Precijenjeni igraci
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: Precijenjeni igraci
Ako uzmemo da si ti upravu i da je Chamakh kloc on je besplatni kloc, a Alexis Sanchez je kloc koji kosta skoro 40 miliona eura.
.
Ne valja lagati Pando narasce ti nos..
.
Ne valja lagati Pando narasce ti nos..
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
ako je sanchez kloc onda je chamackh klocina na n-tu. taj lik je totalno precjenjen, ne vidim neku razliku između njega i adilovića.
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Taj Alexis je bio jedno od najboljih krila dok je igrao za Udinese.
U Barceloni je pod ogromnim pritiskom i nikako da pokaze ono sto zna.
Ja vjerujem da kada bi presao negdje drugo, mogao bi za par sezona biti najbolje krilo na svijetu jer ima sve predispozicije za takvo nesto.
Ali psiha je cudna stvar ..
U Barceloni je pod ogromnim pritiskom i nikako da pokaze ono sto zna.
Ja vjerujem da kada bi presao negdje drugo, mogao bi za par sezona biti najbolje krilo na svijetu jer ima sve predispozicije za takvo nesto.
Ali psiha je cudna stvar ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Brate, budimo realni - Alexis je ogroman fail i velika greška Barce
tako je - kako je jbg.
Nema to apsolutno nikakve veze sa pritiskom, jer igra uz odlicne suigrace (mnogo bolje nego što je imao u Udineseu) koji mu olakšavaju posao - ali šta to vrijedi kad soha ne zna....17 kola ako ne možeš/ne znaš/nisi u stanju dati gola, onda si ocigledan flop. Nije on "od jucer" u Barci, pa da se može vaditi na neuigranosti sa ekipom ili nerazumjevanje sistema igre
nema te vadione za polugodišnji golgeterski post
a s druge strane, ne može/ne smije/i nema pravo se sakrivati iz Messija i njegovog fenomenalnog golgeterskog ucinka....Messijev rekord ne amnestira i ne može prikriti Alexisov polusezonski post (ovo isto važi i za Pedra, koji isto tako ne može kupiti gola)....bar meni ne može to prikriti
za ostale ne znam.
Možda bi on u Udineseu ili nekom klubu bio odlican, ali na najvecem nivou to jest u svom trenutnom klubu Barci KOJA GA MASNO PLACA - lik pokazuje jedno veliko ništa.
Uz Zlatana, jedan od najgorih transfera u historiji Barce
nažalost.

Nema to apsolutno nikakve veze sa pritiskom, jer igra uz odlicne suigrace (mnogo bolje nego što je imao u Udineseu) koji mu olakšavaju posao - ali šta to vrijedi kad soha ne zna....17 kola ako ne možeš/ne znaš/nisi u stanju dati gola, onda si ocigledan flop. Nije on "od jucer" u Barci, pa da se može vaditi na neuigranosti sa ekipom ili nerazumjevanje sistema igre

Možda bi on u Udineseu ili nekom klubu bio odlican, ali na najvecem nivou to jest u svom trenutnom klubu Barci KOJA GA MASNO PLACA - lik pokazuje jedno veliko ništa.
Uz Zlatana, jedan od najgorih transfera u historiji Barce

Mislio sam na to da je ipak postojao razlog zasto je toliko placen.
A to je upravo da je Alexis bio jedno od najboljih krila dok je igrao za Udinese.
Ako me razumijes.
A to je upravo da je Alexis bio jedno od najboljih krila dok je igrao za Udinese.
Ako me razumijes.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Sigurno da je postojao razlog zašto je toliko placen, samo Alexis svojim trenutnim igrama ne opravdava ni tolike pare placene za njega, a ni tu reputaciju nekakvog vrhunskog krila sa kojom je dolazio iz Udinesea. Bitno je sadašnje aktuelno stanje, a on zasad ništa ne pokazuje
Štaviše, ne pokazuje nikakve znakove napretka. Preksinoc je bila jedna žalosna scena kada Alves sa desne strane ubacuje perfektnu loptu za njega, a Alexis pogrešnom nogom pokušava zahvatiti loptu i naravno ispada klaun na kraju
Igre/performansi na samom terenu i statistike su uvijek bile najbolje mjerilo....sve ostalo je nebitno.
[youtube][/youtube]
Kad neko ne zna lijevom nogom šutirati loptu (cak i kad je strogi zicer sa 5 metara u pitanju), e onda dolazi do ovakve blamaže

Igre/performansi na samom terenu i statistike su uvijek bile najbolje mjerilo....sve ostalo je nebitno.
[youtube][/youtube]
Kad neko ne zna lijevom nogom šutirati loptu (cak i kad je strogi zicer sa 5 metara u pitanju), e onda dolazi do ovakve blamaže

-
- Kontakt:
Imam ja jos jednu skupo placenu ublehu. Anderson iz Uniteda je dosao kao novi Ronaldinho, kreativac koji ce svojom tehnikom izdominirati Premier ligu, imao je cak i frizuru slicnu na njegovu i Fungusonovu zalost on se nije mogao nametnuti pored takvih magova sredine terena kakvi su Park, Fletcher, Carick, te matori Scholes i Giggs.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Vidim niko ne spominje "novog" Zidanea ili ti ga Yoann Gourcuff.
Propo ko pokusaj Smaka Svijeta.
Propo ko pokusaj Smaka Svijeta.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
prvo treba zant sta je precjenjen igrac,ako je neko igrao za milan ,citiy,real, kao sto je ribinjo(primjer)goiroud,je placen jedva 15 milona,a bio najbolji strrjelac francuske prosle sezone,evra , a ovdje pise da je precjenjen nekako mi nije bas najjasnije,tesko mozes bit precjenjen ako igras dobrio u najvecim klubovima,valjda precjenjen igrac je onaj za koga su dati ogromni novci a on nije pokazao nista,
po meni precjenjen pastore koji je placen 45 miliona,i carrol u liverpool 27 miliona funti,a ne igrac koji je dovoden budi zasto u neki gigant i nije se bas pokazao kao najbolji i odma je precjenjen!
po meni precjenjen pastore koji je placen 45 miliona,i carrol u liverpool 27 miliona funti,a ne igrac koji je dovoden budi zasto u neki gigant i nije se bas pokazao kao najbolji i odma je precjenjen!
Sjajni veznjak Lewis Holtby, koji je igrama za klub iz Gelsenkirchena postao neizostavni član reprezentacije Njemačke, tražio je od Schalkea da mu trenutnu godišnju plaću od 1.5 milijuna eura poveća ni manje ni više nego - četiri puta te da mu odmah daju pet milijuna eura po potpisu novog ugovora!

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
kako bi mu ja dao nesto da izbije ociElegant je napisao/la:Sjajni veznjak Lewis Holtby, koji je igrama za klub iz Gelsenkirchena postao neizostavni član reprezentacije Njemačke, tražio je od Schalkea da mu trenutnu godišnju plaću od 1.5 milijuna eura poveća ni manje ni više nego - četiri puta te da mu odmah daju pet milijuna eura po potpisu novog ugovora!
Uzmi tek tuznog Ronalda koji sada sedmicno dobije minimalno 200.000€, godisnje 15. miliona € + honorari, bonusi, premije, a da ne pricamo koliko ima od reklama, sponzora, partnera s obzirom da reklamira sve pocevsi od sokova, preko motorinjih ulja, auta, bokserica, hrane, svega i svacega ...
I onda ti on kaze tuzan, nesretan ... Boze ima li te ?

I onda ti on kaze tuzan, nesretan ... Boze ima li te ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Nail for Real
- Kontakt:
Kakav si ti komad mozga to je nevjerovatno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Omfg.Tweeds_10 je napisao/la:wayne rooney.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- tyler durden
- Kontakt:
istina.Tweeds_10 je napisao/la:wayne rooney.
admine zakljucaj ovu temu dok se ne otrijezne ovi sto su produzili slavlje za novu
tyler durden je napisao/la:istina.Tweeds_10 je napisao/la:wayne rooney.

Ne znam sta se ibretite tu. Lik je mozda najprecijenjeniji igrac zadnjih 5 i vise godina.
Vazda ga stavljaju u kos s najboljima, te top 3, te top 5 ...a istina je malo iznad prosjecan igrac. Uostalom , koga to englezi nisu precijenili ?
Vazda ga stavljaju u kos s najboljima, te top 3, te top 5 ...a istina je malo iznad prosjecan igrac. Uostalom , koga to englezi nisu precijenili ?

pi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.