Piše: D. Rodić
Danas, 14:10
Ekipa Zvijezde iz Gradačca pojačala je svoje redove još jednim novim igračem
Ako Mirkovic nece biti nas golman ubuduce,najbolja bi opcija za nas gol bio Denis Mujkic koji je napustio ekipu Novog Pazara.mrky je napisao/la:mirkovic vam se vratio u spartak

Zvijezda ce dobiti od Opstine onoliko para koliko je dobila svih ovih proslih godina.Opstina je ove godina planirala izdvojiti za sve klubove ukupno 221.000 KM,tako da bez brige Zvijezda ce dobiti pare od Opstine.emir_dj je napisao/la:PRIJEDLOG BUDŽETA OPŠRIE GRADAČAC ZA 2013 GODINU
POD STAVKOM - KAPITALNI BUDŽET
Za Zvijezdu u budžetu u 2013 nije navedena niti jedina jedna marka, valjda za to što se novac koji je planiran u 2012 godini za Izrada glavnog projekta stadiona NK Zvijezda nije potrošen a predviđeno je 25.000 KM
očekujem komentar nekog ko se bolje razumije u ovo

astra1922 je napisao/la:pravda za nikolu

emir_dj je napisao/la:astra1922 je napisao/la:pravda za nikolu
momak je potencijal ja bi ga smio odma u vatru..ha sta mislite...Bosanski zmaj je napisao/la:IVAN MANDUSIC!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka čast Nikola.To si i pokazao na terenu.Toliko si sigurnosti ulijevao kada si bio na golu.Malo je onih koji su srcem igrali za Zvijezdu.Nije mi čudo za strance,ali za ove iz grada.Gdje god da budes,puno sreće na golu a i u zivotu.Zivjeo.emir_dj je napisao/la:
Javljanje golmana koji je silom prilika došao nakon povrede prvog golmana Nikole Kovačevića.
Ovaj dvadeset jednogodišnji golman koji je došao na tromjesečnu posudbu iz prijateljskog kluba Spartaka Subotica, brzo se snašao u novoj sredini i zablistao na golu Zvijezde. Te tako posto ne zamjenjiva stub odbrane "zmajeva". Iz utakmice u utakmicu opravdao je epitet pojačanja te za kratko vrijem pobrao sve simpatije objektivnih gradačačkih navijača.
Posle završenog prvo dijela prvenstva Nikola se vratio kući i čekao završetak pregovara dvije uprave, koje kako stvari stoje nisu uspjele naći zajednički jezik. Povodom toga javio nam se Nikola i tražio da prenesemo pozdrave.
"Danas sam se javio na prozivku u Subotici, jer kako stvari stoje dve uprave nisu uspele da nađu zajednički jezik. Ali nije isključeno da će se to desiti u naredni desetka dana. Da se ja pitam već sutra bih bio u Gradačcu" te nastavlja:
"Trudio sam se da vas na svakoj tekmi kupim igrama. Dao sam srce za Zvijezdu i dao bih i sada da su neke druge okolnosti."
Nikola je još zamolio da prenesemo pozdrave navijačima i uposlenicima u klubu.
"Prenesi im da će te mi uvek biti u srcu. Zahvaljujem se navijačima i ljudima u klubu na toplini. I da ću se rado vrati u Gradačac kad god bude za to prilike."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.