FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Mandrak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mandrak » 30 okt 2009, 15:52

smijesni_ste je napisao/la:
Har3 je napisao/la:Hjoj buducnosti u sarajevu hahahha :D Vec smo ga, relativno prebolili i on ovo uradi, fakat mu je ovo bezveze, naravno ako je istina.
slusaj drug ja ne navijam za sarajevo al mu je bolja buducnost da igra u sarajevu nego u zelji sa sarajevom ce bar svake godine da igra nekoliko evropskih utakmica a sta ce sa zeljom odgovi ti jer ja ne zelim da uvrijedim nikog
Smiješan si.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 okt 2009, 15:53

Har3 je napisao/la:Hjoj buducnosti u sarajevu hahahha :D Vec smo ga, relativno prebolili i on ovo uradi, fakat mu je ovo bezveze, naravno ako je istina.
slusaj drug ja ne navijam za sarajevo al mu je bolja buducnost da igra u sarajevu nego u zelji sa sarajevom ce bar svake godine da igra nekoliko evropskih utakmica a sta ce sa zeljom odgovi ti jer ja ne zelim da uvrijedim nikog
Smiješan si 8-)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 30 okt 2009, 15:58

smijesni ste :D :D :D veliki pozdrav hehehehehehehhehehhe joj majko moja al se ismija nece ovo na dobro nemojte zamjerit malo sale

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 30 okt 2009, 16:00

Ma Cocalic je ispao papak da ne moze biti veci! Haveru prica o nekoj buducnosti i o tome kako se zasitio igranja u Premier Ligi, a tamo iza ledja pregovara sa Sarajevom. A siguran sam da ce mu plata u sarajevu biti bar tri puta manja nego sto mu je u ZELJI ponudjena...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 okt 2009, 16:02

Opet vi o Cocalicu :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 30 okt 2009, 16:15

pa sa ovcakvim pitanjima ne treba previse emocije mjesati.

jer ako bi isao po emocijama nikad nebi dao cocalicu da obuce bordo dres, ali realnost je da je to najbolji igrac zelje, i jedan od najkvalitetnijih igraca PL. zato bi prisato da dodje.

a isto tako bi i ti trebao priznati pa reci da je bolja buducnost trenutno u sarajevu, jer je bolja financijska situacija i igramo u evropi standardno gdje ga menageri mogu vidjeti a to je njemu bitno

mada mislim d aje ova prica supljak
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 okt 2009, 16:30

bistrikboy je napisao/la:Opet vi o Cocalicu :roll:
sam sebe citiram :shock:
haj moram i ja ide mi ovo na racku,covjek je sve dogovorio sa nekim drugoligasem iz Njemacke a znam da su ga gledali i ljudi Salzburga u dolini...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ultras TM
Kontakt:

Post Postao/la ultras TM » 30 okt 2009, 16:40

irfan41 je napisao/la:

pa sa ovcakvim pitanjima ne treba previse emocije mjesati.

jer ako bi isao po emocijama nikad nebi dao cocalicu da obuce bordo dres, ali realnost je da je to najbolji igrac zelje, i jedan od najkvalitetnijih igraca PL. zato bi prisato da dodje.

a isto tako bi i ti trebao priznati pa reci da je bolja buducnost trenutno u sarajevu, jer je bolja financijska situacija i igramo u evropi standardno gdje ga menageri mogu vidjeti a to je njemu bitno

mada mislim d aje ova prica supljak
jarane nek vam dodje :D jbt otkad ne igra nismo gola primili :D uostalo koga nema bez njeg se mora ,a on ako misli da mu je bolje bit u slabijem klubu nek ide :D
VRATITE SE STARIM STAZAMA SLAVE, IGRAJTE SRCEM ZA SVETE BOJE PLAVE=TM87=

drug

Post Postao/la drug » 30 okt 2009, 16:50

Ovo ne pisem da bih se prepucavao sa hordasima nego pitam jer zelim da znam. Zbog cega mislis da je bolja finansijska situacija u Sarajevu nego u Zelji? Znam da ste zaradili pare od tranfera i od evrope ali ne moze do zauvijek trajati. Niko vam ne garantuje da cete u opet u Evropu, kao ni nama. Nismo mi zrinjski ili siroki da nasi sekretari preko saveza guraju svoje klubove da bi se obogatili. Ako smo mu ponudili dobar ugovor znaci da se moze, sumnjam da bi i da imate dali toliko para za igraca koji nije ponikao kod vas nego kod najljucih rivala. Sto se mene tice, cocalic kao igrac Zeljeznicara vise ne postoji. Znam da bi bilo provokacija s vase strane da predje ali mi ne bi bilo zao ako je istina ono sto pise u avazu. Ne mogu reci da nije kvalitetan ali bih o njemu kao covjeku mogao svasta napisati. Koliko je odbijao potpisivanje ugovora, covjek bi rekao da ima 100% angazman u ligi petice. Ovako se izgleda zajebao pa trazi klub u kojem ce nastavit karijeru.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 30 okt 2009, 17:14

Ma yebat ga,ko neki covjek Cocalić.Ispao je velika pi.zda sa tim preseravanjem oko ugovora,ali ovo koketiranje sa pitarima preko medija je dno dna.Da Bogda nikad srece nemo u životu ako im pređe.Toliko o Cocalicu.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 30 okt 2009, 17:30

Cocalic: ne idem u sarajevo 1000% :)
Eto sad prica knap ;)

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 30 okt 2009, 17:34

nime_tm87 je napisao/la:Cocalic: ne idem u sarajevo 1000% :)
Eto sad prica knap ;)
jesi to ti coca :lol: :lol: djes sta ima,gdje ces veceras na cugu 8-) :lol:
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 30 okt 2009, 17:38

scorpion je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Cocalic: ne idem u sarajevo 1000% :)
Eto sad prica knap ;)
jesi to ti coca :lol: :lol: djes sta ima,gdje ces veceras na cugu 8-) :lol:
Jesi smijesan evo nemogu da pisem koliko si smjesan ...

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 30 okt 2009, 17:52

Coca homić
Volim te Zeljo!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 30 okt 2009, 17:57

zlatandr je napisao/la:Coca homić
hahahahahha :mrgreen: :mrgreen:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 30 okt 2009, 18:05

SMJESAN SI 8-) 8-)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 30 okt 2009, 18:49

drug je napisao/la:Ovo ne pisem da bih se prepucavao sa hordasima nego pitam jer zelim da znam. Zbog cega mislis da je bolja finansijska situacija u Sarajevu nego u Zelji? Znam da ste zaradili pare od tranfera i od evrope ali ne moze do zauvijek trajati. Niko vam ne garantuje da cete u opet u Evropu, kao ni nama. Nismo mi zrinjski ili siroki da nasi sekretari preko saveza guraju svoje klubove da bi se obogatili. Ako smo mu ponudili dobar ugovor znaci da se moze, sumnjam da bi i da imate dali toliko para za igraca koji nije ponikao kod vas nego kod najljucih rivala. Sto se mene tice, cocalic kao igrac Zeljeznicara vise ne postoji. Znam da bi bilo provokacija s vase strane da predje ali mi ne bi bilo zao ako je istina ono sto pise u avazu. Ne mogu reci da nije kvalitetan ali bih o njemu kao covjeku mogao svasta napisati. Koliko je odbijao potpisivanje ugovora, covjek bi rekao da ima 100% angazman u ligi petice. Ovako se izgleda zajebao pa trazi klub u kojem ce nastavit karijeru.

recu ti ja zasto je bolja situacija.

zeljso nije uzeo para od evrope vec jedno 5-6 godina, dok je sarajevo u tom periodu jedno 4 puta dobivalo para od evrope.

od transfera se priblitno isto zaradilo, stim da ovo sto traze senegalski klubovi prilican udarac na budzet.

zeljo ima svoj stadion, samim tim i obaveze da placa struju, vodu itd, dok sarajevu sve placa opstina(100%tacno)

i zeljo dugo nije imao jakog sponzora, dok sarajevo svo vrijeme ima FDS, plus onaj 800.000 eura od NIKE.

ato to su neki razlozti zbog kojih je bolja situacija sa parama u sarakjevu.

zamolio bi da se ne prepocavamo zbog ovcpg posta jer sam ovo samo odg momku iznad mene
ja navij'o sam za vas!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 30 okt 2009, 18:50

irfan41 je napisao/la:
drug je napisao/la:Ovo ne pisem da bih se prepucavao sa hordasima nego pitam jer zelim da znam. Zbog cega mislis da je bolja finansijska situacija u Sarajevu nego u Zelji? Znam da ste zaradili pare od tranfera i od evrope ali ne moze do zauvijek trajati. Niko vam ne garantuje da cete u opet u Evropu, kao ni nama. Nismo mi zrinjski ili siroki da nasi sekretari preko saveza guraju svoje klubove da bi se obogatili. Ako smo mu ponudili dobar ugovor znaci da se moze, sumnjam da bi i da imate dali toliko para za igraca koji nije ponikao kod vas nego kod najljucih rivala. Sto se mene tice, cocalic kao igrac Zeljeznicara vise ne postoji. Znam da bi bilo provokacija s vase strane da predje ali mi ne bi bilo zao ako je istina ono sto pise u avazu. Ne mogu reci da nije kvalitetan ali bih o njemu kao covjeku mogao svasta napisati. Koliko je odbijao potpisivanje ugovora, covjek bi rekao da ima 100% angazman u ligi petice. Ovako se izgleda zajebao pa trazi klub u kojem ce nastavit karijeru.

zeljso nije uzeo para od evrope vec jedno 5-6 godina, dok je sarajevo u tom periodu jedno 4 puta dobivalo para od evrope.

od transfera se priblitno isto zaradilo, stim da ovo sto traze senegalski klubovi prilican udarac na budzet.

zeljo ima svoj stadion, samim tim i obaveze da placa struju, vodu itd, dok sarajevu sve placa opstina(100%tacno)

i zeljo dugo nije imao jakog sponzora, dok sarajevo svo vrijeme ima FDS, plus onaj 800.000 eura od NIKE.

zamolio bi da se ne prepocavamo zbog ovcpg posta jer sam ovo samo odg momku iznad mene

Sarajevo ima toliko para,da ne moze dovesti igraca u prijelaznom roku,Hebo vas sarajevo.Cocalic nece preci kod vas sta vam se nadigo,ovako je bilo i za semjona milosevica kad je trebo u zelju,Sarajevo je Isto K.urac sto se tice finansija,Duzni su i Bogu i narodu.;)

Lik oce da zaradi za porodicu,da se obezbjedi..Pustite mahalske...
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 okt 2009, 18:57

Bivši kapiten Željezničara Edin Cocalić demantuje: Nikad nisam razmišljao o prelasku u Sarajevo

99,9 odsto idem u inostranstvo. Čak i u rezervnim varijantama neostajem u BiH, tvrdi Cocalić, koji trenutno trenira sa juniorimaŽeljezničara

Edin Cocalić, koji je do prije nekoliko dana nosio kapitensku traku
Željezničara, doveden je u kontekst prelaska u redove gradskog rivala
Sarajeva, barem se tako moglo pročitati u pojedinim medijima.

Ipak, Cocalić nam je priznao kako je njegova izjava prenesena u
pogrešnom kontekstu, jer on nikada nije ni pomislio da pređe u redove
Sarajeva, uprkos tome što ga je Željezničar suspendovao, jer nije htio
produžiti ugovor.

"Ispalo je kao da će mi Sarajevo biti opcija ukoliko ne pronađem
angažman u inostranstvu, što nije ni blizu istini. Nikad u životu ne
bih prešao na Koševo.
Istina, postoji ona stara izreka, nikad ne reci
nikad, ali Sarajevo mi nije bilo ni na pameti", kazao nam je Cocalić,
te pokušao objasniti kako je njegovo ime dovedeno u vezu sa koševskim
premijerligašem.

"Sarajevo mi je ponudilo da porazgovaramo o mogućem angažmanu. Dao sam
izjavu da se to nije dogodilo, ali ne u smislu kao da će se desiti,
već da se neće ni dogoditi. Nisam kriv što je ispalo kao da je meni
Sarajevo jedna od opcija, jer takva opcija zaista ne postoji", riječi
su Cocalića, koji dodaje kako mu je odlazak u inostranstvo jedina
želja.

"99,9 odsto idem u inostranstvo. Čak i u rezervnim varijantama ne
ostajem u BiH. Imam nekoliko varijanti za prelazak i uskoro bih trebao
donijeti konačnu odluku. Želja mi je samo da sve bude gotovo prije
početka priprema", kazao nam je Edin Cocalić, koji trenutno trenira sa
juniorima Željezničara.

http://www.****/index.php?id=3442
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 30 okt 2009, 18:59

TheManiacs je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:

Sarajevo ima toliko para,da ne moze dovesti igraca u prijelaznom roku,Hebo vas sarajevo.Cocalic nece preci kod vas sta vam se nadigo,ovako je bilo i za semjona milosevica kad je trebo u zelju,Sarajevo je Isto K.urac sto se tice finansija,Duzni su i Bogu i narodu.;)

Lik oce da zaradi za porodicu,da se obezbjedi..Pustite mahalske...
prva stvar odma sam napsiao da je ovo citi supljak,

sarajevo nije da nije imalo para za pojacanja vec je u nesposobnoj upravi problem.

a vjeruj mi da sarajevo nije duzno i bogu i naradu, cak nije duzno ni igracima. pa cak ni ova uprava nije toliko nesposobna pa da sa tolikim parama bude duzna, a plus rata od uefe tek treba da dodje
ja navij'o sam za vas!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 40 gostiju.