prije ce se dogoditi apokalipsa, nego da Watzke za Sahina ponudi 15 miliona €.
Uostalom ja sam siguran da ga Klopp ne zeli ponovo vidjeti u dresu BVB-a, i povratkom Sahina mislim da bi BVB sam sebi iskopao jamu.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
amerosm je napisao/la:@ proFCB
prije ce se dogoditi apokalipsa, nego da Watzke za Sahina ponudi 15 miliona €.![]()
![]()
Uostalom ja sam siguran da ga Klopp ne zeli ponovo vidjeti u dresu BVB-a, i povratkom Sahina mislim da bi BVB sam sebi iskopao jamu.
Povratak Sahina bi mogao unijeti negativnu atmosferu u svlacionicu BVB-a, jer je kostur ekipe identican iz onog perioda kada je on nastupao za BVB...HzBvB je napisao/la:amerosm je napisao/la:@ proFCB
prije ce se dogoditi apokalipsa, nego da Watzke za Sahina ponudi 15 miliona €.![]()
![]()
Ja bi za njeg dao i 25 a nije 15 miliona...(al JA) ako ga dovedu max ce dat za njeg 6 mil realu i ovi ce prisata
Samo sto bi sad uvjete postavio malo drugacije 40 mil izlazna klauza ugovor odmah do 2018 god i to ne neki preveliki...
Vjerujte sve bi to on prihvatio sad objerucke...njegova karijera je opasno uzdramana ali...vidjet cemo sta ce biti !
Zasto mislis da bi jamu sebi iskopali ?Pretpostavaljam na sta ciljas ali najmladji koji je debitovao u Bundes, najmladji koji je zabio go,buduci kapiten , dijete BvB....nije On Amere kao drugi , za njega uvijek postoji druga prilika naravno da se javno isprica navijacima i da kaze da nece nikad vise samovoljno napustit Dortmund , te jedino u slucaju da ga klub zeli prodati....![]()
Da progovori jos koju lijepu i da tako utice na ostale pozitivno da produze ugovor... mogao bi Dortmund puno vise dobit njegovim povratkom ne samo na terenu.
Pretpostavljam da ti mislis da bi to izazvalo kontra-efekat , sto moram reci nije nemoguce !
Liverpulovac de nam malo pojasni sto si tako siguran da je ovo tacno otkud ti ta informacija pa si tako siguran ...Henderson je napisao/la:Sahin ide kod vas. Vratio se kući, napokon.
Dobro tvoje izvore postujem necu smarat oko togHenderson je napisao/la:Recimo kada je Liverpool u pitanju, znam neke stvari dva tri dana unaprijed. Ukratko, imam dobre izvore ali ih nikome ne otkrivam.![]()
Sahin je na 70 000 funti sedmično u Liverpoolu i nije se pokazao, neće ga Liverpool kupiti na kraju sezone i tako je tu došao kraj. Trebao je igrati protiv Mansfielda u kupu ali je odbio. On više nije u Liverpoolu.
Liverpoolu je potreban veznjak i hoće da pare koje su išle njemu za platu, bolje iskoristi. Trenutno se spominje Strootman i cijena od 22 miliona eura.
Ne znam sve je to komplikovano u pm ... Najbolja solucija da se raskine taj ugovor sa Liverpoolom da ga Real nama proda i svi sretni i to je to ... Ma da on hoce doc i vratit se pa kako god i na koji god nacin to biloHenderson je napisao/la:Odbio je da uopće putuje na tu utakmicu a poslije povratka Brendon mu je rekao da može potražiti novu sredinu. On je kod nas na 70 000 i recimo ako bi mu Dortmund plaćao 50 000, Liverpool mora nadimjestiti ostatak. Taj ugovor se mora poštovati do prvog jula.
Što se tiče Liverpoola, kod nas je ludnica oko transfera. Široko polje. Strootman možda dođe, a najvjerovatnije da neće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.