Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Ovog se samo mogao dosjetiti genijalni Mancini.
Respect!
normalno da nije novac odlucio jer u periodu kad je City slao ponudu cigan je govorio da ce ostati u Arsenalu, a ustvari je vec bio dogovorio sve sa Unitedom i prije Citya za znamo kakvu platu.
Respect!
normalno da nije novac odlucio jer u periodu kad je City slao ponudu cigan je govorio da ce ostati u Arsenalu, a ustvari je vec bio dogovorio sve sa Unitedom i prije Citya za znamo kakvu platu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
gdje se moze naci snimak utakmice City - Stoke? ima li neko link od skprime,veceras u 11 je cini mi se repriza....
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo ti linkovi za tekmu:bosnas_ je napisao/la:gdje se moze naci snimak utakmice City - Stoke? ima li neko link od skprime,veceras u 11 je cini mi se repriza....
Prvo pol
http://www.filesm.net/60d/Manchester-Ci ... es.net.mkv" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo pol
http://www.filesm.net/60g/Manchester-Ci ... es.net.mkv" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ja se izvinjavam jer se nisam dobro izrazio.neo je napisao/la:Nije fino ovako pricati pa o bilo kojem igracuVolimLiverpool je napisao/la: Bitnije je to da se Aguero povrijedio i to zadnja loža,mogao bi puno pauzirati.
Karma je cudna...
Mislio sam da je mnogo važniji detalj taj da se Aguero povrijedio od bilo kojeg detalja poslije drugog gola.
To će zadati glavobolju Manciniu,novu jer ubrzo Yaya ide na AKN.
Drugi dio prve rečenice ne razumijem.Narin je napisao/la: Ne bi sigurno nista promijenilo,ali nešto mi čudno da se Cityu poklanjaju ovoliko ti penale ovi sezone.
Ovo je sigurno 4 poklonjeni penal ove sezone.
Au,evo vidio sam snimku.Ko je sudio bio? Ovo se iz aviona vidjelu da nije bilo unutra.
Mogu li dobiti snimke tih poklonjenih penala?Čisto onako da vidim jer se ne mogu sjetiti,stvarno.
Begović je odmah prvi poletio da kaže da je bilo vani.
You'll never walk alone.
je li ovo znaci da je Dzeko zvanicno za City odigrao 90 utakmica i postigao 35 golova(racunajuci i ovaj danasnji gol)?reptile je napisao/la:Evo statistike sto se tice golova...
koji je kralj ovaj Džeko, fakat, tačno mi srce ko sinija kad igra frajko. Svaka čast majstore 
Ne raspravaljaj se s njim,nabodi ga,nabodi gaaaaa.. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Start je bio nad Scottom Sinclairom a ne nad Clichyjem kako je sportsport.ba objavio.Ali uglavnom ovo nije dobro sto se dogodilo.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Znači Balotelli će startati narednih par utakmica. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Balloteli si sa ovim stvarima suzbija cijenu. Odlicna takticka zamisao ovog italijanskog strucnjaka.
Što bi u TLN-u rekli :
Udri ga Mehmede!
Udri ga Mehmede!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
katastrofa,kad ti imas u ekipi igraca sa ovakvim ponasanjem onda je nerealno ocekivati neke rezultate.. City ako u januaru proda Balotelija i kupi jednog dobrog igraca na sredini (mozda cak i Pjanic) onda mogu nesto i napraviti u ovoj sezoni,u suprotnom....
Kad ti imas trenera koji hoce da se sukobi sa igracem to je veci problem.Imas ti u svakoj ekipi ljude spremne na tucu,pojedini treneri cak namerno traze fudbalera koga mogu navesti da se tuce sa saigracima kako bi podigrao cvrstinu svojim fudbalerima.Ali kada imas ovakvog trenera to je vec problem.Fergie bi njega lagano iskulirao i onda mu dao kartu u jednom smeru.bosnas_ je napisao/la:katastrofa,kad ti imas u ekipi igraca sa ovakvim ponasanjem onda je nerealno ocekivati neke rezultate.. City ako u januaru proda Balotelija i kupi jednog dobrog igraca na sredini (mozda cak i Pjanic) onda mogu nesto i napraviti u ovoj sezoni,u suprotnom....
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kod nas ima jedna lijepa izreka
''Nikad nije do konja, uvijek je do jahača''

''Nikad nije do konja, uvijek je do jahača''
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Ipak će Mancini izjavit kako je Balotelli dobar momak i kako on njega voli i kako se on trudi i kako će igrat utakmice za City 
kakav smecarski klub.. 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ovo Balotelli hoce da prisili City da ga proda i da sto vise spusti cijenu za njega kako bi ga Milan mogao kupiti odlicna taktika Balotelli,vec je od ranije poznato da Balotelli navija za Milan 
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Gdje ces Mancini na planinu bez opreme?Devil je napisao/la:Kad ti imas trenera koji hoce da se sukobi sa igracem to je veci problem.Imas ti u svakoj ekipi ljude spremne na tucu,pojedini treneri cak namerno traze fudbalera koga mogu navesti da se tuce sa saigracima kako bi podigrao cvrstinu svojim fudbalerima.Ali kada imas ovakvog trenera to je vec problem.Fergie bi njega lagano iskulirao i onda mu dao kartu u jednom smeru.bosnas_ je napisao/la:katastrofa,kad ti imas u ekipi igraca sa ovakvim ponasanjem onda je nerealno ocekivati neke rezultate.. City ako u januaru proda Balotelija i kupi jednog dobrog igraca na sredini (mozda cak i Pjanic) onda mogu nesto i napraviti u ovoj sezoni,u suprotnom....
Mislim, tuga ziva je vidjeti da Trener fizicki napadne svog igraca. I to ne bilo kojeg, nego onog kojeg preko svake mjere mazi i pazi kao da je zasticeni polarni medvjed. Navodno je Mancini potpuno siznuo i nasrnuo na Marija... Sta god da je Mario uradio, ovo nije nacin i samo dodatno pokazuje pod kolikim je Mancini pritiskom trenutno... Gubi se lik...
edit:
od sada ga zovem "Mancini samoubica".
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
To je to._dreamer_ je napisao/la:Gdje ces Mancini na planinu bez opreme?Devil je napisao/la:Kad ti imas trenera koji hoce da se sukobi sa igracem to je veci problem.Imas ti u svakoj ekipi ljude spremne na tucu,pojedini treneri cak namerno traze fudbalera koga mogu navesti da se tuce sa saigracima kako bi podigrao cvrstinu svojim fudbalerima.Ali kada imas ovakvog trenera to je vec problem.Fergie bi njega lagano iskulirao i onda mu dao kartu u jednom smeru.bosnas_ je napisao/la:katastrofa,kad ti imas u ekipi igraca sa ovakvim ponasanjem onda je nerealno ocekivati neke rezultate.. City ako u januaru proda Balotelija i kupi jednog dobrog igraca na sredini (mozda cak i Pjanic) onda mogu nesto i napraviti u ovoj sezoni,u suprotnom....
Mislim, tuga ziva je vidjeti da Trener fizicki napadne svog igraca. I to ne bilo kojeg, nego onog kojeg preko svake mjere mazi i pazi kao da je zasticeni polarni medvjed. Navodno je Mancini potpuno siznuo i nasrnuo na Marija... Sta god da je Mario uradio, ovo nije nacin i samo dodatno pokazuje pod kolikim je Mancini pritiskom trenutno... Gubi se lik...
Pa na njegovoj faci se vidi da on uopste ne zna sta radi.
Kako na utakmicama, tako i na treninzima.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Da je bilo ko drugi rekao bi ok, trener kreten, al posto je balo u pitanju, ne cudi me.
Trenutno korisnika/ca: Brokula, feniksptica, Kaunas, LiverpoolREDS, Pensioner26, Poligon10 i 17 gostiju.