RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 09 jan 2013, 00:33

mikki21 je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Marsel Mace napustio Velež.
pa jeli ili nije? jedan dan napustio, drugi na prozivci trenira, treci opet napustio, nek se vise odluce! :twisted: mada sto se mene tice nebi ga lose bilo ostavit u kadru! taman onaj rezervni centarfor da 15-20 min pri kraju tekme odigra ako je kilavo! glavom je pravo dobar, svi zracni dueli su njegovi ali koliko je dobar glavom toliko je los sa loptom a i spor do bola! jedino valja za kornera i centarsuteva!
Napustio je. Najvjerovatnije ide u Capljinu :mrgreen:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 jan 2013, 02:33

vm22 je napisao/la:
mikki21 je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Marsel Mace napustio Velež.
pa jeli ili nije? jedan dan napustio, drugi na prozivci trenira, treci opet napustio, nek se vise odluce! :twisted: mada sto se mene tice nebi ga lose bilo ostavit u kadru! taman onaj rezervni centarfor da 15-20 min pri kraju tekme odigra ako je kilavo! glavom je pravo dobar, svi zracni dueli su njegovi ali koliko je dobar glavom toliko je los sa loptom a i spor do bola! jedino valja za kornera i centarsuteva!
Napustio je. Najvjerovatnije ide u Capljinu :mrgreen:
ma treba dovesti onog Huseinpasica (ili kako mu vec ime)iz Gabele,dobar je i prodoran centarfor,a nek se Mace kali godinu-dvije u Capljini i onda kada stasa nazad medju Rodjene(i ja kazem da Mace ima potencijala treba mu utakmica)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 jan 2013, 09:57

rodjak je napisao/la:
ma treba dovesti onog Huseinpasica (ili kako mu vec ime)iz Gabele,dobar je i prodoran centarfor,a nek se Mace kali godinu-dvije u Capljini i onda kada stasa nazad medju Rodjene(i ja kazem da Mace ima potencijala treba mu utakmica)
Jusufbasic?

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 09 jan 2013, 13:18

ASD je napisao/la:
rodjak je napisao/la:
Jusufbasic?
Doci ce Jusufbasic.

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 09 jan 2013, 13:42

vm22 je napisao/la:
ASD je napisao/la:
rodjak je napisao/la:
Jusufbasic?
Doci ce Jusufbasic.
Gdje ce doci??
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 jan 2013, 13:58

stiže nam još jedan golman Aleksandar Kovačevič, i Bojan letić, koji je nekad igrao za Kozaru, a on dolazi na probu.

Ljudi iz Karvine potvrdili posudbu Vladavića..... ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jan 2013, 14:17

letic nije prosao u zrinjskom sad dosao vama
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 09 jan 2013, 14:22

polako kadar pocinje licit na nesto malo kvaltetnije, ako se ovo sa vladavicem sve sredi kosto izgleda da hoce, klepit jos gosku jusufbasica i to bi vec bila solidna ekipa gdje su popunjene pozicije koje su najvise skripile prosle polusezone! jedino mi je dovodjenje ovog mladog golmana iz srbije na probu malo nepotrebno! bobic kao prvi golman, ostrakovic kao drugi a onda imamo malog dugalica kao treceg, nevidim razlog sto bi davali priliku nekom mladom igracu iz srbije kad mozemo dat priliku svom vlastitom kadru u liku dugalica! onda ima pikin mali koji ima kvaliteta i nebi lose bilo da ako nista prodje pripreme sa prvom ekipom, vec ima neki 17-18 godina a mali ima slifa a i fizicki je jak ko bik! uz to bio je clan U-17 repke a sad je pozvan i u U-19, znaci ima nesto u njemu!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 jan 2013, 14:23

astra1922 je napisao/la:letic nije prosao u zrinjskom sad dosao vama
pa i kod nas je došao na probu, sam je Rahimić rekao da želi prvo vidjeti mogućnosti svakog pojedinca..

P.S. Uprava za sad odlično radi, hvala Bogu...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 09 jan 2013, 14:25

Satracemo ligu, samo Zelji necemo moci nista :lol:
Support Velez, It's logical! ★

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 10 jan 2013, 21:25

Iako je sportski direktor Veleža Admir Velagić ne tako davno najavio Admira Vladavića kao veliko pojačanje za klub uoči proljetnog dijela sezona, čini se da od toga na kraju neće biti ništa. Naime, kako saznaje ****, bivši fudbalski reprezentativac Admir Vladavić i dalje će igrati u Češkoj.

Tragom takvih informacija kontaktirali smo Vladavića, koji nam je potvrdio da će karijeru nastaviti u Banik Ostravi, klubu koji se takmiči u elitnom razredu češkog fudbala.

"Istina je. Svoju karijeru nastavit ću u Banik Ostravi. Oni će na ime obeštećenja Karvini uplatiti pet miliona kruna, odnosno 200.000 eura", kaže nam Vladavić, kojem je žao što neće moći pomoći Veležu.

"Imao sam veliku želju da se vratim u klub u kojem sam ponikao i ostvario prve fudbalske korake. Velež je moja ljubav, ali šta je tu je. Rukovodstvo Karvine nije željelo me pustiti na posudbu, a s obzirom da imam ugovor do 2016. godine nije mi se dalo vraćati u taj klub", dodao je Vladavić.

hpolovina
Kontakt:

Post Postao/la hpolovina » 10 jan 2013, 23:28

Druga liga, druga liga, zaboli VAS IZ UPRAVE KI TA!!! Bit ce para, bit ce para ko u druga Tita!!! Kome oci mazete vise? Znao sam da ce ovako zavrsiti! Prica o Vladi je mazanje ociju da se ne napravi skupstina. Odlazite smecari.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 jan 2013, 00:15

nema ništa od kukanja, nek pokušaju naći nekog dobrog špica, da barem tu bude mira....

hpolovina
Kontakt:

Post Postao/la hpolovina » 11 jan 2013, 00:21

Aleme dragi kakav spic? Nemas stopera! Nemas beka lijevog ovaj Pejic je nula! Nemas kreatora igre. Nemas krila. Nemas upravu. Nemas omladinski pogon!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 11 jan 2013, 00:53

RIP Kole :(. Šta bi čovjeku?

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 11 jan 2013, 03:38

Treba Durakovica vratiti u Velez on je najveci borac na terenu ja da se pitam dao bi mu kapitensku traku a ne onom Kodri koji jos nije odigro utakmicu za prolaznu ocjenu i on kapiten on je ko i Kajtaz najvece rupe u Velezu najvise golova primili zbog Kajtaza onaj Jazvin je za Kajtaza Vidic ali nema mjesta za Jazvina u Velezu

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 11 jan 2013, 08:35

Semper je napisao/la:RIP Kole :(. Šta bi čovjeku?
Rahmet mu duši.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

hpolovina
Kontakt:

Post Postao/la hpolovina » 11 jan 2013, 11:47

Jedina pozitivna stvar sto smo sad svjesni svoje nesvjesti. Znaci nemamo igraca koji odskacu, zato treba odrzat sastanak lijepo s igracima i ocitat im bukvicu. Curicu i Nuhicu objasnit da nema kacenja s navijacima inace ce okaceni bit na musali. Nek budu slozni samo tako mogu (mada sumnjam) ostat u PL.

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 11 jan 2013, 14:08

Nemojte odmah stvarati negativnu atmosferu.Do početka prvenstva ima jos 2 mjeseca.Može se svašta desiti.I Ibro je rekao: Ako Vladavić ne dođe, ništa za to. Tražit ćemo dalje jednog ofenzivca. Znaci nije problem.Tako da nemojte biti pesimisti.Nije uprava kriva nego oni iz Karvine ga nepuštaju na posudbu.Htjeli su ga prodat i uspjelo im je.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 jan 2013, 14:25

to sam i sam napisao, pa ljudi nije tragedija, jer smo na vrijeme krenuli s pripremama, i došli su vrlo dobri igrači za naše uslove, pa i taj Pejić, koji će siguran sam biti pravo pojačanje, a ne samo prinova....

taj klub koji Vladu neda, je ispao krajnije bezobrazan i nekorektan, nije do nas, čak im je nudio svoj novac.. :evil:

ima još 2 mjeseca do početka borbe za bodove, i tek su su počeli razgovori o pravim pojačanjima... ;)

volio bi vidjeti malog durakovića, jer bi ojačali još više igru prema naprijed, ali vidjet ćemo, rahimić najbolje zna šta mu je činiti... ;)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.