Ako prođe igrat cemo dalje.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

qpr uvijek ima velik broj kornera, pogotovo kod kuće. liverpul također. na utakmicama ovih timova često zna bit 15+ kornera, takvo nešto očekujem i u međusobnom dvoboju.vecaveca je napisao/la:zastoazTer je napisao/la:qpr - liverpul; više od 11 kornera
mislim da je ovo zicer danas, 1.70 kvota
fino je krenulomerdo21 je napisao/la:moja danasnja 2 tiketa
http://pokit.org/get/?07cd748ff4e256b42 ... 762d5c.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pokit.org/get/?48f2dbd81da2d8208 ... f41769.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
SPY je napisao/la:
Ako prođe igrat cemo dalje.

Tako mi i treba kada ne igram overe na QPR i Everton.ProfLSP je napisao/la:QPR-Liverpool 1 kvota 4.50 malo jaci ulog.
ProfLSP je napisao/la:Tako mi i treba kada ne igram overe na QPR i Everton.ProfLSP je napisao/la:QPR-Liverpool 1 kvota 4.50 malo jaci ulog.Moja greska nema sta.
Jaci ulog je za mene 30-50 eura.Nije zbog novca,puko sam svega 5-6 eura na QPR i Everton,ali mi je krivo sto sam ispo papak.Citizen-X je napisao/la:ProfLSP je napisao/la:Tako mi i treba kada ne igram overe na QPR i Everton.ProfLSP je napisao/la:QPR-Liverpool 1 kvota 4.50 malo jaci ulog.Moja greska nema sta.
![]()
![]()
![]()
kol'ko jaci ulog jedno 300 eura?
Mogul' pm2? Il' baš pm3 da udarim?Viper je napisao/la:Zicer za veceras:
Estoril - Porto pm3 kvota oko 2,20
Kao sto vidis, favoriti u ovom kupu primaju cesto golove, a cesto cak i izgube, ipak je ovdje Porto apsolutni favorit, i trebao bi pobijedit a takodjer i ocekujem gol Estorila. A trebalo bi doc i 4+ po meni, tako da je pm3 izlgedna opcijanele-BHF je napisao/la:Mogul' pm2? Il' baš pm3 da udarim?Viper je napisao/la:Zicer za veceras:
Estoril - Porto pm3 kvota oko 2,20
Lisac je napisao/la:Ternana - Pro Vercelli 1 duel direktni konkurenata za opstanak
Pro Vercelli in big problems. Form is awfull, loose last two games agains directly opponents for relegation. They are in bad position, just is Grosseto under them on table. Also coach will have much problems for this game:
suspended are Simone Sini (df 11/0), Alessandro Ranellucci (df 18/0) and Andrea Rosso (mf 8/0; injured are Gabriel Pires (mf 12/1), Massimiliano Scaglia (df 16/2), Alberto Masi (df 13/1), Gianni Fabiano (att 14/2); doubtfull are Alessio Innocenti, Stefano Murante, Matteo Di Piazza (att 10/1)
Slazem se sa tobom za taj par, ja sam igrao 1ozbiljni10 je napisao/la:Avellino-Caserta 1 1,45
Koliko je ovo siguran par, posto sam primetio da je kvota sa 1.55 pala na 1.35 na wwinu je 1.45
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.