Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

RealMoudrid
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la RealMoudrid » 26 dec 2012, 17:01

iDon je napisao/la:Naile ne znam jel se meni obracas, ako da, ne mislim na nekog blogera nego na veliku masu navijaca cija misljenja svakodnevno citam na spanskim forumima i stranicama. Moje misljenje se poklapa sa njihovim tako da meni ovdje trolcina Namik ne mora objasnjavati neke stvari iz svog imaginarnog svijeta.
Pametnom dosta. Ljudi su relevantni baš iz razloga kojeg sam naveo - jer dijele tvoje mišljenje.

Jeste, još jednom si u pravu, u Madridu navijači odlučuju ko odlazi iz kluba a ko ne. Zadnji put su oni trenera otjerali NIKAD. :mrgreen:
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 dec 2012, 17:03

Čuj iDont posjećuje španske forume. Šta ima caballero?
naprijed rejal

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 26 dec 2012, 17:09

Čovjek jednostavno ne može shvatiti da je forum u Bosni i Španiji isto sranje. Toliko nerelevantnih ljudi koji samo bacaju svoja mišljenja i koje niko ništa ne pita. I oni su relevantni što odu na stadion jednom u pedeset i pet godina zviždati treneru Madrida i tako iskazati svoje mišljenje koje se ne kosi iDonovom i po tom su oni puno relevantniji i po tom će Mourinho napustiti Real.
2012/2013

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 26 dec 2012, 17:41

Pa od ovog' foruma bar sto se tice ove teme je relevantnije i madridsko obdaniste. Jadan ti je taj forum gdje ovakvi poput svetog i Namika imaju pravo na misljenje i nakon 1001. bana. Pa sveti se jadan trudi u ovih 1000+ postova da napise nesto sto ima bar priblizno veze sa Realom ali jednostavno ne zna. Bukvalno nisam primjetio da je i u jednom svom postu do sada uspio u tome. Cak sam opazio da voli po jednom drugom forumu da kopira moje postove odavde valjda da ljudi tamo pomisle da zna ponesto. Namik opet s' druge strane poznaje materiju i ja mu to ne osporavam ali ocito ima nekih poteskoca ili smetnji pri izrazavanju. Namiče vjeruj mi, sa portugalskim prdezom je jos malo pa gotovo i kada do njegovog kraja uskoro dodje red bi bio da se ovdje javno izvines svima i da nam javis koji je tvoj novi klub (naravno u zavisnosti gdje imbecil predje) tako da mozemo tu temu zaobilaziti u buducnosti.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 26 dec 2012, 17:58

iDon je napisao/la:Pa od ovog' foruma bar sto se tice ove teme je relevantnije i madridsko obdaniste. Jadan ti je taj forum gdje ovakvi poput svetog i Namika imaju pravo na misljenje i nakon 1001. bana. Pa sveti se jadan trudi u ovih 1000+ postova da napise nesto sto ima bar priblizno veze sa Realom ali jednostavno ne zna. Bukvalno nisam primjetio da je i u jednom svom postu do sada uspio u tome. Cak sam opazio da voli po jednom drugom forumu da kopira moje postove odavde valjda da ljudi tamo pomisle da zna ponesto. Namik opet s' druge strane poznaje materiju i ja mu to ne osporavam ali ocito ima nekih poteskoca ili smetnji pri izrazavanju. Namiče vjeruj mi, sa portugalskim prdezom je jos malo pa gotovo i kada do njegovog kraja uskoro dodje red bi bio da se ovdje javno izvines svima i da nam javis koji je tvoj novi klub (naravno u zavisnosti gdje imbecil predje) tako da mozemo tu temu zaobilaziti u buducnosti.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... uma#p94033" onclick="window.open(this.href);return false;

Nije ti valjda problem prestati.

A "imbecil", odnosno Posebni, neće nigdje preći, ostaje u Realu do 2016. godine.
2012/2013

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 dec 2012, 18:01

Ko bolan kopira tvoje postove po drugim forumima? I kada bi ih kopiro, kopiro bi da ljudi vide koliko je antimadridizam aktuelan među so called ljubiteljima bijele boje, a sigurno ne da bi ispao pametan. Daj mi dokaz da sam to uradio, a ne prdi bezveze o tome bez relevantnog izvora. Ja se pored takvih kao ti i sličnih tebi sa ciganske teme i ne trudim da napišem nešto konkretno, što me u većini slučajeva poštedi nepotrebnih frustracija i gubljenja živaca s obzirom da vam je nemoguće objasniti da shvatite neku činjenicu. Culesi došli da ovdje prosipaju svoj madridizam i brigu o klubu, a ti se zanjih prilijepio ne bi li barem neko rekao da si upravu, teško ribi u vodu.
naprijed rejal

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 26 dec 2012, 18:07

RealMoudrid je napisao/la: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... uma#p94033" onclick="window.open(this.href);return false;

Nije ti valjda problem prestati.

A "imbecil", odnosno Posebni, neće nigdje preći, ostaje u Realu do 2016. godine.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... ova#p94033

A ni krsenje pravila broj 1. i 12. ti nije strano.
Zadnja izmjena: iDon, dana/u 26 dec 2012, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 26 dec 2012, 18:17

Da, doduše. Ja sam taj koji nije tvoj istomišljenik i tim putem miniram temu Real Madrida. Krasno. Ne vidim u čemu je problem sa brojem jedan, ti si se pronašao u mojoj riječi "idiot", šta ću ti ja što ti je nick sličan :o
2012/2013

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 dec 2012, 18:27

slika
Šta radite od teme :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 dec 2012, 18:33

Još uvijek čekam da mi nađeš gdje sam se kitio tvojim perjem. Satirišem naravno :lol:
naprijed rejal

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 26 dec 2012, 18:42

Čuo sam da Perez daje 200 miliona Murinhu da dovede pojačanja makar da se izbori Liga Prvaka jel istina to ?
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 dec 2012, 18:44

Vandelanoitte je napisao/la:Čuo sam da Perez daje 200 miliona Murinhu da dovede pojačanja makar da se izbori Liga Prvaka jel istina to ?
Nije.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 26 dec 2012, 18:46

Vandelanoitte je napisao/la:Čuo sam da Perez daje 200 miliona Murinhu da dovede pojačanja makar da se izbori Liga Prvaka jel istina to ?
Nije 200 nego 300.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 26 dec 2012, 18:47

Ja mislim da je to odlična solucija treba vam milijarda da osvojite Ligu i to svake prestupne, sa 200 miliona i ovom ekipom mislim da ste tu negdje sa Betisom,Malagom,Levanteom.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 dec 2012, 18:48

Vandelanoitte je napisao/la:Ja mislim da je to odlična solucija treba vam milijarda da osvojite Ligu i to svake prestupne, sa 200 miliona i ovom ekipom mislim da ste tu negdje sa Betisom,Malagom,Levanteom.
Jest.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 dec 2012, 18:50

Vandelanoitte je napisao/la:Ja mislim da je to odlična solucija treba vam milijarda da osvojite Ligu i to svake prestupne, sa 200 miliona i ovom ekipom mislim da ste tu negdje sa Betisom,Malagom,Levanteom.
slika
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 dec 2012, 18:57

RealMoudrid je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
1. Iker ima dosta vise jarana u Barci nego u Realu.
I to puno boljih jarana ..
To sto Mourinha ''jede'' njihovo prijateljstvo je njegov problem.
Čuj onda ovog sveznalca. Kakve ti gluposti pišeš, jesi li svjestan toga ikako? Šta ti znaš gdje on ima bolje jarane, koliko ih ima u Realu a koliko u Barci? Jesi ti zdrav? Ko si ti, Ikerov kolega iz Bosne? Neki agent ili šta? Navedi nam izvore svojih tvrdnji, potkrijepi dokazima, činjenicama.

Pa nije Iker Messi. Jer Messi ima više jarana u Realu nego u Barci. :roll:
Ja pisem cinjenice koje tebi ne odgovaraju.
Ti pises gluposti.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 dec 2012, 18:59

M4kaveli je napisao/la:Ja pisem cinjenice koje tebi ne odgovaraju.
Ti pises gluposti.
dakako da je ironicno odgovorio na tvoj post (makaveli il zlatna kanta kako da te zovemo)
jer ono tvoje "iker ima vise prijatelja u barceloni" je jednako banalno kao da bi neko rekao "messi ima vise prijatelja u Realu"

to si dakako mogao primjetit prema smajliu > :roll:
dakako

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 dec 2012, 19:03

Zovi me kako hoces.
Banalno jel ?
Aj mi objasni zasto bi bilo banalno ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 26 dec 2012, 19:05

I ja sam nesto tako racunao, s tim da u te klubove treba i jedan Sociedad svrstat.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.