AYAN je napisao/la:Analic je napisao/la:AYAN je napisao/la:REDŽO POŠTENJAČINA navija za Velež

Kako te nije stid licemjerja.
Iljo i takvi kao on su vam osigurali dvije nezaslužene pobjede u nizu. A odmah ispod ih blatiš.
Dvoličnost je čudo. Hvalite se krađom a serete na savez.
Dragi moji Želju jedino savez može u evropu odvest. Igrački kadar definitivno ne.
Najbolje bi bilo kad bi veležu dali Šampionsku titulu... svakako je nijednom nije ni ostvario...
Tada bi za Rođene konačno pobijedilo Poštenje.
Jbg, ova naša liga nije poštena i ko je pošten u njoj ispada iz lige.

ko god da je dolazio u mostar ove sezone nije imao ni najmanju primjedbu na sudjenje, sto znaci nesto
a ti cupas neke primjere iz proslosti i drzis se njih stalno, nidje veze o utakmici zeljo velez, stalno nekud bjezis trazis nesto iz proslosti da dokazes da mi nismo savrseni..tipa jedinstvo, a sigurno ne znas sta je prethodilo svemu tome, i uostalom mi da smo igrali prljavo ne bi ispadali iz lige...ali kada svi pricaju da je liga krenula naprijed da gosti odnose bodove, dogodi se sta se dogodilo, jednostavno nije nam dopusteno da igramo ni malo, da vam je sudija bar malo pomogao pa haj, ali ovo je preslo svaku mjeru....
ne treba nama niko poklanjat titulu, jer pored vas takvih ne bi nas zapalo ne boj se... ja znam da se sudi domacinski, ali ovakva kradja je presla svaku mjeru i zato ne mogu da sutim na sve ovo...
a tom zadnjom recenicom si sve rekao, velez jeste posten klub, bar u odnosu na ostale !!!