FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bilall
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bilall » 27 dec 2012, 01:24

effe_sa je napisao/la:@Bilal: S tobom se u dosta nekih stvari slažem (mislim i inače, a i po pitanju ovih zadnjih postova), samo u jednoj stvari imam od ovog zadnjeg napisanog drugačije mišljenje a to je Bate Borisov. Kad kažeš slomila se naša ekipa da stigne u drugom poluvremenu rezultat, tu si od prilike u pravu, ali s druge strane ekipa je u tu utakmicu ušla nonšalantno i opušteno. Samo kad se sjetim tog početka pa kako nam se lopta vrtila po šesnaestercu a svi se kreču ko kornjače i više im pogledi rade nego dijelovi tijela. :) To je bila totalna nonšalancija, jer smo bili u seriji do tad i ušli sa nekim stvaom "lako ćemo s Bateom" ili ono kao et možemo mi sa nekih 60 % to odradit.
Tacno je to sve sto si rekao, i tek da se zna slazemo se u potpunosti, pa da ne kvarim danasnju naviku, nastaviti cu sam sebe citirati. :lol: ne zamjerajte jbg.

Govorio sam da smo podcijenili protivnika
Bilall je napisao/la: Bavarci su vjerovatno protiv Borisova naucili lekciju kojeg su mnogo podcijenili. Plinari im zabise 3 komada u jednoj utakmici dok u BuLi od 17 utakmica primise samo 7 komada.
a govorio sam i o drugom poluvremenu iste te utakmice
Bilall je napisao/la:Bayern se slomio u drugom dijelu meca protiv plinara da poravnaju rezultat a epilog drugog poluvremena je bio :arrow: dva gola u mrezi Neuera.
dakle nemamo nesuglasica po tom pitanju. Sa manje snage se definitivno uslo u taj mec, a gas se dodao tek onda kada je vrag odnio salu. Bavarci su podcijenili protivnika a na to je nedavno upozorio i Rummenigge da se to ne smije desiti sa Arsenalom. Dosli smo u fazu gdje nema sale i gdje te jedna greska moze skupo kostati.
Dalje sto se tice tvog posta je sve definitivno ono u cemu se opet slazemo mada imam jednu opasku u sljedecem dijelu:
E sad imamo tim koji je top i koji je sigurno u top 3 u Evropi, znači fantastične individualce, jednu bombastičnu ekipu s nevjerovatnom širinom, s velikom profinjenošću. Ima i sad tu mentalne snage, discipline, klasične njemačke fizičke snage i borbenosti. Ali ova ekipa je bar za sad pokazala da je od one gore spomenute ipak nešto na mentalnom nivou ispod. Pokazala je to u finalu protiv Chelsea, gdje smo imali nevjerovatnu situaciju da neki igrači ne smiju penale pucat, nešto što se prije u historiji Bayerna nikad nije desilo. Tu dolazimo do onog tvog da možda ovoj ekipi fali nešto za osvajanje LP.
Naravno, uvijek kada se pozivamo na Bayernovu mentalnu spremu, sjetimo se tog finala.
Ja imam jedno misljenje mozda malo drugacije koje naravno opet ne moze sve to opravdati. Mnogo sam razmisljao o toj utakmici i tom finalu... Posle svega toga se nekako i Salihamidzic oglasio u jednom intervijuU pa rekao da mu je cudno da se u ekipi Bayerna moze desiti takva situacija da igraci ne smiju da pucaju penale.
To je zbilja cudno , ali to govori o jednom strasnom pritisku. Pritisak je ogroman samo rijec "FINALE DAHOAM", da ne racunamo onaj medijski i svaki drugi.
Smio bih se zaklet da se takva situacija na penalima Bayernu nebi dogodila da se, evo primjer, utakmica finala igrala na bernabeu jer ja sam nekako kroz cijelu sezonu LP tada gledao jedan mentalno spreman Bayern, bez ikakvih naznaka slabosti i zato mislim da je Finale dahoam i sav taj pritisak koji ide uz njega ucinio svoje.
Dosta je vidjeti Bastiana u trenutku kada Robben izvodi penal. Posle tog promasenog penala sam znao da se gol mora postici iz igre i da nam penali mogu donijeti samo nesrecu jer ce proraditi domino efekt.
Problem prekida postoji isto, na njima se radi, ali tu moramo definitivno biti i bolji i efikasniji. Bayern nikad prije nije kuburio s prekidima, a sad tu ima probleme i neke utakmice izgubi zbog toga - opet se možemo vratit na finale s Chelseajem.
Bitna stvar koja nas nikako ne sluzi.
Mene to plasi. 2010 godine smo prosli grupnu fazu jer smo Juventusu zabijali iz prekida, potom Unitedu u cetvrtfinalu i kuci i u gostima. Prosle sezone bi teze prosli Real da Ribery nije zabio iz one situacije za 1:0.
A pratio sam da Bayern definitivno nikada nije bio slabiji nego sada iz prekida. Dalje, mene nekako to sve vise pogadja posto mi vazne utakmice gubimo jer nam protivnici zabijaju golove iz prekida :?
Dortmund prosle sezone u jednoj od najvaznijih utakmica u BuLi zabi nakon kornera, Chelsea nam u finalu LP zabi nakon kornera, evo sada opet Dortmund nakon kornera. I Bastian Schweinsteiger je govorio o tom istom problemu jedne prilike. Prekidi se moraju popraviti.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 dec 2012, 10:16

secer je napisao/la: hmmm, peta kolona pokusava izazvati javnu polemiku kako bi se ubacio razdor i unio nemir medju uzorite forumase. :twisted:
Na uvrede dokazanog Kvislinga ne zelim odgovarati. :twisted:
secer je napisao/la:zelis da promijenis par rijeci o metiljavom jupu :? nije problem...
Hm-ha, hm-ha :lol: Zanima me otkud toliki animozitet prema covjeku koji je unaprijedio Bayinu igru i od istog napravio drugu najjacu momcad Europe. :shock: Preuzeo je rastelovanu i raspadnutu ekipu od glavatog Holandeza. U odnosu na Glavonjinu eru, Bayern je za 2 klase bolja momcad. Ponizio je jednog Mourinha, bio u igri za tri titule do poslijednjeg dana sezone, ali gaalovski luzerski mentalitet koji jos tinja u igracima mu je bio najveci protivnik. Eto Jupp je kriv sto retardirani Robben nije u satanju zabiti penal(e).

Da je Juppko mrvicu ekscentricnija licnost, mozda bi ti vise paso. :?
Der Mann für die entscheidenden Tore.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 dec 2012, 11:09

cekaj, treba reci da konstantni rast kvalitete bay-kadra primorava na preciziranje i definiranje, kako bi se utvrdile osovine buduceg razvoja, zar ne?
s druge strane, sadasnja struktura organizacije garantira redovno ucesce i razradu sustava obrazovanja kadrova koji se prilagodjava potrebama.
osim toga, svakodnevna praksa pokazuje da je potrebno isticati znacaj problema koji dodjose s tim covjekom, jer briga oko organizacije, a prije svega visokoideoloski kriterij, kao i pokretanje odlucne kampanje, zapocinju proces koji ima za cilj usavrsavanje ovog i buduceg kadra.

helem, po mojem misljenju bio je jako los jer u fudbalu "zamalo" znaci poraz. bayern je "zamalo" osvojio kup, "zamalo" ligu prvaka i "zamalo" bundesku. zamalo znaci nista.
filozofija gubitnika je mozda da su to bile zapravo fantasticne sezone i ja to postujem.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 dec 2012, 12:52

effe previse paznje daje mentalnoj ili ti psiholoskoj spremi ekipe, tj tvrdnja da je to falilo bayernu da osvoji ligu prvaka po meni nije tacno, narocito jer on poredi proslogodisnju generaciju koja je igrala protiv celzija s onom od prije desetak godina kad su tu bili effenberg, basler i ostali

podsjetimo se, i ta generacija dozivjela je nesto slicno kao i ova, izgubljeno finale, i to izgubljeno nevjerovatno cudno i nesretno, dakle desavalo se i njima, iako su imali igrace koji su bili jaki karakteri. ima puno slicnosti u tim finalima na kamp nou i alianz areni, potpuno nadigravanje protivnika, more prilika, rezuzltatska prednost do pred sami kraj utakmice i onda nevjerovatni preokret iz nicega

po meni mentalno spremne su bile obje generacije, jer mentalna sprema se gleda od pocetka utakmice, u obje utakmice ekipa je usla odlicno pripremljena, bez nekog straha, nije se dakle bayern zbog nekog straha zatvorio i igrao ziheraski, u oba izgubljena finala od pocetka bayern je igrao tako kao da je gazda na terenu i to je odlika mentalno jake ekipe, slabo pripremeljene ekipe u tako velikim utakmicama podbace, igraju ispod svog nivoa jer noge postanu teske... s bayernom to nije bio slucaj,igrao je i bolje nego inace oba ta izgubljena finala i realno gledajuci nema se prigovoriti mentalnoj spremi, dapache moze se reci da je bila odlicna

kad vidimo nacin na koji su te generacije gubile finala tesko se moze reci da je psiha bila imalo bitna, untied daje u zadnjim minutima dva gola iz dva kornera poslije karambola, celzi takodje iz kornera koji koliko se sjecam je takodje bio cista frljoka, tores je nesto meljao s loptom i velika je sreca uopste bila da se lopta uopste odbije u korner,pa onda i drogba daje izuzetno tezak gol, lopta ulazi tacno tamo gdje je jedino mogla, sve u svemu poklopilo se mnogo stvari za protivnike, i to se jednostavno zove sreca i nema nikakve po meni veze sa pshihom ili bilo cim drugim

e sad kad dodju penali, to je zlatno pravilo da penale dobija ekipa koja se provukla do njih, tesko je pucati penale poslije velikog razocarenja i nevjerovatnog spleta nesretnih okolnosti, tako da bi bila koja ekipa na bayernovom mjestu to izgubila, to je jednostavno bilo zapisano u zvijezdama, pogledajte to iz ugla celzija, provlaka protiv napolija, provlaka protiv benfice, provlaka protiv barce, provlaka bayerna do penala i kad se doslo tog trenutka da se pucaju penali, poslije svih tih mazenje od strane srece nemocu je bilo ocekivati da sad tu izgube, sam drogba je to najbolje opisao i priznao rijecima morali smo osvojiti, tako je jednostavno bilo zapisano

tako dakle sreca ili ti nafaka su bili glavni razlozi gubljenja dva finala, mentalna sprema po meni nije bila nikakav problem, cak stavise u oba finala bayern je usao mentalno jak sto je i demonstrirao na terenu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 27 dec 2012, 12:55

Molim vas recite mi da je samo Bomba novinarska ona Bastianova izjava da nece produziti ugovor
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 dec 2012, 13:49

secer je napisao/la:cekaj ............
Jah eto par birokratskih fraza ce me skameniti. :twisted:
secer je napisao/la:helem, po mojem misljenju bio je jako los jer u fudbalu "zamalo" znaci poraz. bayern je "zamalo" osvojio kup, "zamalo" ligu prvaka i "zamalo" bundesku. zamalo znaci nista.
filozofija gubitnika je mozda da su to bile zapravo fantasticne sezone i ja to postujem.
Ozbiljan napredak uzmemo li sezonu ranije kao referentnu tacku.

PS: A tek kako ove pici Juppko. :o

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 dec 2012, 14:49

slika

Prema pisanju WAZ-a i BILD-a Bayern je zainteresovan za Holtby-a koji ce do kraja ove godine odluciti hoce li prihvatiti ponudu za produzenje ugovora sa Schalke-om.

Bayern-ov je plan da Holtby 2013. dodje kao slobodan igrac gdje bi automatski bio posudjen nekom klubu kako bi imao odredjen broj utakmica u nogama...Jednostavno zele da prodje put kojim je isao Toni Kroos.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 dec 2012, 16:00

amerosm je napisao/la:slika

Prema pisanju WAZ-a i BILD-a Bayern je zainteresovan za Holtby-a koji ce do kraja ove godine odluciti hoce li prihvatiti ponudu za produzenje ugovora sa Schalke-om.

Bayern-ov je plan da Holtby 2013. dodje kao slobodan igrac gdje bi automatski bio posudjen nekom klubu kako bi imao odredjen broj utakmica u nogama...Jednostavno zele da prodje put kojim je isao Toni Kroos.
Nadam se da od ovoga nece biti nista.Holtby je mlad i perspektivan igrac,ali nam ne treba.Po mom misljenju,ono sto Bayernu fali kako bi bili na istoj razini s Barcelonom su trener(mlad,perspektivan,ambiciozan,vizionar,takticar...) vrhunski stoper koji ce igrat u tandemu s Dante-om i napadac svjetske klase.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 dec 2012, 16:43

Hare_BvB je napisao/la:Jah eto par birokratskih fraza ce me skameniti.
pa pocni odgovarati na iste. ono, da vidis kako je kad moras odgovarati na tzv. nidje veze postove.
Hare_BvB je napisao/la:Ozbiljan napredak uzmemo li sezonu ranije kao referentnu tacku.
kakav napredak?
iako je galonja imo 5x slabiji kadar, momcina se moze pohvaliti titulama bundeske i kupa, te finalom lige prvaka.
ne trebamo zaboravit da je i vas mili klupcic bio torpediran jednom cistom peticom.
hej, rockovati sezonu sa onim kadrom (hej, imaju svoj voz) :o
metiljavi hup ima x puta bolju ekipu i napravio je... nist :!:
vec 3. godina gubi na isti sablon i slobodno mozemo reci da su ga prijateljski odnosi sa svinjom ulijem odrzali na klupi.
hocemo li reci da je ekipa napredovala? naravno da necemo.
ovaj bayo utakmice dobija na volju i onaj trun znanja koji im je osto od gala.
jupov bay nema uigranih akcija, nema okomitosti, ma nejma nist.
jednostavno, sastavio se citav trenerski stab + uprava i dolme igracima da moraju osvojiti, moraju, moraju.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 dec 2012, 22:35

šećer,

zar ti nisi bio taj koji je bio najveći protivnik van gaala?
dobro, ljudski je griješiti i dolaziti do novih zaključaka, ali zar je ta knjiga toliko toga promijenila?

može se primjetiti da ti se malo ko od trenera "sviđa". Ćiru nit pod razno, Safet neznalica, Jogi plagijator, Gaal (do te knjige :lol: ) glavonja, Jupp oronuli starac i metiljava papuča, čak i za generala nisi uspio naći koju riječ hvale...
dobro, pristalica si one pogančure iz portugala, cijeniš safu i arsića, kao i početnika tuhela, ali nikako se ne mogu oteti utisku da ti je vazda glavna meta trener.
doduše, nije ni to loše. ima gore, a to je da se vječito u sudijama traži krivac.

romario, jedno je filozofija igre a drugo mentalna snaga neke ekipe.
uvijek je u ekipi bilo par kabadahija, odnosno karaktera za koje ćeš znati da mogu povući čitavu ekipu, okrenuti utakmicu u drugi/pravi smjer, biti produžena trenerova ruka. takvih je nekad bilo kudikamo više nego danas i o toj snazi ti effe (vjerovatno) priča.
danas ribery s nekim zakuha prođe čitava vječnost dok mu neko uskoči u pomoć. i taj često bude lepi gomez ne iz razloga što ima damu nego što je bio najbliži. :mrgreen:
ima i ona @bilalova svoje, da je bio preveliki pritisak za to finale dahoam. o (ne)sreći neću pričati.
Vom Jäger zum Gejagten

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 27 dec 2012, 22:54

slika

Dante proglasen najbolim stoperom polusezone od strane kicker-a!!!

Cestitke i od nas...

Spominje se opcija, Pep trener, a Jupp asistent. Najprije je to Kahn spomenuo,pa je jucer i del Bosque se oglasio kako to ne bi bila losa ideja!!!
Stern des Südens

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 28 dec 2012, 00:44

secer je napisao/la:pa pocni odgovarati na iste. ono, da vidis kako je kad moras odgovarati na tzv. nidje veze postove.
Skiziranje slastva i senjaštva...
kakav napredak?
Tri srebra + najmanje primljenih golova u ligi > jedva izborena CL, ispadanje od raspalog Intera s kojim se poslije poigrava S04, rani raus iz pokala, 40+ primljnih golova u ligi.

Bayern je poslije Barce postao najjaci tim u Europi pod Juppkom. Ljudi su izdominirali svaku ybnu tekmu u LP, bukvalno svaku.
iako je galonja imo 5x slabiji kadar, momcina se moze pohvaliti titulama bundeske i kupa, te finalom lige prvaka.
Glavonja nije uopste imao konkurencije u Svabiji te sezone. Bayo je bio daleko od dominantne ekipe kad je u pitanju CL (carolije Robbena, provlacanja, poguranci, etc). U finalu je nasamaran i pregazen od Jozonje, kojeg je lani Juppko torpedirao i nasmarao u svakom smislu.

Gledajuci kompletnu igru, Juppov Bayo je za klasu kompletnija i ubitacinja ekipa od Gaalove.

Jupp je za konkurenta u ligi imao najacu ekipu u historiji BL (bodovno gledano).
ne trebamo zaboravit da je i vas mili klupcic bio torpediran jednom cistom peticom.
Da taj Dortmund od prije 3+ godina je relevantan. Skupina balavaca sa svjezim stidnjacama. :shock:

Klopp ga je vec naredne sezone dva puta ponizio.
hej, rockovati sezonu sa onim kadrom (hej, imaju svoj voz) :o
metiljavi hup ima x puta bolju ekipu i napravio je... nist :!:
vec 3. godina gubi na isti sablon i slobodno mozemo reci da su ga prijateljski odnosi sa svinjom ulijem odrzali na klupi.
hocemo li reci da je ekipa napredovala? naravno da necemo
Gaal je napravio dobru osnovu i smatram ga vrhunskim fudblaskim znalcem, prvenstveno filozofom. Njegova tvrdoglavost i takticka inferiornost su ga sputale da bude jedan od najvecih. Jupp je jako potcijenjen i kao takticar i kao strateg. U ovih sezonu i po je napravio daleko kompaktniju i konstantiju ekipu od Gaalovog Bayerna.
jupov bay nema uigranih akcija, nema okomitosti, ma nejma nist.
Juppov Bayern melje sve pred sobom. :!: Tesko je biti okomit sa sporijim veznim redom i kontra cestih bunkera.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 dec 2012, 08:48

Hare_BvB je napisao/la:Skiziranje slastva i senjaštva...
uvazeni kolega, predlazem da se drzimo teme! :evil:
:mrgreen:
Hare_BvB je napisao/la:Tri srebra + najmanje primljenih golova u ligi > jedva izborena CL, ispadanje od raspalog Intera s kojim se poslije poigrava S04, rani raus iz pokala, 40+ primljnih golova u ligi.
majku mu, necemo se ponavljat :roll:
secer je napisao/la:helem, po mojem misljenju bio je jako los jer u fudbalu "zamalo" znaci poraz. bayern je "zamalo" osvojio kup, "zamalo" ligu prvaka i "zamalo" bundesku. zamalo znaci nista.
Hare_BvB je napisao/la:Glavonja nije uopste imao konkurencije u Svabiji te sezone.
majku mu, ne mogu se otet utisku da je glavni cilj vecine forumasa da odgovore big amidzi :?
ono, necemo razmisljat o onome o cemu se diskutuje, nego cemo samo derat odgovore.
treba li da dokazujem da ti uje ovo bezze? haman da treba.
dortmundska borusija je najboji primjer da nisi u pravu.
jesil skonto? cekajder da ti jos loma pomognem.
nejmas sirokog kadra, koncentrisi se na jedno takmicenje.
galovih prvih 11 nije imalo konkurenciju - ali je klupa imala.
kada je pocetni elf bio odmoran smijemo rec da u ligi nisu imali konkurencije. umoran elf je itekako imo.
kapish?
sto se tice ovog baye, stvarno ne znam imal neko ovako jaku klupu.
Hare_BvB je napisao/la:Bayo je bio daleko od dominantne ekipe kad je u pitanju CL (carolije Robbena, provlacanja, poguranci, etc). U finalu je nasamaran i pregazen od Jozonje
vat d fak :x
pa taj isti mancester je u drugom pv bio natjeran u svoj kazneni iz kojeg se nisu makli. da je bilo srece, bayo bi im zabio jos 3 gola. inter je takodjer bio nadigran. al ne treba zaboravit da je stub odbrane bio bujto :o
Hare_BvB je napisao/la:kojeg je lani Juppko torpedirao i nasmarao u svakom smislu.
nasamaro je qrac moj. znas li zasto sam bio spreman pristati na svaku opkladu?
zato sto sam znao da ce pred sami revns real odigrat krvavu tekmu kontra barce.
jesil ti gledo tekmu real - bay? ako jesi, mogo si vidjet kad roni (perfektno istrenirana masina) od neke 70. min. pocnu klecat noge i derat ga grcevi.
i da, jupko je proso na lutriju.
Hare_BvB je napisao/la:takticka inferiornost
takticka inferiornost :o
cire da se zayebavas... da si procito njegovu knjigu kao sto nisi, znao bi da se radi o geniju.
Hare_BvB je napisao/la:Juppov Bayern melje sve pred sobom.
aham :roll:
izgubi od kuzena, fasuje od borisovog bate, ne dobije domuz, strahuje hoce li u naredni krug lige prvaka...
jah, melju sve pred sobom :roll:
geronimo je napisao/la:zar ti nisi bio taj koji je bio najveći protivnik van gaala?
jah, istina je da sam bio medju najvecim kriticarima.
geronimo je napisao/la:može se primjetiti da ti se malo ko od trenera "sviđa".
svidjaju mi se treneri koji znaju znanje, dok svim hercom prezirem neke polutrenere (jup) i varalice (sviro).
takodjer smatram da o modernom fudbalu ne trebaju pr.dit ishlapljeli i poluludi starci (sam je reko da je bio kurz pred gorecim outom) koje je davno pregazilo vrijeme. libero je davno izumro.
morem bit iskren i rec da je taj starac u svoj vakat bio ponajbolji strateg, al u svoj vakat = proslo vrijeme.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 28 dec 2012, 12:27

proFCB je napisao/la: Dante proglasen najbolim stoperom polusezone od strane kicker-a!!!

Cestitke i od nas...
Ne znam zasto me ovo ne iznenadjuje. :)
Dante je odigrao odlicnu polusezonu a na osnovu onog sto se vidjelo, usudio bih se rec da je trenutno medju prva tri stopera u BuLi. Nevjerovatno je da smo za tako malo novca dobili takvog stopera..

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 28 dec 2012, 13:59

Pa dobro ajmo reci da ga fakat jesmo dobili za jako male novce,ali imaj na umu da je on vec i u godinama!!! Nije u cvijetu mladosti tipa Martineza...

No opet,trebamo biti prezadovoljni,imamo odlicnog stopera koji u tandemu sa Badstuberom ili Boatengom mozda cak cini i najjaci stoperski par u bundesligi.
Zutalji nemojte se odmah loziti na ovo!!!
:lol:
Stern des Südens

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 28 dec 2012, 16:37

http://www.hrsport.net/analize/453145/n ... -i-badelj/" onclick="window.open(this.href);return false;

evo jedan odlican tekst

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 28 dec 2012, 20:26

Uvijek zaboravim ovdje iznijeti činjenicu koja me impresionirala ali eto nažalost ili na našu sreću mi na toj poziciji imamo već najboljeg. U pitanju je naravno naš Asmir Begović, deklarisani simpatizer bavaraca kad god ima priliku pohvali klub a i sve oko njega. Zadnje što možemo pročitati a evo i na naslovnici ss.ba je izjava da je za njega Manu najbolji golman svijeta....šta reći - Hvala Asmire :mrgreen:
MIA SAN MIA!!!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 28 dec 2012, 20:47

MMarcos je napisao/la:Uvijek zaboravim ovdje iznijeti činjenicu koja me impresionirala ali eto nažalost ili na našu sreću mi na toj poziciji imamo već najboljeg. U pitanju je naravno naš Asmir Begović, deklarisani simpatizer bavaraca kad god ima priliku pohvali klub a i sve oko njega. Zadnje što možemo pročitati a evo i na naslovnici ss.ba je izjava da je za njega Manu najbolji golman svijeta....šta reći - Hvala Asmire :mrgreen:
Nakon onih penala u Madridu, Asmir je na svom twitteru napisao : "Govorim vam da je Neuer najbolji golman na svijetu".
Interviju iz novembra mjeseca:
Kada bih birao klub, birao bih Bayern iz Minhena. Oko 20 godina navijam za Bayern, od moje pete godine, jos od kada samo izbjegli u Njemacku. Otkada znam za Olivera Khana, otada mi je i san stati jednog dana na gol Bayerna. Bit ce to teško ostavriti, oni imaju odlicnog Manuela Neuera, ali ko zna, mozda mi se taj san jednog dana ispuni.
Asmir je veliki navijac Bayerna kojeg hvali svaki puta kada ima priliku. Evo i jedna naslovnica sport avaza.

slika

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 28 dec 2012, 22:09

proFCB je napisao/la:Pa dobro ajmo reci da ga fakat jesmo dobili za jako male novce,ali imaj na umu da je on vec i u godinama!!! Nije u cvijetu mladosti tipa Martineza...

No opet,trebamo biti prezadovoljni,imamo odlicnog stopera koji u tandemu sa Badstuberom ili Boatengom mozda cak cini i najjaci stoperski par u bundesligi.
Zutalji nemojte se odmah loziti na ovo!!!
:lol:
Dante je u najboljim godinama za stopera i siguran da ce nam jos najmanje 3 godine biti stup obrane.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 dec 2012, 22:21

Zna Asmir sta valja :) Manu je jedna od najboljih kupovina u poslijednjih nekoliko godina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []