Pa nisu odbili prije par dana, nego pred pocetak sezone od Hajduka... Nije vise njihov igrac, a smije se komentarisati valjda, pa sto smo onda ovdje majka mu stara ? Kazem da je ovakva politika dovodjenja igraca smrt za nasu ligu, jer time ne dobijas ama bas nista, osim mozda neke titule, ali sta ti vrijedi kad ti ode igrac na kraju sezone i ostanu ti bogalji obicni za ligu prvaka...samoposteno je napisao/la:ne navijam za sarajevo samo gledam stvari realno ako su odbili 100k eura prije par dana zasto bi ga sad prodali za 100k maraka al opet nebitno njihov igrac njihov klub i netreba se petljat koliko god da su dobiliBaja_Zvjerka je napisao/la:Ne pisem bezveze, da je toliko vec bi vi poletili da objavite, i prije vase uprave koja bi takodje poletila... Nije bas moguce prodati za te pare igraca kojem za mjesec istice ugovor zar ne ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nije htio ništa reći u vezi svog novog kluba. Zasad je to nepoznato.Rosas7 je napisao/la:zna li se dje je otisoHigh je napisao/la:Jeste, otišao je.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako ode i sesar a velike su sanse 3 najbolja igraca odose
.
Pa i kod nas je otisao jedan, a moguce je da odu jos 2 bitna igraca. NIsta strasnoterabajt je napisao/la:Ako ode i sesar a velike su sanse 3 najbolja igraca odose.
NO PYRO NO PARTY
bice interesantno citati komentare kad odu sesar i svraka ,jer se i sad pisu neke cifre(od 300-500 milja) koje nece biti ni blizu,slicna stvar ko i sa husjenovicem(200,300 000 eura prije nekih mjesec,dva na 50)terabajt je napisao/la:Ako ode i sesar a velike su sanse 3 najbolja igraca odose.
kakva li ce se opravdanja davat
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 04 jan 2013, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
Zeba nije bitan igrac bio ,ove polusezone samo jednu utakmicu je odlucio a u ostalim u kojima je igrao skoro da nije ni postojao na terenuBuu je napisao/la:Pa i kod nas je otisao jedan, a moguce je da odu jos 2 bitna igraca. NIsta strasnoterabajt je napisao/la:Ako ode i sesar a velike su sanse 3 najbolja igraca odose.
O njima na nasoj temi.
I jos nesto poustite ljude, pogotovo ciza i Baja. Nema te nikakve koristi od toga sto njima dolaze ili odlaze igraci za sicu ili djaba.
I jos nesto poustite ljude, pogotovo ciza i Baja. Nema te nikakve koristi od toga sto njima dolaze ili odlaze igraci za sicu ili djaba.
NO PYRO NO PARTY
Sesar ide, 95%.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sesar je rekao da će do desetog znati sve, ali da mu ne odgovaraju uslovi koje mu je postavio Turski klub. I kako kaže, bolje mu je otići na ljeto nego na frku-trku i zayebati se.
- SarajlijaTM
A prekosutra ce se kleti u BBB , pljuvati po torcidi i Ćerati autoputem prema tuzliSemirr je napisao/la:prva izjava da je Dinamo najveci klub sa ovih prostora,a vec sutra ce reci da je od malih nogu navijao za Modre
Salu na stranu,ovo izgleda ide po totalnom cirkusu premijer lige,sta ce se gledati sljedeci derbi? zadnja 2 derbija u par zadnjih godina su bila jedino sto je valjalo u pl i donekle nasi okrsaji sa borcem dok je bio u vrhu.Buu je napisao/la:Pa i kod nas je otisao jedan, a moguce je da odu jos 2 bitna igraca. NIsta strasnoterabajt je napisao/la:Ako ode i sesar a velike su sanse 3 najbolja igraca odose.
e sad zamislite i sarajevo i zelju u evropi bez po 3 glavna igraca.ako smo mi popusili foru prosle god od maribora,a vi od zete. sve renomirani klubovi u pm i jos se svadjamo ko je bolje prosao,kako ce tek sad biti.
Moje licno misljenje,prvo za zelju pa i za vas komsije je da se trebaju dovoditi igraci tipa zebe i saida,a ne tjerati/davati za sicu...
jest da ja imam lose misljenje o njemu kao covjeku,a ne vjerujem da bi on o meni imao bolje,said je bio igracina za nasu ligu,kao i zeba kad je htio igrati
ovaj nas cirkus na stadionima izgleda da ce opet pratiti po 3-4k pacijenata u najboljem slucaju opet...
p.s.-nije mi namjera da vas zaje.bajem,da ko ne protumaci pogrecno
- ASD
- Kontakt:
Ma kakvi Zeba i Said, nama trebaju igraci koji ce potpisivati ugovore na vise godina.SarajlijaTM je napisao/la: Salu na stranu,ovo izgleda ide po totalnom cirkusu premijer lige,sta ce se gledati sljedeci derbi? zadnja 2 derbija u par zadnjih godina su bila jedino sto je valjalo u pl i donekle nasi okrsaji sa borcem dok je bio u vrhu.
e sad zamislite i sarajevo i zelju u evropi bez po 3 glavna igraca.ako smo mi popusili foru prosle god od maribora,a vi od zete. sve renomirani klubovi u pm i jos se svadjamo ko je bolje prosao,kako ce tek sad biti.
Moje licno misljenje,prvo za zelju pa i za vas komsije je da se trebaju dovoditi igraci tipa zebe i saida,a ne tjerati/davati za sicu...
jest da ja imam lose misljenje o njemu kao covjeku,a ne vjerujem da bi on o meni imao bolje,said je bio igracina za nasu ligu,kao i zeba kad je htio igrati
ovaj nas cirkus na stadionima izgleda da ce opet pratiti po 3-4k pacijenata u najboljem slucaju opet...
p.s.-nije mi namjera da vas zaje.bajem,da ko ne protumaci pogrecno
- Neutralan88
- Kontakt:
Šteta za FK Sarajevo ako odu svi al evo raspad sistema je definitivno..
Od titule nema nažalost ništa ni ove sezone, ja sam licno vise volio da vidim bordo tim kao šampiona lige nego evo sto ce opet biti haman Željo jbg
Od titule nema nažalost ništa ni ove sezone, ja sam licno vise volio da vidim bordo tim kao šampiona lige nego evo sto ce opet biti haman Željo jbg
opet biti haman Željo jbgNeutralan88 je napisao/la:Šteta za FK Sarajevo ako odu svi al evo raspad sistema je definitivno..
19TM87 ZAVIDOVICI
Najsmješnije u čitavoj ovoj situaciji, je to što se timijevci vise brinu o nasoj situaciji, jer ocito je svaki drugi komentar njihov(bilo na ovom forumu, ili FBu ..), pokušavaju ismijavati citavu situaciju. Prakticki od ovog Saidovog transfera nije profitirao ni Dinamo niti Sarajevo, najviše su profitirali štrumfovi koji su se bar na neko vrijeme riješili (neću reći kompleksa, da se neki ne bi našli uvrijeđeni
) svoje "nocne more" Saida (kao sto je to u svoje vrijeme bio Pape, Zeka, Škoro ...)
Zato bez obzira na sve probleme u i oko kluba, hvala ti Bože što navijam za FKS, VOLIM TE SARAJ'VO !
Zato bez obzira na sve probleme u i oko kluba, hvala ti Bože što navijam za FKS, VOLIM TE SARAJ'VO !
@Sarajlijice sta mislis o tandemu Guza-Osmanagic ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
A ti (Vi) necete se Osima svoje najvece nocne more NIKAD !Haver ! je napisao/la:Najsmješnije u čitavoj ovoj situaciji, je to što se timijevci vise brinu o nasoj situaciji, jer ocito je svaki drugi komentar njihov(bilo na ovom forumu, ili FBu ..), pokušavaju ismijavati citavu situaciju. Prakticki od ovog Saidovog transfera nije profitirao ni Dinamo niti Sarajevo, najviše su profitirali štrumfovi koji su se bar na neko vrijeme riješili (neću reći kompleksa, da se neki ne bi našli uvrijeđeni) svoje "nocne more" Saida (kao sto je to u svoje vrijeme bio Pape, Zeka, Škoro ...)
Željeznicar za život cijeli !
Eeh vidiš tu je problem, nije u pitanju Osim(osoba/ličnost), nego "familijarni" lopovluklikusa je napisao/la:A ti (Vi) necete se Osima svoje najvece nocne more NIKAD !Haver ! je napisao/la:Najsmješnije u čitavoj ovoj situaciji, je to što se timijevci vise brinu o nasoj situaciji, jer ocito je svaki drugi komentar njihov(bilo na ovom forumu, ili FBu ..), pokušavaju ismijavati citavu situaciju. Prakticki od ovog Saidovog transfera nije profitirao ni Dinamo niti Sarajevo, najviše su profitirali štrumfovi koji su se bar na neko vrijeme riješili (neću reći kompleksa, da se neki ne bi našli uvrijeđeni) svoje "nocne more" Saida (kao sto je to u svoje vrijeme bio Pape, Zeka, Škoro ...)
i usput mene bi bilo stid da visim na temi, najljućeg gradskog rivala, ja na vaš "odjeljak" nisam dva puta povirio odkako sam registrovan ...
Kad vec prozivas da ti se kaze ! jest,jest lopovluk uzivaj
Za normalne navijace ovo je zalosno,jer izgleda da niko od igraca ne voli klubove (nas i vas),tu su ulizuju se a cim prva prilika odu i kazu da je taj klub najbolji,najveci a prije 7 dana isto to pricao za Sarajevo..nije ni on zlatan i on je sa upravom lagao za duzinu ugovora ,ne mozete sve svaliti na upravu
Za normalne navijace ovo je zalosno,jer izgleda da niko od igraca ne voli klubove (nas i vas),tu su ulizuju se a cim prva prilika odu i kazu da je taj klub najbolji,najveci a prije 7 dana isto to pricao za Sarajevo..nije ni on zlatan i on je sa upravom lagao za duzinu ugovora ,ne mozete sve svaliti na upravu
Željeznicar za život cijeli !
Normalno da ni on nije "cvjecka", nelogično je i bilo očekivati da on kao igrač "sa strane", stane uz nas i samo zbog nas navijača ostane jer smo ga doveli u zvijezde, ali je jedina svijetla tačka u prosloj sezoni i uradio je mnogo i za to mu HVALA. A uprava je druga priča.likusa je napisao/la:Kad vec prozivas da ti se kaze ! jest,jest lopovluk uzivaj![]()
Tebe sam samo prozv'o zbog pisanja na ovoj temi, al eto normalna komunikacija je moguća sa normalnim navijačima, a svaki moj provokativni post upucen prema vama i vasem klubu(a ima ih veoma malo) je isključivo zbog FB-huligana i teletekst navijača i njihovih postova kao dokaz njihove "upućenosti" u situaciju, kojih ima i sa jedne i druge strane, i isključivo se odnosi na njih.
Al jbo to, ž
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, ebi46, misstianopenaldo, Napapijri i 38 gostiju.