Smiješan si.smijesni_ste je napisao/la:slusaj drug ja ne navijam za sarajevo al mu je bolja buducnost da igra u sarajevu nego u zelji sa sarajevom ce bar svake godine da igra nekoliko evropskih utakmica a sta ce sa zeljom odgovi ti jer ja ne zelim da uvrijedim nikogHar3 je napisao/la:Hjoj buducnosti u sarajevu hahahhaVec smo ga, relativno prebolili i on ovo uradi, fakat mu je ovo bezveze, naravno ako je istina.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Smiješan sismijesni_ste je napisao/la:slusaj drug ja ne navijam za sarajevo al mu je bolja buducnost da igra u sarajevu nego u zelji sa sarajevom ce bar svake godine da igra nekoliko evropskih utakmica a sta ce sa zeljom odgovi ti jer ja ne zelim da uvrijedim nikogHar3 je napisao/la:Hjoj buducnosti u sarajevu hahahhaVec smo ga, relativno prebolili i on ovo uradi, fakat mu je ovo bezveze, naravno ako je istina.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- smijesni_ste
- Kontakt:
smijesni ste
veliki pozdrav hehehehehehehhehehhe joj majko moja al se ismija nece ovo na dobro nemojte zamjerit malo sale

-
- Kontakt:
Ma Cocalic je ispao papak da ne moze biti veci! Haveru prica o nekoj buducnosti i o tome kako se zasitio igranja u Premier Ligi, a tamo iza ledja pregovara sa Sarajevom. A siguran sam da ce mu plata u sarajevu biti bar tri puta manja nego sto mu je u ZELJI ponudjena...smijesni_ste je napisao/la:slusaj drug ja ne navijam za sarajevo al mu je bolja buducnost da igra u sarajevu nego u zelji sa sarajevom ce bar svake godine da igra nekoliko evropskih utakmica a sta ce sa zeljom odgovi ti jer ja ne zelim da uvrijedim nikogHar3 je napisao/la:Hjoj buducnosti u sarajevu hahahhaVec smo ga, relativno prebolili i on ovo uradi, fakat mu je ovo bezveze, naravno ako je istina.
- bistrikboy
- Kontakt:
Opet vi o Cocalicu 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Har3 je napisao/la:Hjoj buducnosti u sarajevu hahahhaVec smo ga, relativno prebolili i on ovo uradi, fakat mu je ovo bezveze, naravno ako je istina.
pa sa ovcakvim pitanjima ne treba previse emocije mjesati.
jer ako bi isao po emocijama nikad nebi dao cocalicu da obuce bordo dres, ali realnost je da je to najbolji igrac zelje, i jedan od najkvalitetnijih igraca PL. zato bi prisato da dodje.
a isto tako bi i ti trebao priznati pa reci da je bolja buducnost trenutno u sarajevu, jer je bolja financijska situacija i igramo u evropi standardno gdje ga menageri mogu vidjeti a to je njemu bitno
mada mislim d aje ova prica supljak
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- bistrikboy
- Kontakt:
sam sebe citirambistrikboy je napisao/la:Opet vi o Cocalicu

haj moram i ja ide mi ovo na racku,covjek je sve dogovorio sa nekim drugoligasem iz Njemacke a znam da su ga gledali i ljudi Salzburga u dolini...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
jarane nek vam dodjeirfan41 je napisao/la:Har3 je napisao/la:Hjoj buducnosti u sarajevu hahahhaVec smo ga, relativno prebolili i on ovo uradi, fakat mu je ovo bezveze, naravno ako je istina.
pa sa ovcakvim pitanjima ne treba previse emocije mjesati.
jer ako bi isao po emocijama nikad nebi dao cocalicu da obuce bordo dres, ali realnost je da je to najbolji igrac zelje, i jedan od najkvalitetnijih igraca PL. zato bi prisato da dodje.
a isto tako bi i ti trebao priznati pa reci da je bolja buducnost trenutno u sarajevu, jer je bolja financijska situacija i igramo u evropi standardno gdje ga menageri mogu vidjeti a to je njemu bitno
mada mislim d aje ova prica supljak

VRATITE SE STARIM STAZAMA SLAVE, IGRAJTE SRCEM ZA SVETE BOJE PLAVE=TM87=
Ovo ne pisem da bih se prepucavao sa hordasima nego pitam jer zelim da znam. Zbog cega mislis da je bolja finansijska situacija u Sarajevu nego u Zelji? Znam da ste zaradili pare od tranfera i od evrope ali ne moze do zauvijek trajati. Niko vam ne garantuje da cete u opet u Evropu, kao ni nama. Nismo mi zrinjski ili siroki da nasi sekretari preko saveza guraju svoje klubove da bi se obogatili. Ako smo mu ponudili dobar ugovor znaci da se moze, sumnjam da bi i da imate dali toliko para za igraca koji nije ponikao kod vas nego kod najljucih rivala. Sto se mene tice, cocalic kao igrac Zeljeznicara vise ne postoji. Znam da bi bilo provokacija s vase strane da predje ali mi ne bi bilo zao ako je istina ono sto pise u avazu. Ne mogu reci da nije kvalitetan ali bih o njemu kao covjeku mogao svasta napisati. Koliko je odbijao potpisivanje ugovora, covjek bi rekao da ima 100% angazman u ligi petice. Ovako se izgleda zajebao pa trazi klub u kojem ce nastavit karijeru.
Ma yebat ga,ko neki covjek Cocalić.Ispao je velika pi.zda sa tim preseravanjem oko ugovora,ali ovo koketiranje sa pitarima preko medija je dno dna.Da Bogda nikad srece nemo u životu ako im pređe.Toliko o Cocalicu.
Cocalic: ne idem u sarajevo 1000% 
Eto sad prica knap

Eto sad prica knap

jesi to ti cocanime_tm87 je napisao/la:Cocalic: ne idem u sarajevo 1000%
Eto sad prica knap

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Jesi smijesan evo nemogu da pisem koliko si smjesan ...scorpion je napisao/la:jesi to ti cocanime_tm87 je napisao/la:Cocalic: ne idem u sarajevo 1000%
Eto sad prica knap![]()
djes sta ima,gdje ces veceras na cugu
![]()
hahahahahhazlatandr je napisao/la:Coca homić

- TheManiacs
- Kontakt:
smijesni_ste je napisao/la:slusaj drug ja ne navijam za sarajevo al mu je bolja buducnost da igra u sarajevu nego u zelji sa sarajevom ce bar svake godine da igra nekoliko evropskih utakmica a sta ce sa zeljom odgovi ti jer ja ne zelim da uvrijedim nikogHar3 je napisao/la:Hjoj buducnosti u sarajevu hahahhaVec smo ga, relativno prebolili i on ovo uradi, fakat mu je ovo bezveze, naravno ako je istina.
SMJESAN SI

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
drug je napisao/la:Ovo ne pisem da bih se prepucavao sa hordasima nego pitam jer zelim da znam. Zbog cega mislis da je bolja finansijska situacija u Sarajevu nego u Zelji? Znam da ste zaradili pare od tranfera i od evrope ali ne moze do zauvijek trajati. Niko vam ne garantuje da cete u opet u Evropu, kao ni nama. Nismo mi zrinjski ili siroki da nasi sekretari preko saveza guraju svoje klubove da bi se obogatili. Ako smo mu ponudili dobar ugovor znaci da se moze, sumnjam da bi i da imate dali toliko para za igraca koji nije ponikao kod vas nego kod najljucih rivala. Sto se mene tice, cocalic kao igrac Zeljeznicara vise ne postoji. Znam da bi bilo provokacija s vase strane da predje ali mi ne bi bilo zao ako je istina ono sto pise u avazu. Ne mogu reci da nije kvalitetan ali bih o njemu kao covjeku mogao svasta napisati. Koliko je odbijao potpisivanje ugovora, covjek bi rekao da ima 100% angazman u ligi petice. Ovako se izgleda zajebao pa trazi klub u kojem ce nastavit karijeru.
recu ti ja zasto je bolja situacija.
zeljso nije uzeo para od evrope vec jedno 5-6 godina, dok je sarajevo u tom periodu jedno 4 puta dobivalo para od evrope.
od transfera se priblitno isto zaradilo, stim da ovo sto traze senegalski klubovi prilican udarac na budzet.
zeljo ima svoj stadion, samim tim i obaveze da placa struju, vodu itd, dok sarajevu sve placa opstina(100%tacno)
i zeljo dugo nije imao jakog sponzora, dok sarajevo svo vrijeme ima FDS, plus onaj 800.000 eura od NIKE.
ato to su neki razlozti zbog kojih je bolja situacija sa parama u sarakjevu.
zamolio bi da se ne prepocavamo zbog ovcpg posta jer sam ovo samo odg momku iznad mene
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- TheManiacs
- Kontakt:
irfan41 je napisao/la:drug je napisao/la:Ovo ne pisem da bih se prepucavao sa hordasima nego pitam jer zelim da znam. Zbog cega mislis da je bolja finansijska situacija u Sarajevu nego u Zelji? Znam da ste zaradili pare od tranfera i od evrope ali ne moze do zauvijek trajati. Niko vam ne garantuje da cete u opet u Evropu, kao ni nama. Nismo mi zrinjski ili siroki da nasi sekretari preko saveza guraju svoje klubove da bi se obogatili. Ako smo mu ponudili dobar ugovor znaci da se moze, sumnjam da bi i da imate dali toliko para za igraca koji nije ponikao kod vas nego kod najljucih rivala. Sto se mene tice, cocalic kao igrac Zeljeznicara vise ne postoji. Znam da bi bilo provokacija s vase strane da predje ali mi ne bi bilo zao ako je istina ono sto pise u avazu. Ne mogu reci da nije kvalitetan ali bih o njemu kao covjeku mogao svasta napisati. Koliko je odbijao potpisivanje ugovora, covjek bi rekao da ima 100% angazman u ligi petice. Ovako se izgleda zajebao pa trazi klub u kojem ce nastavit karijeru.
zeljso nije uzeo para od evrope vec jedno 5-6 godina, dok je sarajevo u tom periodu jedno 4 puta dobivalo para od evrope.
od transfera se priblitno isto zaradilo, stim da ovo sto traze senegalski klubovi prilican udarac na budzet.
zeljo ima svoj stadion, samim tim i obaveze da placa struju, vodu itd, dok sarajevu sve placa opstina(100%tacno)
i zeljo dugo nije imao jakog sponzora, dok sarajevo svo vrijeme ima FDS, plus onaj 800.000 eura od NIKE.
zamolio bi da se ne prepocavamo zbog ovcpg posta jer sam ovo samo odg momku iznad mene
Sarajevo ima toliko para,da ne moze dovesti igraca u prijelaznom roku,Hebo vas sarajevo.Cocalic nece preci kod vas sta vam se nadigo,ovako je bilo i za semjona milosevica kad je trebo u zelju,Sarajevo je Isto K.urac sto se tice finansija,Duzni su i Bogu i narodu.

Lik oce da zaradi za porodicu,da se obezbjedi..Pustite mahalske...
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Bivši kapiten Željezničara Edin Cocalić demantuje: Nikad nisam razmišljao o prelasku u Sarajevo
99,9 odsto idem u inostranstvo. Čak i u rezervnim varijantama neostajem u BiH, tvrdi Cocalić, koji trenutno trenira sa juniorimaŽeljezničara
Edin Cocalić, koji je do prije nekoliko dana nosio kapitensku traku
Željezničara, doveden je u kontekst prelaska u redove gradskog rivala
Sarajeva, barem se tako moglo pročitati u pojedinim medijima.
Ipak, Cocalić nam je priznao kako je njegova izjava prenesena u
pogrešnom kontekstu, jer on nikada nije ni pomislio da pređe u redove
Sarajeva, uprkos tome što ga je Željezničar suspendovao, jer nije htio
produžiti ugovor.
"Ispalo je kao da će mi Sarajevo biti opcija ukoliko ne pronađem
angažman u inostranstvu, što nije ni blizu istini. Nikad u životu ne
bih prešao na Koševo. Istina, postoji ona stara izreka, nikad ne reci
nikad, ali Sarajevo mi nije bilo ni na pameti", kazao nam je Cocalić,
te pokušao objasniti kako je njegovo ime dovedeno u vezu sa koševskim
premijerligašem.
"Sarajevo mi je ponudilo da porazgovaramo o mogućem angažmanu. Dao sam
izjavu da se to nije dogodilo, ali ne u smislu kao da će se desiti,
već da se neće ni dogoditi. Nisam kriv što je ispalo kao da je meni
Sarajevo jedna od opcija, jer takva opcija zaista ne postoji", riječi
su Cocalića, koji dodaje kako mu je odlazak u inostranstvo jedina
želja.
"99,9 odsto idem u inostranstvo. Čak i u rezervnim varijantama ne
ostajem u BiH. Imam nekoliko varijanti za prelazak i uskoro bih trebao
donijeti konačnu odluku. Želja mi je samo da sve bude gotovo prije
početka priprema", kazao nam je Edin Cocalić, koji trenutno trenira sa
juniorima Željezničara.
http://www.****/index.php?id=3442
99,9 odsto idem u inostranstvo. Čak i u rezervnim varijantama neostajem u BiH, tvrdi Cocalić, koji trenutno trenira sa juniorimaŽeljezničara
Edin Cocalić, koji je do prije nekoliko dana nosio kapitensku traku
Željezničara, doveden je u kontekst prelaska u redove gradskog rivala
Sarajeva, barem se tako moglo pročitati u pojedinim medijima.
Ipak, Cocalić nam je priznao kako je njegova izjava prenesena u
pogrešnom kontekstu, jer on nikada nije ni pomislio da pređe u redove
Sarajeva, uprkos tome što ga je Željezničar suspendovao, jer nije htio
produžiti ugovor.
"Ispalo je kao da će mi Sarajevo biti opcija ukoliko ne pronađem
angažman u inostranstvu, što nije ni blizu istini. Nikad u životu ne
bih prešao na Koševo. Istina, postoji ona stara izreka, nikad ne reci
nikad, ali Sarajevo mi nije bilo ni na pameti", kazao nam je Cocalić,
te pokušao objasniti kako je njegovo ime dovedeno u vezu sa koševskim
premijerligašem.
"Sarajevo mi je ponudilo da porazgovaramo o mogućem angažmanu. Dao sam
izjavu da se to nije dogodilo, ali ne u smislu kao da će se desiti,
već da se neće ni dogoditi. Nisam kriv što je ispalo kao da je meni
Sarajevo jedna od opcija, jer takva opcija zaista ne postoji", riječi
su Cocalića, koji dodaje kako mu je odlazak u inostranstvo jedina
želja.
"99,9 odsto idem u inostranstvo. Čak i u rezervnim varijantama ne
ostajem u BiH. Imam nekoliko varijanti za prelazak i uskoro bih trebao
donijeti konačnu odluku. Želja mi je samo da sve bude gotovo prije
početka priprema", kazao nam je Edin Cocalić, koji trenutno trenira sa
juniorima Željezničara.
http://www.****/index.php?id=3442
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
prva stvar odma sam napsiao da je ovo citi supljak,TheManiacs je napisao/la:irfan41 je napisao/la:drug je napisao/la:Ovo ne pisem da bih se prepucavao sa hordasima nego pitam jer zelim da znam. Zbog cega mislis da je bolja finansijska situacija u Sarajevu nego u Zelji? Znam da ste zaradili pare od tranfera i od evrope ali ne moze do zauvijek trajati. Niko vam ne garantuje da cete u opet u Evropu, kao ni nama. Nismo mi zrinjski ili siroki da nasi sekretari preko saveza guraju svoje klubove da bi se obogatili. Ako smo mu ponudili dobar ugovor znaci da se moze, sumnjam da bi i da imate dali toliko para za igraca koji nije ponikao kod vas nego kod najljucih rivala. Sto se mene tice, cocalic kao igrac Zeljeznicara vise ne postoji. Znam da bi bilo provokacija s vase strane da predje ali mi ne bi bilo zao ako je istina ono sto pise u avazu. Ne mogu reci da nije kvalitetan ali bih o njemu kao covjeku mogao svasta napisati. Koliko je odbijao potpisivanje ugovora, covjek bi rekao da ima 100% angazman u ligi petice. Ovako se izgleda zajebao pa trazi klub u kojem ce nastavit karijeru.
Sarajevo ima toliko para,da ne moze dovesti igraca u prijelaznom roku,Hebo vas sarajevo.Cocalic nece preci kod vas sta vam se nadigo,ovako je bilo i za semjona milosevica kad je trebo u zelju,Sarajevo je Isto K.urac sto se tice finansija,Duzni su i Bogu i narodu.
Lik oce da zaradi za porodicu,da se obezbjedi..Pustite mahalske...
sarajevo nije da nije imalo para za pojacanja vec je u nesposobnoj upravi problem.
a vjeruj mi da sarajevo nije duzno i bogu i naradu, cak nije duzno ni igracima. pa cak ni ova uprava nije toliko nesposobna pa da sa tolikim parama bude duzna, a plus rata od uefe tek treba da dodje
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], Levin, Paromlinac i 57 gostiju.