Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Biella-Milano -5,5 2
Biella predzadnja,tri vezana poraza od toga zadnja dva od 23 i 36 razlike,ekipa po imenima nista posebno.....s druge strane Milano koji je vec ispucao sve kredite i svaki daljni kiks ce znaciti dovidjenja za Scariola,ispali su iz EL,ostaje im jedino domace prvenstvo tako da vjerujem da uz max angazman mogu dobiti preko 5 razlike.....
Avellino-Caserta 1 1,45
Kvota konstantno pada,razloge ne znam ali domacini imaju po imenima vrlo dobru ekipu,Dean(prosle sez prvi strijelac lige),Johnson(iz nba dosao),Dragovic(Spartak),Ivanov(najnovije pojacanje iz Donetska),Shakhur....gosti po imenima solidni,imaju dvije pobede vise od domacina ali mislim da ce domaci teren prevagnuti.......
Nowitzki 12,5 više
Polako se uvodi u ritam utakmica,igra oko 20min,svaku sljedecu bi trebao igrati sve više,mislim da vcrs moze preko ove granice,Spursi igraju na veliki broj poena,ipak je ovo velik znalac i isplati ga se odigrati na ovako nisku granicu.......
Biella predzadnja,tri vezana poraza od toga zadnja dva od 23 i 36 razlike,ekipa po imenima nista posebno.....s druge strane Milano koji je vec ispucao sve kredite i svaki daljni kiks ce znaciti dovidjenja za Scariola,ispali su iz EL,ostaje im jedino domace prvenstvo tako da vjerujem da uz max angazman mogu dobiti preko 5 razlike.....
Avellino-Caserta 1 1,45
Kvota konstantno pada,razloge ne znam ali domacini imaju po imenima vrlo dobru ekipu,Dean(prosle sez prvi strijelac lige),Johnson(iz nba dosao),Dragovic(Spartak),Ivanov(najnovije pojacanje iz Donetska),Shakhur....gosti po imenima solidni,imaju dvije pobede vise od domacina ali mislim da ce domaci teren prevagnuti.......
Nowitzki 12,5 više
Polako se uvodi u ritam utakmica,igra oko 20min,svaku sljedecu bi trebao igrati sve više,mislim da vcrs moze preko ove granice,Spursi igraju na veliki broj poena,ipak je ovo velik znalac i isplati ga se odigrati na ovako nisku granicu.......
qpr uvijek ima velik broj kornera, pogotovo kod kuće. liverpul također. na utakmicama ovih timova često zna bit 15+ kornera, takvo nešto očekujem i u međusobnom dvoboju.vecaveca je napisao/la:zastoazTer je napisao/la:qpr - liverpul; više od 11 kornera
mislim da je ovo zicer danas, 1.70 kvota
moja danasnja 2 tiketa
http://pokit.org/get/?07cd748ff4e256b42 ... 762d5c.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pokit.org/get/?48f2dbd81da2d8208 ... f41769.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pokit.org/get/?07cd748ff4e256b42 ... 762d5c.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pokit.org/get/?48f2dbd81da2d8208 ... f41769.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
Barca-Real +3,5 2 tipico
Barca bez Inglesa,Real bez Pociusa ali mislim da je to veci hen za Barcu,Saras igra jako lose u posljednje vrijeme,Jawai je imao problema sa zglobom tako da je Tomic imao dosta minuta i odradio je to jako dobro ali on je rupa u obrani i uvijek moze dobiti tri faula za 5min,mislim da je utak s Fenerom samo maska jer je po meni vise Fener kriminalan nego Barca briljantna.........Real u strasnoj formi,najjaca vanjska linija u Europi,pojacali se sa Hetsheimerom pod kosem,vjerujem da ne mogu izg preko tri razlike......
Barca bez Inglesa,Real bez Pociusa ali mislim da je to veci hen za Barcu,Saras igra jako lose u posljednje vrijeme,Jawai je imao problema sa zglobom tako da je Tomic imao dosta minuta i odradio je to jako dobro ali on je rupa u obrani i uvijek moze dobiti tri faula za 5min,mislim da je utak s Fenerom samo maska jer je po meni vise Fener kriminalan nego Barca briljantna.........Real u strasnoj formi,najjaca vanjska linija u Europi,pojacali se sa Hetsheimerom pod kosem,vjerujem da ne mogu izg preko tri razlike......
Barcelona - Real Madrid 19:00 2 2,41
fino je krenulomerdo21 je napisao/la:moja danasnja 2 tiketa

Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
QPR-Liverpool 1 kvota 4.50 malo jaci ulog.
S. Oliver više koševa, Cantu više koševa, Swan Gmunden kec, QPR kec.
Who dares, wins !
SPY je napisao/la:
Ako prođe igrat cemo dalje.

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Al Jefferson under 16,5
Ovdje je sve jasno, razlike u igri kod ovog kosarkasa kada je u pitanju domaci i gostujuci teren su kao nebo i zemlja.
U gostima je jako los kao i generalno njegov tim Utah.
npr. prosjek koseva ove sezone mu je 16.5 koseva a samo na domacem terenu 20.5 dok mu je u gostima prosjek 13,8 koseva. U zadnjih 6 tekmi u gostima prosjek mu je stidljivih 11 poena (12, 6, 4, 16, 14, 14).
Na stranu puku statistiku, veceras gostuju Clippersima koji su u strasnoj formi i koji su jedna od najboljih defanzivnih ekipa u ligi ove sezone te su mu male sanse da se naigra pored Griffina i Jordana. Jeste im zabio 22 poena prije 2 noci na domacem terenu ali kako rekoh u gostima je druga prica.
Ovdje je sve jasno, razlike u igri kod ovog kosarkasa kada je u pitanju domaci i gostujuci teren su kao nebo i zemlja.
U gostima je jako los kao i generalno njegov tim Utah.
npr. prosjek koseva ove sezone mu je 16.5 koseva a samo na domacem terenu 20.5 dok mu je u gostima prosjek 13,8 koseva. U zadnjih 6 tekmi u gostima prosjek mu je stidljivih 11 poena (12, 6, 4, 16, 14, 14).
Na stranu puku statistiku, veceras gostuju Clippersima koji su u strasnoj formi i koji su jedna od najboljih defanzivnih ekipa u ligi ove sezone te su mu male sanse da se naigra pored Griffina i Jordana. Jeste im zabio 22 poena prije 2 noci na domacem terenu ali kako rekoh u gostima je druga prica.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Tako mi i treba kada ne igram overe na QPR i Everton.ProfLSP je napisao/la:QPR-Liverpool 1 kvota 4.50 malo jaci ulog.

- Citizen-X
- Kontakt:
ProfLSP je napisao/la:Tako mi i treba kada ne igram overe na QPR i Everton.ProfLSP je napisao/la:QPR-Liverpool 1 kvota 4.50 malo jaci ulog.Moja greska nema sta.

kol'ko jaci ulog jedno 300 eura?

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Jaci ulog je za mene 30-50 eura.Nije zbog novca,puko sam svega 5-6 eura na QPR i Everton,ali mi je krivo sto sam ispo papak.Citizen-X je napisao/la:ProfLSP je napisao/la:Tako mi i treba kada ne igram overe na QPR i Everton.ProfLSP je napisao/la:QPR-Liverpool 1 kvota 4.50 malo jaci ulog.Moja greska nema sta.
![]()
![]()
![]()
kol'ko jaci ulog jedno 300 eura?

Zicer za veceras:
Estoril - Porto pm3 kvota oko 2,20

SAMO ČELIK !
Mogul' pm2? Il' baš pm3 da udarim?Viper je napisao/la:Zicer za veceras:

Kao sto vidis, favoriti u ovom kupu primaju cesto golove, a cesto cak i izgube, ipak je ovdje Porto apsolutni favorit, i trebao bi pobijedit a takodjer i ocekujem gol Estorila. A trebalo bi doc i 4+ po meni, tako da je pm3 izlgedna opcijanele-BHF je napisao/la:Mogul' pm2? Il' baš pm3 da udarim?Viper je napisao/la:Zicer za veceras:

SAMO ČELIK !
-
- Kontakt:
Avellino-Caserta 1 1,45
Koliko je ovo siguran par, posto sam primetio da je kvota sa 1.55 pala na 1.35 na wwinu je 1.45
Koliko je ovo siguran par, posto sam primetio da je kvota sa 1.55 pala na 1.35 na wwinu je 1.45
Lisac je napisao/la:Ternana - Pro Vercelli 1 duel direktni konkurenata za opstanak
Pro Vercelli in big problems. Form is awfull, loose last two games agains directly opponents for relegation. They are in bad position, just is Grosseto under them on table. Also coach will have much problems for this game:
suspended are Simone Sini (df 11/0), Alessandro Ranellucci (df 18/0) and Andrea Rosso (mf 8/0; injured are Gabriel Pires (mf 12/1), Massimiliano Scaglia (df 16/2), Alberto Masi (df 13/1), Gianni Fabiano (att 14/2); doubtfull are Alessio Innocenti, Stefano Murante, Matteo Di Piazza (att 10/1)
Slazem se sa tobom za taj par, ja sam igrao 1ozbiljni10 je napisao/la:Avellino-Caserta 1 1,45

SAMO ČELIK !
-
- Kontakt:
Nadam se da ce biti dosta to sto se slazes xDDDD posto sam ga odigraoViper je napisao/la:Slazem se sa tobom za taj par, ja sam igrao 1ozbiljni10 je napisao/la:Avellino-Caserta 1 1,45

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.