Semirr je napisao/la:prva izjava da je Dinamo najveci klub sa ovih prostora,a vec sutra ce reci da je od malih nogu navijao za Modre

A prekosutra ce se kleti u BBB , pljuvati po torcidi i Ćerati autoputem prema tuzli
Buu je napisao/la:terabajt je napisao/la:Ako ode i sesar a velike su sanse 3 najbolja igraca odose

.
Pa i kod nas je otisao jedan, a moguce je da odu jos 2 bitna igraca. NIsta strasno
Salu na stranu,ovo izgleda ide po totalnom cirkusu premijer lige,sta ce se gledati sljedeci derbi? zadnja 2 derbija u par zadnjih godina su bila jedino sto je valjalo u pl i donekle nasi okrsaji sa borcem dok je bio u vrhu.
e sad zamislite i sarajevo i zelju u evropi bez po 3 glavna igraca.ako smo mi popusili foru prosle god od maribora,a vi od zete. sve renomirani klubovi u pm i jos se svadjamo ko je bolje prosao,kako ce tek sad biti.
Moje licno misljenje,prvo za zelju pa i za vas komsije je da se trebaju dovoditi igraci tipa zebe i saida,a ne tjerati/davati za sicu...
jest da ja imam lose misljenje o njemu kao covjeku,a ne vjerujem da bi on o meni imao bolje,said je bio igracina za nasu ligu,kao i zeba kad je htio igrati
ovaj nas cirkus na stadionima izgleda da ce opet pratiti po 3-4k pacijenata u najboljem slucaju opet...
p.s.-nije mi namjera da vas zaje.bajem,da ko ne protumaci pogrecno