to, toZZtop10 je napisao/la:Šaban , Sinan, Mitar i flasa od litar
Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Nova Godina
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Koliko se manje puca sad,ja znam kad sam bio mali, sa svojim jaranima sam bacao petarde od 3 popodne ahha Sad nista,slabo skroz,nema vise tog praznicnog duha. 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
jest vala, prije se nije moglo ostat od petardi, sad nistaAgresivnoDjubre je napisao/la:Koliko se manje puca sad,ja znam kad sam bio mali, sa svojim jaranima sam bacao petarde od 3 popodne ahha Sad nista,slabo skroz,nema vise tog praznicnog duha.
Nista posebno.Skinuo sam diskografiju od Miladina Šobića i preslušavam. Kontam i pogledati neki film.Stvarno mi ta nova godina ne predstavlja nešto. 
Odo s jaranima do grada,pa kad se vratim mozda odgledam sta od nba lige il ostatalih 10 epizoda prve sezone HIMYM 
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
baš, ja čitav dan bio u gradu i čuo 3 petardeAgresivnoDjubre je napisao/la:Koliko se manje puca sad,ja znam kad sam bio mali, sa svojim jaranima sam bacao petarde od 3 popodne ahha Sad nista,slabo skroz,nema vise tog praznicnog duha.
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Lajk.TH14 je napisao/la:Nista posebno.Skinuo sam diskografiju od Miladina Šobića i preslušavam. Kontam i pogledati neki film.Stvarno mi ta nova godina ne predstavlja nešto.
Samo što ja umjesto Šobića na repetoaru imam čovjeka s tvog avatara (u toku su Mokre ulice), a tu i tamo proleti Šobićeva Marija, EKV-ov Krug... Sve je dobro dok ne zaglavim na Šarlu Akrobati
Inače, sam u stanu. Pijuckam pivu, čekam NBA tekme, malo TV. Klasika. Ne znam, očito sam ostario, pa više se ne sjećam ni kad sam posljednji put slavio ovaj dan.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Sretan nova godina forumasi zivi i zdravi bili da se radujemo uspjesima nasim sportasima u 2013 i dan nam se zmajevi kalifikuju u Brasil inaslah!!
Pojačali milicajci aktivnosti, pa raja ne prodaje više, prpa ih.anonimni je napisao/la:baš, ja čitav dan bio u gradu i čuo 3 petardeAgresivnoDjubre je napisao/la:Koliko se manje puca sad,ja znam kad sam bio mali, sa svojim jaranima sam bacao petarde od 3 popodne ahha Sad nista,slabo skroz,nema vise tog praznicnog duha.![]()
al' ništa to, da sam koju dimnu vidio pa hajd'
![]()
![]()
![]()
anonimni, Sretna ti Nova, hvala za sve kladioničarske savjete koje si mi udijelio.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Gdje će bit te tekme NBA, koji kanal da i ja okrenem? 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ma na Sportklubu, ali inače imaš buraz streamove po netu, pa koja ti tekma godi otvoriš i gledaš.DooVe je napisao/la:Gdje će bit te tekme NBA, koji kanal da i ja okrenem?
E hvala brateinsider je napisao/la:Ma na Sportklubu, ali inače imaš buraz streamove po netu, pa koja ti tekma godi otvoriš i gledaš.DooVe je napisao/la:Gdje će bit te tekme NBA, koji kanal da i ja okrenem?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Utakmice nba lige mozte pratiti na http://www.coolsport.tv" onclick="window.open(this.href);return false;
- legenda reala
- Kontakt:
Ministre jesi to opet ti dežurni za novu 
Ima na Al Jaziri Sport večeras možda Mirza dobije novogodišnji poklon u vidu nekih deset minuta
Ima na Al Jaziri Sport večeras možda Mirza dobije novogodišnji poklon u vidu nekih deset minuta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hajd neki ekspert nek' kaze smije l' se mijesat crno toceno i tablete za grlo,grehota ne popit veceras jbga.

Naravno. Ja sam u mladim danima miksao leksaurine i Jack D. pa uglavnom prođe bez većih posljedica.Doodle je napisao/la:Hajd neki ekspert nek' kaze smije l' se mijesat crno toceno i tablete za grlo,grehota ne popit veceras jbga.![]()
Ma na moju incijativu, jedini doborovoljac. Inače posao završila firma u 19 sati. Svi derneče, samo ja lojalan ovoj divnoj firmici.legenda reala je napisao/la:Ministre jesi to opet ti dežurni za novu
To "uglavnom" me i brine.insider je napisao/la:Naravno. Ja sam u mladim danima miksao leksaurine i Jack D. pa uglavnom prođe bez većih posljedica.Doodle je napisao/la:Hajd neki ekspert nek' kaze smije l' se mijesat crno toceno i tablete za grlo,grehota ne popit veceras jbga.![]()
Ma hajd,sta me briga,da upotrijebim onu odvratnu americku,YOLO.Pa sta god bude.
ma kur.ac ne prodaje, puna Ferhadija, a još i po Čaršiji počeliSemsudin je napisao/la: Pojačali milicajci aktivnosti, pa raja ne prodaje više, prpa ih.![]()
anonimni, Sretna ti Nova, hvala za sve kladioničarske savjete koje si mi udijelio.![]()
hvala, također
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kod nas slabo, može se nać' al onih malih zelenih.anonimni je napisao/la:ma kur.ac ne prodaje, puna Ferhadija, a još i po Čaršiji počeliSemsudin je napisao/la: Pojačali milicajci aktivnosti, pa raja ne prodaje više, prpa ih.![]()
anonimni, Sretna ti Nova, hvala za sve kladioničarske savjete koje si mi udijelio.![]()
![]()
hvala, takođernadam se da su ti pomogli (a znam da nisu
)
Toliko su bili uspješni da sam batalio klađenje.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.