FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZZtop10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZZtop10 » 27 dec 2012, 21:36

Evo spomenu Greda i onaj kamp u Butmiru. To bi bilo od velikog znacaja za klub u svakom smislu.

A za ulazak u grupnu fazu nekog evropskog takmicenja je jos prerano pricati. Ja se nicemu ne nadam sve dok ne izgradimo Grbavicu. To mozda za 5 godina ako Bog da :)

Sretno Greda :!:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 dec 2012, 21:40

zeljocity je napisao/la:Za novu Grbavicu formirana operativna i radna grupa

Jedan od prioriteta novog Upravnog odbora FK Željezničar u narednom periodu bit će obnova stadiona Grbavica.

Predsjednik Skupštine, Bakir Dautbašić je kazao da je završen idejni projekat nove Grbavice.

„Novi stadion bit će kapaciteta oko 20.000 mjesta“, izjavio je Dautbašić.

Za konsultacije sa Općinom Novo Sarajevo formirane su i dvije grupe – pravna i operativna. Operativnom će predsjedavati prvi čovjek Željezničara, Almir Gredić, a pravnom Mirsad Sipović i Ermin Pešto.

Gredić je dodao da je napravljen mali, ali važan korak ka obnovi stadiona, te se nada da će idejni projekat koji je finansirala općina Novo Sarajevo, konačno biti realizovan.
Idejni projekat nije ni četvrtina posla.Ali dobro je da se počelo sa radovima.
Sretno Greda !
DRUG NEBI TI PUNCA

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 27 dec 2012, 21:55

Drago mi je da je Skupstina prosla u najboljem redu i da smo dobili novog, najmladjeg predsjednika u istoriji kluba.
Gredicu zelim puno srece i uspjeha na novoj poziciji.

Ocekujem pomake na bolje jer mislim da je Greda u odnosu na Zuju za korak ispred u prvom redu zbog obrazovanja i godina koje u ovom slucaju mogu biti presudne jer smo mi ipak zemlja u tranziciji. U takvim uslovima mislim da se ipak bolje snalaze mladji i obrazovaniji ljudi koji su prilagodljiviji novim trendovima.
Mislim da je Zujo svoju dionicu odradio posteno i najbolje sto je mogao. Na tome mu velika hvala. Vjerujem da ce on i dalje davati svoj doprinos u nekoj drugoj ulozi i nekoj novoj dionici koja ce staviti pred njega.

Zelim vjerovati da su neka bolja i perspektivnija vremena pred nasim klubom u kojim cemo se i dalje radovati novih titulama i, nadam se, konacnom iskoraku u evropskim takmicnenjima koje cemo gledati na nasoj obnovljenoj Grbavici.
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u 27 dec 2012, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 27 dec 2012, 21:55

Prvo vam čestitam na izboru novog predsjednika, a što se tiče starog ima malo nelogičnosti.

Ovako je najavio 2012. godinu:

...budžet za 2012.godinu iznosi 4.670.000 KM...

Danas da je iznio dosta manje prihode, a nigdje nisam zapazio rashode. Priznade li ovo on da je napravio neke dugove?

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 27 dec 2012, 22:01

Sretno Greda... :D

Eto ove informacije sto sam imao su tacne bile do sada, nadam se da ce i ova sa UniCredit bankom. Naime, dolaskom Grede, UniCredit banka bi trebala postavi generalni sponzor FK Zeljeznicar. Ostaje nam da vidimo da li je ovo bila jedna od suplji, ili na radost sviju nas, veoma pozitivna novost. ;)

Sto se stadiona tice, iskreno, hvala na trudu svima, ali ja sam misljanje da dok smo god u poziciji da prosimo nekoga za rekonstrukciju ako nista, jedne **** tribine, nista od toga... Treba prvenstveno nastojati popraviti ove prihode koliko kod je moguce, pa odatle odvajati za stadion... Bar ja tako to gledam...

Od dobiti prihoda jedino nas evropa moze spasiti, a ovo za publiku, davno izvakana tema. Nasu raju moras tjerati na nesto, jbg, imamo mi 3.500 odanih dusa, i mozda bi trebalo malo vise racuna voditi o ovim odanim, nego da moras moliti nekoga da ti dode na utakmicu...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 27 dec 2012, 22:04

irh je napisao/la:Prvo vam čestitam na izboru novog predsjednika, a što se tiče starog ima malo nelogičnosti.

Ovako je najavio 2012. godinu:

...budžet za 2012.godinu iznosi 4.670.000 KM...

Danas da je iznio dosta manje prihode, a nigdje nisam zapazio rashode. Priznade li ovo on da je napravio neke dugove?
Na plate igraca je otislo 1.170.000KM i mene bas interesuje sta je sa ostalim parama? Interesantno bi bilo vidjeti priliv tog novca, znaci kad je i koliko uslo u klub itd.. Daleko smo mi jos (mislim na sve) od evropskog standarda, ali eto zadovoljan sam ipak koliko toliko.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 27 dec 2012, 22:09

DzoleZeljo je napisao/la:Sretno Greda... :D

Eto ove informacije sto sam imao su tacne bile do sada, nadam se da ce i ova sa UniCredit bankom. Naime, dolaskom Grede, UniCredit banka bi trebala postavi generalni sponzor FK Zeljeznicar. Ostaje nam da vidimo da li je ovo bila jedna od suplji, ili na radost sviju nas, veoma pozitivna novost. ;)

Sto se stadiona tice, iskreno, hvala na trudu svima, ali ja sam misljanje da dok smo god u poziciji da prosimo nekoga za rekonstrukciju ako nista, jedne **** tribine, nista od toga... Treba prvenstveno nastojati popraviti ove prihode koliko kod je moguce, pa odatle odvajati za stadion... Bar ja tako to gledam...

Od dobiti prihoda jedino nas evropa moze spasiti, a ovo za publiku, davno izvakana tema. Nasu raju moras tjerati na nesto, jbg, imamo mi 3.500 odanih dusa, i mozda bi trebalo malo vise racuna voditi o ovim odanim, nego da moras moliti nekoga da ti dode na utakmicu...
Ja imam neke informacije za jednu drugu firmu, ali koja god da bude dobro je što ćemo izgleda napokon dobiti generalnog sponzora......

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 27 dec 2012, 22:10

Realno gledajuci, s obzirom da haramo nasom u nasoj domovini zadnje cetiri godine, a da nam je posjecenost zadnje tri mizerna, ovo sve sto smo uradili je zaista daleko od Evropskog standardna, ali MILA MAJKA za nas standard jer upravo mi smo klub, pored Sirokog Brijega, koji je za ostale timove u nasoj ligi, zapravo standard... ;)
Dakle, te se sada moze reci da smo vraceni na nas kolosijek koji smo prekinuli 2004. Amar ce opet ovo negirati i istaci da smo opet daleko od onog Zelje iz 2001 do 2004, ali ja mislim da smo tu sada..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 dec 2012, 22:19

zeljocity je napisao/la:Za novu Grbavicu formirana operativna i radna grupa

Jedan od prioriteta novog Upravnog odbora FK Željezničar u narednom periodu bit će obnova stadiona Grbavica.

Predsjednik Skupštine, Bakir Dautbašić je kazao da je završen idejni projekat nove Grbavice.

„Novi stadion bit će kapaciteta oko 20.000 mjesta“, izjavio je Dautbašić.

Za konsultacije sa Općinom Novo Sarajevo formirane su i dvije grupe – pravna i operativna. Operativnom će predsjedavati prvi čovjek Željezničara, Almir Gredić, a pravnom Mirsad Sipović i Ermin Pešto.

Gredić je dodao da je napravljen mali, ali važan korak ka obnovi stadiona, te se nada da će idejni projekat koji je finansirala općina Novo Sarajevo, konačno biti realizovan.
Daj Boze da se ovo konacno pokrne sa mrtve tacke.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 27 dec 2012, 22:28

vise od svega me raduje sto sam vidio Nijaza Brkovica na slikama :D znamo da je odbjegao bio i mnoge duse protivnickih klubova su odahnule bile,ali da li je Nijaz blizu povratka i slanja poruke da se vratio jaci nego ikad ostaje da vidimo :D :D :D :D 8-)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 27 dec 2012, 22:53

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... avko-colic" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 27 dec 2012, 23:05

"Jedini prvak iz Sarajeva je Zeljeznicar" Predsjednik objasnio!!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 dec 2012, 23:08

Dobar gosp. predsjednice :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 27 dec 2012, 23:24

Za pocetak pohvale za govor :D

kako je dobra atmosfera u klubu moze se mirno spavat :D
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 27 dec 2012, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 dec 2012, 23:28

Mene sada interesuje koga ce sve Gredic predloziti kao clana nove uprave ?
Takodjer se nadam da ce otkaz biti urucen Muharemovicu i Biscevicu i da ce na njihove pozicije doci kompetentniji ljudi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 27 dec 2012, 23:32

Fotografije :D

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... redsjednik" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 27 dec 2012, 23:51

Ne mogu vam opisat kako me sve ovo raduje, ova sloga u klubu,mirnoca i opustena atmosfera
Mislim da je Greda pun pogodak jos uz prave ljude uz sebe priblizavamo se onome cemu tezimo sve ove godine a to je jak i europski Zeljo,Zeljo koji se izdize iz ove nase lige i mislim da se priblizavamo tome
Raduje me i ova transparentnos,ne potpuna al eto barem znamo da nema nikakvih problema i da nam klub nista ne krije
Neko rece da je vidio Brkovica na slikama, a moje misljenje je da bi njegov povratak mnogo toga dobrog donjeo klubu
Eto sada mozemo mirno pratiti situaciju u klubu i cekati taj 15.1 i nadati se da ce nam taj dan biti prekretnica u smislu dovodjenja u klub pravih poslovnih ljudi a izmedju ostalih i Nijaza Brkovica

Cestitke predsjedniku i da mu ovo bude najuspjesniji posao u njegovoj karijeri
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!

maho_sa
Kontakt:

Post Postao/la maho_sa » 27 dec 2012, 23:54

ublehas je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Sretno Greda... :D

Ja imam neke informacije za jednu drugu firmu, ali koja god da bude dobro je što ćemo izgleda napokon dobiti generalnog sponzora......
Jašta će, daće UniCredit banka svu ovogodišnju dobit (cca. 50 miliona) za iduću sezonu. :lol: Niste normalni !! :? Pitanje je kako može čovjek obavljati dvije ozbiljne funkcije, jednu u privatnoj banci i jednu u instituciji zvanoj Željezničar. Izgleda da će on samo figurirati u Želji...

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 28 dec 2012, 00:07

Nek mu je sretno...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 28 dec 2012, 00:11

@maho_sa - Kada se vec pravis pametan onda izvuci nesto pametno iz konteksta napisanog dijela kojeg si citirao, a ne odmah tuci kao Martin po diziviji... Niko od nas dvojice nije spomenuo koliko bi moguci generalni sponzor izvajao za FK Zeljeznicar, prema tome, ne vidim razlog za bilo kakvo pametovalje da li bi UniCredit banka izvodija 50 mil KM ili ne. Mi smo samo iznjeli sto smo culi, a ako ti svatas podatak iz mahalske price kao validan i na osnovu istog donosis zakljucke, to je tvoj problem onda... ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Amazon [Bot], bablaz1, bvsic, Hrasno15, Lewy21, Lokomotifa, NEZALAGANJE, sebalos i 206 gostiju.