to, toZZtop10 je napisao/la:Šaban , Sinan, Mitar i flasa od litar

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
to, toZZtop10 je napisao/la:Šaban , Sinan, Mitar i flasa od litar
jest vala, prije se nije moglo ostat od petardi, sad nistaAgresivnoDjubre je napisao/la:Koliko se manje puca sad,ja znam kad sam bio mali, sa svojim jaranima sam bacao petarde od 3 popodne ahha Sad nista,slabo skroz,nema vise tog praznicnog duha.
baš, ja čitav dan bio u gradu i čuo 3 petardeAgresivnoDjubre je napisao/la:Koliko se manje puca sad,ja znam kad sam bio mali, sa svojim jaranima sam bacao petarde od 3 popodne ahha Sad nista,slabo skroz,nema vise tog praznicnog duha.
Lajk.TH14 je napisao/la:Nista posebno.Skinuo sam diskografiju od Miladina Šobića i preslušavam. Kontam i pogledati neki film.Stvarno mi ta nova godina ne predstavlja nešto.
Pojačali milicajci aktivnosti, pa raja ne prodaje više, prpa ih.anonimni je napisao/la:baš, ja čitav dan bio u gradu i čuo 3 petardeAgresivnoDjubre je napisao/la:Koliko se manje puca sad,ja znam kad sam bio mali, sa svojim jaranima sam bacao petarde od 3 popodne ahha Sad nista,slabo skroz,nema vise tog praznicnog duha.![]()
al' ništa to, da sam koju dimnu vidio pa hajd'
![]()
![]()
![]()
Ma na Sportklubu, ali inače imaš buraz streamove po netu, pa koja ti tekma godi otvoriš i gledaš.DooVe je napisao/la:Gdje će bit te tekme NBA, koji kanal da i ja okrenem?
E hvala brateinsider je napisao/la:Ma na Sportklubu, ali inače imaš buraz streamove po netu, pa koja ti tekma godi otvoriš i gledaš.DooVe je napisao/la:Gdje će bit te tekme NBA, koji kanal da i ja okrenem?
Naravno. Ja sam u mladim danima miksao leksaurine i Jack D. pa uglavnom prođe bez većih posljedica.Doodle je napisao/la:Hajd neki ekspert nek' kaze smije l' se mijesat crno toceno i tablete za grlo,grehota ne popit veceras jbga.![]()
Ma na moju incijativu, jedini doborovoljac. Inače posao završila firma u 19 sati. Svi derneče, samo ja lojalan ovoj divnoj firmici.legenda reala je napisao/la:Ministre jesi to opet ti dežurni za novu
Ima na Al Jaziri Sport večeras možda Mirza dobije novogodišnji poklon u vidu nekih deset minuta
To "uglavnom" me i brine.insider je napisao/la:Naravno. Ja sam u mladim danima miksao leksaurine i Jack D. pa uglavnom prođe bez većih posljedica.Doodle je napisao/la:Hajd neki ekspert nek' kaze smije l' se mijesat crno toceno i tablete za grlo,grehota ne popit veceras jbga.![]()
ma kur.ac ne prodaje, puna Ferhadija, a još i po Čaršiji počeliSemsudin je napisao/la: Pojačali milicajci aktivnosti, pa raja ne prodaje više, prpa ih.![]()
anonimni, Sretna ti Nova, hvala za sve kladioničarske savjete koje si mi udijelio.![]()
Kod nas slabo, može se nać' al onih malih zelenih.anonimni je napisao/la:ma kur.ac ne prodaje, puna Ferhadija, a još i po Čaršiji počeliSemsudin je napisao/la: Pojačali milicajci aktivnosti, pa raja ne prodaje više, prpa ih.![]()
anonimni, Sretna ti Nova, hvala za sve kladioničarske savjete koje si mi udijelio.![]()
![]()
hvala, takođernadam se da su ti pomogli (a znam da nisu
)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.