znači planirano je da bude tih postojećih 650 + 3.ooo što je ovaj iznad napisao, i nek još može stat hiljadu dvije sa strana na stajanje, mogla bi to biti pristojna cifra.

Moderator/ica: GracanicaAA
Ma na ovu postojeću tribinu je samo postavljeno 650 stolica i natkriveno, to je samo ovo na sredini, može se još 700-800 stolica postaviti na ovu postojeću tribinu.KB-TM87 je napisao/la:![]()
znači planirano je da bude tih postojećih 650 + 3.ooo što je ovaj iznad napisao, i nek još može stat hiljadu dvije sa strana na stajanje, mogla bi to biti pristojna cifra.
Ima vremena za evropu.Tek sledece sezone su isti klub, tako da imaju vremena za rekonstrukciju do tad..A i ne sumnjam u Gorazde, ja mislim da oni dugo u fudbal nisu ulagalidelko je napisao/la:ako misle igrati ovdje evropu morat ce se mnogo sta rekonstruisatino svidja mi se kako olimpic radi tako da
smatram da nece biti nekih problemasve rade dosta smisljeno
heheh i ja se nadam tako necemuManiaacs je napisao/la:Ima vremena za evropu.Tek sledece sezone su isti klub, tako da imaju vremena za rekonstrukciju do tad..A i ne sumnjam u Gorazde, ja mislim da oni dugo u fudbal nisu ulagalidelko je napisao/la:ako misle igrati ovdje evropu morat ce se mnogo sta rekonstruisatino svidja mi se kako olimpic radi tako da
A i simpatizeri Gorazda dugo nisu gledali dobre utakmice njihovih miljenika...Bice to dobro ja mislim
Sretno vam u Gorazdu
Ma Goražde je više rukometni grad, stoga mi je drago što ćemo imati i odličan fudbalski klub ovdje.Maniaacs je napisao/la:Ima vremena za evropu.Tek sledece sezone su isti klub, tako da imaju vremena za rekonstrukciju do tad..A i ne sumnjam u Gorazde, ja mislim da oni dugo u fudbal nisu ulagalidelko je napisao/la:ako misle igrati ovdje evropu morat ce se mnogo sta rekonstruisatino svidja mi se kako olimpic radi tako da
A i simpatizeri Gorazda dugo nisu gledali dobre utakmice njihovih miljenika...Bice to dobro ja mislim
Sretno vam u Gorazdu
pa mora ako hoće igrati u GoražduDzoleZeljo je napisao/la:Ima li kakvih naznaka da bi se stadion mogao sredivati? Hvala
Sta mislis da ****Buu je napisao/la:Prodali ste dusu vragu. Cim grad prestane ulagati Gracic ce se ispaliti
Ma odmah počeli roviti nešto, prave dva teniska terena, pomoćni teren, moraju rekonstruisati svlačionice i proširiti kapacitet tribine.DzoleZeljo je napisao/la:
Ima li kakvih naznaka da bi se stadion mogao sredivati? Hvala
Eto nekog briga za toBuu je napisao/la:Prodali ste dusu vragu. Cim grad prestane ulagati Gracic ce se ispaliti
Ovi iz rukovodstva jedva dočekali kao i igrači, svim silama su pokušavali ostvariti ovu ideju o fuziji.Pa su sve to ubrzali.Devil je napisao/la:@Legendo kakvo je razmisljanje u Gorazdu,svidja li vam se preterano ova ideja ?
Hoce li klub imati podrsku iza sebe na utakmicama.Tu prvenstveno mislim negde najmanje 1000 dusa jer ipak prvi put je to da se igra ozbiljan fudbal u Gorazdu u ligi u poslednjih ko zna koliko godina.
Ja konto ti Ekonomista pa znaš šta Nijaza zanima, kad ono jok.Head je napisao/la:Ma realno Gracic je nasao pogresan grad.Strast za fudbalu u Gorazdu je 0 poena.Da ima neki ribolovni klub pa eto,rek'o bi da ce covjek uspjeti.Ovako mali grad koji nema taj mentalitet,fudbal im nije toliko bitan.Pa ljude vise zanimaju kamioni nego lopta i fudbalski klub.
Al zamisli da staneHead je napisao/la:Ma roleta vise zanimaju austrijanci nego Gracic moja legendo.
Meni bi bilo drago da vi malo zivnete,ali poznavajuci vas mentalitet tesko.
Pa ja svi ga igrači znaju, to će biti njihova baza gdje će se okupljati, logično + Admir je igro tamo, a vidim šetka se po gradu, ne bi me iznenadilo da potpiše za Olimpikamerosm je napisao/la:@ legendo
sta ocekujes koji ce vlasnik kafica najbolje iskoristiti ovu fuziju. Moj tip je Almir i njegov Coco.
Sto se tice cijena ulaznica mislim da ce na pocetku biti 3 KM kako bi se privukla publika, a 5 KM kada bude gostovao Zeljo.
Znam kada su protekle godine skocile cijene ulaznica da je bila velika uzbuna medju navijacima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.