A za ulazak u grupnu fazu nekog evropskog takmicenja je jos prerano pricati. Ja se nicemu ne nadam sve dok ne izgradimo Grbavicu. To mozda za 5 godina ako Bog da

Sretno Greda

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Idejni projekat nije ni četvrtina posla.Ali dobro je da se počelo sa radovima.zeljocity je napisao/la:Za novu Grbavicu formirana operativna i radna grupa
Jedan od prioriteta novog Upravnog odbora FK Željezničar u narednom periodu bit će obnova stadiona Grbavica.
Predsjednik Skupštine, Bakir Dautbašić je kazao da je završen idejni projekat nove Grbavice.
„Novi stadion bit će kapaciteta oko 20.000 mjesta“, izjavio je Dautbašić.
Za konsultacije sa Općinom Novo Sarajevo formirane su i dvije grupe – pravna i operativna. Operativnom će predsjedavati prvi čovjek Željezničara, Almir Gredić, a pravnom Mirsad Sipović i Ermin Pešto.
Gredić je dodao da je napravljen mali, ali važan korak ka obnovi stadiona, te se nada da će idejni projekat koji je finansirala općina Novo Sarajevo, konačno biti realizovan.
Na plate igraca je otislo 1.170.000KM i mene bas interesuje sta je sa ostalim parama? Interesantno bi bilo vidjeti priliv tog novca, znaci kad je i koliko uslo u klub itd.. Daleko smo mi jos (mislim na sve) od evropskog standarda, ali eto zadovoljan sam ipak koliko toliko.irh je napisao/la:Prvo vam čestitam na izboru novog predsjednika, a što se tiče starog ima malo nelogičnosti.
Ovako je najavio 2012. godinu:
...budžet za 2012.godinu iznosi 4.670.000 KM...
Danas da je iznio dosta manje prihode, a nigdje nisam zapazio rashode. Priznade li ovo on da je napravio neke dugove?
Ja imam neke informacije za jednu drugu firmu, ali koja god da bude dobro je što ćemo izgleda napokon dobiti generalnog sponzora......DzoleZeljo je napisao/la:Sretno Greda...![]()
Eto ove informacije sto sam imao su tacne bile do sada, nadam se da ce i ova sa UniCredit bankom. Naime, dolaskom Grede, UniCredit banka bi trebala postavi generalni sponzor FK Zeljeznicar. Ostaje nam da vidimo da li je ovo bila jedna od suplji, ili na radost sviju nas, veoma pozitivna novost.![]()
Sto se stadiona tice, iskreno, hvala na trudu svima, ali ja sam misljanje da dok smo god u poziciji da prosimo nekoga za rekonstrukciju ako nista, jedne **** tribine, nista od toga... Treba prvenstveno nastojati popraviti ove prihode koliko kod je moguce, pa odatle odvajati za stadion... Bar ja tako to gledam...
Od dobiti prihoda jedino nas evropa moze spasiti, a ovo za publiku, davno izvakana tema. Nasu raju moras tjerati na nesto, jbg, imamo mi 3.500 odanih dusa, i mozda bi trebalo malo vise racuna voditi o ovim odanim, nego da moras moliti nekoga da ti dode na utakmicu...
Daj Boze da se ovo konacno pokrne sa mrtve tacke.zeljocity je napisao/la:Za novu Grbavicu formirana operativna i radna grupa
Jedan od prioriteta novog Upravnog odbora FK Željezničar u narednom periodu bit će obnova stadiona Grbavica.
Predsjednik Skupštine, Bakir Dautbašić je kazao da je završen idejni projekat nove Grbavice.
„Novi stadion bit će kapaciteta oko 20.000 mjesta“, izjavio je Dautbašić.
Za konsultacije sa Općinom Novo Sarajevo formirane su i dvije grupe – pravna i operativna. Operativnom će predsjedavati prvi čovjek Željezničara, Almir Gredić, a pravnom Mirsad Sipović i Ermin Pešto.
Gredić je dodao da je napravljen mali, ali važan korak ka obnovi stadiona, te se nada da će idejni projekat koji je finansirala općina Novo Sarajevo, konačno biti realizovan.
Jašta će, daće UniCredit banka svu ovogodišnju dobit (cca. 50 miliona) za iduću sezonu.ublehas je napisao/la:Ja imam neke informacije za jednu drugu firmu, ali koja god da bude dobro je što ćemo izgleda napokon dobiti generalnog sponzora......DzoleZeljo je napisao/la:Sretno Greda...![]()
Eto ove informacije sto sam imao su tacne bile do sada, nadam se da ce i ova sa UniCredit bankom. Naime, dolaskom Grede, UniCredit banka bi trebala postavi generalni sponzor FK Zeljeznicar. Ostaje nam da vidimo da li je ovo bila jedna od suplji, ili na radost sviju nas, veoma pozitivna novost.![]()
Sto se stadiona tice, iskreno, hvala na trudu svima, ali ja sam misljanje da dok smo god u poziciji da prosimo nekoga za rekonstrukciju ako nista, jedne **** tribine, nista od toga... Treba prvenstveno nastojati popraviti ove prihode koliko kod je moguce, pa odatle odvajati za stadion... Bar ja tako to gledam...
Od dobiti prihoda jedino nas evropa moze spasiti, a ovo za publiku, davno izvakana tema. Nasu raju moras tjerati na nesto, jbg, imamo mi 3.500 odanih dusa, i mozda bi trebalo malo vise racuna voditi o ovim odanim, nego da moras moliti nekoga da ti dode na utakmicu...
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, bvsic, Fudbalmozak2, Grbavica786, johntravolta123, Lewy21, perodeformero, ristagrad, Sarun, sassari, Tatamata1946 i 136 gostiju.