Nisam nista spremao al ce da se nadje.*p!p!t@* je napisao/la:Već imam pripremljenih 5-6 filmova za večeras.
Imam osjećaj da će ovo biti najbolja do sad'.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nisam nista spremao al ce da se nadje.*p!p!t@* je napisao/la:Već imam pripremljenih 5-6 filmova za večeras.

Ovu novu godinu sam i ja sa vamaDzoni je napisao/la:Nisam nista spremao al ce da se nadje.*p!p!t@* je napisao/la:Već imam pripremljenih 5-6 filmova za večeras.

. Soccer, piće, meza, muzika, poker i eto.
 . Soccer, piće, meza, muzika, poker i eto.  
 Bujrumneurofunk je napisao/la:Ovu novu godinu sam i ja sa vamaDzoni je napisao/la:Nisam nista spremao al ce da se nadje.*p!p!t@* je napisao/la:Već imam pripremljenih 5-6 filmova za večeras.

to je to.Sarajevo1946 je napisao/la:Dan ko dan mi ništa ne znači i ne slavim ništa, ali dobar povod za okupljanje.
Sve osim neke kuće varijante je bezveze i ne razumijem one koji idu vani i slično.
U društvu prijatelja i nadam se nekih ravaku ako ne izrade. Soccer, piće, meza, muzika, poker i eto.

Bože zdravlja samo, ostalo je lako.

. Ali eto, nasla se neka rezervna varijanta, tako da nije zavrsilo u qrcu.
 . Ali eto, nasla se neka rezervna varijanta, tako da nije zavrsilo u qrcu. 

hahahahahSPY je napisao/la:spid trava koka loza bum cik bum bum cik

,zar se uz to moze pit
 ,zar se uz to moze pit  ,Saban,Sinan,Toma, to otkida jetru.
 ,Saban,Sinan,Toma, to otkida jetru. 

kao da sam ja pisao postBluesForever je napisao/la:Noc kao i svaka druga,meni je nova godina uvjek kada sam zdrav i kada imam para.@Marsal kakav crni Guns Roses,zar se uz to moze pit
 ovo je zbilja: true story
 ovo je zbilja: true story 
Što ne bi moglo bogatiBluesForever je napisao/la:@Marsal kakav crni Guns Roses,zar se uz to moze pit

tako smo proslu docekali u autobusu,ne pitajte me kako..
 tako smo proslu docekali u autobusu,ne pitajte me kako..Marsal je napisao/la:
Što ne bi moglo bogati
poslusat cu i ja koji narodnjak ali u mojoj kuci preovladava rock

Fakat ne ulazim u ukuse, volim i ja Beatlese, Doorse, R.stonse, volim i sevdah, EXYU pop rock, ali ništa  ne može zamijeniti sa osjećaj ispijanja rakije, dok u pozadini deru Šaban, Halid, Toma i ostali. To je dernek, pa bio roker, reper ili nešto treće, svi na kraju 'zalome' na dobrim starim narodnjacima.
  Fakat ne ulazim u ukuse, volim i ja Beatlese, Doorse, R.stonse, volim i sevdah, EXYU pop rock, ali ništa  ne može zamijeniti sa osjećaj ispijanja rakije, dok u pozadini deru Šaban, Halid, Toma i ostali. To je dernek, pa bio roker, reper ili nešto treće, svi na kraju 'zalome' na dobrim starim narodnjacima. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.