Nisam nista spremao al ce da se nadje.*p!p!t@* je napisao/la:Već imam pripremljenih 5-6 filmova za večeras.
Imam osjećaj da će ovo biti najbolja do sad'.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nisam nista spremao al ce da se nadje.*p!p!t@* je napisao/la:Već imam pripremljenih 5-6 filmova za večeras.
Ovu novu godinu sam i ja sa vamaDzoni je napisao/la:Nisam nista spremao al ce da se nadje.*p!p!t@* je napisao/la:Već imam pripremljenih 5-6 filmova za večeras.
Bujrumneurofunk je napisao/la:Ovu novu godinu sam i ja sa vamaDzoni je napisao/la:Nisam nista spremao al ce da se nadje.*p!p!t@* je napisao/la:Već imam pripremljenih 5-6 filmova za večeras.
to je to.Sarajevo1946 je napisao/la:Dan ko dan mi ništa ne znači i ne slavim ništa, ali dobar povod za okupljanje.
Sve osim neke kuće varijante je bezveze i ne razumijem one koji idu vani i slično.![]()
U društvu prijatelja i nadam se nekih ravaku ako ne izrade. Soccer, piće, meza, muzika, poker i eto.
![]()
Bože zdravlja samo, ostalo je lako.
hahahahahSPY je napisao/la:spid trava koka loza bum cik bum bum cik
kao da sam ja pisao postBluesForever je napisao/la:Noc kao i svaka druga,meni je nova godina uvjek kada sam zdrav i kada imam para.@Marsal kakav crni Guns Roses,zar se uz to moze pit
,Saban,Sinan,Toma, to otkida jetru.
Što ne bi moglo bogatiBluesForever je napisao/la:@Marsal kakav crni Guns Roses,zar se uz to moze pit
,Saban,Sinan,Toma, to otkida jetru.
Marsal je napisao/la:
Što ne bi moglo bogati![]()
poslusat cu i ja koji narodnjak ali u mojoj kuci preovladava rock
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.