Pa od ovog' foruma bar sto se tice ove teme je relevantnije i madridsko obdaniste. Jadan ti je taj forum gdje ovakvi poput svetog i Namika imaju pravo na misljenje i nakon 1001. bana. Pa sveti se jadan trudi u ovih 1000+ postova da napise nesto sto ima bar priblizno veze sa Realom ali jednostavno ne zna. Bukvalno nisam primjetio da je i u jednom svom postu do sada uspio u tome. Cak sam opazio da voli po jednom drugom forumu da kopira moje postove odavde valjda da ljudi tamo pomisle da zna ponesto. Namik opet s' druge strane poznaje materiju i ja mu to ne osporavam ali ocito ima nekih poteskoca ili smetnji pri izrazavanju. Namiče vjeruj mi, sa portugalskim prdezom je jos malo pa gotovo i kada do njegovog kraja uskoro dodje red bi bio da se ovdje javno izvines svima i da nam javis koji je tvoj novi klub (naravno u zavisnosti gdje imbecil predje) tako da mozemo tu temu zaobilaziti u buducnosti.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..