drugi je majstor za prekide.ovaj je omalen ali jak ,beka igra .zvijezda mu je nudila uslove ali ih je odbio.vjerovatno ste ga masno platili cim je otisao toliko daleko od kuce.sretno sa njimvm22 je napisao/la:Lijevi bek, 24 godine, dobar igrac ja sam ga gledao nekoliko puta. Mislim da je on specijalista za prekide ili je to onaj drugi Pejic nisam siguran...mikki21 je napisao/la:kakav je igrac ovaj Pejic? na kojoj poziciji igra? gledajuci na izjave da ce samo provjerene igrace dovodit ovo mi bas i nespada u tu kategoriju ali eto nadam se da ce nas sviju iznenadit i bas bit pojacanje!
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sjećam se Pejića iz mlade repke. momak je radilica...s ovim izgleda da nema ništa od, meni omiljeng Lakija... 
A to je onaj. Pa vala se i nije nešto pokazao mada je kratko bio.Rodeni je napisao/la:Rizvanovic je solidan igrac za nase lige vec je prije nekoliko sezona igro za Velez igra desno krilo ili lijevo dosta slican Colicu dosta pretrci mozda i bolje rjesenje od ColicaGoodison je napisao/la:Rizvanović ? Neko više ?
Ne znam baš to za Vladavića. Jeste sve to tako, ali na kraju ga mi uvijek podudlamo.
Trebamo sto prije lijevog beka i stopera dovesti i jednog napadaca
Oraški labud Pejić došao.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
Forza velez
- Kontakt:
Generacija je cugala..
Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81
- ASD
- Kontakt:
Curic je bio jedan od najvaznijih igrca Veleza otako je Rahimic dosao.
Mada, mislim da se lako moze zamijeniti.
Pejic je solidno pojacanje.
Mada, mislim da se lako moze zamijeniti.
Pejic je solidno pojacanje.
jel toliko dobar taj lakiAlemC85 je napisao/la:sjećam se Pejića iz mlade repke. momak je radilica...s ovim izgleda da nema ništa od, meni omiljeng Lakija...
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Marsel Mace napustio Velež.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
...strmom i uskom stazicom, te se lagano i pjesice uputio ka Podvelezju.vm22 je napisao/la:Marsel Mace napustio Velež.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
pa jeli ili nije? jedan dan napustio, drugi na prozivci trenira, treci opet napustio, nek se vise odluce!vm22 je napisao/la:Marsel Mace napustio Velež.
Napustio je. Najvjerovatnije ide u Capljinumikki21 je napisao/la:pa jeli ili nije? jedan dan napustio, drugi na prozivci trenira, treci opet napustio, nek se vise odluce!vm22 je napisao/la:Marsel Mace napustio Velež.mada sto se mene tice nebi ga lose bilo ostavit u kadru! taman onaj rezervni centarfor da 15-20 min pri kraju tekme odigra ako je kilavo! glavom je pravo dobar, svi zracni dueli su njegovi ali koliko je dobar glavom toliko je los sa loptom a i spor do bola! jedino valja za kornera i centarsuteva!
ma treba dovesti onog Huseinpasica (ili kako mu vec ime)iz Gabele,dobar je i prodoran centarfor,a nek se Mace kali godinu-dvije u Capljini i onda kada stasa nazad medju Rodjene(i ja kazem da Mace ima potencijala treba mu utakmica)vm22 je napisao/la:Napustio je. Najvjerovatnije ide u Capljinumikki21 je napisao/la:pa jeli ili nije? jedan dan napustio, drugi na prozivci trenira, treci opet napustio, nek se vise odluce!vm22 je napisao/la:Marsel Mace napustio Velež.mada sto se mene tice nebi ga lose bilo ostavit u kadru! taman onaj rezervni centarfor da 15-20 min pri kraju tekme odigra ako je kilavo! glavom je pravo dobar, svi zracni dueli su njegovi ali koliko je dobar glavom toliko je los sa loptom a i spor do bola! jedino valja za kornera i centarsuteva!
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- ASD
- Kontakt:
Jusufbasic?rodjak je napisao/la:
ma treba dovesti onog Huseinpasica (ili kako mu vec ime)iz Gabele,dobar je i prodoran centarfor,a nek se Mace kali godinu-dvije u Capljini i onda kada stasa nazad medju Rodjene(i ja kazem da Mace ima potencijala treba mu utakmica)
Doci ce Jusufbasic.ASD je napisao/la:Jusufbasic?rodjak je napisao/la:
ma treba dovesti onog Huseinpasica (ili kako mu vec ime)iz Gabele,dobar je i prodoran centarfor,a nek se Mace kali godinu-dvije u Capljini i onda kada stasa nazad medju Rodjene(i ja kazem da Mace ima potencijala treba mu utakmica)
Gdje ce doci??vm22 je napisao/la:Doci ce Jusufbasic.ASD je napisao/la:Jusufbasic?rodjak je napisao/la:
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
stiže nam još jedan golman Aleksandar Kovačevič, i Bojan letić, koji je nekad igrao za Kozaru, a on dolazi na probu.
Ljudi iz Karvine potvrdili posudbu Vladavića.....
Ljudi iz Karvine potvrdili posudbu Vladavića.....
letic nije prosao u zrinjskom sad dosao vama
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
polako kadar pocinje licit na nesto malo kvaltetnije, ako se ovo sa vladavicem sve sredi kosto izgleda da hoce, klepit jos gosku jusufbasica i to bi vec bila solidna ekipa gdje su popunjene pozicije koje su najvise skripile prosle polusezone! jedino mi je dovodjenje ovog mladog golmana iz srbije na probu malo nepotrebno! bobic kao prvi golman, ostrakovic kao drugi a onda imamo malog dugalica kao treceg, nevidim razlog sto bi davali priliku nekom mladom igracu iz srbije kad mozemo dat priliku svom vlastitom kadru u liku dugalica! onda ima pikin mali koji ima kvaliteta i nebi lose bilo da ako nista prodje pripreme sa prvom ekipom, vec ima neki 17-18 godina a mali ima slifa a i fizicki je jak ko bik! uz to bio je clan U-17 repke a sad je pozvan i u U-19, znaci ima nesto u njemu!
pa i kod nas je došao na probu, sam je Rahimić rekao da želi prvo vidjeti mogućnosti svakog pojedinca..astra1922 je napisao/la:letic nije prosao u zrinjskom sad dosao vama
P.S. Uprava za sad odlično radi, hvala Bogu...
Iako je sportski direktor Veleža Admir Velagić ne tako davno najavio Admira Vladavića kao veliko pojačanje za klub uoči proljetnog dijela sezona, čini se da od toga na kraju neće biti ništa. Naime, kako saznaje ****, bivši fudbalski reprezentativac Admir Vladavić i dalje će igrati u Češkoj.
Tragom takvih informacija kontaktirali smo Vladavića, koji nam je potvrdio da će karijeru nastaviti u Banik Ostravi, klubu koji se takmiči u elitnom razredu češkog fudbala.
"Istina je. Svoju karijeru nastavit ću u Banik Ostravi. Oni će na ime obeštećenja Karvini uplatiti pet miliona kruna, odnosno 200.000 eura", kaže nam Vladavić, kojem je žao što neće moći pomoći Veležu.
"Imao sam veliku želju da se vratim u klub u kojem sam ponikao i ostvario prve fudbalske korake. Velež je moja ljubav, ali šta je tu je. Rukovodstvo Karvine nije željelo me pustiti na posudbu, a s obzirom da imam ugovor do 2016. godine nije mi se dalo vraćati u taj klub", dodao je Vladavić.
Tragom takvih informacija kontaktirali smo Vladavića, koji nam je potvrdio da će karijeru nastaviti u Banik Ostravi, klubu koji se takmiči u elitnom razredu češkog fudbala.
"Istina je. Svoju karijeru nastavit ću u Banik Ostravi. Oni će na ime obeštećenja Karvini uplatiti pet miliona kruna, odnosno 200.000 eura", kaže nam Vladavić, kojem je žao što neće moći pomoći Veležu.
"Imao sam veliku želju da se vratim u klub u kojem sam ponikao i ostvario prve fudbalske korake. Velež je moja ljubav, ali šta je tu je. Rukovodstvo Karvine nije željelo me pustiti na posudbu, a s obzirom da imam ugovor do 2016. godine nije mi se dalo vraćati u taj klub", dodao je Vladavić.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 3 gosta.