Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Reče Mancini da neće više (u skorije vrijeme) rotirarti ekipu, odnosno, samo će rotirati one koji su umorni. Tako da je Džekson kupio sebi mjesto u prvom sastavu u narednih nekoliko tekmi. Dakle, bez obzira na povredu Aguera, Džekson bi svakako bio u sastavu naredne tekme. Zabij još par komada Džeksone 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma naš Mancini je senilan što se tiče izjava, baš kao i naš Pape, al vidjeti ćemo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Volim sto je dao ovakav go, gledao sam prvo poluvrijeme i od 70 te minute drugo . Bio je dobar kao i citava ekipa necemo pretjerivat nije bio najbolji na terenu milner i barry su razvalili nisam ih odavno onakve vidio mislio sam da ce propast sa njim city al bili su odlicni. Dzeki bi dao 7/10 kao i vecini ekipe jedino barry i milner vise ocjene kao i zabaleta koji igra u zivotnoj formi. Dzeko je bio dobar nije grijesio pratio je akcije i na kraju zabio prelagan gol ali takvi golovi mu trebaju takvi golovi se moraju davat . Dobra je stvar sto ce sigurno ove tekme biti u prvih 11 ali u ove 2 tekme mora dat 1 gol ako zeli ostat u prvih 11 , valja nam navijat da tevez ne uradi nista 
Ne proživi jedan Amer danas niupola što Boasnčeros može samo jednim klikom i ulaskom u temu "Edin Džeko" na forumu. Čuj "naš" Mancini. Ima li "njihovih"?zizu1991 je napisao/la:Ma naš Mancini je senilan što se tiče izjava, baš kao i naš Pape, al vidjeti ćemo.
Btw, Džeko proradio, sad je bolji i od Pazzinija, kojeg jako gotivim!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Tek tako rekoh, nije bila namjera nikakva da ga okarakterišem tako
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ljudi od sada cemo zvat Mancinija NAS MANCINI
Ušao David Hasselhoff u svlačionicu Cityja sa pitanjem: "Ko je ovdje babo, može li jedna slika" ? 

Sreca pa je Ojler mlad umro...
Ima li kakva slika ili gif Hoffa i onih plavusa? 
Bravo Edine,,,ljepota ga gledati ,,, vraca staru formu,,sto je za nas sve, najbolja vijest. Samo neka nastavi ovako igrati,,, ali i dalje bih volio da promjeni klup. Aguero danas imao 3 puta sansu Edina da uposli ali nije dao loptu i imam osjecaj da je Edin dao 4 komada i da dobiju penal, Dzeko ne bi pucao ,,,fuj ekipa.
[youtube][/youtube]
Fotografisanje na kraju

Fotografisanje na kraju
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
teletovic12
- Kontakt:
ovaj aguero da nije onako sebican on i dzeko bi bili strasan tandem,,,
ili dzeko da pocne malo vise solirati bilo bi dobro nego on cim je primi odmah je daje prvom do sebe
ili dzeko da pocne malo vise solirati bilo bi dobro nego on cim je primi odmah je daje prvom do sebe
Ma Džeko se ne može pouzdat u soliranje jer nije baš brz za Engleske lige... U Bundesligi on je bio kakav-takav sa brzinom jer tamo su i igrači donekle sporiji i fudbal se igra drukčije. Šta ako on sad predribla nekog, on može krenut ali će ga ovaj sustignut na kraju . Mislim da bi bilo dobro da on malo poradi na brzini , odnosno da poboljša brzinu s loptom. Jednom se moglo vidjet da je Aguero s loptom brži od Džeke bez lopte. Jedno se zna a to je da Aguero ima bolje ubrzanje , što je logično zbog njegove veličine. Sad, ne treba se mjenjati pojam ubrzanje i brzina , jer ubrzanje (u fudbalu) je brzina kojom će igrač doći do svoje maksimalne brzine. Naravno da je Agueru lakše pokrenuti svoje tijelo od 172 cm ili koliko već , nego Džeki od 193 cm . I Usain Bolt je visok koliko ono , 195 cm ? Ali on je vježbajući uspio da se istrenira da može maksimalnu brzinu dostići za 1-2 sekunde , što je nevjerovatno. Džeko nije sprinter, ali bilo bi dobro da ima i brzinu , skupa sa snagom koju sada i donekle ima.
Jedna stvar koja mi smeta u njegovoj igri , je da je previše nesebičan . I oni sa bluemoona kažu da je jedan od najmanje sebičnih igrača na terenu . Znači kada mu dođe lopta većinu puta je uopšte ni ne primi nego odmah iz prvog dodira proslijedi nekome.
Jedna stvar koja mi smeta u njegovoj igri , je da je previše nesebičan . I oni sa bluemoona kažu da je jedan od najmanje sebičnih igrača na terenu . Znači kada mu dođe lopta većinu puta je uopšte ni ne primi nego odmah iz prvog dodira proslijedi nekome.
Uh a sta cemo sa garom BalomJTS je napisao/la:Reče Mancini da neće više (u skorije vrijeme) rotirarti ekipu, odnosno, samo će rotirati one koji su umorni. Tako da je Džekson kupio sebi mjesto u prvom sastavu u narednih nekoliko tekmi. Dakle, bez obzira na povredu Aguera, Džekson bi svakako bio u sastavu naredne tekme. Zabij još par komada Džeksone
-
teletovic12
- Kontakt:
sedra je napisao/la:Uh a sta cemo sa garom BalomJTS je napisao/la:Reče Mancini da neće više (u skorije vrijeme) rotirarti ekipu, odnosno, samo će rotirati one koji su umorni. Tako da je Džekson kupio sebi mjesto u prvom sastavu u narednih nekoliko tekmi. Dakle, bez obzira na povredu Aguera, Džekson bi svakako bio u sastavu naredne tekme. Zabij još par komada Džeksone![]()
![]()
![]()
![]()
nek garo igra u kupu a dzekson u ligi
-
Mirsad_LFC
- Kontakt:
Mirsad_LFC je napisao/la:sjaj sjaj dijamantu![]()
[youtube][/youtube]
Odličan video o Džeki. U formi je sad, samo da tako nastavi.
Evo imam ja jedan video koji nije striktno vezan za ovu temu o Edinu Džeki. Sve utakmice i svi golovi Bosne i Hercegovine u 2012. godini. Po mom mišljenju, najbolji je Džekin gol pritiv Latvije, kada je prodriblao dva igrača i zabio gol.
[youtube][/youtube]
Ih kad se Dzeko ugleda na Balotellia pa pocne samarat Susica. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Mirsad_LFC
- Kontakt:
Znam da je offtopic al koje je nezahvalno smece ovaj baloteli gledaj ga gura covjeka koji ga je stvorio radi kojeg ce moc do kraja zivota u st tropezu pravit racune od 50 hiljada jer mu je ocito to prioritet. Sve na stranu sto je mancini idiot ali makar bi ovaj balavac trebao imat postovanja prema njemu . Bas mi se zgadio nije mi nikad bio simpatican ali sada mi je totalno gadan...
Slažem se s ovim.grgr je napisao/la:Znam da je offtopic al koje je nezahvalno smece ovaj baloteli gledaj ga gura covjeka koji ga je stvorio radi kojeg ce moc do kraja zivota u st tropezu pravit racune od 50 hiljada jer mu je ocito to prioritet. Sve na stranu sto je mancini idiot ali makar bi ovaj balavac trebao imat postovanja prema njemu . Bas mi se zgadio nije mi nikad bio simpatican ali sada mi je totalno gadan...
Trenutno korisnika/ca: Bosniacum Lilium, Brix, DjaniTarik, Halix131, Nakata i 19 gostiju.