HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Prosinečki
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la Prosinečki » 28 okt 2009, 20:46

123456 je napisao/la:Prosinecki sa velikim djelom tvog posta se slazem.Najvise ovo na kraju oko Zrinjskog.kazes da bi navijo za BiH i kad bi igrala protiv Hrvatske?Znam da ima BiH Hrvata koi tako razmisljaju ali nazalost manjina su medjutim recicu jos jednom nesmeta meni sto BiH Hrvati navijaju za Hrvatsku samo nek nediraju BiH.Oko skolskog programa nebi da raspravljam jer djeca u BiH uce kako su oni u Hrvatskoj i kako su oni njeni gradjani.Imam djecu koja idu u osnovnu skolu i vjeruj nigdje do sade nevidju u njihovim udzbenicima nesto tako kao sto je u djelu gdje su BiH Hrvati u vecini.

Sto se tice paljenja zastave Hrvatske na Grbavici vjeruj da je i mene to zaboljelo kao i Hrvate.Zasto?Jer je Grbavica moja.Volim je i smatram hramom fudbala i nezelim da se na njoj desavaju stvari koje neprilice civiliziranom svijetu.Ali kako nas narod kaze budala nikad nestati nece.

Oko obiljezja drzave.Nije isto doci u kockastom dresu u Sarajevo i u dresu BiH (ne ljiljani jer oni nisu vise obiljezje drzave BiH) u Siroki.Nadam se da razumijes sta govorim.Mada sam vidjao dresova Hrvatske po Sarajevu i danas ih vidjam i nikom nista.

Dali mi lutamo kao narod?Ja nebi rekao jer ja sam ono isto sto sam bio kad sam se i rodio.Kvaka je u tome sto mi nisu tad dozvolili da se izjasnjavam kako ja hocu.Znaci ta prica nepije vodu i po meni je samo zlonamjerna radi daljeg ponizavanja Bosnjaka.Da je to tako pronadji negdje kako se moj narod izjasnjavao do 2.svjetskog rata.

Jajce mi je prelijep grad ali nazalost nikad nisam bio u njemu i sebi sam stavio u prioritet da taj grad obidjem prvom prilikom.

antipolitika2 jesi to i ti fasovo bio ban pa se ponovo registrovo.Jer jedan je bio ovdje samo bez te dvice.
Kako ti znaš da su Hrvati koji navijaju za BiH manjina. Ja ti garantiram da nisu. Samo što im vi Bošnjaci sve donedavno svojim ponašanjem na utakmicama niste dali da navijaju za BiH. Evo ti banalni primjer. Ja sam tolerantan čovjek i ne obazirem se na ekstreme, ali nemaju svi Hrvati jednak prag tolerancije. I tako prije godinu-dvije zaputimo se nas petorica BiH Hrvata iz Zagreba na prijateljsku utakmicu Slovenija - BiH. Blizu, šteta propustiti... I sad počinje utakmice kreće "volim te Bosno", atmosfera nabrijana, odlično se osjećamo, kad nakon par minuta ide zelena zastava sa poulmjesecom preko naše glave. Odjednom počinje se tekbirati, hvala Bogu raja nije nasjela na ovo. E sad ja znam da je taj koji je donio tu zastavu i koji je mislio tekbirati nije Bosanac, čak štoviše jednak je neprijatelj svojoj zemlji kao i oni što pjevaju "bem te Bosno". Ali kako ja da objasnim svojim prijateljima koje sam doveo na tekmu... Koji vjerovatno neće više nikad ni otići na tekmu, rađe će navijati iz fotelje sa žujom u ruci. To ti je jednostavno. I ja znam da je većina Bošnjaka onu večer navijala za Hrvatsku. Ali gledajući turske maršove po gradovima i ono slavlje ne bi se reklo. Ne treba dopustiti da manjina manipulira većinom. Što se tiče paljenja hrvatske zastave, znam da te boli, jer jednako bi i mene bolilo paljenje Bosanske zastave na Maksimiru. Što se tiče dresova, gledaj pogrešnu sam usporedbu dao. Ti da prošetaš kroz Široki u BiH dresu, neki će to gledati sa simpatijama, netko će ti možda nešto ružno dobaciti, otprilike njih 5 % će uzeti kamen ili flašu u ruke. Opet ti kažem, manjina manipulira većinom, nadam se da kužiš šta ti govorim. Ja niti u jednom od svojih riječi nisam imao namjeru uvrijediti Bošnjake, čak naprotiv, volim taj narod, sevdah, smisao za humor, gastronomsku ponudu i cijenim vašu kulturnu i religijsku baštinu. Ja nisam u porodici nikog izgubio u ratu, netko kome je otac poginuo u Vakufu ili Mostaru sigurno neće gajiti simpatije. No to je stvar individue... Što se tiče lutanja, nisi me shvatio. Bošnjaci lutaju u samo jednoj stvari. Da li se opredjeliti za BiH državu za tri konstutivna jednakopravna naroda i počistiti malo ispod svog praga pa gledati u tuđi ili odlučiti se svoje bedastoće gurati pod tepih, a tuđe isticati. Evo ti primjer, tu večer kad je zapaljena hrvatska zastava na Grbavici, prebacio sam na Hayat da gledam Hadžifejzovića jer mi se on činio kao korektan i realan. I sad ide prilog iz sporta, spominje se prva utakmica pod reflektorima, odlični navijači i atmosfera a niti slova o spaljenoj zastavi. Nisam mogao vjerovati, taman da je samo šapnuo nešto o tome, ali ne. Kao da se ništa nije dogodilo. Nemaš pojma koliko to boli, to omalovažavanje... A prvi je u redu kad treba kritizirati HTV ili NovaTv priloge i krenuti monolog o toleranciji, multietničkom gradu, katedralama, džamijama. Na taj način se stječe dojam da netko nekome želi dokazati tko je Baja u ovoj državi. E onda se ne treba čuditi kad tebi netko u Zapadnom Mostaru ili Banjaluci želi pokazati tko tu dere jarca.

Što se tiče Jajca, poslije rata je malo zapušten bio, pun smeća, no polako sve dolazi na svoje. Svi ljudi dobre volje su dobrodošli... :D

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 28 okt 2009, 20:49

Marin je napisao/la:Po stoti put, Hrvati ne mrze BiH nego njezin nepravedan ustroj. O tome se radi!
Je li u BiH i moj Mostar, jeste! Pa ne mogu ja više voliti npr. Zagreb od Mostar!
Zaključno, ova država se može urediti pravedno samo je pitanje hoće li. Uglavnom, među narodima vjerojatno neće nikad biti pretjerane ljubavi ali može biti nešto kao brak iz koristi i da svi mirno i normalno žive. :D

ako ne mrze BH zasto se psuje BH, samim tim i mostar to je paradoks u navijanju UM
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 28 okt 2009, 21:11

E moj prosinecki da ti samo znas koliko meni smeta tekbiranje na utakmicama i nosenje nekakvi zastava sa mjesecom i zvijezdom.Tome nije mjesto na tribini.Ja da se pitam nebi dozvolio unosenje ti zastava na reprezentativnim utakmicama.jer time ti sto to rade najvise stete BiH iz tog razloga koiji si ti opisao u Ljubljani.Mogu misliti kako je to ruzan osjecaj.Cak nebi dozvolio ni ljiljane unositi na stadion kad igra repka.Da nebi bilo nesporazuma ljiljani su mi u srcu i na vidnom su mjesu u mojoj kuci ali ako se hoce normalna BiH a ja hocu takvu zasto nositi nesto sto ce drugoga iritirati.Medjutim ovdje kod nas mnoge stvari se rade iz inata onom drugom.Takav primjer je slavlje poslije utakmice Hrvatska-turska.Vjeruj 90% oni sto su slavili po gradovima boli neka stvar za Turskom ali im drago sto je komsiji crkla krava pa slave.E sad to bi se moglo obrazloziti zasto je to tako ali trebalo bi puno vremena i prostora.Cist primjer je tekma u Zenici sa Turskom kada je u jednom trenutku velika vecina navijaca skandiralo protiv te iste Turske i to veoma vulgarno.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

MOSTAR ISTOK
Kontakt:

Post Postao/la MOSTAR ISTOK » 28 okt 2009, 21:18

Kakav zrinjski pravi nacionalistički, zamislite da se Man. Utd zove ENGLAND FOODBALL CLUB MANCHESTER UNITED, i šta piše ovaj kup je naš, kup je Željin ......Red Army Tekija

MOSTAR ISTOK
Kontakt:

Post Postao/la MOSTAR ISTOK » 28 okt 2009, 21:20

kakve veze ima ime zrinjski sa mostarom, kad je nikola šubić iz hrvatske i još predznak hrvatski jao tuge i kluba

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 okt 2009, 21:26

Prosinečki je napisao/la: Kako ti znaš da su Hrvati koji navijaju za BiH manjina. Ja ti garantiram da nisu. Samo što im vi Bošnjaci sve donedavno svojim ponašanjem na utakmicama niste dali da navijaju za BiH. Evo ti banalni primjer. Ja sam tolerantan čovjek i ne obazirem se na ekstreme, ali nemaju svi Hrvati jednak prag tolerancije. I tako prije godinu-dvije zaputimo se nas petorica BiH Hrvata iz Zagreba na prijateljsku utakmicu Slovenija - BiH. Blizu, šteta propustiti... I sad počinje utakmice kreće "volim te Bosno", atmosfera nabrijana, odlično se osjećamo, kad nakon par minuta ide zelena zastava sa poulmjesecom preko naše glave. Odjednom počinje se tekbirati, hvala Bogu raja nije nasjela na ovo. E sad ja znam da je taj koji je donio tu zastavu i koji je mislio tekbirati nije Bosanac, čak štoviše jednak je neprijatelj svojoj zemlji kao i oni što pjevaju "bem te Bosno". Ali kako ja da objasnim svojim prijateljima koje sam doveo na tekmu... Koji vjerovatno neće više nikad ni otići na tekmu, rađe će navijati iz fotelje sa žujom u ruci. To ti je jednostavno. I ja znam da je većina Bošnjaka onu večer navijala za Hrvatsku. Ali gledajući turske maršove po gradovima i ono slavlje ne bi se reklo. Ne treba dopustiti da manjina manipulira većinom. Što se tiče paljenja hrvatske zastave, znam da te boli, jer jednako bi i mene bolilo paljenje Bosanske zastave na Maksimiru. Što se tiče dresova, gledaj pogrešnu sam usporedbu dao. Ti da prošetaš kroz Široki u BiH dresu, neki će to gledati sa simpatijama, netko će ti možda nešto ružno dobaciti, otprilike njih 5 % će uzeti kamen ili flašu u ruke. Opet ti kažem, manjina manipulira većinom, nadam se da kužiš šta ti govorim. Ja niti u jednom od svojih riječi nisam imao namjeru uvrijediti Bošnjake, čak naprotiv, volim taj narod, sevdah, smisao za humor, gastronomsku ponudu i cijenim vašu kulturnu i religijsku baštinu. Ja nisam u porodici nikog izgubio u ratu, netko kome je otac poginuo u Vakufu ili Mostaru sigurno neće gajiti simpatije. No to je stvar individue... Što se tiče lutanja, nisi me shvatio. Bošnjaci lutaju u samo jednoj stvari. Da li se opredjeliti za BiH državu za tri konstutivna jednakopravna naroda i počistiti malo ispod svog praga pa gledati u tuđi ili odlučiti se svoje bedastoće gurati pod tepih, a tuđe isticati. Evo ti primjer, tu večer kad je zapaljena hrvatska zastava na Grbavici, prebacio sam na Hayat da gledam Hadžifejzovića jer mi se on činio kao korektan i realan. I sad ide prilog iz sporta, spominje se prva utakmica pod reflektorima, odlični navijači i atmosfera a niti slova o spaljenoj zastavi. Nisam mogao vjerovati, taman da je samo šapnuo nešto o tome, ali ne. Kao da se ništa nije dogodilo. Nemaš pojma koliko to boli, to omalovažavanje... A prvi je u redu kad treba kritizirati HTV ili NovaTv priloge i krenuti monolog o toleranciji, multietničkom gradu, katedralama, džamijama. Na taj način se stječe dojam da netko nekome želi dokazati tko je Baja u ovoj državi. E onda se ne treba čuditi kad tebi netko u Zapadnom Mostaru ili Banjaluci želi pokazati tko tu dere jarca.

Što se tiče Jajca, poslije rata je malo zapušten bio, pun smeća, no polako sve dolazi na svoje. Svi ljudi dobre volje su dobrodošli... :D

kao prvo pprosinecki vidim da se moze sa tobom diskutovat na ovoj temi meni mrskog kluba,ovaj prvi gornji post nisam procitao al drugi jesam i moram odamh da ti kazem nisi uprvu sa jednim a to je sto govoris kao mi bosnjaci lutamo sad to ne razumijem kao mislis govoris za nas bosnjake kao moramo prihvatit hrvate i srbe da bi mogli oni nas prihvatit i prihvatit ovu drzavu kao nasu e pa to mi jarne radimo svih ovih godina al je problem sto hrvat i srbi vise osjecaju zagreb kao neki centar kojm se moraju okrenut svi hrvati iz bosne a tako i za beograd,evo ti je dan primjer ljudi iz gradova iz rs kad je neka nesreca npr.automobilska idu u beograd a ne u sarajevo iako je blize :o e sad bi ti reko da ja govorim o centralizmu i forsiram sarajevo itd. ne govorim da se okrenu sarajevu, vec u smislu kulturnih ,sportskih i mnogih drugih stvari tj.da svoje inerese traze u centru koje mu je blizei koje mu prije moze pomoci,jos nesto sto mi nije jasno jesi li ti iz bosne il hrvatske ,pitam te iz ovog razloga vezano za ovu utakmicu,sto tebi smetaju tekbiri i zelena zastava sa polumjesecom :?: kazes da si tolerantan e pa time si se demantovo jer jel mozda pod tom zastavom(sa polumjesecom)tebi il nekom tvom blizem nanesena neko zlo ,nepravda, kao sto sam ja dozivio pod zastavaama vec znanih mnoga zla,tekbiri tu se slazem da prvo nije mjesto na utakmicama jer je to jedna vrsta vjerskog usklika da tako kazem ,ja bi te mogao razumit da su pjevali pjesme tipa ubij u...se il hrvate sta vec pa da se ti stvarno onda osjetis ugrozeno e to bi razumio,jos bi te pitao sta mislis o ovasem poznatom uskliku na utakmicama hrvatske reprezentacija jer upravo pod tim usklikom su neka zla ucinjena e kako bi se ja osjecao kad bi se nasao ma maksimiru :roll: i jos nesto dokaz kako mi bosnjaci zivimo u svojoj avliji je ja prvi koji imam prijatelje i hrvate i srbe i nema nikakvih problema i tako ti je u cijelom gradu i gradovima gdje su vecina bosnjaci ,tuzla ,zenica,bihac itd. jednostavno se ne gleda ko je ko i suzivot je tu moguc a sta mislis kakva je situacija u gradovima gdje su vecina hrvat i srbi :roll: :?:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 okt 2009, 21:31

tropico je napisao/la:za ŠB_Fidelis, ne radi se o tome da ja nešto negiram ili ne daj bože nekome branim da se osjeća kako hoče ili izjašnjava, ja samo hoću da kažem (koliko to god nekim paralo uši) da mi svi u stvari potičemo od vjerovatno jednog naroda koji je ovdje doselio i to se ne može izbrisati jer genetska struktura ostaje zauvijek zapisana a religije i države su podložne promjenama...Šta je poenta, to da je meni kao muslimanu vjerovatno genetski blizak (koliko to danas ovima majmunima na vlasti smetalo u odbrani njihovih "vitalnih" interesa tipa vikendica, audi 6 i poslanički paušali), dakle blizak neko sa ovih naših balkanskih prostora nego neki arapin sa bliskog istoka(koji je eto iste vjere kao i ja ali baš nimalo ne ličimo fizički), i zato mi smeta ovo prebrojavanje krvnih zrnaca, dokazivanje nedokazivog ko je veči hrvat, musliman i sl..
I ne slažem se da je ovo samo fudbalski forum, dobro je razgovarati i na ovaj način, nego ne daj bože opet Širokog, Maksimira ili redovno Mostara...i ovo spada u psihologiju sporta i pedagogiju sporta..
Gle, to sve moze i stajati, iako je to stvar genetike i nagadjanja, teorija porijekla (a kad bi navodio sve teorije porijekla Hrvata glava bi me zabolila), ali to je isto tako i stvar evolucije nacija. Kuzis, tako jednostavno nastaju. Ta i one su nastale of kojekakvih naroda ili skupina, medjutim, ono sto ih razdvaja i ono gdje se razlikuju je njihova tradicija, narodna predaja, kultura, jezik, pa na kraju krajeva i genetski kod. Kroz stoljeca to formira jednu zasebnu grupaciju i to je to danasnje stanje. Tehnicki gledano, po istom nacelu to sve moze dovesti do neke BH nacije u buducnosti. Moze, ali ne mora. Drzave su stvorene da se narod bolje organizira na odredjenom teritoriju, radi zastite, trgovine, itd. To je covjek stvorio i to je umjetan pojam. Naciju covjek nije stvorio, ona se razvije kroz svijest ljudi i ona nije umjetan pojam. Usput receno je i dramaticno stariji pojam od drzave.
Nije to nista neprirodno ili lose, problem je uskog balkanskog shvacanja i toga sto uvijek jedni vuku na svoju stranu kroz tu povijest cijelu. Vidis, ne da mi se u to sada, mada ima tu vrlo intrigantnih podataka o genetskim kodovima, neki se vise podudaraju, neki manje (ne tako davno je na hrt-u bio dokumentarni serijal o etnogenezi Hrvata, a koga zanima postoji i odlicna knjiga na tu tematiku, vjerujem da postoji i za druge narode u BiH), ali opet govore o jedno te istom narodom.
Ne brojim ja nicija zrnca, ja jednostavno imam svoje misljenje i opredijeljenje i postujem tudje, neovisno uopce kakvo ono bilo, nikoga ja ne mrzim niti diskriminiram na osnovu toga. Tko je to u stanju postovati, postujem i ja njega, i nikakvih bas problema s drugima u tom slucaju nemam. Medjutim, onaj tko meni takvo sto osporava ili potkopava, ne postuje mene, moj odgoj i moje misljenje kao ni opredijeljenje, stoga, zasto bi ja postovao njega.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 okt 2009, 21:38

adnanhz je napisao/la:i jos nesto dokaz kako mi bosnjaci zivimo u svojoj avliji je ja prvi koji imam prijatelje i hrvate i srbe i nema nikakvih problema i tako ti je u cijelom gradu i gradovima gdje su vecina bosnjaci ,tuzla ,zenica,bihac itd. jednostavno se ne gleda ko je ko i suzivot je tu moguc a sta mislis kakva je situacija u gradovima gdje su vecina hrvat i srbi :roll: :?:
Vidis, ne da mi se ostalo komentirati, a i nemam vremena, ali generaliziras ovdje. Problema i netolerancije ima u svim tim sredinama koje si naveo, cista utopija je to predstavljati idilicnim kad nije. Ali to je stvar pojedinaca, ali s obzirom da je to ekstreman stav, on je samim time i daleko glasniji i nitko te onda ni ne pita sta vecina misli. Pod broj jedan, danas je puno vise ekstremnih, puno vise i onih koji su na sumnjiv nacin dobili drzavljanstva, takodjer je tu i opci BH problem vehabizma koji iritira svaku normalnu osobu, neovisno o nacionalnosti, i brojni drugi problemi. Ne mozes jednostavno svaliti na druge takvo sto jer je tebi osobno nepojmljivo kako bi netko bio netrpeljiv ka drugoj osobi zato sto je druge nacionalnosti. To je od covjeka do covjeka, vrlo ti je nezgodno ovako razmisljati, da ne kazem pogresno jer nekad je u vecini tih sredina bio puno veci broj ostalih grupacija, pa sad, dio njih je morao otici i radi razloga kakve navodis. Evo, npr., iskoristiti cu gradic koji slovi i biva namjerno sikaniran kroz medije, narocito u zadnje vrijeme, kao fasisticki, ovakav ili onakav, moj grad, Široki Brijeg. Pa evo opet ima Srba u njemu, ne mnogo, ali svi oni koji su ostali su i dan danas tu, bez problema, nitko ih sekunde drugacije ne gleda niti tretira. Bosnjaka pak nije ni prije rata bio dvoznamenkast broj, mislim da je i danas takva situacija. Medjutim, recimo u osiguravateljskim tvrtkama i sl. rade i Bosnjaci, pa eto nikom nista.
Opet kazem, generaliziras bespotrebno. Znam ja i dovoljan broj Hrvata, npr., u Sarajevu i drugim mjestima kojima smeta puno toga, a naravno prije ce to reci meni nego nekom svom takvom sugradjaninu, al boze moj, tu je rodjen i nece da dopusti da ga manjina izbaci iz takta. Ja to apsolutno shvacam.
...Život za Široki...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 28 okt 2009, 21:39

Prosinecki, slicno razmisljam ko i ti...i ima nas bh hrvata koji navijamo za Bosnu i koji bi navijali (i navijali su) kad bi igrali protiv Hrvatske..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

aki-HZ
Kontakt:

Post Postao/la aki-HZ » 28 okt 2009, 22:07

dubrava je napisao/la:Prosinecki, slicno razmisljam ko i ti...i ima nas bh hrvata koji navijamo za Bosnu i koji bi navijali (i navijali su) kad bi igrali protiv Hrvatske..
Nemas pojma kako sam se osjecao kad sam procitao tvoj post,to se rijecima nemoze opisati!!

JA samo zelim da u ovoj nasoj bosoj,gladnoj,hladnoj...al PRKOSNOJ BIH zive sva TRI naroda zajedno,i da svi imamo ista prava i sve ostale,pa ako treba i 3 televizije,sve po 3,kako god,al da zivimo u ljubavi i miru,da volimo BIH kakva god da je NASA JE(od svih naroda),sa svim njenim vjerskim,kulturnim i ostalim razlikama ona je jos draza,ljepsa i ponosnija sto ima takve karakteristike...

P.S. Licno,moji najbolji jarani su Hrvati Mario i Ivan,moje sarajlije sa kojima sam odrastao,zivio i u miru i pod opsadom grada,jednostavno nemogu zamisliti zivot bez njih(iako je Mario Pitar,a Ivan Manijak :lol: ),kad je Bozic idem na polnocku s njima u Katedralu,kad je Bajram oni su prvi koji mi dodju,zato me boli sto nismo kao jedno u cijeloj nasoj BIH!

P.S. Srbin mi je KUM,a znamo sta znaci kumstvo...

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 28 okt 2009, 22:12

svi ste vi zalutali nije tema suzivot u bih niti navijanje za bih bh hrvata niti islamisticke zastave na bh stadionima,imate chat pa tamo se lijepo dopisujte,sve je to bajno i krasno ,pobijate jedni druge u nekim cinjenicama,al istina je da ce 90% hrvata gledat na bosnjake kao na srbe i hrvate koji su prodali svoju vjeru u vrijeme turskih osvajanja ,dovoljno je prezimena samo pogledat kojima su pridodata islamska imena,ok svi znamo povjest,istina je da ce 90 % bosnjaka gledati na hrvate kao ustase koji nisu iz hrvatske vec bosnjaci katolici,istina je da milorada boli kur... i za bosnjake i hrvate jer ne zivi malte ne s njima u federaciji vec ima republiku sumsku,i to je istina nase svima zajednice BiH!
za bih se ne moze navijat barem ne u nas jer njeni igraci slave pod tuđim zastvama pobjede tipa ljiljani i slicno,jer pretezito 99% navijaca na stadionu je muslimanskog zivlja i sl,a zasto je to tako zato sto je bio prokleti rat a hrvati htjedose u veliku hrvatsku a srbi u jos vecu veliku srbiju,kanite se tih nabuloza i politickih i nacionalnih pitanja ,boli mene neka stvar kako mene netko tamo dozivljava evo npr kao ovaj nick MOSTAR ISTOK,znam da mi je sutra u 8 na posao,zaradit za zivot,otic na utakmicu,osigurat financijsku stabilnost,a moje nacionalno pitanje sto se mene tice ne mora se ni rjesit,znam tko sam znam sto sam,znam odakle sam:klub Zrinjski Mostar 1905,Repka: Hrvatska,nacionalnost hrvat,Drzavljanstvo Hrvatsko i BiH,putovnica HR,osobna BiH,imam sve sto trebam!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 okt 2009, 22:18

antipolitika2 je napisao/la:svi ste vi zalutali nije tema suzivot u bih niti navijanje za bih bh hrvata niti islamisticke zastave na bh stadionima,imate chat pa tamo se lijepo dopisujte,sve je to bajno i krasno ,pobijate jedni druge u nekim cinjenicama,al istina je da ce 90% hrvata gledat na bosnjake kao na srbe i hrvate koji su prodali svoju vjeru u vrijeme turskih osvajanja ,dovoljno je prezimena samo pogledat kojima su pridodata islamska imena,ok svi znamo povjest,istina je da ce 90 % bosnjaka gledati na hrvate kao ustase koji nisu iz hrvatske vec bosnjaci katolici,istina je da milorada boli kur... i za bosnjake i hrvate jer ne zivi malte ne s njima u federaciji vec ima republiku sumsku,i to je istina nase svima zajednice BiH!
za bih se ne moze navijat barem ne u nas jer njeni igraci slave pod tuđim zastvama pobjede tipa ljiljani i slicno,jer pretezito 99% navijaca na stadionu je muslimanskog zivlja i sl,a zasto je to tako zato sto je bio prokleti rat a hrvati htjedose u veliku hrvatsku a srbi u jos vecu veliku srbiju,kanite se tih nabuloza i politickih i nacionalnih pitanja ,boli mene neka stvar kako mene netko tamo dozivljava evo npr kao ovaj nick MOSTAR ISTOK,znam da mi je sutra u 8 na posao,zaradit za zivot,otic na utakmicu,osigurat financijsku stabilnost,a moje nacionalno pitanje sto se mene tice ne mora se ni rjesit,znam tko sam znam sto sam,znam odakle sam:klub Zrinjski Mostar 1905,Repka: Hrvatska,nacionalnost hrvat,Drzavljanstvo Hrvatsko i BiH,putovnica HR,osobna BiH,imam sve sto treba
m!
realan post, činjenično stanje na terenu, a tko je tome kriv mozemo raspravljati do bogojavljenja. najača je ova da se sutra mora na posao, a razglabanja....

Prosinečki
Kontakt:

Post Postao/la Prosinečki » 28 okt 2009, 22:47

@MOSTAR ISTOK
U Zagrebu imaš Bošnjački Nogometni Klub "Nur", takmiči se u prvoj zagrebačkoj ligi i imaju stadion u Borovju tj. nekoliko tramvajskih stanica od strogog centra Zagreba. Zato ne provociraj, posebno ako uzmemo u obzir koliko je Bošnjaka i Srba prošlo kroz Zrinjski, a koliko neBošnjaka kroz multinacionalni Velež! Pričaš priče za malu djecu. I nisam navijač Zrinjskog, u BiH navijam za Elektrobosnu!

@adnanhz
Nisi shvatio gdje Bošnjaci lutaju, pročitaj pozornije moj prijašnji post ne da mi se ponavljati. Ja sam rodom iz Jajca, rođen u Francuskoj a trenutno radim u Zagrebu. O tvom zaključku kako muslimanska zastava nije nepoželjna na utakmicama, suvišno je razgovarati. Ja osobno hvala Bogu nisam doživio nikakvo zlo, ali drugi Hrvati u BiH jesu. I ta zastava nema što da traži na utakmicama naše reprezentacije. Što se tiče usklika "za dom spremni" ako na njega misliš, nemam pojma što tebe živo zanima što se pjeva na Maksimiru. Hrvatska reprezentacija je reprezentacija jednog naroda, odnosno Hrvata i vjeruj mi nas živo boli briga hoće li Srbin iz Vukovara ili Bošnjak iz Maljevca navijati za Hrvatsku ili neće. A taj usklik je bio veoma popularan i u Sarajevu, posebno na Grbavici 90.tih godina, tako da ...
Što se tiče multietničnosti podsjećaš me na Hadžifejzovića. Hajde ti meni onda objasni kako to da u "ustaško-fašističkom" Zagrebu živi duplo više Bošnjaka (25.000) nego u Sarajevu Hrvata (12.000).

@antipolitika
Zbog takvog načina razmišljanja sa sve tri strane i imaš stanje u državi kakvo jeste. Bošnjaci ti izabiraju predstavnike u vlasti, preglasavaju te svakom mogućom prilikom, negiraju ti da si Hrvat i slično. Ti naravno pričaš o prodaji vjere za večeru, ovi drugi o fašistima koji si umišljaju da su Hrvati i tako ukrug. Nemam što reći, samo naprijed sa takvom politikom... Samo se bojim da nas takvi poput tebe, sa takvom spikom neće istrijebiti sa naših vjekovnih ognjišta!

neko123
Kontakt:

Post Postao/la neko123 » 28 okt 2009, 23:01

Prosinečki je napisao/la: I nisam navijač Zrinjskog, u BiH navijam za Elektrobosnu!
Moram te razočarati : FK Elektrobosna /Jajce/ više ne funkcioniše - ugašen je !!! :(

I ja sam razočaran jer to je Klub moje mladosti !!!
Pozzz Prosinečki..........

Prosinečki
Kontakt:

Post Postao/la Prosinečki » 28 okt 2009, 23:07

neko123 je napisao/la:
Prosinečki je napisao/la: I nisam navijač Zrinjskog, u BiH navijam za Elektrobosnu!
Moram te razočarati : FK Elektrobosna /Jajce/ više ne funkcioniše - ugašen je !!! :(

I ja sam razočaran jer to je Klub moje mladosti !!!
Pozzz Prosinečki..........
Otkad???

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 okt 2009, 23:08

Prosinecki, Zagreb ima DUPLO vise stanovnika od Sarajeva, zato tamo zivi DUPLO vise Bosnjaka nego ovdje Hrvata! ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 28 okt 2009, 23:10

aj prosinecki ti meni objasni sta to znaci takvi poput mene,pa druze ja sam ostao u bih ,radim u bih ,borim se da prezivim u bih,iskorijenit sa nasih ognjista?!kojih bolan ognjista,o cemu ti?vidim tko je zg a tko u mostaru,sta ima veze sto je komsic predsjednik hrvata,trebao bi plakati,jesi ti uopce upucen kako je doslo do toga ,zbog razjedinjenih politickih stranaka u bih sa hrvatskim predznakom,sta njih brigam,njihova djeca studiraju u zagrebu ,sta njih bolan briga za obicnu raju,sto se mene tice mogu mi svi hrv politicari pusit kitu,lako je iz zagreba pametovat o jedinstvenoj bih sa 3 tv,3 kantona,1 predsjednikom i punom blagajnom,nego ti lijepo na trg bana jelacica i setaj se a ja cu po svome mostaru i ne pametuj na temu HSK Zrinjski Mostar!

Prosinečki
Kontakt:

Post Postao/la Prosinečki » 28 okt 2009, 23:15

tanzla je napisao/la:Prosinecki, Zagreb ima DUPLO vise stanovnika od Sarajeva, zato tamo zivi DUPLO vise Bosnjaka nego ovdje Hrvata! ;)
Niđe veze! U Sarajevu je prije rata živjelo 80 tisuća Hrvata, a danas ih ima 12 tisuća! U Zagrebu prije rata 8 tisuća Bošnjaka odnosno muslimana sa velikim 'M', a danas ih ima 25 tisuća. Prema tome...

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 28 okt 2009, 23:24

prosineciki lupas gluposti,narod je iselio iz sarajeva zbg rata masa srba ,bosnjaka i hrvata ,zbog cega,da mozda nisu iselili zbog opsade sarajeva od cetnika?koliko je granata palo na zg a koliko na sarajevo?!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 okt 2009, 23:27

Prosinečki je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Prosinecki, Zagreb ima DUPLO vise stanovnika od Sarajeva, zato tamo zivi DUPLO vise Bosnjaka nego ovdje Hrvata! ;)
Niđe veze! U Sarajevu je prije rata živjelo 80 tisuća Hrvata, a danas ih ima 12 tisuća! U Zagrebu prije rata 8 tisuća Bošnjaka odnosno muslimana sa velikim 'M', a danas ih ima 25 tisuća. Prema tome...
Ti si ocigledno neki vrli statisticar iz grada svjetlosti. Reci ti meni, jel' to ti Bosnjake krivis zato sto Hrvati masovno odlaze u Zg ili negdje drugo? Mnogo si dobro poceo pisati, ali si se nehotice otkrio, jbga steta 8-)

Necu ljudima vise da kvarim temu, izvinjavam se i zbog ovog (obrisace ovo Eagles kad dodje, don't worry).

Zrinje samo se vi tjesite da je kup vas 8-) :D

p.s. antipolitika sad ce prosinecki opet u ciframa da ti odgovori, tacne brojke i postotke da iznese, bez odstupanja. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.