Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

BigBigBang
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la BigBigBang » 01 jan 2013, 19:28

Ovog se samo mogao dosjetiti genijalni Mancini.

Respect!

normalno da nije novac odlucio jer u periodu kad je City slao ponudu cigan je govorio da ce ostati u Arsenalu, a ustvari je vec bio dogovorio sve sa Unitedom i prije Citya za znamo kakvu platu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 jan 2013, 20:20

gdje se moze naci snimak utakmice City - Stoke? ima li neko link od skprime,veceras u 11 je cini mi se repriza....

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 jan 2013, 20:23

bosnas_ je napisao/la:gdje se moze naci snimak utakmice City - Stoke? ima li neko link od skprime,veceras u 11 je cini mi se repriza....
Evo ti linkovi za tekmu:

Prvo pol
http://www.filesm.net/60d/Manchester-Ci ... es.net.mkv" onclick="window.open(this.href);return false;

Drugo pol
http://www.filesm.net/60g/Manchester-Ci ... es.net.mkv" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 01 jan 2013, 21:39

neo je napisao/la:
VolimLiverpool je napisao/la: Bitnije je to da se Aguero povrijedio i to zadnja loža,mogao bi puno pauzirati.
Nije fino ovako pricati pa o bilo kojem igracu :)

Karma je cudna...
Ja se izvinjavam jer se nisam dobro izrazio.
Mislio sam da je mnogo važniji detalj taj da se Aguero povrijedio od bilo kojeg detalja poslije drugog gola.
To će zadati glavobolju Manciniu,novu jer ubrzo Yaya ide na AKN.
Narin je napisao/la: Ne bi sigurno nista promijenilo,ali nešto mi čudno da se Cityu poklanjaju ovoliko ti penale ovi sezone.
Ovo je sigurno 4 poklonjeni penal ove sezone.
Au,evo vidio sam snimku.Ko je sudio bio? Ovo se iz aviona vidjelu da nije bilo unutra.
Drugi dio prve rečenice ne razumijem.
Mogu li dobiti snimke tih poklonjenih penala?Čisto onako da vidim jer se ne mogu sjetiti,stvarno.

Begović je odmah prvi poletio da kaže da je bilo vani. :)
You'll never walk alone.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 jan 2013, 23:57

reptile je napisao/la:Evo statistike sto se tice golova...

slika
je li ovo znaci da je Dzeko zvanicno za City odigrao 90 utakmica i postigao 35 golova(racunajuci i ovaj danasnji gol)?

megaffon
Kontakt:

Post Postao/la megaffon » 02 jan 2013, 10:19

koji je kralj ovaj Džeko, fakat, tačno mi srce ko sinija kad igra frajko. Svaka čast majstore 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jan 2013, 14:43

Ne raspravaljaj se s njim,nabodi ga,nabodi gaaaaa.. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 03 jan 2013, 14:45

slika
Start je bio nad Scottom Sinclairom a ne nad Clichyjem kako je sportsport.ba objavio.Ali uglavnom ovo nije dobro sto se dogodilo.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jan 2013, 15:00

Znači Balotelli će startati narednih par utakmica. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 03 jan 2013, 15:00

Balloteli si sa ovim stvarima suzbija cijenu. Odlicna takticka zamisao ovog italijanskog strucnjaka.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 jan 2013, 15:01

Što bi u TLN-u rekli :

Udri ga Mehmede! :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 jan 2013, 15:03

katastrofa,kad ti imas u ekipi igraca sa ovakvim ponasanjem onda je nerealno ocekivati neke rezultate.. City ako u januaru proda Balotelija i kupi jednog dobrog igraca na sredini (mozda cak i Pjanic) onda mogu nesto i napraviti u ovoj sezoni,u suprotnom....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jan 2013, 15:08

bosnas_ je napisao/la:katastrofa,kad ti imas u ekipi igraca sa ovakvim ponasanjem onda je nerealno ocekivati neke rezultate.. City ako u januaru proda Balotelija i kupi jednog dobrog igraca na sredini (mozda cak i Pjanic) onda mogu nesto i napraviti u ovoj sezoni,u suprotnom....
Kad ti imas trenera koji hoce da se sukobi sa igracem to je veci problem.Imas ti u svakoj ekipi ljude spremne na tucu,pojedini treneri cak namerno traze fudbalera koga mogu navesti da se tuce sa saigracima kako bi podigrao cvrstinu svojim fudbalerima.Ali kada imas ovakvog trenera to je vec problem.Fergie bi njega lagano iskulirao i onda mu dao kartu u jednom smeru. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 jan 2013, 15:09

Kod nas ima jedna lijepa izreka

''Nikad nije do konja, uvijek je do jahača''

:mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 03 jan 2013, 15:09

Ipak će Mancini izjavit kako je Balotelli dobar momak i kako on njega voli i kako se on trudi i kako će igrat utakmice za City :lol:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 jan 2013, 15:12

kakav smecarski klub.. :o
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 jan 2013, 15:14

Ovo Balotelli hoce da prisili City da ga proda i da sto vise spusti cijenu za njega kako bi ga Milan mogao kupiti odlicna taktika Balotelli,vec je od ranije poznato da Balotelli navija za Milan ;)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 03 jan 2013, 15:24

Devil je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:katastrofa,kad ti imas u ekipi igraca sa ovakvim ponasanjem onda je nerealno ocekivati neke rezultate.. City ako u januaru proda Balotelija i kupi jednog dobrog igraca na sredini (mozda cak i Pjanic) onda mogu nesto i napraviti u ovoj sezoni,u suprotnom....
Kad ti imas trenera koji hoce da se sukobi sa igracem to je veci problem.Imas ti u svakoj ekipi ljude spremne na tucu,pojedini treneri cak namerno traze fudbalera koga mogu navesti da se tuce sa saigracima kako bi podigrao cvrstinu svojim fudbalerima.Ali kada imas ovakvog trenera to je vec problem.Fergie bi njega lagano iskulirao i onda mu dao kartu u jednom smeru. ;)
Gdje ces Mancini na planinu bez opreme? :D

Mislim, tuga ziva je vidjeti da Trener fizicki napadne svog igraca. I to ne bilo kojeg, nego onog kojeg preko svake mjere mazi i pazi kao da je zasticeni polarni medvjed. Navodno je Mancini potpuno siznuo i nasrnuo na Marija... Sta god da je Mario uradio, ovo nije nacin i samo dodatno pokazuje pod kolikim je Mancini pritiskom trenutno... Gubi se lik...

edit:

od sada ga zovem "Mancini samoubica". :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 03 jan 2013, 15:26

_dreamer_ je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Gdje ces Mancini na planinu bez opreme? :D

Mislim, tuga ziva je vidjeti da Trener fizicki napadne svog igraca. I to ne bilo kojeg, nego onog kojeg preko svake mjere mazi i pazi kao da je zasticeni polarni medvjed. Navodno je Mancini potpuno siznuo i nasrnuo na Marija... Sta god da je Mario uradio, ovo nije nacin i samo dodatno pokazuje pod kolikim je Mancini pritiskom trenutno... Gubi se lik...
To je to.
Pa na njegovoj faci se vidi da on uopste ne zna sta radi.
Kako na utakmicama, tako i na treninzima.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 03 jan 2013, 15:34

Da je bilo ko drugi rekao bi ok, trener kreten, al posto je balo u pitanju, ne cudi me.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.