici djeci sudio onako isto posteno - eto ako si ubjedjen da je posteno - moze li vako?

De majke ti brato ne vuci me za jezik molim te... sjedi. primiri.

Niko ne trazi ni kup ni 3 boda nazad - reci supacki smo prosli. Na guzove. Natezalo se za nas - i u redu je. Nemoj lagat bola - imamo i mi oci... Dobro je.

A sto se tice onog momka sto prica o samaru sudiji u Vrapcicima i da niko nije nista vidio - ha????? Jesi normalan? Bio je samar i tu je Velez izgubio 0-3 na svom terenu preko zelenog stola za kaznu. Ali nije tacno da niko nije nista vidio i da se nije dosudilo nista. To nije tacno.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 28 okt 2009, 15:07

carobni manijak je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Tako nam je uvijek na Grbavici.
tako ce vam uvijek i biti samo bice vremena pa necete smjeti ni na tekmu doci :lol: ;) haj malo bubnja sviju ti
E to nećeš dočekati. ;) Bubanj vam halal,naša greška jbg.
Zadnja izmjena: Stone Island, dana/u 28 okt 2009, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 okt 2009, 15:10

Velez nama politicku moc ni da sredi da mu se vrati stadion na koji ima legalno pravo koristenja.

Zeljo i Sarajevo imaju moc da srede da se kazni suprotni tim kad sudija nateze za njih samo sto im je neko rekao da natezu.

Sarajevo primi 1 gol iz ofsajda i citava BiH to mora vidit na TVu. Velezu se da gol iz ofsajda + 2 crvena + 1 crveni treneru - i Velez biva kaznjen???

Ma ne pricaj gluposti. U BiH se najvise nateze Zelji, Sarajevu, Svinjama i Sirokom.

Ostali moraju da budu Liverpool da bi prosli u prva 3 mjesta. Zato vas niko i ne voli bola.

U Vrapcicima ste imali Panica za sudiju - najbolji sudija u BiH. Mi na Grbavici Golaca, istog Golaca za kojeg je 80% svih protesta Veleza u zadnjih 7 godina vezano. Isti covjek koji uvijek krade Velez.

Slucajno???

Isto slucajno ko i dosudjivanje kazne nama na namjestenjoj utakmici na Grbavici.

Nikad vi necete biti velik klub. Nikad.

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 28 okt 2009, 15:14

sve se vidi sve se zna.......ne valja trositi rijeci na ono sto se desilo na grbavici.....mi smo poceli utakmicu bez 4 standardna i zavrsili je sa dva iskljucena da bi dozivili poraz od 1:0..........mi smo heroji dobro je ibraka rekao........ :mrgreen:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 okt 2009, 15:14

Gerrard je napisao/la:Sta se ljudi cudite sudijskim nepravdama , to je kod nas normalno , a pogotovo se treba naviknuti od Zeljeznicara u narednom periodu , svi znamo ko je glavni igrac Zelje u ovom trenutku , a isti taj igrac je sredio bezbroj utakmica za Zelju u prvoj eri Amara Osima ;)
E neka si im vala rekao da znaju ljudi na cemu su ove sezone. Vidis kako smo da sada rjesavali sve sa sudijama. Kuci nismo izgubili boda a na strani imamo samo jedan poraz od Borca. Sve ostalo ili nerjeseno ili pobjede. Drugi smo na tabeli i sve smo blizi i blizi Borcu. Sviraju nam penale i kuci i na strani. Nisu nam iskljucili ni jednog igraca do sada. Svi koji dodju na Grbavicu ostanu bez najmanje jednog igraca. Jeli to taj scenarij o kome pricas .. :?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 28 okt 2009, 15:17

ma bio jednom jedan Željo ..ostao jad i čemer od imena ...to ti je suština priče ...kad ovi veći klubovi dozvoljavaju sebi takve prljave rabote sa sudijama šta ćeš očekivati od ovih manjih ..., ne sekirajte se puno ...još dugo ćemo pričati o nekadašnjem Veležu , Želji , Sarajevu , Borcu , Čeliku , Slobodi itd ... ;)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.