NK Zvijezda Gradačac

mmmirza
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mmmirza » 09 jan 2013, 14:28

Pavle Sušić pojačao Zvijezdu
Piše: D. Rodić
Danas, 14:10
Ekipa Zvijezde iz Gradačca pojačala je svoje redove još jednim novim igračem
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 09 jan 2013, 14:32

" onclick="window.open(this.href);return false;

mrky
Kontakt:

Post Postao/la mrky » 09 jan 2013, 14:57

mirkovic vam se vratio u spartak

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 09 jan 2013, 15:08

Odović napravio plan priprema

Na današnjem sastanku sa sportskim direktorom našeg Kluba, novi trener crveno-bijelih Odović napravio je okvirni kratkoročni plan aktivnosti za narednih 7 dana. Sutra, četvrtak, u 12.00 časova održat će se prozivka igrača, na kojem bi se utvrdio broj raspoloživog igračkog kadra i međusobno upoznavanje, a od petka bi se počelo sa uvodnim treninzima i provjerom fizičke spremnosti svakog pojedinca. Treninzi bi se obavljali u kombinovano, u dvorani i na terenu, a sa početkom naredne sedmice bi se kontinuirano vršili ljekarski pregledi igrača.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 09 jan 2013, 15:14

mrky je napisao/la:mirkovic vam se vratio u spartak
Ako Mirkovic nece biti nas golman ubuduce,najbolja bi opcija za nas gol bio Denis Mujkic koji je napustio ekipu Novog Pazara.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 09 jan 2013, 15:20

Na ovim snimcima se vidi da Pavle Susic igra na obje strane, da moze igrati od beka do krila,sluzi se sa obje noge,dosta je univerzalan,tako da ce nam posluziti na krilnim i bocnim pozicijama.Sad da li ce uspjeti doci medju prvih 11,zavisi od ostalih igraca koji dodju.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 09 jan 2013, 16:25

PRIJEDLOG BUDŽETA OPŠRIE GRADAČAC ZA 2013 GODINU

POD STAVKOM - KAPITALNI BUDŽET

Za Zvijezdu u budžetu u 2013 nije navedena niti jedina jedna marka, valjda za to što se novac koji je planiran u 2012 godini za Izrada glavnog projekta stadiona NK Zvijezda nije potrošen a predviđeno je 25.000 KM

slika

očekujem komentar nekog ko se bolje razumije u ovo

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 09 jan 2013, 17:24

emir_dj je napisao/la:PRIJEDLOG BUDŽETA OPŠRIE GRADAČAC ZA 2013 GODINU

POD STAVKOM - KAPITALNI BUDŽET

Za Zvijezdu u budžetu u 2013 nije navedena niti jedina jedna marka, valjda za to što se novac koji je planiran u 2012 godini za Izrada glavnog projekta stadiona NK Zvijezda nije potrošen a predviđeno je 25.000 KM

slika

očekujem komentar nekog ko se bolje razumije u ovo
Zvijezda ce dobiti od Opstine onoliko para koliko je dobila svih ovih proslih godina.Opstina je ove godina planirala izdvojiti za sve klubove ukupno 221.000 KM,tako da bez brige Zvijezda ce dobiti pare od Opstine.
ovo sto je navedeno to je za IZRADU GLAVNOG PROJEKTA STADIONA NK ZVIJEZDA ali kao sto smo svi svjedoci stadion Nk Zvijezde sto se tice same izgradnje je u poodmakloj fazi.
Druga stavr jeste da je to bilo samo PLANIRANO U 2012, kao sto se vidi Opstina nije dala ni marke u 2012. godini za izradu tog projekta
Po meni je malo apsudrno davati pare za izradu projekta gradnje stadiona kada se on vec poprilicno izgradio.
Valjda se prvo radi projekat,pa onda gradi stadion, ali posto zivimo u drzavi koja se zove Bosna sve je moguce.
Mozete sve vidjeti ovdje, na strani broj 7,odmah na pocetku!
http://www.gradacac.ba/danes/slike/down ... 2013-u.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 09 jan 2013, 17:28

http://nkzvijezda.ba/index.php/aktuelno ... din-golman" onclick="window.open(this.href);return false;

Ivan Mandušić novi golman
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 09 jan 2013, 18:12

Prosavsi sve reprezentativne selekcije znaci da ima potencijala !Samo da ga nasi jos malo dotjeraju a sad imamo vrhunskog trenera po tom pitanju i imamo golmana na duze staze !Po meni odlican potez bez mnogo ulaganja!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jan 2013, 18:16

kapa do poda golman od 197 cm plus veoma mlad.uz pravi rad akobogda izrast ce u golmana koji ce ubrzo na nas gol.zvijezda ovim pokazuje da polako preuzima primat u kantonu koji daje najvise klubova u bih.samo naprijed i do evrope ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 09 jan 2013, 19:05

Provjeren je golman? XD
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 09 jan 2013, 21:21

slika
Javljanje golmana koji je silom prilika došao nakon povrede prvog golmana Nikole Kovačevića.

Ovaj dvadeset jednogodišnji golman koji je došao na tromjesečnu posudbu iz prijateljskog kluba Spartaka Subotica, brzo se snašao u novoj sredini i zablistao na golu Zvijezde. Te tako posto ne zamjenjiva stub odbrane "zmajeva". Iz utakmice u utakmicu opravdao je epitet pojačanja te za kratko vrijem pobrao sve simpatije objektivnih gradačačkih navijača.

Posle završenog prvo dijela prvenstva Nikola se vratio kući i čekao završetak pregovara dvije uprave, koje kako stvari stoje nisu uspjele naći zajednički jezik. Povodom toga javio nam se Nikola i tražio da prenesemo pozdrave.

"Danas sam se javio na prozivku u Subotici, jer kako stvari stoje dve uprave nisu uspele da nađu zajednički jezik. Ali nije isključeno da će se to desiti u naredni desetka dana. Da se ja pitam već sutra bih bio u Gradačcu" te nastavlja:
"Trudio sam se da vas na svakoj tekmi kupim igrama. Dao sam srce za Zvijezdu i dao bih i sada da su neke druge okolnosti."

Nikola je još zamolio da prenesemo pozdrave navijačima i uposlenicima u klubu.

"Prenesi im da će te mi uvek biti u srcu. Zahvaljujem se navijačima i ljudima u klubu na toplini. I da ću se rado vrati u Gradačac kad god bude za to prilike."

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jan 2013, 21:26

pravda za nikolu :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 09 jan 2013, 21:29

IVAN MANDUSIC!

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 09 jan 2013, 21:30

astra1922 je napisao/la:pravda za nikolu :mrgreen:
slika

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jan 2013, 21:31

emir_dj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:pravda za nikolu :mrgreen:
slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tito moje dijete samo hoce da mu pustam ovog bratu :lol: :lol: :lol:

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jan 2013, 21:35

Bosanski zmaj je napisao/la:IVAN MANDUSIC!
momak je potencijal ja bi ga smio odma u vatru..ha sta mislite...

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 09 jan 2013, 21:36

emir_dj je napisao/la:slika
Javljanje golmana koji je silom prilika došao nakon povrede prvog golmana Nikole Kovačevića.

Ovaj dvadeset jednogodišnji golman koji je došao na tromjesečnu posudbu iz prijateljskog kluba Spartaka Subotica, brzo se snašao u novoj sredini i zablistao na golu Zvijezde. Te tako posto ne zamjenjiva stub odbrane "zmajeva". Iz utakmice u utakmicu opravdao je epitet pojačanja te za kratko vrijem pobrao sve simpatije objektivnih gradačačkih navijača.

Posle završenog prvo dijela prvenstva Nikola se vratio kući i čekao završetak pregovara dvije uprave, koje kako stvari stoje nisu uspjele naći zajednički jezik. Povodom toga javio nam se Nikola i tražio da prenesemo pozdrave.

"Danas sam se javio na prozivku u Subotici, jer kako stvari stoje dve uprave nisu uspele da nađu zajednički jezik. Ali nije isključeno da će se to desiti u naredni desetka dana. Da se ja pitam već sutra bih bio u Gradačcu" te nastavlja:
"Trudio sam se da vas na svakoj tekmi kupim igrama. Dao sam srce za Zvijezdu i dao bih i sada da su neke druge okolnosti."

Nikola je još zamolio da prenesemo pozdrave navijačima i uposlenicima u klubu.

"Prenesi im da će te mi uvek biti u srcu. Zahvaljujem se navijačima i ljudima u klubu na toplini. I da ću se rado vrati u Gradačac kad god bude za to prilike."
Svaka čast Nikola.To si i pokazao na terenu.Toliko si sigurnosti ulijevao kada si bio na golu.Malo je onih koji su srcem igrali za Zvijezdu.Nije mi čudo za strance,ali za ove iz grada.Gdje god da budes,puno sreće na golu a i u zivotu.Zivjeo.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 09 jan 2013, 21:49

Mi svi iscekujemo neka zvucna pojacanja,a nismo uspjeli zadrzat najboljeg pojedinca dosadasnje polusezone golmana Mirkovica.U vise navrata sam komentarisao njegovu sigurnost na golu koja je rezultat jake omladinske skole kroz koju je prosao.Sasvim sam siguran da njega nije bilo na golu da bi bili jos blizi Gradini sa bodovima.Mirkovicu zelim sve najbolje u nastavku karijere.Po meni je dobar golman pola ekipe,a na nasoj upravi je da se nadje adekvatna zamjena Mirkovicu.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []