halo bolan pa sta ti pricas kako te nije sramota, ko o cemu ti o sudjenju, preko glave mi je prolica i calije i ostalih idiota koji su izjavljivali da vole sarajevo vise nego mater svoju a sudili su derbi,Gerrard je napisao/la:Kad vec pricas tako argumentovano , spomeni da je Sarajevo jedna od ekipa koja je izgubila najvise bodova kuci , upravo zbog toga prema tvojim rijecima sto se njima silji ... haj ba ohladi malo pricas gluposti , znam da si razocaran jer je Velez pokraden ali ne prebacuj to na Sarajevo ... ima 15 utakmica gdje je Sarajevo pokradeno ... i to oba puta kada je gostovalo i bilo na TV ... sjetimo se penala za Slaviju u Lukavici pa sada Zrinjski , ne lupaj bezveze nemoj da izvlacim argumente gdje je Sarajevo pokradeno !MostaracVelezovac je napisao/la:Velez nama politicku moc ni da sredi da mu se vrati stadion na koji ima legalno pravo koristenja.
Zeljo i Sarajevo imaju moc da srede da se kazni suprotni tim kad sudija nateze za njih samo sto im je neko rekao da natezu.
Sarajevo primi 1 gol iz ofsajda i citava BiH to mora vidit na TVu. Velezu se da gol iz ofsajda + 2 crvena + 1 crveni treneru - i Velez biva kaznjen???
Ma ne pricaj gluposti. U BiH se najvise nateze Zelji, Sarajevu, Svinjama i Sirokom.
Ostali moraju da budu Liverpool da bi prosli u prva 3 mjesta. Zato vas niko i ne voli bola.
U Vrapcicima ste imali Panica za sudiju - najbolji sudija u BiH. Mi na Grbavici Golaca, istog Golaca za kojeg je 80% svih protesta Veleza u zadnjih 7 godina vezano. Isti covjek koji uvijek krade Velez.
Slucajno???
Isto slucajno ko i dosudjivanje kazne nama na namjestenjoj utakmici na Grbavici.
Nikad vi necete biti velik klub. Nikad.
@ Stole iz Bora
Ti kao sada patetikom pokusavas da meni nesto objasnis ?? Okani se toga ne vrijedi meni da solis pamet znam sasvim dovoljno i znam sta pisem , izvlacis neke stvari da bi opravdao svoj klub , a nemas obraza reci da ste u 3-4 dana dva puta uz veliku pomoc sudija savladali Velez ... ko o cemu , ku.rva o postenju ... nemoj prekoci moje postove znam da boli istina ,ali vecina zna da je taj gospodin stupio na scenu nakon par kola kada se vidjelo da nema hljeba u onoj ekipi ... postali ste ko Juventus one godine , igra se dok Zeljo ne zabij gol pa makar to bila i 95 minuta ! Uzivaj i sretno !
zeljo je zabio go u 93-oj minuti gdje je bilo 5 minuta produzetka, zato **** ba od nas, bavite se svojim poslom.
i vi rodjeni sto ste niste ovoliko zalili kad ste celiku svirali penal ni nasta u 98-oj minuti, tada je bilo sve OK i obad je fulao, penala nije bilo zglave,
stavite te slike mangupi, il one od prosle sezone kada se dialibi ponistio regularan go u vrapcicima, dajte malo se organizujte
zaimovic je psovao dijete sudiji i treba da bude nagradjen za to, mali dzafic je igrao rukom i treba da prodje bez zutog isto kao i ibrakovicevo psovanje, pa sta je sa vama, nije ovo diznilend bolan ,psujes tuces i da dobijes nagradu, cccc
i zeljo je ove godine ostecen na milion mjesta, zrinjski i rudar su nam odnijeli bodove, pa se niko zalio nije, kako vas nije sramota vise pisati o tome,
na sta vas je ibrakovic pitar nalozio, fuj okrecete se kako vjetar puse