BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
4
50%
2) Dobar je za ovaj klub
4
50%

Ukupno glasova: 8

amerosm
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la amerosm » 08 jan 2013, 02:13

@ proFCB

prije ce se dogoditi apokalipsa, nego da Watzke za Sahina ponudi 15 miliona €. :D :D
Uostalom ja sam siguran da ga Klopp ne zeli ponovo vidjeti u dresu BVB-a, i povratkom Sahina mislim da bi BVB sam sebi iskopao jamu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 08 jan 2013, 10:16

amerosm je napisao/la:@ proFCB

prije ce se dogoditi apokalipsa, nego da Watzke za Sahina ponudi 15 miliona €. :D :D
Uostalom ja sam siguran da ga Klopp ne zeli ponovo vidjeti u dresu BVB-a, i povratkom Sahina mislim da bi BVB sam sebi iskopao jamu.

Ja bi za njeg dao i 25 a nije 15 miliona...(al JA) ako ga dovedu max ce dat za njeg 6 mil realu i ovi ce prisata ;)
Samo sto bi sad uvjete postavio malo drugacije 40 mil izlazna klauza ugovor odmah do 2018 god i to ne neki preveliki...
Vjerujte sve bi to on prihvatio sad objerucke...njegova karijera je opasno uzdramana ali...vidjet cemo sta ce biti !

Zasto mislis da bi jamu sebi iskopali ?Pretpostavaljam na sta ciljas ali najmladji koji je debitovao u Bundes, najmladji koji je zabio go,buduci kapiten , dijete BvB....nije On Amere kao drugi , za njega uvijek postoji druga prilika naravno da se javno isprica navijacima i da kaze da nece nikad vise samovoljno napustit Dortmund , te jedino u slucaju da ga klub zeli prodati.... 8-)
Da progovori jos koju lijepu i da tako utice na ostale pozitivno da produze ugovor... mogao bi Dortmund puno vise dobit njegovim povratkom ne samo na terenu.

Pretpostavljam da ti mislis da bi to izazvalo kontra-efekat , sto moram reci nije nemoguce !

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 08 jan 2013, 10:59

Vratit Sahina, prodat Lewu i dovest Džeku.

Weidenfeller - Pisczek, Neven, Hummels, Schmelle - Gundo (Sahin), Manni - Kuba, Reus, Goetze - Džekson.

Što bi rekao Antiša, sexualno. 8-)
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 08 jan 2013, 11:25

Zivotna zelja mu je bila da igra u realu, a sto ga ovi tamo nece nisam mu ja kriv! Sad bi BVB trebao biti klinika za ozivljavanje njegove karijere, pa kad se vrati u formu da opet pobjegne iz BVB-a. Oprostiti mu prevaru i hinjski odlazak iz BVB-a (lik je pola godine tajno ucio spanski jezik, a ovamo ljubio grb) je isto kao da ubici kojem je u pokusaju da te ubije nestalo metaka, a ti mu dadnes jos jedan metak da te pokusa ubiti jos jednom. Ko te jednom prevari, opet ce! Mrs izdajice, daleko ti kuca bila :twisted: :twisted:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 jan 2013, 11:40

Ako cemo traziti igraca koji ce biti zamjena na toj poziciji "sest" onda je Sahin idealan...jos je on mlad,ima vremena da se vrati u bar pribliznu formu od prije par sezona.Sigurno necemo dovoditi nekog ko ce odmah izbaciti Bendera ili Gundogana iz prvih 11.

Ja sam definitivno za ovaj transfer ali u okvirima njegovog danasnjeg stanja...ne moze on kostati vise od Perisica nema sanse...plata manja od Benderove bez dileme.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 08 jan 2013, 13:29

Perisic je prodan za 8.5 miliona €,ja bih rekao da je realno da ga za 10€ puste,za koliko je i otisao,za manje,a mozda ni za istu cijenu ga nece pustiti! Ipak decko ima ugovor odo 2017. sto nije malo,tako da ga Real i ne mora pustiti za 10€ miliona!
Al s obzirom da mu je izlazna klauza na 15, onda je realno ocekivati ukoliko se odluce na prodaju da to bude po cijeni od 10€miliona!

E sad sto se tice toga izdao je klub,ucio je krisom spanski jezik i ostalo... Real kad te zove i kada zelis igrati na vecem nivou,onda sve pada u vodu i jednostavno se okreces tom pozivu,tako da ga ja tu ne krivim niti sekunde.
Sto se tice jezika,momak se zelio sto bolje pripremiti za novu ekipu i to je za mene samo dodatni plus!
To ti je isto da ti ides na razgovor za posao u kome ti traze osnove poznavanja rada sa racunarom,i ti malo sa sinom cackas po racunaru da skontas koji fazon...

Pozdravio bi povratak Sahina u klub!!!
Stern des Südens

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 jan 2013, 13:37

HzBvB je napisao/la:
amerosm je napisao/la:@ proFCB

Ja bi za njeg dao i 25 a nije 15 miliona...(al JA) ako ga dovedu max ce dat za njeg 6 mil realu i ovi ce prisata ;)
Samo sto bi sad uvjete postavio malo drugacije 40 mil izlazna klauza ugovor odmah do 2018 god i to ne neki preveliki...
Vjerujte sve bi to on prihvatio sad objerucke...njegova karijera je opasno uzdramana ali...vidjet cemo sta ce biti !

Zasto mislis da bi jamu sebi iskopali ?Pretpostavaljam na sta ciljas ali najmladji koji je debitovao u Bundes, najmladji koji je zabio go,buduci kapiten , dijete BvB....nije On Amere kao drugi , za njega uvijek postoji druga prilika naravno da se javno isprica navijacima i da kaze da nece nikad vise samovoljno napustit Dortmund , te jedino u slucaju da ga klub zeli prodati.... 8-)
Da progovori jos koju lijepu i da tako utice na ostale pozitivno da produze ugovor... mogao bi Dortmund puno vise dobit njegovim povratkom ne samo na terenu.

Pretpostavljam da ti mislis da bi to izazvalo kontra-efekat , sto moram reci nije nemoguce !
Povratak Sahina bi mogao unijeti negativnu atmosferu u svlacionicu BVB-a, jer je kostur ekipe identican iz onog perioda kada je on nastupao za BVB...
Sahin je svoje saigrace tada ostavio na cjedilu radi licnih interesa i kako bi se sada npr. osjecao jedan Bender koji doslovno gine za klub kada bi morao ustupiti mjesto jednom Sahinu...

Ako se vec treba dovoditi ta sestica ili osmica da sam na mjestu BVB-a prije bih doveo Rode-a iz Frankfurta, nego doveo Sahina za kojeg je upitno moze li se vratiti u formu od prije dvije godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 08 jan 2013, 13:40

momci,vi prićate o šahinu koda je na štakama :shock: :shock: :shock: :shock: pa zar nije kondiciiona škola naše g nam BVB-a dovoljno pokazala svijetu ko najviše trči ???
I da nije u kondiciji,biće jako brzo,jer BVB ne trpi kilavke :lol: :lol: :lol:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 08 jan 2013, 15:04

@fantom
nije uopste rijec o njegovoj fizickoj spremi (kondiciji) ili formi...naravno da bi se to rijesilo u roku od nekoliko sedmica maximalno koji mjesec,nego je ovdje rijec o njegovoj igrackoj formi...
u kakvoj ti je formi sad Kaka??? Ima kondiciju moze siugurno odigrati 90minuta na vrhonskom nivou,ali kako ce odigrati on tu utakmicu???

Povreda je sigurno ostavila traga,al sve dok ne dodje u neki klub u kojem ce biti standardan necemo moc znat koliko je ostavila traga i da li ce kad zaigrati vise na onom nivou...

[quote="amerosm"
Povratak Sahina bi mogao unijeti negativnu atmosferu u svlacionicu BVB-a, jer je kostur ekipe identican iz onog perioda kada je on nastupao za BVB...
Sahin je svoje saigrace tada ostavio na cjedilu radi licnih interesa i kako bi se sada npr. osjecao jedan Bender koji doslovno gine za klub kada bi morao ustupiti mjesto jednom Sahinu...

Ako se vec treba dovoditi ta sestica ili osmica da sam na mjestu BVB-a prije bih doveo Rode-a iz Frankfurta, nego doveo Sahina za kojeg je upitno moze li se vratiti u formu od prije dvije godine.[/quote]

moguce je da si upravu s ovime, da bi moglo doci do nereda u svlacionici,ali opet to su sve profesionalci,a nisu djeca i isto tako taj Bender ukoliko nije bolji igrac,u boljoj formi ce sigurno uvidjeti i nece pruzati toliki otpor i nezadovoljstvo ukoliko bude morao ustupiti mjesto jednom igracu koji je bolji od njega!!! Al opet ima do toga joss puno...
Stern des Südens

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 jan 2013, 15:59

@amerosm
Upravo to sam i pisao...Sahin i ako dodje treba znati svoju ulogu i nece mu sigurno niko automatski dati mjesto u prvih 11 vec se za nju mora izboriti a ako igrama to i zasluzi onda ne vidim zasto bi Bender ili neko drugi imao problem s tim.

Ne mislim ja da Sahin treba biti neki prioritet u dovodjenju ali opet kazem...ne vidim problem ako se on vrati i vjerujem da bi bio dobro docekan,kako od navijaca tako i od saigraca.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 08 jan 2013, 17:01

Evo link za utakmicu BvB - Albacete :!:
http://live.meinbvb.de/" onclick="window.open(this.href);return false;

Langerak - Piszczek, Santana, Hummels, Schmelzer - Leitner, Kehl - Hofmann, Bittencourt, Reus - Lewandowski

EDIT:
1-0 Reus. Odlična kontra nakon kornera za Albacete. Bittencourt asistent. ;)

Još jedan EDIT:
2-0 za BvB :arrow: autogol nakon kornera Reusa. 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 jan 2013, 17:44

Bittenourt-u definitivno treba dati malo vise prostora u nastavku sezone...ako nista mali se bori ko lav :mrgreen:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 08 jan 2013, 21:03

Evo golovi ako neko nije gledao meč protiv Albacetea:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 08 jan 2013, 22:05

Sahin ide kod vas. Vratio se kući, napokon.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 08 jan 2013, 22:18

In den letzten Tagen gab es immer wieder Gerüchte um die Zukunft von Nuri Sahin, jetzt verdichten sich die Zeichen, dass der Türke zu Borussia Dortmund zurückkehren könnte. Wie die "Sport Bild" vermeldet, werden die Borussen ihren ehemaligen Mittelfeldregisseur, der weder bei Real Madrid noch bei Liverpool glücklich wurde, "zu 99 Prozent" zurück nach Deutschland holen. BVB-Präsident Hans-Joachim Watzke sagte erst vor wenigen Tagen dem Blatt: "Sahin fühlt sich nur wohl, wenn eine Mannschaft um ihn herum gebaut wird. Wenn er den anderen vertrauen kann. Er ist ein phantastischer Kerl, charakterlich eine Eins. Und ein Superfußballer."

Uh daj da ovo bude tacno ...
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 08 jan 2013, 22:21

Henderson je napisao/la:Sahin ide kod vas. Vratio se kući, napokon.
Liverpulovac de nam malo pojasni sto si tako siguran da je ovo tacno otkud ti ta informacija pa si tako siguran ...

Evo za sve prave fanove sahina odlican Link :)

http://www.facebook.com/pages/Nuri-Sahi ... 1838815151
BvB Echte Liebe !!!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 08 jan 2013, 22:25

Recimo kada je Liverpool u pitanju, znam neke stvari dva tri dana unaprijed. Ukratko, imam dobre izvore ali ih nikome ne otkrivam. ;)
Sahin je na 70 000 funti sedmično u Liverpoolu i nije se pokazao, neće ga Liverpool kupiti na kraju sezone i tako je tu došao kraj. Trebao je igrati protiv Mansfielda u kupu ali je odbio. On više nije u Liverpoolu.
Liverpoolu je potreban veznjak i hoće da pare koje su išle njemu za platu, bolje iskoristi. Trenutno se spominje Strootman i cijena od 22 miliona eura.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 08 jan 2013, 22:31

Henderson je napisao/la:Recimo kada je Liverpool u pitanju, znam neke stvari dva tri dana unaprijed. Ukratko, imam dobre izvore ali ih nikome ne otkrivam. ;)
Sahin je na 70 000 funti sedmično u Liverpoolu i nije se pokazao, neće ga Liverpool kupiti na kraju sezone i tako je tu došao kraj. Trebao je igrati protiv Mansfielda u kupu ali je odbio. On više nije u Liverpoolu.
Liverpoolu je potreban veznjak i hoće da pare koje su išle njemu za platu, bolje iskoristi. Trenutno se spominje Strootman i cijena od 22 miliona eura.
Dobro tvoje izvore postujem necu smarat oko tog :D ... Je.bo sve svoje koje pare uzima puno brate dragi puno ... Znaci 100 % je tacno da je on odbio da igra tu utakmicu ? A jel vi Strootmana dovodite sad u januaru ili na kraju sezone ? I po svemu sudeci kako ti mislis Sahin vas napusta i to jos u Januaru ?
BvB Echte Liebe !!!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 08 jan 2013, 22:39

Odbio je da uopće putuje na tu utakmicu a poslije povratka Brendon mu je rekao da može potražiti novu sredinu. On je kod nas na 70 000 i recimo ako bi mu Dortmund plaćao 50 000, Liverpool mora nadimjestiti ostatak. Taj ugovor se mora poštovati do prvog jula.
Što se tiče Liverpoola, kod nas je ludnica oko transfera. Široko polje. Strootman možda dođe, a najvjerovatnije da neće. :D

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 08 jan 2013, 22:41

Henderson je napisao/la:Odbio je da uopće putuje na tu utakmicu a poslije povratka Brendon mu je rekao da može potražiti novu sredinu. On je kod nas na 70 000 i recimo ako bi mu Dortmund plaćao 50 000, Liverpool mora nadimjestiti ostatak. Taj ugovor se mora poštovati do prvog jula.
Što se tiče Liverpoola, kod nas je ludnica oko transfera. Široko polje. Strootman možda dođe, a najvjerovatnije da neće. :D
Ne znam sve je to komplikovano u pm ... Najbolja solucija da se raskine taj ugovor sa Liverpoolom da ga Real nama proda i svi sretni i to je to ... Ma da on hoce doc i vratit se pa kako god i na koji god nacin to bilo :D
BvB Echte Liebe !!!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []