FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ciza
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ciza » 04 jan 2013, 17:00

terabajt je napisao/la:Ako ode i sesar a velike su sanse 3 najbolja igraca odose :? .
bice interesantno citati komentare kad odu sesar i svraka ,jer se i sad pisu neke cifre(od 300-500 milja) koje nece biti ni blizu,slicna stvar ko i sa husjenovicem(200,300 000 eura prije nekih mjesec,dva na 50)
kakva li ce se opravdanja davat
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 04 jan 2013, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 jan 2013, 17:02

Buu je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ako ode i sesar a velike su sanse 3 najbolja igraca odose :? .
Pa i kod nas je otisao jedan, a moguce je da odu jos 2 bitna igraca. NIsta strasno
Zeba nije bitan igrac bio ,ove polusezone samo jednu utakmicu je odlucio a u ostalim u kojima je igrao skoro da nije ni postojao na terenu ;) ;) .

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 jan 2013, 17:06

O njima na nasoj temi.
I jos nesto poustite ljude, pogotovo ciza i Baja. Nema te nikakve koristi od toga sto njima dolaze ili odlaze igraci za sicu ili djaba.
NO PYRO NO PARTY

High

Post Postao/la High » 04 jan 2013, 17:13

Sesar ide, 95%.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 jan 2013, 17:30

Sesar je rekao da će do desetog znati sve, ali da mu ne odgovaraju uslovi koje mu je postavio Turski klub. I kako kaže, bolje mu je otići na ljeto nego na frku-trku i zayebati se.

adilovic
Kontakt:

Post Postao/la adilovic » 04 jan 2013, 17:41

saucesce :lol: :lol: :lol: :lol:
19TM87 ZAVIDOVICI

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 jan 2013, 17:59

Semirr je napisao/la:prva izjava da je Dinamo najveci klub sa ovih prostora,a vec sutra ce reci da je od malih nogu navijao za Modre :lol:
A prekosutra ce se kleti u BBB , pljuvati po torcidi i Ćerati autoputem prema tuzli :lol:
Buu je napisao/la:
Pa i kod nas je otisao jedan, a moguce je da odu jos 2 bitna igraca. NIsta strasno
Salu na stranu,ovo izgleda ide po totalnom cirkusu premijer lige,sta ce se gledati sljedeci derbi? zadnja 2 derbija u par zadnjih godina su bila jedino sto je valjalo u pl i donekle nasi okrsaji sa borcem dok je bio u vrhu.
e sad zamislite i sarajevo i zelju u evropi bez po 3 glavna igraca.ako smo mi popusili foru prosle god od maribora,a vi od zete. sve renomirani klubovi u pm i jos se svadjamo ko je bolje prosao,kako ce tek sad biti.

Moje licno misljenje,prvo za zelju pa i za vas komsije je da se trebaju dovoditi igraci tipa zebe i saida,a ne tjerati/davati za sicu...

jest da ja imam lose misljenje o njemu kao covjeku,a ne vjerujem da bi on o meni imao bolje,said je bio igracina za nasu ligu,kao i zeba kad je htio igrati
ovaj nas cirkus na stadionima izgleda da ce opet pratiti po 3-4k pacijenata u najboljem slucaju opet...

p.s.-nije mi namjera da vas zaje.bajem,da ko ne protumaci pogrecno

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 jan 2013, 18:47

SarajlijaTM je napisao/la: Salu na stranu,ovo izgleda ide po totalnom cirkusu premijer lige,sta ce se gledati sljedeci derbi? zadnja 2 derbija u par zadnjih godina su bila jedino sto je valjalo u pl i donekle nasi okrsaji sa borcem dok je bio u vrhu.
e sad zamislite i sarajevo i zelju u evropi bez po 3 glavna igraca.ako smo mi popusili foru prosle god od maribora,a vi od zete. sve renomirani klubovi u pm i jos se svadjamo ko je bolje prosao,kako ce tek sad biti.

Moje licno misljenje,prvo za zelju pa i za vas komsije je da se trebaju dovoditi igraci tipa zebe i saida,a ne tjerati/davati za sicu...

jest da ja imam lose misljenje o njemu kao covjeku,a ne vjerujem da bi on o meni imao bolje,said je bio igracina za nasu ligu,kao i zeba kad je htio igrati
ovaj nas cirkus na stadionima izgleda da ce opet pratiti po 3-4k pacijenata u najboljem slucaju opet...

p.s.-nije mi namjera da vas zaje.bajem,da ko ne protumaci pogrecno
Ma kakvi Zeba i Said, nama trebaju igraci koji ce potpisivati ugovore na vise godina.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 04 jan 2013, 18:50

Šteta za FK Sarajevo ako odu svi al evo raspad sistema je definitivno..

Od titule nema nažalost ništa ni ove sezone, ja sam licno vise volio da vidim bordo tim kao šampiona lige nego evo sto ce opet biti haman Željo jbg

adilovic
Kontakt:

Post Postao/la adilovic » 04 jan 2013, 18:59

Neutralan88 je napisao/la:Šteta za FK Sarajevo ako odu svi al evo raspad sistema je definitivno..

Od titule nema nažalost ništa ni ove sezone, ja sam licno vise volio da vidim bordo tim kao šampiona lige nego evo sto ce opet biti haman Željo jbg
opet biti haman Željo jbg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
19TM87 ZAVIDOVICI

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 04 jan 2013, 19:17

Najsmješnije u čitavoj ovoj situaciji, je to što se timijevci vise brinu o nasoj situaciji, jer ocito je svaki drugi komentar njihov(bilo na ovom forumu, ili FBu ..), pokušavaju ismijavati citavu situaciju. Prakticki od ovog Saidovog transfera nije profitirao ni Dinamo niti Sarajevo, najviše su profitirali štrumfovi koji su se bar na neko vrijeme riješili (neću reći kompleksa, da se neki ne bi našli uvrijeđeni ;) ) svoje "nocne more" Saida (kao sto je to u svoje vrijeme bio Pape, Zeka, Škoro ...)

Zato bez obzira na sve probleme u i oko kluba, hvala ti Bože što navijam za FKS, VOLIM TE SARAJ'VO !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jan 2013, 19:18

@Sarajlijice sta mislis o tandemu Guza-Osmanagic ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 jan 2013, 19:19

Haver ! je napisao/la:Najsmješnije u čitavoj ovoj situaciji, je to što se timijevci vise brinu o nasoj situaciji, jer ocito je svaki drugi komentar njihov(bilo na ovom forumu, ili FBu ..), pokušavaju ismijavati citavu situaciju. Prakticki od ovog Saidovog transfera nije profitirao ni Dinamo niti Sarajevo, najviše su profitirali štrumfovi koji su se bar na neko vrijeme riješili (neću reći kompleksa, da se neki ne bi našli uvrijeđeni ;) ) svoje "nocne more" Saida (kao sto je to u svoje vrijeme bio Pape, Zeka, Škoro ...)

Zato bez obzira na sve probleme u i oko kluba, hvala ti Bože što navijam za FKS, VOLIM TE SARAJ'VO !
A ti (Vi) necete se Osima svoje najvece nocne more NIKAD ! ;)
Željeznicar za život cijeli !

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 04 jan 2013, 19:22

likusa je napisao/la:
Haver ! je napisao/la:Najsmješnije u čitavoj ovoj situaciji, je to što se timijevci vise brinu o nasoj situaciji, jer ocito je svaki drugi komentar njihov(bilo na ovom forumu, ili FBu ..), pokušavaju ismijavati citavu situaciju. Prakticki od ovog Saidovog transfera nije profitirao ni Dinamo niti Sarajevo, najviše su profitirali štrumfovi koji su se bar na neko vrijeme riješili (neću reći kompleksa, da se neki ne bi našli uvrijeđeni ;) ) svoje "nocne more" Saida (kao sto je to u svoje vrijeme bio Pape, Zeka, Škoro ...)

A ti (Vi) necete se Osima svoje najvece nocne more NIKAD ! ;)
Eeh vidiš tu je problem, nije u pitanju Osim(osoba/ličnost), nego "familijarni" lopovluk ;)

i usput mene bi bilo stid da visim na temi, najljućeg gradskog rivala, ja na vaš "odjeljak" nisam dva puta povirio odkako sam registrovan ...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 jan 2013, 19:34

Kad vec prozivas da ti se kaze ! jest,jest lopovluk uzivaj ;)

Za normalne navijace ovo je zalosno,jer izgleda da niko od igraca ne voli klubove (nas i vas),tu su ulizuju se a cim prva prilika odu i kazu da je taj klub najbolji,najveci a prije 7 dana isto to pricao za Sarajevo..nije ni on zlatan i on je sa upravom lagao za duzinu ugovora ,ne mozete sve svaliti na upravu ;)

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 04 jan 2013, 19:46

likusa je napisao/la:Kad vec prozivas da ti se kaze ! jest,jest lopovluk uzivaj ;)

Za normalne navijace ovo je zalosno,jer izgleda da niko od igraca ne voli klubove (nas i vas),tu su ulizuju se a cim prva prilika odu i kazu da je taj klub najbolji,najveci a prije 7 dana isto to pricao za Sarajevo..nije ni on zlatan i on je sa upravom lagao za duzinu ugovora ,ne mozete sve svaliti na upravu ;)
Normalno da ni on nije "cvjecka", nelogično je i bilo očekivati da on kao igrač "sa strane", stane uz nas i samo zbog nas navijača ostane jer smo ga doveli u zvijezde, ali je jedina svijetla tačka u prosloj sezoni i uradio je mnogo i za to mu HVALA. A uprava je druga priča.
Tebe sam samo prozv'o zbog pisanja na ovoj temi, al eto normalna komunikacija je moguća sa normalnim navijačima, a svaki moj provokativni post upucen prema vama i vasem klubu(a ima ih veoma malo) je isključivo zbog FB-huligana i teletekst navijača i njihovih postova kao dokaz njihove "upućenosti" u situaciju, kojih ima i sa jedne i druge strane, i isključivo se odnosi na njih.
Al jbo to, ž :)

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 jan 2013, 19:53

@Haver pa ovo je tek moj 4-ti post na ovoj temi ;)

zbog FB-huligana i teletekst navijača i njihovih postova kao dokaz njihove "upućenosti" u situaciju, kojih ima i sa jedne i druge strane, i isključivo se odnosi na njih. .....pored njih je sve vise i vise klosara i travara koji dodju na tekmu a ne znaju ni za koga su dosli navijat ;) slabo ima vise pravih navijaca al nije to tema...Meni je samo cudno bilo sto se ljepi u vas samo uprava a i on kriv to je to ;)

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 04 jan 2013, 22:03

" onclick="window.open(this.href);return false;

Veliki sam fan moje Slobode,ali kako djeca zaista znaju igrati fudbal,predlažem vam ovog momka.Prije par dana na jednom turniru čujem Midhata Memiševića kako govori da su za malog zagrijani neki bundesligaši.Znam i pratim da trenutno igra za njemačkog niželigaša i da je najbolji igrač,strijelac i asistent u ekipi koja zahvaljujući njemu ide u veći rang takmičenja.Ljevak je,može da igra na više pozicija i vjerujte da pored igračkih kvaliteta ima dobre i moralne osobine.Koliko sam sretan zbog malog Osmanagića,toliko bi bio sretan da i Borogovac zaigra za vas.

Ono što bih poručio Saidu je da FK Sarajevo nikad ne zaboravi, jer ga je upravo ovaj klub spasio od propasti,i dao mu hljeb, koji će ga hraniti do kraja života.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 04 jan 2013, 22:06

Samo da napomenem da ako budete pogledali ovaj snimak
obratite pažnju da je bio tandem sa Saidom,samo što njega zbog njegove skromnosti nije imao ko da pogura,iako je kako se sjećam bio u-17 i u-19 reprezentativac BiH-

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 jan 2013, 22:19

Da ti nisi onaj što je i prije guro ovog Borogovca samo sa drugim nickom ? Jedan ga je tako kovo u zvijezde, momak došo na probu u Želju i nije zadovoljio, i bili su mu svi krivi čak je i prijetio :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, feniksptica, Google Adsense [Bot], insimadop, juka55 i 61 gost.