da nisu kakvog mrtvaca opljackali na liniji?Bosniacum Lilium je napisao/la:
danas nabavio skoro identicanSteta sto nema bolje slike jer nikad nisam nabavio bolji dzemper u zivotu ! Nisam siguran da li je stvarno dzemper nekog vojnika, jer na njemu pise necije ime. 'mericko
i ispod dole No. pa neka sifra
![]()
http://www.ebay.com/itm/V-NECK-COMMANDO ... 0434283786" onclick="window.open(this.href);return false;
odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
Re: odjeca, patike etc etc
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nikad se ne zna
Na ovo s ebaya sam primijetio par sitnica ali u biti skoro isti dzemper. Malo su drugaciji rukavi i na ovom mom ima cin desetara 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Preservanye
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Pa lave jel ti uzimas odjecu za cirkus il sta ?
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
ne uzimam ovakvu odjecu sigurno, ne moze se to u nasoj drzavi ni obuc da te ne gledaju kao cudaka (jos se ni nabavit nema gdje kod nas igrom slucaja), samo komentarisem, nemojte me terorisati i napadati odma forumske siledzije 
- Amoxicillin
- Kontakt:
ahhahaha ma drug, nemaju ti šta rećiLenBias je napisao/la:ne uzimam ovakvu odjecu sigurno, ne moze se to u nasoj drzavi ni obuc da te ne gledaju kao cudaka (jos se ni nabavit nema gdje kod nas igrom slucaja), samo komentarisem, nemojte me terorisati i napadati odma forumske siledzije
smijem se i ja njima i gledam ih k'o čudake kad navuku one najlonske vreće za smeće na sebe, i one zelene svijetleće najk jaknice, pa mi dođu k'o saobraćajna patrola po gradu :3
il' još gore oni šminkerčići, ed hardy natpis preko pantola..tj na guzici i to font 297405750 % izderan'o k'o da je prošlo ruski front
SMIJEŠNO!
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Mudonja na kvadrat ako nekom kazes da to ni u cirkusu nema ? Druze,ubi tebe ta filozofija ili sta vec.Kani se toga,ne ide ti.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Koliko je tebi godina pa ti je ovo furka ?IlPrincipe je napisao/la:@Donnie Darko PREJAKO !![]()
osmin lančića naravno
![]()
Kako ovom ovo dobro stoji čovječe ..
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 28 dec 2012, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
svasta. Boze me ti sacuvaj i sakloniLenBias je napisao/la:
zanimljivo
Elegant je napisao/la:Koliko je tebi godina pa ti je ovo furka ?IlPrincipe je napisao/la:@Donnie Darko PREJAKO !![]()
osmin lančića naravno
![]()
Kako ovom ovo dobro stoji čovječe ..
mozda se odg. krije u zadnjoj slici, autor nas ostavio da razmisljamo
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ovaj....Amoxicillin je napisao/la:ahhahaha ma drug, nemaju ti šta rećiLenBias je napisao/la:ne uzimam ovakvu odjecu sigurno, ne moze se to u nasoj drzavi ni obuc da te ne gledaju kao cudaka (jos se ni nabavit nema gdje kod nas igrom slucaja), samo komentarisem, nemojte me terorisati i napadati odma forumske siledzijemud0nje na kvadrat al preko tastature
)
smijem se i ja njima i gledam ih k'o čudake kad navuku one najlonske vreće za smeće na sebe, i one zelene svijetleće najk jaknice, pa mi dođu k'o saobraćajna patrola po gradu :3
il' još gore oni šminkerčići, ed hardy natpis preko pantola..tj na guzici i to font 297405750 % izderan'o k'o da je prošlo ruski front
SMIJEŠNO!
aj samo jos jednom reci da ne valjaju zelene svetlece najk stvari banovacu te.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
al' samo u kombinaciji sa sivom ili crnom 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
vjerujem da je ovaj dzemper ljepsi kad se obuce.. daj neku sliku ako ima na lutki nekoj..ukucaj marku i brojeve/slova u google sto pisu na cini mi se iza vrata na onoj etiketiBosniacum Lilium je napisao/la:
danas nabavio skoro identicanSteta sto nema bolje slike jer nikad nisam nabavio bolji dzemper u zivotu ! Nisam siguran da li je stvarno dzemper nekog vojnika, jer na njemu pise necije ime. 'mericko
i ispod dole No. pa neka sifra
![]()
http://www.ebay.com/itm/V-NECK-COMMANDO ... 0434283786" onclick="window.open(this.href);return false;
- Amoxicillin
- Kontakt:
evo ovako :/ najgore što ćemo bit' slični bosniacume..jer ja imam plavi plavi

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
oni pravi vojnicki (sto je vjerovatno ovaj zeleni) trebaju, ako se dobro sjecam, bit onako vuneni ali ne neka mekana vuna nego da malo "kolje" sto se kaze 
- Amoxicillin
- Kontakt:
kod mene je plavi od bundeswehraElegant je napisao/la:I plavi i zeleni su odlicni.
samo ga nikad ne nosim, jer jbg nabavljen je u polovnjači
KOLJE bukvalno hahaah
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
eh ovaj moj kolje, zeljeniLenBias je napisao/la:oni pravi vojnicki (sto je vjerovatno ovaj zeleni) trebaju, ako se dobro sjecam, bit onako vuneni ali ne neka mekana vuna nego da malo "kolje" sto se kaze
Amox. meni je bas sminka, ja cu ga nosat i ovako preko dana i to
http://www.****/artikal/4120625/nba-d ... -xl-i-xxl/
Naručen dres od Nasha. Zaista je jako isplativo, a kvaliteta je vrhunska.
Naručen dres od Nasha. Zaista je jako isplativo, a kvaliteta je vrhunska.
There's no cure for being a cunt - Bronn, son of... You wouldn't know him.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Majestic-12 [Bot], VensanKasel i 9 gostiju.