Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

JTS
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la JTS » 01 jan 2013, 21:07

Reče Mancini da neće više (u skorije vrijeme) rotirarti ekipu, odnosno, samo će rotirati one koji su umorni. Tako da je Džekson kupio sebi mjesto u prvom sastavu u narednih nekoliko tekmi. Dakle, bez obzira na povredu Aguera, Džekson bi svakako bio u sastavu naredne tekme. Zabij još par komada Džeksone :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 jan 2013, 21:10

Ma naš Mancini je senilan što se tiče izjava, baš kao i naš Pape, al vidjeti ćemo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 01 jan 2013, 21:19

Volim sto je dao ovakav go, gledao sam prvo poluvrijeme i od 70 te minute drugo . Bio je dobar kao i citava ekipa necemo pretjerivat nije bio najbolji na terenu milner i barry su razvalili nisam ih odavno onakve vidio mislio sam da ce propast sa njim city al bili su odlicni. Dzeki bi dao 7/10 kao i vecini ekipe jedino barry i milner vise ocjene kao i zabaleta koji igra u zivotnoj formi. Dzeko je bio dobar nije grijesio pratio je akcije i na kraju zabio prelagan gol ali takvi golovi mu trebaju takvi golovi se moraju davat . Dobra je stvar sto ce sigurno ove tekme biti u prvih 11 ali u ove 2 tekme mora dat 1 gol ako zeli ostat u prvih 11 , valja nam navijat da tevez ne uradi nista :D

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 01 jan 2013, 21:20

zizu1991 je napisao/la:Ma naš Mancini je senilan što se tiče izjava, baš kao i naš Pape, al vidjeti ćemo.
Ne proživi jedan Amer danas niupola što Boasnčeros može samo jednim klikom i ulaskom u temu "Edin Džeko" na forumu. Čuj "naš" Mancini. Ima li "njihovih"? :mrgreen: Baš se lijepo nasmijah.

Btw, Džeko proradio, sad je bolji i od Pazzinija, kojeg jako gotivim! :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 jan 2013, 21:26

Tek tako rekoh, nije bila namjera nikakva da ga okarakterišem tako
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 01 jan 2013, 21:44

Ljudi od sada cemo zvat Mancinija NAS MANCINI

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 01 jan 2013, 22:00

Ušao David Hasselhoff u svlačionicu Cityja sa pitanjem: "Ko je ovdje babo, može li jedna slika" ? :D
slika
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 01 jan 2013, 22:08

Ima li kakva slika ili gif Hoffa i onih plavusa? :)

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 01 jan 2013, 23:38

Bravo Edine,,,ljepota ga gledati ,,, vraca staru formu,,sto je za nas sve, najbolja vijest. Samo neka nastavi ovako igrati,,, ali i dalje bih volio da promjeni klup. Aguero danas imao 3 puta sansu Edina da uposli ali nije dao loptu i imam osjecaj da je Edin dao 4 komada i da dobiju penal, Dzeko ne bi pucao ,,,fuj ekipa.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 01 jan 2013, 23:44

[youtube][/youtube]

Fotografisanje na kraju :lol: :lol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

teletovic12
Kontakt:

Post Postao/la teletovic12 » 02 jan 2013, 08:21

ovaj aguero da nije onako sebican on i dzeko bi bili strasan tandem,,,
ili dzeko da pocne malo vise solirati bilo bi dobro nego on cim je primi odmah je daje prvom do sebe

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 02 jan 2013, 09:06

Ma Džeko se ne može pouzdat u soliranje jer nije baš brz za Engleske lige... U Bundesligi on je bio kakav-takav sa brzinom jer tamo su i igrači donekle sporiji i fudbal se igra drukčije. Šta ako on sad predribla nekog, on može krenut ali će ga ovaj sustignut na kraju . Mislim da bi bilo dobro da on malo poradi na brzini , odnosno da poboljša brzinu s loptom. Jednom se moglo vidjet da je Aguero s loptom brži od Džeke bez lopte. Jedno se zna a to je da Aguero ima bolje ubrzanje , što je logično zbog njegove veličine. Sad, ne treba se mjenjati pojam ubrzanje i brzina , jer ubrzanje (u fudbalu) je brzina kojom će igrač doći do svoje maksimalne brzine. Naravno da je Agueru lakše pokrenuti svoje tijelo od 172 cm ili koliko već , nego Džeki od 193 cm . I Usain Bolt je visok koliko ono , 195 cm ? Ali on je vježbajući uspio da se istrenira da može maksimalnu brzinu dostići za 1-2 sekunde , što je nevjerovatno. Džeko nije sprinter, ali bilo bi dobro da ima i brzinu , skupa sa snagom koju sada i donekle ima.
Jedna stvar koja mi smeta u njegovoj igri , je da je previše nesebičan . I oni sa bluemoona kažu da je jedan od najmanje sebičnih igrača na terenu . Znači kada mu dođe lopta većinu puta je uopšte ni ne primi nego odmah iz prvog dodira proslijedi nekome.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 02 jan 2013, 09:07

JTS je napisao/la:Reče Mancini da neće više (u skorije vrijeme) rotirarti ekipu, odnosno, samo će rotirati one koji su umorni. Tako da je Džekson kupio sebi mjesto u prvom sastavu u narednih nekoliko tekmi. Dakle, bez obzira na povredu Aguera, Džekson bi svakako bio u sastavu naredne tekme. Zabij još par komada Džeksone :D
Uh a sta cemo sa garom Balom :?: :? :o :mrgreen: :lol:

teletovic12
Kontakt:

Post Postao/la teletovic12 » 02 jan 2013, 11:09

sedra je napisao/la:
JTS je napisao/la:Reče Mancini da neće više (u skorije vrijeme) rotirarti ekipu, odnosno, samo će rotirati one koji su umorni. Tako da je Džekson kupio sebi mjesto u prvom sastavu u narednih nekoliko tekmi. Dakle, bez obzira na povredu Aguera, Džekson bi svakako bio u sastavu naredne tekme. Zabij još par komada Džeksone :D
Uh a sta cemo sa garom Balom :?: :? :o :mrgreen: :lol:

nek garo igra u kupu a dzekson u ligi :D

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 02 jan 2013, 17:55

sjaj sjaj dijamantu ;)

[youtube][/youtube]
walk on with HOPE in your heart

MrTaki
Kontakt:

Post Postao/la MrTaki » 03 jan 2013, 11:22

Mirsad_LFC je napisao/la:sjaj sjaj dijamantu ;)

[youtube][/youtube]

Odličan video o Džeki. U formi je sad, samo da tako nastavi.
Evo imam ja jedan video koji nije striktno vezan za ovu temu o Edinu Džeki. Sve utakmice i svi golovi Bosne i Hercegovine u 2012. godini. Po mom mišljenju, najbolji je Džekin gol pritiv Latvije, kada je prodriblao dva igrača i zabio gol. :)

[youtube][/youtube]

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jan 2013, 15:27

Ih kad se Dzeko ugleda na Balotellia pa pocne samarat Susica. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 03 jan 2013, 15:52

odlican ;)

[youtube][/youtube][/quote]
walk on with HOPE in your heart

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 03 jan 2013, 17:12

Znam da je offtopic al koje je nezahvalno smece ovaj baloteli gledaj ga gura covjeka koji ga je stvorio radi kojeg ce moc do kraja zivota u st tropezu pravit racune od 50 hiljada jer mu je ocito to prioritet. Sve na stranu sto je mancini idiot ali makar bi ovaj balavac trebao imat postovanja prema njemu . Bas mi se zgadio nije mi nikad bio simpatican ali sada mi je totalno gadan...

MrTaki
Kontakt:

Post Postao/la MrTaki » 03 jan 2013, 17:57

grgr je napisao/la:Znam da je offtopic al koje je nezahvalno smece ovaj baloteli gledaj ga gura covjeka koji ga je stvorio radi kojeg ce moc do kraja zivota u st tropezu pravit racune od 50 hiljada jer mu je ocito to prioritet. Sve na stranu sto je mancini idiot ali makar bi ovaj balavac trebao imat postovanja prema njemu . Bas mi se zgadio nije mi nikad bio simpatican ali sada mi je totalno gadan...
Slažem se s ovim. :)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bosniacum Lilium, Brix, CAGarfia, Halix131, Helemnejse, Nakata i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []