RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
Re: FK Velež
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-25907.htm -nemogu da vjerujem
Nešto ne mogu da skontam s kim ono igrate danas u kupu?!
Gerrard je napisao/la:Kad vec pricas tako argumentovano , spomeni da je Sarajevo jedna od ekipa koja je izgubila najvise bodova kuci , upravo zbog toga prema tvojim rijecima sto se njima silji ... haj ba ohladi malo pricas gluposti , znam da si razocaran jer je Velez pokraden ali ne prebacuj to na Sarajevo ... ima 15 utakmica gdje je Sarajevo pokradeno ... i to oba puta kada je gostovalo i bilo na TV ... sjetimo se penala za Slaviju u Lukavici pa sada Zrinjski , ne lupaj bezveze nemoj da izvlacim argumente gdje je Sarajevo pokradeno !MostaracVelezovac je napisao/la:Velez nama politicku moc ni da sredi da mu se vrati stadion na koji ima legalno pravo koristenja.
Zeljo i Sarajevo imaju moc da srede da se kazni suprotni tim kad sudija nateze za njih samo sto im je neko rekao da natezu.
Sarajevo primi 1 gol iz ofsajda i citava BiH to mora vidit na TVu. Velezu se da gol iz ofsajda + 2 crvena + 1 crveni treneru - i Velez biva kaznjen???
Ma ne pricaj gluposti. U BiH se najvise nateze Zelji, Sarajevu, Svinjama i Sirokom.
Ostali moraju da budu Liverpool da bi prosli u prva 3 mjesta. Zato vas niko i ne voli bola.
U Vrapcicima ste imali Panica za sudiju - najbolji sudija u BiH. Mi na Grbavici Golaca, istog Golaca za kojeg je 80% svih protesta Veleza u zadnjih 7 godina vezano. Isti covjek koji uvijek krade Velez.
Slucajno???
Isto slucajno ko i dosudjivanje kazne nama na namjestenjoj utakmici na Grbavici.
Nikad vi necete biti velik klub. Nikad.
@ Stole iz Bora
Ti kao sada patetikom pokusavas da meni nesto objasnis ?? Okani se toga ne vrijedi meni da solis pamet znam sasvim dovoljno i znam sta pisem , izvlacis neke stvari da bi opravdao svoj klub , a nemas obraza reci da ste u 3-4 dana dva puta uz veliku pomoc sudija savladali Velez ... ko o cemu , ku.rva o postenju ... nemoj prekoci moje postove znam da boli istina ,ali vecina zna da je taj gospodin stupio na scenu nakon par kola kada se vidjelo da nema hljeba u onoj ekipi ... postali ste ko Juventus one godine , igra se dok Zeljo ne zabij gol pa makar to bila i 95 minuta ! Uzivaj i sretno !
bravo , i prvi i drugi dio tvog posta su potpuno realni te ispravni !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
halo bolan pa sta ti pricas kako te nije sramota, ko o cemu ti o sudjenju, preko glave mi je prolica i calije i ostalih idiota koji su izjavljivali da vole sarajevo vise nego mater svoju a sudili su derbi,Gerrard je napisao/la:Kad vec pricas tako argumentovano , spomeni da je Sarajevo jedna od ekipa koja je izgubila najvise bodova kuci , upravo zbog toga prema tvojim rijecima sto se njima silji ... haj ba ohladi malo pricas gluposti , znam da si razocaran jer je Velez pokraden ali ne prebacuj to na Sarajevo ... ima 15 utakmica gdje je Sarajevo pokradeno ... i to oba puta kada je gostovalo i bilo na TV ... sjetimo se penala za Slaviju u Lukavici pa sada Zrinjski , ne lupaj bezveze nemoj da izvlacim argumente gdje je Sarajevo pokradeno !MostaracVelezovac je napisao/la:Velez nama politicku moc ni da sredi da mu se vrati stadion na koji ima legalno pravo koristenja.
Zeljo i Sarajevo imaju moc da srede da se kazni suprotni tim kad sudija nateze za njih samo sto im je neko rekao da natezu.
Sarajevo primi 1 gol iz ofsajda i citava BiH to mora vidit na TVu. Velezu se da gol iz ofsajda + 2 crvena + 1 crveni treneru - i Velez biva kaznjen???
Ma ne pricaj gluposti. U BiH se najvise nateze Zelji, Sarajevu, Svinjama i Sirokom.
Ostali moraju da budu Liverpool da bi prosli u prva 3 mjesta. Zato vas niko i ne voli bola.
U Vrapcicima ste imali Panica za sudiju - najbolji sudija u BiH. Mi na Grbavici Golaca, istog Golaca za kojeg je 80% svih protesta Veleza u zadnjih 7 godina vezano. Isti covjek koji uvijek krade Velez.
Slucajno???
Isto slucajno ko i dosudjivanje kazne nama na namjestenjoj utakmici na Grbavici.
Nikad vi necete biti velik klub. Nikad.
@ Stole iz Bora
Ti kao sada patetikom pokusavas da meni nesto objasnis ?? Okani se toga ne vrijedi meni da solis pamet znam sasvim dovoljno i znam sta pisem , izvlacis neke stvari da bi opravdao svoj klub , a nemas obraza reci da ste u 3-4 dana dva puta uz veliku pomoc sudija savladali Velez ... ko o cemu , ku.rva o postenju ... nemoj prekoci moje postove znam da boli istina ,ali vecina zna da je taj gospodin stupio na scenu nakon par kola kada se vidjelo da nema hljeba u onoj ekipi ... postali ste ko Juventus one godine , igra se dok Zeljo ne zabij gol pa makar to bila i 95 minuta ! Uzivaj i sretno !
zeljo je zabio go u 93-oj minuti gdje je bilo 5 minuta produzetka, zato **** ba od nas, bavite se svojim poslom.
i vi rodjeni sto ste niste ovoliko zalili kad ste celiku svirali penal ni nasta u 98-oj minuti, tada je bilo sve OK i obad je fulao, penala nije bilo zglave,
stavite te slike mangupi, il one od prosle sezone kada se dialibi ponistio regularan go u vrapcicima, dajte malo se organizujte
zaimovic je psovao dijete sudiji i treba da bude nagradjen za to, mali dzafic je igrao rukom i treba da prodje bez zutog isto kao i ibrakovicevo psovanje, pa sta je sa vama, nije ovo diznilend bolan ,psujes tuces i da dobijes nagradu, cccc
i zeljo je ove godine ostecen na milion mjesta, zrinjski i rudar su nam odnijeli bodove, pa se niko zalio nije, kako vas nije sramota vise pisati o tome,
na sta vas je ibrakovic pitar nalozio, fuj okrecete se kako vjetar puse
Cuva Bog Zelju svog!
molio bih administraciju da reaguje na ovakve iritirajuce lopovske postovechanchi je napisao/la:Nešto ne mogu da skontam s kim ono igrate danas u kupu?!
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
ma ispali smo mi iz kupa ,˝ VELIKI POŠTENI ˝ Željo nas je ˝nadigrao˝ i izbacio ...čestitkechanchi je napisao/la:Nešto ne mogu da skontam s kim ono igrate danas u kupu?!

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kad budes pricao sa nekim djetetom onda slobodno idi sa tom demagogijom, "preskoci moje postove". Uvijek i svakom cu odgovoriti na neke gluposti koje se pisu o Zelji. Vama ni jedna titula, ni jedan kup ili nesto sto je Zeljo osvojio (bilo koja liga da je u pitanju) nije regularno a sve sto vi osvojite je 100% cisto.Gerrard je napisao/la:@ Stole iz Bora
Jesam li ja rekao da nam sudije nisu pomogle sa Velezom? Nisam! Mozes li ti 100% tvrditi da je taj kojeg spominjes kupio utakmice? Ne mozes! Daj jos neku utakmicu pored ove dvije koju je Zeljo dobio uz pomoc sudija!
Istina ne boli koliko LAZ!
Ako ti se ne svidja sta pisem onda jednostavno koristi ono sto meni kazes "preskoci moje postove". Ne radi drugima sto ne zelis da drugi tebi rade.
P.S. 6 izmjena za jedno poluvrijeme = 3 minute produzetka. Valjanje igraca Veleza, Hadzidjulbicevo "namjestanje" lopte kod ispucavanja, iznosenje gostujucih igraca = 2 minute. 3+2=5 .. Sta je problem? U kojoj jos utakmici je Zeljo dao go u sudijskom vremenu?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
pocinjemo politicizirati stvari......okrenimo se premijer ligi i narednim utakmicama....
FORZA VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Red or Dead
U dvjesto sedamdeset minuta jedan gol, ma jaki ste pravo...mostar_mo je napisao/la:ma ispali smo mi iz kupa ,˝ VELIKI POŠTENI ˝ Željo nas je ˝nadigrao˝ i izbacio ...čestitkechanchi je napisao/la:Nešto ne mogu da skontam s kim ono igrate danas u kupu?!
Tako ti je to kad se nafuraš pa onda skontaš da si mali i slabašni klub, onda ti niko ne valja.
Vidim često spominjete i penal protiv Sarajeva, kao Sarajevo diže frku, kao Sarajlije najveće zlo i sl. Znači na strani ste Zrinjskog kada vam to odgovara- nevjerovatno! Zaboravili ste skandiranja dobrodošlice i podršku i Pitara i Manijaka, u za Vas najtežim momentima. Moram priznati da sam veoma razočaran vašim stavovima.
Recimo da je suđenje i bilo tendeciozno u zadnjoj utakmici, pa neka ste i pokradeni, ali spustite malo loptu, štelilo se i šteliće se dok je fudbala.Niste ništa ni bolji ni gori od ostalih, ali stvarati neki animozitet koji do sad nije postojao, zaista je bespotrebno. Zaboravite kao i svi, okrenite se prvenstvu i puno sreće!
neke novosti iz kluba
secic je izbacen iz kluba
colic i knezevic kaznjeni sa 3000km....
utakmica velez rudar je pomjerena za nedelju radi direktnog tv prijenosa...pocetak u 14.30
i iduce kolo iz banjaluke cemo imati priliku gledati rodjene na bht1.
toliko iz kluba
utakmica velez rudar je pomjerena za nedelju radi direktnog tv prijenosa...pocetak u 14.30
toliko iz kluba
Sva raja u Nedjelju na tekmu da pokazemo ovim levatima kako se navija!!!!!!RAVFC je napisao/la:neke novosti iz kluba
toliko iz kluba
Red or Dead
Jeli ovo sigurno?RAVFC je napisao/la:neke novosti iz kluba
toliko iz kluba
-
- Kontakt:
Potvrdjeno...
Velez izgleda igra 4 utakmice na BHT...
Prva Velez-Rudar, sljedece sedmice Borac-Velez.
I jos neke dvije utakmice kasnije.
Secic je izbacen iz kluba definitivno.
Colic i Knezevic kaznjeni 2-3k. Dzafa ne igra sljedecu radi crvenog. Mrkva Velagic ne igra sljedece 2.
A Hadzidzulbic izgleda moze igrat jer mu zuti karton nije upisan.
Neznam sta je bilo, Hadzija je dobio zuti ali eto izgleda nije evidentiran. Znaci Hadzija mozda i bude igrao ove subote.
Glavu gore Rodjeni. I samo hrabro.
Velez izgleda igra 4 utakmice na BHT...
Prva Velez-Rudar, sljedece sedmice Borac-Velez.
I jos neke dvije utakmice kasnije.
Secic je izbacen iz kluba definitivno.
Colic i Knezevic kaznjeni 2-3k. Dzafa ne igra sljedecu radi crvenog. Mrkva Velagic ne igra sljedece 2.
A Hadzidzulbic izgleda moze igrat jer mu zuti karton nije upisan.
Neznam sta je bilo, Hadzija je dobio zuti ali eto izgleda nije evidentiran. Znaci Hadzija mozda i bude igrao ove subote.
Glavu gore Rodjeni. I samo hrabro.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
14.25
sportNogomet: Premijer liga BiH
Velež - Rudar, prijenos - evo vidi se i ovdje da velez prenose
http://mojtv.hr/kanal/tv-program/24/bht ... 11-01.aspx
Velež - Rudar, prijenos - evo vidi se i ovdje da velez prenose

Steta sto nece biti pola ekipe
Ali i ovi momci sto istrce na teren ce pokazati kako se igra najljepsi fudbal u zemlji

Ali i ovi momci sto istrce na teren ce pokazati kako se igra najljepsi fudbal u zemlji

Par stvari cu se dotaknuti..
1. Penal protiv Celika je bio, to su vidjeli svi koji su bili na stadionu, cak se niko od igraca Celika nije bunio, a ti neki snimci na kojima se "nista ne vidi", pa macku ih o rep slobodno..To sto je Aca promasio, necu o tome, ako su to savjesne "igre" dva kluba, eto ih tamo, ha ja..
2. Spominjete ponisteni gol Dialibe prosle godine. OK. Ponisten je cist gol (iako sam bio na tribini iza gola, znaci suprotni dio stadiona i nisam mogao da vidim, vi ste bili dole i vidjeli bolje, nema razloga da vam kontriram, valjda ste realni kad je vama gol ponisten) Zelji, ali da ja vas pitam, sta je sa tekmom od prije dvije sezone, kada su nama ponistena dva gola? O tome necemo pricati, drzimo se ove sezone, i lakrdije "gospodina" Stankica, koji uzgred receno, dvije tekme zaredom pravi ovo sta pravi, i "gospodina" Golac Edina. Dabogda im djeci onako sudili.
3. Spominjemo nadoknadu od pet minuta u Kup utakmici, ona stoji, sasvim je opravdana. Da li se onda iko sa mnom slaze da je u Prvenstvenoj trebalo biti nadoknadjeno minimalno osam ili devet minuta? Za tri crvena kartona, sest zutih (ne znam koliko je Zeljo imao javnih opomena, i njih uracunajmo) i bezbroj faulova koji nisu sankcionisani kartonima, sest izmjena, ako cemo se striktno drzati pravilnika kojeg spominjemo..Koliko je nadoknadjeno? Budimo realni..
Ovo za kazne, ljepota, sasvim opravdano..Steta sto smo ovako kasno to uradili..Ibrakovica za gradonacelnika
Volim vas, mwah

1. Penal protiv Celika je bio, to su vidjeli svi koji su bili na stadionu, cak se niko od igraca Celika nije bunio, a ti neki snimci na kojima se "nista ne vidi", pa macku ih o rep slobodno..To sto je Aca promasio, necu o tome, ako su to savjesne "igre" dva kluba, eto ih tamo, ha ja..
2. Spominjete ponisteni gol Dialibe prosle godine. OK. Ponisten je cist gol (iako sam bio na tribini iza gola, znaci suprotni dio stadiona i nisam mogao da vidim, vi ste bili dole i vidjeli bolje, nema razloga da vam kontriram, valjda ste realni kad je vama gol ponisten) Zelji, ali da ja vas pitam, sta je sa tekmom od prije dvije sezone, kada su nama ponistena dva gola? O tome necemo pricati, drzimo se ove sezone, i lakrdije "gospodina" Stankica, koji uzgred receno, dvije tekme zaredom pravi ovo sta pravi, i "gospodina" Golac Edina. Dabogda im djeci onako sudili.
3. Spominjemo nadoknadu od pet minuta u Kup utakmici, ona stoji, sasvim je opravdana. Da li se onda iko sa mnom slaze da je u Prvenstvenoj trebalo biti nadoknadjeno minimalno osam ili devet minuta? Za tri crvena kartona, sest zutih (ne znam koliko je Zeljo imao javnih opomena, i njih uracunajmo) i bezbroj faulova koji nisu sankcionisani kartonima, sest izmjena, ako cemo se striktno drzati pravilnika kojeg spominjemo..Koliko je nadoknadjeno? Budimo realni..
Ovo za kazne, ljepota, sasvim opravdano..Steta sto smo ovako kasno to uradili..Ibrakovica za gradonacelnika

Volim vas, mwah

Support Velez, It's logical! ★
Ma dosta price o zelji vise.
Idemo dalje!
Idemo dalje!

u nas cim je penal u 90im minutama odmad namjesten,a ono protiv Celika se vidi da je 100% penal
Hebo zelju vise.....Mont0 je napisao/la:Par stvari cu se dotaknuti..
Ovo za kazne, ljepota, sasvim opravdano..Steta sto smo ovako kasno to uradili..Ibrakovica za gradonacelnika![]()
Volim vas, mwah![]()
vec u nedelju svi iza gola.......
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
pa treba da prenose naravno da je derbi kola velež rudar e svaštaAjdin_RA81 je napisao/la:14.25
Velež - Rudar, prijenos - evo vidi se i ovdje da velez prenose![]()
http://mojtv.hr/kanal/tv-program/24/bht ... 11-01.aspx

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.