uzeo sa ebaya, ovako za u grad.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne cine te sminkerom, ali te definitivno ostavljaju duze u igri, posebno ovo boldirano.Monolog je napisao/la: Kaputi, sakoi, džemperi, košulje, šalovi, sat(ovi) i čarape u boji te ne čine šminkerom.
Ubile se za stalePanda je napisao/la:
uzeo sa ebaya, ovako za u grad.![]()
yebem vam ukus.Omerbavarac je napisao/la:Ove hlace su mi dosta gotivne, ocigledno da imamo slican ukus.
Brate ja ovo ne bih mogao obuci ni na teferic. Ovo je meni najsmijesniji model patika...furale se prije 10-ak godina uz trenerku staaaaaaaaajl!Panda je napisao/la:
ubile se za treniga, mislim na trčanjeMagiiic je napisao/la:Brate ja ovo ne bih mogao obuci ni na teferic. Ovo je meni najsmijesniji model patika...furale se prije 10-ak godina uz trenerku staaaaaaaaajl!Panda je napisao/la:
ajde seljak razguli, ovo je šminka, a ti nazad na vlašićElegant je napisao/la:Ove gore patike isto kao sto nose oni kriminalci iz BG u onom filmu "vidimo se u citulji".
Panda je napisao/la:ajde seljak razguli, ovo je šminka, a ti nazad na vlašićElegant je napisao/la:Ove gore patike isto kao sto nose oni kriminalci iz BG u onom filmu "vidimo se u citulji".
Pa naravno da je bitan ali u granicama,recimo nećeš nositi nekakve gluposti kao u animiranim filmovima ali je bitna udobnost prije svega.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Samo što ja ovakve ni Adidaske ne bih obuk'o.. Bitan je model
Panda je napisao/la:ajde seljak razguli, ovo je šminka, a ti nazad na vlašićElegant je napisao/la:Ove gore patike isto kao sto nose oni kriminalci iz BG u onom filmu "vidimo se u citulji".
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 7 gostiju.